Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 26.2.2008, 23:24   #81
GENERAL*
Novi član

Član od: 28.10.2007.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: Resident Evil 4 (Biohazard 4)

opet ponavljam

Citat:
GENERAL* kaže: Pregled poruke
pogledaj na cheathappens.com

ja sam tamo skinuo trainer sa tom opcijom ali mnogo je lakse bez misa (bar meni)
GENERAL* je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.8.2008, 23:10   #82
Helingen
Član

Član od: 28.2.2006.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 11 puta na 4 poruka

Kao veliki fan serijala samo da kazem da se slazem sa svima onima koji misle da je ovaj "nastavak" pravo skrnavljenje svega onog sto je postignuto u prethodna tri dela
Ovo je trebalo da bude potpuno nova igra ali je verovatno presudio finansijski aspekt. Pa vise elemenata RE-a ima u Dino Crisis 1 i 2 nego ovde a da ne pominjem da su logicki problemi na tako debilnom nivou da bi i moja baba znala da ih resi. Nema ni onog suspensa koji je krasio prethodna tri dela. Samo je jos falilo da ubace Milu Jovovic I propast bi bila kompletna.
Malo je reci da sam razocaran
Helingen je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.8.2008, 0:13   #83
De Mirkoni
Član

Član od: 18.7.2008.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 72 puta na 29 poruka

Za mene najbolji je bas 4 deo nema greske extra grafika i prica jedino malo kontrola je koplikovana dok se ne naviknes, a igra uopste nije laka i jako je dugacka nikad duza nije bila.Usla je u moju kolekciju kao jedna od najboljih horor igara do sada toliko.
De Mirkoni je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.8.2008, 11:01   #84
Densetsu
Veteran

Član od: 6.2.2007.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 196 puta na 147 poruka

Citat:
Helingen kaže: Pregled poruke
Kao veliki fan serijala samo da kazem da se slazem sa svima onima koji misle da je ovaj "nastavak" pravo skrnavljenje svega onog sto je postignuto u prethodna tri dela
Ovo je trebalo da bude potpuno nova igra ali je verovatno presudio finansijski aspekt. Pa vise elemenata RE-a ima u Dino Crisis 1 i 2 nego ovde a da ne pominjem da su logicki problemi na tako debilnom nivou da bi i moja baba znala da ih resi. Nema ni onog suspensa koji je krasio prethodna tri dela. Samo je jos falilo da ubace Milu Jovovic I propast bi bila kompletna.
Mozes da kukas i da places koliko god hoces ali RE4 je najprodavanija RE igra do sada. Cisto sumnjam da ce Capcom da promeni "pobednicku" formulu. Ako hoces stari RE mozes da uzmes RE0 (ili Remake, nisam siguran) koji uskoro izlazi za Wii.
Densetsu je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.8.2008, 11:17   #85
nikola87
Deo inventara foruma

Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka

ok sve sve(da ne ulazimo u raspravu) ali kako je to grafika najbolja. Ja koliko sam primetio to je toliko ocajno da je to strasno. Sve vuce na nijansu braon, tj sve je braon boje, razlikuju se samo nijanse.

Istu foru ima i metal gaer solid 4, sve vuce na nijanse zeleno-plave(pogledaj u SK)

A koliko se secam igra nama strafe, nema nisanjenje....pa mislim kako je to dobro, napadne me zombi a nalazi se na malo nizem njivou od mene a ja ne mogu da spustim nisam vec moram da idem u nazad kako bi sirio polje pucanja i tako ga ubio....lol.
nikola87 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.8.2008, 14:00   #86
De Mirkoni
Član

Pa za nisanjenje imas laser i u toku igre budjis oruzje to u nijednoj igri nisam video strava je, a uvek je u RE grafika bila tamna pa kako to da ti stare onda odgovaraju a ova ne.
Stara 9.8.2008, 14:23   #87
nikola87
Deo inventara foruma

gde sam ja u opste rekao da sam igrao stare, a kamoli da mi odgovaraju(zadnji re sam igrao na ps1 i ne secam se kakav je bio....btw)

Samo kazem, kako mozes da kazes da je grafika extra kad se sve svodi na jednu boju.
Stara 9.8.2008, 14:45   #88
Ocelot
Deo inventara foruma

Član od: 3.4.2006.
Zahvalnice: 375
Zahvaljeno 993 puta na 535 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Ocelot Slanje poruke preko Skypea korisniku Ocelot

