![]() |
![]() |
![]() |
#181 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Pa sta cemo sad,mi sto nismo kupili igru ne treba ni da se zalimo.
Ja njihove igre kupim u complete pack i tek posle par godina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Član
Član od: 15.10.2008.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 73 puta na 41 poruka
|
![]() Citat:
Šta misliš, da li je kompaniji (sad da ne pričamo o igračima) bolje da proda gotovu igru u većem broju kad ona izađe ili da ljudi kupuju na rasprodajama pakete posle par godina jer znaju da će jedino tad biti relativno igriva? Problem je što igrači ne kažnjavaju takve postupke. Jednom, ok, dešava se. Ali ako tebi svaka igra pati od istog i ti godinama ne radiš ništa po tom pitanju... pa čekaj, ko je ovde lud? Jednom da se zainate i da im reznu nekih 20% od planirane prodaje i nešto mi se čini da bi se češali i gde ih ne svrbi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Narode, znate šta mi se desilo? Uzmem da igram Jugoslaviju i vlada Pavle uredno do 1939. kad ga Tito "svrgava" u igri ali samo napola: unutrašnje previranje i rat dvije frakcije (komunista i kraljevih pristaša) mi ne dozvoljava da unormalim stanje u zemlji: kod Tita pod diplomacy stoje samo tri stranke a nema nijedna zemlja, a Pavle gubi kredibilitet i šutnu ga negdje tipa Vojvodina/Beograd. Kako da to spriječim pa da kompletnu scenu preuzme ili Tito ili Pavle pa da mogu sa jednim od dvojice da nastavim igru? Ovako se "pokolju" godinu-dvije i nikom ništa, odmah nakon što se završi klanje dobijem samo Quit ili Observe na izbor. Kako izaći iz ove "petlje" i nastaviti normalno sa igrom? Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Član
|
![]() Citat:
I treća, ne tako srećna opcija je da kad vidiš da komunisti jačaju, ti staviš ministra koji će da jača neku drugu opciju (najčešće onu najslabiju) i na taj način smanjuje popularnost i tebi ali i recimo komunistima. Na taj način slabiš svoju partiju, istina, ali i onemogućavaš da ona koju ne želiš postane dominantna. Na žalost nema političara za povećavanje popularnosti neutralne partije. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Strelok na korisnoj poruci: | ||
LoneWolf (23.6.2016) |
![]() |
#185 |
Deo inventara foruma
|
![]()
A kako da zadržim Tita i preuzmem kontrolu nad igrom s njim? Jel to izvodljvo ili ne?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.221 puta na 7.175 poruka
|
![]()
Nikako. Državni udar tj. nasilna promena vlasti ti dođe isto kao da je država kapitulirala pred stranim okupatorom. Tvoja Vlada je u egzilu i zato imaš taj observe mod.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Član
|
![]() Citat:
Imaš na JuTjubu primera koliko ti duša hoće, ljudi svima menjaju partije bez građanskog rata (koji dosta slabi zemlju) i onda nastavljaju dalje. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Strelok na korisnoj poruci: | ||
LoneWolf (24.6.2016) |
![]() |
#188 |
Intel Inside
|
![]()
Da, ali sve to važi pre nego što se kurcšlus desi, on je već popio revoluciju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() S druge strane avioni su OP u naval battles i te kako. Samo treba malo poraditi na doktrinama i otključati modele iz 1940. Kako modele aviona tako i modele nosača aviona. Pa kada isteraš 4 nosača aviona iz 1940 sa preko 200 naval bombera (1940) oni potapaju sve redom osim protivničke CV grupe. By the way vidim da je izašao 1.1 beta patch pa ako je neko probao neka javi utiske. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Član
|
![]()
Za one koji bi da igraju sa Jugoslavijom a žele malo više detalja, smederevo991 je odradio dobar mod: https://forum.paradoxplaza.com/forum...od-wip.953130/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Intel Inside
|
![]()
Pa i nije stigao, WIP je
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Član
|
![]()
Pokazao mi je screeonshotove, dobro izgleda. Ja sam mu pomogao oko istorijskih slika za generale i tehnološke timove ali je on sam radio u fotošopu sa onim što sam mu dao. I odradio je jako dobar posao, zaista, svaka mu čast.
Pitanje je samo hoće li se zadržati na ovome ili će dodavati i događaje, fokuse itd. Ja iskreno nemam pojma šta radi sa modom, nemam HOI4 pa ne mogu da pristupim mod stranici. Ali video sam link pa sam ga prosledio ljudima ovde. A modovi su bili dostupni čim je igra izašla, već prvi dan je bilo raznoraznih modova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Paradox Interactive Forums - Error You do not have permission to view this page or perform this action. Dajte okačite mod na neki normalan host. Hvala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Pa morate da imate original povezan sa paradox forumom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Član
|
![]()
Što ti JAZO reče, moraš da imaš igru. Ako igraš "narodnu verziju", mrka kapa - nemaš pravo da pristupiš forumu. Dok je za tebe to buđavo, ja mislim da je sasvim normalno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Praksa im je buđava do daske, jer ima 10 modova za igru okačenih na ModDB, svi modovi rade nezavisno od toga da li je narodna ili originalna verzija. Sem toga, igra nije online pa je za modove svakako nebitno da li imaš narodnjak ili original. Okačiće to već neko na modDb.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Intel Inside
|
![]()
Pa i nije cilj toga da ne možeš da imaš pristup modu ili da ne radi na piratu, autor moda može da ga stavi gde hoće, fora je da nemaš pristup forumu ako nemaš original igru. Urađeno da likovi koji nemaju original ne bi mogli da smaraju zašto im igra ne radi ili da iznose svoje mišljenje o daljem razvoju igre.
BTW Work in progress je u pitanju, mod još ne postoji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako bude valjao izaći će na mod db ili na Nexusmods, ako ne bude valjao - neće.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Steam - razmena igara | SirDuck | Online kupovina igara | 734 | 1.8.2024 15:49 |
Igra li neko Hearts Of Iron 2 ? | Auror | Strateške igre | 1451 | 9.11.2017 17:28 |
Hearts of Iron 3 | masteri | Strateške igre | 570 | 27.8.2015 14:08 |
Hearts of Iron East vs West. | Auror | Strateške igre | 34 | 24.8.2014 22:59 |
Hearts of Iron: The Card Game | Isko | Strateške igre | 2 | 7.2.2011 11:53 |