![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#181 |
Član
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 44 puta na 21 poruka
|
![]()
Evo da dojavim da se igra u verzijama za Xbox 360 i PS3 danas pojavila u redovnoj prodaji u Beogradu. Ja pazario. Brutalnih 6.999 dinara, pa ko ima nek pohita.
Poslednja ispravka: DeCoy (6.9.2009 u 21:30) Razlog: reklama |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.7.2006.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 991 puta na 765 poruka
|
![]()
Za sada je resena fizika a tvdri se i glide (mada za glide nisam proverio). Ako se fizika ukljuci na high, framerate se mnogo obara i bolje je da ostane na normal. Igra je trenutno nestabilna, tj. .exe stop working kada betmen pocne da pesnici ljute neprijatelje. Treba sacekati jos malo (radi se, radi se).
![]() Iz prve ruke igra mi se veoma svidja. ![]() Edit : Da bi igra bila stabilna iskljuciti fiziku i fps je jos bolji. Poslednja ispravka: ivanza (5.9.2009 u 9:19) |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.620 puta na 4.073 poruka
|
![]()
Ma ja cu cekati fiziku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
ja ne imadoh nikakvih problema, sve radi super |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.3.2009.
Zahvalnice: 2.048
Zahvaljeno 971 puta na 571 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Član
|
![]()
Da li neko zna gde se nalaze save fajl od igre, posto sam slucajno instalirao na pogresnu particiju, pa bih menjao, ali nemogu da pronadjem save fajl. Da li se to nalazi u nekom posebnom folderu ili se to sacuvava u G4W Live profil?
Inace igra je preterana, teram je u 1920x1080 rezi, na high detaljima, letiiiii. |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Igrao poprilicno, i mogu bez razmisljanja reci da me je igra odusevila.....Pre svega igra vas uvlaci u svoj svet, neshto neverovatno, nisam ovo iskusio josh od Bioshocka. Dijalozi su odlicni, komentari itd. naravno glasovna gluma i grafika. E sad ono najbitnije gameplay. Takodje odlicno uradjeno, zaista dostojno Mracnog Viteza. Ima dosta tabanja ali i shunjanja, mada meni je nekako najupecatljiviji detektivski deo. Iako nije nishta revolucionarno, trazenje Riddlerovih trofeja i zagonetki, trazenje dokaza koje ce vas dalje provesti kroz pricu je veoma zabavno. Zamerke.......pa nema ih mnogo, mada moram da napomenem odredjene bagove (koje uzmite sa rezervom znate i zashto) uglavnom vezane za kuku koju Bruce koristi za pentranje. Deshava se da se ikonica "F" za pentranje uopshte i ne pojavi, ili da Betmen jednostavno zakazi kuku negde iza zida nakon cega gledate jadnika kako prolazi kroz teksture i lebdi van mape. Mada 2 puta se deshavalo i to u trenutku nepaznje. Takodje, Mishonja mnogo smeshno trci, shto se ne da primetiti u pocetku zbog plashta, ali se u nekim delovima itekako vidi. Naravno nije to nikakva strashna zamerka ali eto i to da pomenemo da ne ispadne da sve valja
![]() Obavezno da probate, maestralno su odradjeni segmenti sa jednim negativcem. Znalo se da ce se pojaviti ali ajde da metem u spoilerche. Spoiler za Negativac:
U svakom slucaju svaka preporuka cak i za one koje nisu ljubitelji ovakve vrste igara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ovi bagovi su zbog piratske verzije igre...
Ja ne nabavljam ovo dok ne izadje prava verzija... Podseca na Bioshock?COOL ![]() Poslednja ispravka: DeCoy (6.9.2009 u 21:28) |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Starosedelac
Član od: 12.4.2006.
Zahvalnice: 243
Zahvaljeno 482 puta na 244 poruka
|
![]() Citat:
Spoiler za citat sa drugog foruma:
I na dalje ima krš bagova sa kukom. Ja strpljivo čekam "pravu" verziju.I zbog kuke i motike,a i zbog fizike ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Deo inventara foruma
|
![]()
U prevodu, igraš pola h, onda dođe neki bag, pa čekaš neko vreme da neko provali rešenje tog baga, pa onda opet igraš malo, pa onda jovo nanovo. =)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.7.2006.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 991 puta na 765 poruka
|
![]()
I ja cu za svaki slucaj sacekati da igra zvanicno izadje nadajuci se da ce biti stabilna sa fizikom.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Starosedelac
Član od: 13.2.2008.
Zahvalnice: 968
Zahvaljeno 1.027 puta na 583 poruka
|
![]()
Ja kad pokrenem exe.fajl meni napise-fingerprint eror 0.Sta je to?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nisi jedini sa tim problemom (pitam se kako je to moguće?
![]() Reinstall i update-ovanje Physx drivera su navodno moguća rešenje tog problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Deo inventara foruma
|
![]() Pa nisi ostacio dobar otisak prstiju heheh. Sala naravno nemam pojma bolje da se saceka sa novom verzijom, jer ko zna shta je josh posle ovoga zeznuto. Kao shto videsmo i na youtube jel. Ionako ce da obrishu sve ove postove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Starosedelac
|
![]()
Ljudi što se toliko patite, umesto da uživate u igri. Ima samo još desetak dana...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Starosedelac
|
![]()
Kako se to patimo?
Pa sve su ovo iskustva ljudi sa drugih foruma. Samo upozoravamo druge na ovom forumu da ne žure i da sačekaju bolje dane ![]() ...ili ako baš žele da igraju da im ukažemo na probleme i eventualno rešavanje istih. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
arkham asylum, batman, joker, tps |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Smešni, interesantni tekstovi o raznim geek temama | NjegovaWisost | Cvet kompjutera | 286 | 20.2.2010 13:18 |
Batman Begins | sirNemanjapro | Kompjuteri i film | 22 | 15.4.2006 20:50 |