Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Ostale komponente

Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 4.1.2015, 20:36   #1
aleksandarhakler1992
Novi član

Član od: 22.4.2012.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Unhappy PS2 tastatura prestala da radi! hitno!

zdravo svima.imam strasan problem sa mojom starom,dobrom ps2 tastaturom!
kao prvo,hocu da kazem da ne bih reinstalirao moj windows xp sp3,ako je ikako moguce! ovo mi je prva tema na ovom forumu,iako sam registrovan vec dve godine,odprilike.
naime,pre 5-6 dana,instalirao sam neki antivirus,ne secam se da li je nod ili ad-aware.jer sam primetio da mi browser malo ludovao,otvarao neke bezveze stranice itd...(mozilla najnovija).
skenirao sam i nasao mi je 5-6 virusa.neki trojan horse dropper,mozilla trackere neke itd...sve sam to obrisao.restartovao racunar.
posle restartovanja,ps2 tastatura - prestala da radi.vidi je u device manageru.nema onaj zuti uzvicnik,pise da su drajveri instalirani,sve okej.
ali ona ne radi.ni led diodice se ne pale na njoj,nista.
i sad nesto cudno.dok palim racunar,ona radi.znaci,mogu da ulazim u bios,stiskam F8,biram opcije za paljenje sistema itd...dok se pali sistem,sva tri ona tastera (num lock,scroll lock,caps lock), zatrepere svi zajedno (blinkuju),za trenutak.onda se digne sistem,ulogujem se...i tastatura ne radi.ni jedan jedini taster.
takodje ps2 misa koristim.on radi.imam usb misa i on radi.ali nemam usb tastaturu.na racunaru imam dva ps2 porta,jedan je za misa,jedan za tast.
pre nego sto iskesiram novu usb tastaturu ili zasednem da reinstaliram ceo sistem,pitao bih vas,da li ima neko resenje da povratim tastaturu?
kontam da je neki virus (ili antivirus) izmenio ili obrisao registre,namenjene za rad tastature.gasio sam tastaturu u device manager-u,reinstalirao njene drajvere,disable-ovao,restartovao...ali nista.
siguran sam da postoji resenje,ali ne znam gde da cackam.niti verujem da neko moze da mi pomogne,ali eto,mozda ipak...
pomoc,pls?
aleksandarhakler1992 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.1.2015, 7:40   #2
danijeldav
Novi član

Član od: 9.10.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
Određen forumom Re: PS2 tastatura prestala da radi! hitno!

System restore..

Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
danijeldav je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.1.2015, 15:26   #3
aleksandarhakler1992
Novi član

Član od: 22.4.2012.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

nemam back-up sistema,nikad ne koristim restore.koji program da koristim za back-up registara? nek da mi da preporuku?
aleksandarhakler1992 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.1.2015, 21:13   #4
SirDuck
Deo inventara foruma

Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka

Osim ako nisi isključio tu opciju, windows sam pravi neki restore point.
SirDuck je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Pomoc hitno hitno hitno!!! Nastaaki98 Kvarovi 6 14.3.2012 22:36
Prilikom pokretanja instalacije Windowsa tastatura ne radi mica1709 Kvarovi 5 1.3.2012 9:28
Ne radi internet posle apgrejda firmvera (HITNO) dare023 Komunikacioni uređaji i umrežavanje 0 18.1.2010 21:46
Ideazon MERC Stealth tastatura - problem noisy Ostale komponente 9 11.1.2010 20:43
Bežična tastatura + USB Receiver + USB to PS2... Maverick Ostale komponente 10 10.1.2009 20:37

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 19:09.