Citat:
Ja sam RE4, od izlaska na PS2, prešao bar jedno 10-ak puta, otključao sve što se moglo otključati, itd. Igra je, prosto rečeno, fantastična.
E sad, ja i dalje imam podeljeno mišljenje o svemu tome. Sa jedne strane, čestitam im na ovako dobroj igri, a sa druge, žao mi je što više neću videti onaj stari RE stil. RE1 je naročito imao onu jezivu atmosferu i konstantan "strah" zbog npr. nedovoljno municije. U 3. delu se videlo da akcenat bacaju više na pucanje nego "survival". Isti slučaj je i sa Dino Crisis. 2. deo se skroz razlikuje od 1. gde je suština igre promenjena u non-stop akciju.
Citat:
nikola87 kaže: Pregled poruke
ok sve sve(da ne ulazimo u raspravu) ali kako je to grafika najbolja. Ja koliko sam primetio to je toliko ocajno da je to strasno. Sve vuce na nijansu braon, tj sve je braon boje, razlikuju se samo nijanse.

Istu foru ima i metal gaer solid 4, sve vuce na nijanse zeleno-plave(pogledaj u SK)
Ne može za neku igru da se samo kaže da ima najbolju grafiku. Kad vidim tako nešto napisano, smuči mi se. Drugačije igre pokušavaju da dočaraju drugačiju atmosferu koristeći različite stilove. Naravno da će koristiti, recimo, braon boju kad je igra smeštena na lokaciju koja tako izgleda. Ne mogu da stave sneg u Meksiko.
Citat:
A koliko se secam igra nama strafe, nema nisanjenje....pa mislim kako je to dobro, napadne me zombi a nalazi se na malo nizem njivou od mene a ja ne mogu da spustim nisam vec moram da idem u nazad kako bi sirio polje pucanja i tako ga ubio....lol.
Da su ubacili mogućnost da se krećeš dok pucaš, igra bi postala neverovatno laka i bila bi samo još jedan 3rd person shooter. Baš taj sistem kretanja je ono što ovu igru čini tako dobrom. I kako to misliš da nema nišanjenje?

Poslednja ispravka: Ocelot (9.8.2008 u 14:56)
Ocelot je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.8.2008, 15:13   #89
nikola87
Deo inventara foruma

Sta tebi je normalno da je casa na stolu braon boje, da je ram za ogledalo braon boje da je bilo koji detalj na mapi braon boje, nema bela, plava, crvena vec sve te bije vuku debelo na braon.

Pa koliko se secam mogao je valjda samo levo desno da nisani a ne gore dole, koje je o *****e
Stara 9.8.2008, 15:14   #90
De Mirkoni
Član

Mora da se odigraju stari delovi RE pa onda da se uporedjuje sa zadnjim nastavkom, onda se tek vidi koliko je RE 4 odlicno odradjen.
Stara 9.8.2008, 15:16   #91
Ocelot
Deo inventara foruma

Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Ocelot Slanje poruke preko Skypea korisniku Ocelot

Citat:
Sta tebi je normalno da je casa na stolu braon boje, da je ram za ogledalo braon boje da je bilo koji detalj na mapi braon boje, nema bela, plava, crvena vec sve te bije vuku debelo na braon.
To, izgleda, ima samo u tvojoj verziji.

Citat:
Pa koliko se secam mogao je valjda samo levo desno da nisani a ne gore dole, koje je o *****e
Možeš da nišaniš apsolutno gde hoćeš. Pogodi neprijatelja u noge, da padne na zemlju, u ruku da mu izbiješ oružje, u glavu... bilo gde.
Stara 9.8.2008, 15:18   #92
nikola87
Deo inventara foruma

1. ne nije pa eto ti pogledaj iz SK slike i sve ce ti biti jasno

2. Ja se nesto ne secam da moze gore dole da se nisani, tacno se secam kad me napao neki zombi i nije bio u mom nivou nisam mogao da ga pogodim vec sam morao da cekam da s popne malo iz brdo da mi dodje i ravni nisana
Stara 9.8.2008, 15:22   #93
Ocelot
Deo inventara foruma

Neću da gledam slike kad znam igru napamet. Preovladava na nekim lokacijama braon boja, ali nema ni govora o jednoličnosti.
Verovatno si igrao PC verziju koja je, blago rečeno, retardirana.
Stara 9.8.2008, 15:27   #94
De Mirkoni
Član

