![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 25.6.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Pozdrav svima.
Imam ovaj problem vec vishe od godinu dana, i stvarno ne znam kako da ga reshim. Dodjoh ovde da probam da pitam vas jer cu stvarno da poludim ako ovo ne reshim. ![]() Problem je samo na 80% youtube videa. Mracni su mi. Kao da je neko negde smanjio brightness. Ali ne znam gde. Slika na monitoru mi je sasvim ok. Ako i povecam brightness na monitoru, i dalje su mracni. Kad gledam neki film preko video playera, nemam taj problem. Znaci iskljucivo video na internetu. Predpostavljam da je u pitanju neko podeshavanje nekog kodeca. Mozda i nije, ne znam. A ne znam ni gde da podeshavam te kodece... tj, probao sam vecinu cije panele za podeshavanje sam uspeo da nadjem, ali nista... Probao sam i podeshavanje graficke, gamma i ostalo, ali bez rezultata... jer cim pocnem da menjam te parametre jacine, kontrasa i gamme, menja mi se kompletno jacina na celom monitoru, a ne samo youtube videa. Ima li neko neki predlog? Help me Obi Wan Kenobi, you are my only chance! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 20.6.2009.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Probaj da skines najnoviji Adobe Flash Player.Imas ga na www.filehippo.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 25.6.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
ok. instalirao sam. Nema promene.
![]() update: barem nisam usamljen u ovom problemu ![]() http://www.justskins.com/forums/brig...gs-112828.html Poslednja ispravka: Mali Veseljak (6.7.2009 u 2:37) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jesu li ti najnoviji drajveri za graficku?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
YouTube mi iskasapi video :( | BugA | Video/TV softver | 6 | 4.4.2010 22:13 |
POMOĆ! Ne radi mi touchscreen na w960i kako treba | Kiklop | Aparati i oprema | 1 | 6.3.2009 16:41 |
Upload video fajlova na net i youtube? | zoran13 | Video/TV softver | 0 | 16.2.2009 17:24 |
Kako napraviti internet tv | olujnik | Video/TV softver | 4 | 11.6.2008 19:19 |
Kako da sacuvam video? | Quercusmaster | Aplikativni softver | 2 | 7.5.2008 15:48 |