![]() |
![]() |
|
Web razvoj Sve u vezi sa razvojem Internet sajtova: programi, dizajn, usluge hostinga, administracija... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 9.4.2007.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 19 puta na 14 poruka
|
![]()
Hteo bih da posebno instaliram ove komponente kako bih mogao da kreiram PHP - MySQL dinamicke stranice. Znam da postoje objedinjena resenja pout XAMP, LAMP i sl., mene interesuje kako podesiti ove komponente da bi radile nakon zasebne instalacije? Da li postoji neki manual?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Naravno da mozes, mada, iskreno, ne vidim zasto bi to radio. Ja sam to probao (davno doduse) i nije mi uspelo - jednostavno nisam mogao da sinhronizujem da sve radi kako treba
![]() Moj savet ti je da skines XAMPP (P.S. ako si na linuxu, i planiras da imas sopstveni server, onda je to druga prica) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
PHP skripte - problem sa ubacivanjem! | Farmaceut | Serverske aplikacije i baze podataka | 7 | 13.6.2008 10:18 |
Kako uplodovati MYSQL na server | Boris Zegarac | Serverske aplikacije i baze podataka | 1 | 25.10.2007 0:58 |
[PHP] Kako početi sa učenjem PHP-a? | MilanSM | Serverske aplikacije i baze podataka | 20 | 29.12.2006 3:13 |
[PHP] Problem sa PHP kodom i konektovanjem na bazu | diablo_ | Serverske aplikacije i baze podataka | 4 | 18.11.2006 19:46 |
Sigurnost web servera Apache | kenta | Web razvoj | 3 | 27.2.2006 19:33 |