![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 22.4.2012.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
zdravo svima.imam strasan problem sa mojom starom,dobrom ps2 tastaturom!
kao prvo,hocu da kazem da ne bih reinstalirao moj windows xp sp3,ako je ikako moguce! ovo mi je prva tema na ovom forumu,iako sam registrovan vec dve godine,odprilike. naime,pre 5-6 dana,instalirao sam neki antivirus,ne secam se da li je nod ili ad-aware.jer sam primetio da mi browser malo ludovao,otvarao neke bezveze stranice itd...(mozilla najnovija). skenirao sam i nasao mi je 5-6 virusa.neki trojan horse dropper,mozilla trackere neke itd...sve sam to obrisao.restartovao racunar. posle restartovanja,ps2 tastatura - prestala da radi.vidi je u device manageru.nema onaj zuti uzvicnik,pise da su drajveri instalirani,sve okej. ali ona ne radi.ni led diodice se ne pale na njoj,nista. i sad nesto cudno.dok palim racunar,ona radi.znaci,mogu da ulazim u bios,stiskam F8,biram opcije za paljenje sistema itd...dok se pali sistem,sva tri ona tastera (num lock,scroll lock,caps lock), zatrepere svi zajedno (blinkuju),za trenutak.onda se digne sistem,ulogujem se...i tastatura ne radi.ni jedan jedini taster. ![]() takodje ps2 misa koristim.on radi.imam usb misa i on radi.ali nemam usb tastaturu.na racunaru imam dva ps2 porta,jedan je za misa,jedan za tast. pre nego sto iskesiram novu usb tastaturu ili zasednem da reinstaliram ceo sistem,pitao bih vas,da li ima neko resenje da povratim tastaturu? kontam da je neki virus (ili antivirus) izmenio ili obrisao registre,namenjene za rad tastature.gasio sam tastaturu u device manager-u,reinstalirao njene drajvere,disable-ovao,restartovao...ali nista. siguran sam da postoji resenje,ali ne znam gde da cackam.niti verujem da neko moze da mi pomogne,ali eto,mozda ipak... pomoc,pls? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
Član od: 9.10.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
System restore..
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 22.4.2012.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
nemam back-up sistema,nikad ne koristim restore.koji program da koristim za back-up registara? nek da mi da preporuku?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Osim ako nisi isključio tu opciju, windows sam pravi neki restore point.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pomoc hitno hitno hitno!!! | Nastaaki98 | Kvarovi | 6 | 14.3.2012 22:36 |
Prilikom pokretanja instalacije Windowsa tastatura ne radi | mica1709 | Kvarovi | 5 | 1.3.2012 9:28 |
Ne radi internet posle apgrejda firmvera (HITNO) | dare023 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 18.1.2010 21:46 |
Ideazon MERC Stealth tastatura - problem | noisy | Ostale komponente | 9 | 11.1.2010 20:43 |
Bežična tastatura + USB Receiver + USB to PS2... | Maverick | Ostale komponente | 10 | 10.1.2009 20:37 |