Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Kvarovi
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima
i nestabilnostima sistema

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 6.2.2006, 16:50   #21
Anak1n
Član

Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Anak1n Slanje poruke preko MSN-a korisniku Anak1n Slanje poruke preko Yahooa korisniku Anak1n
Određen forumom Re: pomoc!!! (komp se sam resetuje...)

Ne mora da se restartuje moze da te doceka plavi ekran pa da opalis po dugmetu reset...iskljuci automatsko rstartovanje i trebalo bi da dobijes plavi ekran...tako je bilo kod mene dok nisam zamenio memoriju...mada ne mora da znaci da je do nekog dela hardvera kao sto su gore naveli (u vecini slucajve jeste) moze biti i do nekog shugavog drivera...npr. kod mog ortaka je iskako plavi ekran ili ti se racunar restartovao zbog shugavog drivera za neku integrisanu zvucnu..prvo probaj da zamenis memoriju to bar mozes pozajmiti od bilo koga pa onda kreni dalje
Anak1n je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.2.2006, 11:03   #22
nino
Član

Član od: 28.1.2006.
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka

Citat:
Anak1n kaže:
Ne mora da se restartuje moze da te doceka plavi ekran pa da opalis po dugmetu reset...iskljuci automatsko rstartovanje i trebalo bi da dobijes plavi ekran...tako je bilo kod mene dok nisam zamenio memoriju...mada ne mora da znaci da je do nekog dela hardvera kao sto su gore naveli (u vecini slucajve jeste) moze biti i do nekog shugavog drivera...npr. kod mog ortaka je iskako plavi ekran ili ti se racunar restartovao zbog shugavog drivera za neku integrisanu zvucnu..prvo probaj da zamenis memoriju to bar mozes pozajmiti od bilo koga pa onda kreni dalje

kada mi se restartuje ja idem na "Send Error" i on posalje i pise nekada da je "unknow driver" u pitanju
nino je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.12.2006, 12:31   #23
bax982
Novi član

Član od: 29.12.2006.

Imam i ja slican problem. Kada ukljucim racunar, krene da dize sistem, pa se restartuje, i tako nekoliko puta, dok se na kraju ne ukljuci, a ponekad moram i ja da ga restartujem jer se jednostavno "smrzne". Kada se finally ukljuci desava se da procesor radi stalno na 100%, pa moram opet da ga resetujem da bi normalno radio, a to sve dok se sam iznenada ne restartuje ponovo. Ako znate kako da resim problem, pomozite. Unapred zahvalan
bax982 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.1.2007, 16:42   #24
darko90
Član

Član od: 4.1.2007.
Zahvalnice: 225
Zahvaljeno 25 puta na 13 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku darko90

I meni se restartuje, u photoshopu, kad prikljucim mp3 plejer ili telefon na kompjuter a kad ugasim kompjuter on se sam upali ili sl. Reinstalirao sam windows ali problemi su ostali mada se redje restartuje - jedini problem koji je nestao reinstalacijom je sad kad ugasim kompjuter on se vise ne pali. Problem NIJE u ram memoriji, napajanju, grafickoj ili windowsu (bar ne kod mene). Jedino jos sumljam u procesor (P4 3GHz Presscott) ili maticnu plocu (Asus P4S800).
darko90 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.1.2007, 17:38   #25
Freško
CSC

Član od: 23.11.2005.
Zahvaljeno 2.587 puta na 1.855 poruka
Post Re: pomoc!!! (komp se sam resetuje...)

Citat:
bax982 kaže:
Imam i ja slican problem. Kada ukljucim racunar, krene da dize sistem, pa se restartuje, i tako nekoliko puta, dok se na kraju ne ukljuci, a ponekad moram i ja da ga restartujem jer se jednostavno "smrzne". Kada se finally ukljuci desava se da procesor radi stalno na 100%, pa moram opet da ga resetujem da bi normalno radio, a to sve dok se sam iznenada ne restartuje ponovo. Ako znate kako da resim problem, pomozite. Unapred zahvalan
Za početak proveri dali na računaru imaš virusa.....insaliraj nod lil kaspersky ili...osveži antivirus novim definicijama i skeniraj komp....pa vidi ima li štetočina.... a možda je i Win. "Poblesavio" preporučio bi ti instalaciju sveže kopije sistema....
Freško je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.1.2007, 22:20   #26
BORG
Član

Član od: 13.12.2006.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka

Slusaj imas li spyware doctora ako ne nadji ga instaliraj ako ti dopusti i pusti da odradi a mogo bi ti pripomoc i registry mechanic. Ne reinstaliraj nista dok ne prodjes sve soft metode. Ako imas kakve stare brojeve SK nadji ono o servisima
pa pogledaj da nemas kakvog neimenovanog gosta.
BORG je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.1.2007, 17:47   #27
bax982
Novi član

Član od: 29.12.2006.

Sredio sam BIOS po uputstvu iz jednog starijeg broja SK, i evo, da kucnem u drvo, vec par dana nemam problema. Inace, hvala za savete
bax982 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Moj Komp Mrzi Flash... Johny Atos Aplikativni softver 15 14.1.2007 22:58
Kad igram Warcraft TFT posle nekog vremena komp mi se resetuje! Strahinja011 Kvarovi 10 9.6.2006 13:36
Drugov istripovan komp.. Andross Ostale komponente 19 10.5.2006 21:56
POMOC - isti problem na dve konfiguracije let4mi Kvarovi 6 21.12.2005 12:05
Treba mi pomoc oko konfiguracije polarnimeda Šta da kupim? 8 10.11.2005 19:00

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 2:09.