![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#81 |
Novi član
Član od: 28.10.2007.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Član
Član od: 28.2.2006.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 11 puta na 4 poruka
|
![]() ![]() ![]() Ovo je trebalo da bude potpuno nova igra ali je verovatno presudio finansijski aspekt. Pa vise elemenata RE-a ima u Dino Crisis 1 i 2 nego ovde a da ne pominjem da su logicki problemi na tako debilnom nivou da bi i moja baba znala da ih resi. Nema ni onog suspensa koji je krasio prethodna tri dela. Samo je jos falilo da ubace Milu Jovovic I propast bi bila kompletna. ![]() Malo je reci da sam razocaran ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Član
Član od: 18.7.2008.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 72 puta na 29 poruka
|
![]()
Za mene najbolji je bas 4 deo nema greske extra grafika i prica jedino malo kontrola je koplikovana dok se ne naviknes, a igra uopste nije laka i jako je dugacka nikad duza nije bila.Usla je u moju kolekciju kao jedna od najboljih horor igara do sada toliko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Veteran
Član od: 6.2.2007.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 196 puta na 147 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
ok sve sve(da ne ulazimo u raspravu) ali kako je to grafika najbolja. Ja koliko sam primetio to je toliko ocajno da je to strasno. Sve vuce na nijansu braon, tj sve je braon boje, razlikuju se samo nijanse.
Istu foru ima i metal gaer solid 4, sve vuce na nijanse zeleno-plave(pogledaj u SK) A koliko se secam igra nama strafe, nema nisanjenje....pa mislim kako je to dobro, napadne me zombi a nalazi se na malo nizem njivou od mene a ja ne mogu da spustim nisam vec moram da idem u nazad kako bi sirio polje pucanja i tako ga ubio....lol. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Član
|
![]()
Pa za nisanjenje imas laser i u toku igre budjis oruzje to u nijednoj igri nisam video strava je, a uvek je u RE grafika bila tamna pa kako to da ti stare onda odgovaraju a ova ne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Deo inventara foruma
|
![]()
gde sam ja u opste rekao da sam igrao stare, a kamoli da mi odgovaraju(zadnji re sam igrao na ps1 i ne secam se kakav je bio....btw)
Samo kazem, kako mozes da kazes da je grafika extra kad se sve svodi na jednu boju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
E sad, ja i dalje imam podeljeno mišljenje o svemu tome. Sa jedne strane, čestitam im na ovako dobroj igri, a sa druge, žao mi je što više neću videti onaj stari RE stil. RE1 je naročito imao onu jezivu atmosferu i konstantan "strah" zbog npr. nedovoljno municije. U 3. delu se videlo da akcenat bacaju više na pucanje nego "survival". Isti slučaj je i sa Dino Crisis. 2. deo se skroz razlikuje od 1. gde je suština igre promenjena u non-stop akciju. Citat:
Da su ubacili mogućnost da se krećeš dok pucaš, igra bi postala neverovatno laka i bila bi samo još jedan 3rd person shooter. Baš taj sistem kretanja je ono što ovu igru čini tako dobrom. I kako to misliš da nema nišanjenje? Poslednja ispravka: Ocelot (9.8.2008 u 14:56) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sta tebi je normalno da je casa na stolu braon boje, da je ram za ogledalo braon boje da je bilo koji detalj na mapi braon boje, nema bela, plava, crvena vec sve te bije vuku debelo na braon.
Pa koliko se secam mogao je valjda samo levo desno da nisani a ne gore dole, koje je o *****e |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Član
|
![]()
Mora da se odigraju stari delovi RE pa onda da se uporedjuje sa zadnjim nastavkom, onda se tek vidi koliko je RE 4 odlicno odradjen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Deo inventara foruma
|
![]()
1. ne nije pa eto ti pogledaj iz SK slike i sve ce ti biti jasno
2. Ja se nesto ne secam da moze gore dole da se nisani, tacno se secam kad me napao neki zombi i nije bio u mom nivou nisam mogao da ga pogodim vec sam morao da cekam da s popne malo iz brdo da mi dodje i ravni nisana |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Neću da gledam slike kad znam igru napamet. Preovladava na nekim lokacijama braon boja, ali nema ni govora o jednoličnosti.
Verovatno si igrao PC verziju koja je, blago rečeno, retardirana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Član
|
![]()
Pa nemoze u tom mestu da naprave ambijent kao "sve je ok blista" kad zombi haraju svuda, sve je krvavo zapaljeno i jligavo prljavo normalno je onda da nemoze da bude blistavo cisto.A nisanjenje je moguce u svim pravcima sa stiskom na posebno dugme tastature, rekao sam vec jedino to je malo komplikovano dok se ne naviknes.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Član
Član od: 28.2.2006.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 11 puta na 4 poruka
|
![]() Citat:
![]() Drugo mislim da niste ukapirali sta sam hteo da kazem. Pricate o grafici. Pa naravno da ce biti bolja nego pre. Ovo je 2008. A i sada nije bas nesto. Izvodjenje jeste ok kad se naviknes na komande, oruzje je ok ali je meni recimo falio auto-aim i malo vise zagonetki. Dakle ovo jeste dobra igra ali je trebalo da se zove potpuno drugacije. Zasto RE kad sa RE nema ama bas nikakve veze osim sto su vestacki ubacili Leona i Adu cisto da bi imali kakvu takvu vezu sa prethodnim delovima. Ono sto sam ja stavio u prvi plan je sama prica koja je za RE krs nad krsevima i to je moje misljenje. RE i Meksiko (ili Spanija) daj molim te ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Član
|
![]()
Upravu su i negativne kritike nebi bilo interesantno kad bi se samo klasicno hvalile igre, mora malo i da se filozofira sladje je igrati posle toga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Veteran
Član od: 6.2.2007.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 196 puta na 147 poruka
|
![]()
Dali sam ja pomenuo kvalitet igre? Odgovor je, nisam. To sto je RE4 najprodavanija igra znaci da formula radi i ne vidim zasto bi je Capcom menjao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Deo inventara foruma
|
![]()
pa ako tako gledamo onda je WOW najbolja igra na svetu posto postoji 1.000.000.000 zavisnika koji svakodnevno to igraju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 303
Zahvaljeno 1.492 puta na 1.031 poruka
|
![]()
@nikola 87 Pa kako si majke ti, onda igrao igru? Mislim, nije mali broj situacija kada treba da nisanis na dole ili gore zbog stepenica. Da ne pricam o Regeneratoru... Naravno tu je i stednja municije kada ga roknes jednim metkom, udaris ga da padne na zemlju i ostalo obavis nozem.
@Helingen Naravno da ima. Da si odigrao igru sa Adom znao bi da ima veze. A i ostali delovi se nisu nastavljali jedan na drugi direktno. Ah, taj 'Kisobran', nikad ga se necemo resiti. Naravno, i glavnog negativca... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Resident Evil | chris | Akcione igre | 570 | 29.9.2015 23:55 |