![]() |
![]() |
|
Upravljačke simulacije Menadžeri, tycooni, "mali bogovi" i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#181 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() e ,a u cemu je poenta ,evo skoro mi svi igraci pokazuju crtice dole kad udjem u trening ,pa mi sve negativne crtice na skoro svakoj tehnici. stoi im sad svima padaju skilovi? Poslednja ispravka: DeCoy (14.11.2009 u 0:12) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Član
Član od: 27.8.2009.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Molim za pomoc????
Nikako ne mogu da instaliram menager 2010, instalacija pocinje, ucitava se preko install anywhere, to ide do 100%. . .i onda nista. . . Sta da radim?? Da li je neko imao slicnih problema??? Pre nego sto sam reinstalirao win 7 mi je radio, koristio sam istu instalaciju, a sada ne radi???? Unapred hvala. . . ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Doduše, retko to radim, ali desi se ponekad. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Starosedelac
|
![]()
jel zna neko neki link sa objasnjenima sto se tice opcija strategije za vreme utakmice.jasnomi je naravno sta je attak i defanzive ,ali mi ja malo ostalo nejasno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Deo inventara foruma
|
![]()
sacekaj da proradi FM SERBIA verovatno tamo ima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Član
|
![]()
A koliko sam ja primetio ne moze da se istovremeno vode klub i reprezentacija...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Član
Član od: 19.1.2007.
Zahvalnice: 186
Zahvaljeno 86 puta na 63 poruka
|
![]()
Moze, istovremeno vodim Partizan i Obalu Slonovace. Ne mozes sa istim menadzerom sa kojim vodis ekipu da preuzmes repku kad ti hoces, jedino da se prijavis kad otpuste selektora i da se nadas da ce te odabrati
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Starosedelac
|
![]()
kako bre da podignem igracima moral?
![]() pojedinim igracima los moral vec nedeljama probao sam i sa novim ugovorom i povisicom plate ,ali nista ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Član
Član od: 28.12.2005.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 14 puta na 12 poruka
|
![]()
vezi par pobeda,i skocice im moral,a pri tom se uzdrzi od komentara,tacnije posalji asistenta,da im na neki nacin ne srozas jos vise...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku bruno na korisnoj poruci: | ||
kuureee (15.11.2009) |
![]() |
#190 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
vidim sad u decembru da ima dosta lufta u rasporedu tamo do februaru ,dali je tozavrsena polu sezona? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kuuree idi na http://www.fm-balkan.com mozda nadjes neke od ovih odgovora sto ti trebaju imas i neke fore za treninge kako do 5 zvezdica itd.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Devilish Soldier na korisnoj poruci: | ||
kuureee (15.11.2009) |
![]() |
#192 |
Član
|
![]()
Ma znam da ne mogu kad hocu,igram menadzer duze vreme,ali me Egipat i Obala slonovace pozvali da im budem menadzer tj. ja sam se prijavio i oni me ponudili,ja idem na accept offer i nista se ne desava,posle 3-4 dana opet mi ponude i opet idem na accept i dalje se nista ne desava...Ne znam u cemu je problem,pomislio sam da ne moze da se istovremeno vode reprezentacija i klub...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.194 puta na 7.159 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DeCoy na korisnoj poruci: | ||
kuureee (15.11.2009) |
![]() |
#194 |
Starosedelac
|
![]()
Vidim izašao neki patch 10.1.0...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.194 puta na 7.159 poruka
|
![]()
Koliko ja znam taj patch je izašao kad i sama igra, tamo krajem oktobra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Starosedelac
|
![]()
jel imama neka fora u vezi finasija?
balans mi je pao na par stotina hiljada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Član
|
![]()
Pa ovako...Trenutno igram sa Zvezdom,druga sezona,prve sam osvojio titulu,ali ne u kup,ispao sam u 4.kolu LE od Tuluza.U drugoj sezoni sam usao u LS pobedivsi u kvalifikacijama sve protivnike sa po 2:0 kuci i u gostima.U grupu jos igraju Milan,Werder i Bordo...Imam problem od svih pucam 3-4 : 0 a u prvenstvu derem sve redom,probao sam da menjam taktike i sve moguce ali u Evropu nista...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hvala bogu pa smo mi na istom nivou sa Italijanima, Nemcima, Francuzima... U klubskom fudbalu mogu decu da nam prave.
![]() Kupi bolje igrače pa onda nešto pokušaj u LŠ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Veteran
Član od: 28.10.2007.
Zahvalnice: 274
Zahvaljeno 129 puta na 95 poruka
|
![]()
Druga sezona ja sa Zvezdom u ligi sampiona 0 bodova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
fm 2010, football manager, manager |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pro Evolution Soccer 2010 | Packy | Sportske simulacije | 2062 | 12.2.2014 21:29 |
Football Manager 2008 | vertigo | Upravljačke simulacije | 493 | 3.6.2013 23:23 |
Championship Manager 2010 | Devilish Soldier | Upravljačke simulacije | 17 | 15.3.2011 16:48 |