![]() |
![]() |
|
Sportske simulacije Svi sportovi, fliperi i druge takmičarske igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#741 |
Starosedelac
Član od: 6.9.2007.
Zahvalnice: 284
Zahvaljeno 155 puta na 120 poruka
|
![]()
meni se redovno dešava da me sudija obori u po napada
|
![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Starosedelac
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 555
Zahvaljeno 617 puta na 284 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.9.2006.
Zahvalnice: 437
Zahvaljeno 1.113 puta na 716 poruka
|
![]()
Igra je odlicna, prosto ne mogu da se odvojim od nje! Prosle verzije su bile samo za kad mi dodje drustvo pa da se zabavimo, ali ovo sad je neverovatno dobro i po prvi put sam zapoceo master ligu. Grafika je super mada imam stari komp, ali sam idalje zadovoljan! Najbolja stvar je svakako to sto ima jedan nas tim, najzad, i to jos Crvena Zvezda sto je ogroman +
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo upravo sto sam izasao iz igrice, danas sam nabavio, odigrao sam samo jednu utakmicu. Mnogo mi se svidja graficko poboljsanje koje je PES doziveo sve od menija pa do publike. Svidja mi se pogotovo kamera na replay-u, focus i ta sva cuda. Gameplay je , cini mi se, malo brzi i dinamicniji kao u FIFA-i. Ja takodje imam onaj bug sa naglim padom framerate-a ali nadam se da ce biti otklonjen u skorijoj buducnosti
![]() PES 2008 Call Of Duty 4 NFS Pro Street One down ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#745 | |
Veteran
Član od: 12.4.2007.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 103 puta na 86 poruka
|
![]() Citat:
![]() ... a kada mi je prekipelo rešio sam da se malo opustim ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ljudi ja nemogu da "nateram" PES da koristi prava imena klubova i liga. Skinuo sam option file i stavio ga u My documents/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2008/save. Tu je vec bio neki fajl "PES2008_OPTION01.bin" ja sam ubacio fajl "PES2008_OPTION02.bin" (probao sam i da preimenujem u 01 ali opet nista) probao sam isto to i u folder1 (napravio sam ga, nije ga bilo) ali opet nista.
Why? edit: Za sve one sa istim problemom: Morate najpre otici u edit pa onda prvo uraditi "Save" pa posle tek sacuvan fajl zameniti sa "PES2008_EDIT01.bin" ispravljenim fajlom. Ja taj fajl nisam imao. Poslednja ispravka: uros@3D (7.11.2007 u 22:59) |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Starosedelac
|
![]()
Ja sam skinuo PES2008_EDIT02.bin
Promenio sam mu ime u PES2008_EDIT01.bin i zamenio default PES2008_EDIT01.bin (onaj u My documents/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2008/save) sa njim. Imam sve lige i sva prava imena čim uđem u igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Veteran
Član od: 13.1.2007.
Zahvalnice: 505
Zahvaljeno 162 puta na 126 poruka
|
![]()
eh dobih i ja ovu igru tacnije kupih igra je extra al extra extra. nemoguce se odvojiti kad krenes da igras
![]() Prvu utakmicu igro chelsea manchester na top player je sam naravno chelsea ![]() sad malopre igram utakmicu sa zvezdom protiv manchestera top player postavio sam maksimalnu odbranu. ljudi su me unistili nadigrali na svaki moguci nacin ali nisu imali srrece napetos na maksimumu i onda u 80 i nekom minutu kontra zvezde i lob stativa go!!! e sad ako vam nije tesko da mi pojasnite kad se koristi ono simuliranje svaki put kad uradim odmah mi igrac pozuti. I znam da je ovo bilo vec prije negdje postavljeno ali mrzi me da trazim posto ima 38 strana jel moze neko ponovo da postavi link za onaj neko patch da se isprave imena klubova i da se isprave grbovi pozz svim igracima ove igre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Starosedelac
|
![]()
Zamisli ovo:
Igraš protiv druga i on simulira celu utakmicu i svaki put uspe da zaj*be sudiju, i on svaki put dosudi penal i tako on postigne 10 golova u prvom poluvremenu, a o drugom poluvremenu i da ne pričamo. Sutra, pišu novine: Ubio druga, a posle toga pobio pola KONAMI-ja jer su napravili fudbal u kojem svaki put možeš da izsimuliraš faul. ![]() Get the point? ![]() Simulacija uspeva, samo ako te igrač vuče i gura a i tada veoma retko. Ja sam uspeo 2x za nekih stotinak utakmica, mada nisam nešto ni pokušavao a nije mi zanimljivo to da radim. Nije... hm... sportski... :iD |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ForceWare na korisnoj poruci: | ||
matrix_ninja (9.11.2007) |
![]() |
#750 |
Veteran
|
![]()
