![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Pozdrav,
Pre neki dan sam uzeo 2 komada Logitech Rumblepad II gamepada (joypada - ili kako vec). I sve je super radilo u pocetku. Malo problema sa namestanjem da radi u igricama koje podrzavaju samo Xbox360 kontrolere ali nista strasno. Danas su bila oba povezana na racunar, uzeo gamepad1 i poceo da igram Blur. Odjednom u sred igre gamepad je prestao da radi. Uzmem ja drugi, kad je on preuzeo kontrole. Posle nije bilo problema pa sam to prepisao nekog bug-u. Medjutim, kasnije mi je dosao drug, igrali StreetFighter i GuiltyGear, i non stop su nam se menjale kontrole. Ja dobijao njegovog lika on dobijao mojeg. Stvarno iritirajuce. Ponekad se desavali po 3 puta u 5 minuta a ponekad je bilo OK i po 20ak. E sada ovi gamepadovi su bezicni, imaju dva receiver-a koji su povezani sa kompom preko USB-a. Oba receiver-a imaju 2 lampice koje svetle kada pritisnes dugme na njemu dodeljenom gamepadu. I sada sam ja to bio odvojio sto sam dalje mogao jedan od drugog, i onda sam primetio da se ponekad (mozda i uvek) kada se promene kontrole receiver-2 pocne da svetli na komande gamepada1 i obrnuto (ali nikad jedan receiver ne prime komande od oba gamepada). Inace na oba gamepada Serial Number, Model Number i Part Number su identicni. I sada sam oba iskljucio. Povezao receiver1, kliknem na gamepad1 i on svetli. otkacim receiver1, ubacim receiver2, kliknem na gamepad1 i opet svetli... E sada...da li ja nesto pogresno radim... ili. Inace nemam bezicne zvucnike, bluetooth, moblini telefon, bezicni, daljinski ili vec neku drugu bezicnu tehnologiju blicu receivera. Operativni je Windows 7 x64. Imam poslednje drajvere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Hm moguce je da oba gamepada imaju istu frekvenciju sto mozda zbunjuje reciver. Ili mozda drajver pobrljavi i pomesa ih. Ne znam sta da ti kazem, mozda je problem sto su oba ista.
Poslednja ispravka: Game fever (20.6.2010 u 13:46) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Altec Lancing MX 5021 vs Logitech Z-2300 | Sh@rance | Zvuk na računaru | 23 | 29.12.2009 21:56 |
Logitech tastatura | stankefa | ŠDK - Ostale komponente | 5 | 1.12.2008 13:41 |
Koja „daktilo/media/mikro“ (Logitech?) tastatura | urke | ŠDK - Osnovne komponente | 1 | 23.5.2008 14:57 |
Razlika između LOGITECH Z-2200 i LOGITECH Z-2300 | Macak Mackin | Zvuk na računaru | 0 | 20.4.2008 20:58 |
Logitech VX Nano | sasha vukelic | ŠDK - Ostale komponente | 0 | 19.1.2008 19:19 |