Pa nemoze u tom mestu da naprave ambijent kao "sve je ok blista" kad zombi haraju svuda, sve je krvavo zapaljeno i jligavo prljavo normalno je onda da nemoze da bude blistavo cisto.A nisanjenje je moguce u svim pravcima sa stiskom na posebno dugme tastature, rekao sam vec jedino to je malo komplikovano dok se ne naviknes.
Stara 9.8.2008, 15:32   #95
nikola87
Deo inventara foruma

Citat:
Ocelot kaže: Pregled poruke
Neću da gledam slike kad znam igru napamet. Preovladava na nekim lokacijama braon boja, ali nema ni govora o jednoličnosti.
Verovatno si igrao PC verziju koja je, blago rečeno, retardirana.
pa ja pricam o PC verziji, o kojoj vi pricate?
Stara 9.8.2008, 23:44   #96
Helingen
Član

Član od: 28.2.2006.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 11 puta na 4 poruka

Citat:
Densetsu kaže: Pregled poruke
Mozes da kukas i da places koliko god hoces ali RE4 je najprodavanija RE igra do sada. Cisto sumnjam da ce Capcom da promeni "pobednicku" formulu. Ako hoces stari RE mozes da uzmes RE0 (ili Remake, nisam siguran) koji uskoro izlazi za Wii.
Prvo to sto je najprodavanija igra do sada ne znaci apsolutno nista. Pa i lozacko-patetiticni-amerikancispasavajusvet Dan nezavisnosti je jedan od 10 filmova koji su zgrnuli najvise love pa ga to ne cini dobrim filmom

Drugo mislim da niste ukapirali sta sam hteo da kazem. Pricate o grafici. Pa naravno da ce biti bolja nego pre. Ovo je 2008. A i sada nije bas nesto. Izvodjenje jeste ok kad se naviknes na komande, oruzje je ok ali je meni recimo falio auto-aim i malo vise zagonetki.
Dakle ovo jeste dobra igra ali je trebalo da se zove potpuno drugacije. Zasto RE kad sa RE nema ama bas nikakve veze osim sto su vestacki ubacili Leona i Adu cisto da bi imali kakvu takvu vezu sa prethodnim delovima. Ono sto sam ja stavio u prvi plan je sama prica koja je za RE krs nad krsevima i to je moje misljenje. RE i Meksiko (ili Spanija) daj molim te
Helingen je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.8.2008, 0:30   #97
De Mirkoni
Član

Upravu su i negativne kritike nebi bilo interesantno kad bi se samo klasicno hvalile igre, mora malo i da se filozofira sladje je igrati posle toga.
Stara 10.8.2008, 13:40   #98
Densetsu
Veteran

Član od: 6.2.2007.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 196 puta na 147 poruka

Citat:
Prvo to sto je najprodavanija igra do sada ne znaci apsolutno nista. Pa i lozacko-patetiticni-amerikancispasavajusvet Dan nezavisnosti je jedan od 10 filmova koji su zgrnuli najvise love pa ga to ne cini dobrim filmom
Dali sam ja pomenuo kvalitet igre? Odgovor je, nisam. To sto je RE4 najprodavanija igra znaci da formula radi i ne vidim zasto bi je Capcom menjao.
Densetsu je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.8.2008, 13:43   #99
nikola87
Deo inventara foruma

pa ako tako gledamo onda je WOW najbolja igra na svetu posto postoji 1.000.000.000 zavisnika koji svakodnevno to igraju
Stara 10.8.2008, 13:52   #100
M.C.
Deo inventara foruma

Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 303
Zahvaljeno 1.492 puta na 1.031 poruka

@nikola 87 Pa kako si majke ti, onda igrao igru? Mislim, nije mali broj situacija kada treba da nisanis na dole ili gore zbog stepenica. Da ne pricam o Regeneratoru... Naravno tu je i stednja municije kada ga roknes jednim metkom, udaris ga da padne na zemlju i ostalo obavis nozem.
@Helingen Naravno da ima. Da si odigrao igru sa Adom znao bi da ima veze. A i ostali delovi se nisu nastavljali jedan na drugi direktno. Ah, taj 'Kisobran', nikad ga se necemo resiti. Naravno, i glavnog negativca...
M.C. je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Resident Evil chris Akcione igre 570 29.9.2015 23:55
Kad će više Resident Evil? mladjex Akcione igre 60 7.5.2007 13:55
Resident Evil Outbreak Pomoc skorpius Konzole 3 2.10.2006 12:47

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 13:49.