ma ne nisam ni ja mislio da to bas sad stalno radim a i nisam nesto puno pokusavo da uradim posle 2-3 zuta se covek brzo opameti
nego cisto iz zaebancije da vidim kako izgleda. a naravno nisam ni ocekivo da uspijeva svaki put ni svaki drugi ni treci put pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#751 |
Novi član
Član od: 10.11.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Ovaj fudbal je najbolji na tržištu, i najbolji ikad, ali laže kad igrash protiv kompa da se us#re#, uspe toliko da iznervira da mi dodje da polomim komp. od mojih igrača pravi debile a od njegovih terminatore, moji igrači se svi ukoče dok on ne da gol, golman se samostalno skloni sa gola i komp samo utera u prazan go, i još hiljade veoma iritantnih prevara krasi ovaj fudbal čak više nego njegovog predhodnika. imam brdo snimljenih prevara sa pes-a 2008 koje je napravio komp pa ako neko ne veruje imam i dokaz. inače je u multi playeru do jaja sem ako igram sa normalnim timom(ajaks, bajern, sevilja, i tako ti srednje snažni klubovi) protiv intera, milana, barse, mančestera, reala, čelzija, to su sve takozvani laž klubovi koje, po meni, biraju samo dunsteri a ne pes igrači. i da svaka težina sem najtežeg je više nego smešna, barem meni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
|
![]()
Stvarno ovaj komp s*re (u igrici)...Kolko se god ja trudio i mucio da sacuvam rezultat on ce uvek dati gol.Ili ce se moja odbrana prosto skloniti i pustiti protivnika samo da se useta u gol,ili ce neki moj genije da posle kornera da srusi golmana + da autogol,ili ce prosto protivnik da cepne mog stoper sa ledja i sudija ce reci lepo''Nastavi,nastavi zabij mu gol''.Ovo je stvarno vise nebulozno.
![]() PS.I nisam pocetnik u fudbalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
e 'ajd sad preterujete, tacno je da komp vara i da se golovi primaju uglavnom na debilan nacina gde komp jedva da je uspeo da stvori polu sansu ali sad da se bas ustea u gol i nije tacno.
Najbolje je kad komp povede pa onda nema sanse po 10min(na igri) da mu oduzmes loptu, pa te vrti onako po terenu, mada realno to i vi mozete da radite samo je jadna fora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#754 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Veteran
|
![]()
i ja sam sinoc primetio da komp vara vodim u prvom poluvremenu 3:0 i onda u drugom izgubim 3:4 jednostavno odbrana kad vidi nekog dobrog igraca samo stane ponekad a cim i sekund stane golman jadnik primi kroz noge itd. . .
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku matrix_ninja na korisnoj poruci: | ||
Leonida (10.11.2007) |
![]() |
#756 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E majke mi mile sad sam odigrao utakmicu protiv Hambury(il tako nesto)i vodio sam na poluvremenu 3:0,a izgubio 3:4.2gola sam dobio tako sto posle kornera moj golman uvati loptu ,zatim mu odmah ispadne iz ruku,1 iz nepostojaceg penala i cetvrti tako sto je moj golman odbranio slobodan udarac sa 30tak metar i prosla mu lopta nekako kroz noge.Zaista nemam nista protiv ako se ovo desi jednom il dvaput,ali brate ,cim povedem kompjuter pocne da ''JEDI GANISE''.Svaka utakmica je isti scenario...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Starosedelac
|
![]()
Za sve vaše probleme postoji rešenje, a to je "Add or Remove Programs" i sačekati PES2009.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Deo inventara foruma
|
![]()
I mene komp iznervirao 'teo sam da ga razbijem! Sinoc igram do pola 1 i vodim 2:0 (oba gola glavom) i komp mi zabije dva komada iz penala. Jedan je bio cista simulacija (vec je imao zuti zbog toga) a drugi se jednostavno desio zato sto igraci uopste ne uklizavaju na loptu i 90% uklizavanja je zuti karton. I na kraju mi se igrac prosto useta kroz odbranu i zabije mi gol a da se golman nije ni pomerio
![]() btw Kako se simulira ili kako se vuce za dres napr.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka
|
![]()
Ja sam i tu fazu prevazisao. Ima jos bolje reshenje. Dovedite ortaka pa se kidajte ko ljudi. Nema nishta lepshe, kad ste ravnopravni i ne znate ko ce dobiti sledecu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pro evolution soccer 5 | ZverBre | Sportske simulacije | 99 | 16.6.2010 17:40 |
Pro Evolution Soccer 4 | zWest | Sportske simulacije | 10 | 19.4.2009 16:40 |
Pro Evolution Soccer - Golovi, akcije | Patton | Sportske simulacije | 35 | 21.9.2008 19:54 |
Problemi sa Pro Evolution Soccer 2005 | Dusan Zamurovic | Sportske simulacije | 5 | 20.6.2006 10:37 |