![]() |
![]() |
![]() |
#2061 |
Veteran
|
![]()
Celu noc sam podesavao na RGH konzoli freestyle dash, ali boga mi vredelo je. Pa po mogucnostima ovo nije vise ista konzola, nego je 10 svetlosnih godina ispred fabrickog dasha.
Sada sam miran sa igrama dokle god izlazi nesto za xbox, a do tada imacu vec neku alternativu na umu . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2062 |
Starosedelac
Član od: 27.10.2008.
Zahvalnice: 1.181
Zahvaljeno 801 puta na 358 poruka
|
![]()
Crusaderu,sta imas ti? Debeljka il' slim (koja ploca ako je bucmasti
![]() Ja nikako da se nakanim da odradim RGH,posto mi i ovako konzola radi posao. Znaci generalno,RGH za sve pare? Mene jedino muci upravo to,podesavanja,namestanja,i stalni updateovi,kako se sta radi,mada kapiram da kad se sastavis,lako dalje ide smestanje po folderima itd. A isto tako nemam externi HDD da bih ga punio igrama (finansijski problemi),pa ne znam koliko bi mi znacio RGH na mom 160Gb HDD (orignal na xbox-u). Inace slab sam s' vremenom,pa slabo i igram,cepam kad imam vremena GTA,a nikako da se nakanim da zavrsim Gears of war (poceo prvi deo,jos malo mi ostalo) i ostala 3 dela ,posto je igra stvarno da mora da se igra na kutiji.Nisam ljubitelj tog zanra,ali me igra odusevljava,zaista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2063 |
Veteran
|
![]()
Ja imam 120 gb njegov interni , sto uopste nije malo za rgh, posto svaka igra je dosta manja inace, pogotovo xbla igre.
Ja ceo dan prebacujem sada i imam jos 70-ak gba jos free. Recimo ovi dance central sto sada zvanicno bi imali po 7 gb, a ovako intalirani imaju po 3-4 gb, jer microsoft puni disk zastitama dosta. Sem naravno velikih igara kao sto je GTA 5, ili Witcher 2. One ce biti 16 gb, ali i pored toga po meni je tvojih 160 gb vise nego dovoljno . i jos mozes da vuces igre sa kompa preko lana. Veruj mi i meni konzola zna da zaredja nedelju dana da je ne pipnem, ali ovako odradjena vredi svaki dinar. Izbacicu za dan-dva, moju kompletnu recenziju sa screen shotovima i iskustvima. A sto se tice updatova, to ti sve namesti onaj ko ti ga odradi, ja sam to morao, jer sam vec kupio novu rgh konzolu pa sam morao. I posle malo youtuba video da nije tesko i uradio sve za jedno 2 sata, posto sam ipak debeli noob za ovaj novitet. ![]() I da zaboravio sam da ti kazem sta imam sada, uzeo sam zadnju reviziju Fakcona pred Jasper, pricao sa ljudima koji rade rgh, svi mi rekli da je ona isti jasper sa jos jednim dodatim heatpipom za hladjenje (kao tada ms popizdeo vise od rroda i reklamacija), u svakom slucaju svako kaze da ce da traje jos dugo, a i ako zakine , uradim mu rebaling i miran sa 10 godina onda ![]() Poslednja ispravka: Crusader88 (30.12.2013 u 17:35) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Crusader88 na korisnoj poruci: | ||
nikolapfc89 (30.12.2013) |
![]() |
#2064 |
Deo inventara foruma
|
![]()
+ za sve sto je Crusader rekao..
Pritom nemoj da brines za nikakve updejtove, imas domaci sajt za to sve pise i detaljno je objasnjeno da ti ne bih ovde sad crtao ja.. Ako ne znas o kom se radi PM.. Prilicno je sve jednostavno i lako.. Sto se tice hard diska, to zavisi od tvojih prioriteta i zelja, ako si navikao da se posvetis samo jednoj igri i da nju igras dok ne predjes, i onaj od 20 gb ce ti biti dosta.. Gears of War, prvi deo sam presao cim je izasla za PC, dok sve ostale (2, 3, Armagedon) sam za nedelju dana na Xboxu.. Ono sto ces prvo primetiti je koliko svaki deo napreduje na polju grafike, a to se moze reci i za pricu.. 3. deo mi je najbolji. Armagedon predji da bi cisto znao sta se desavalo sa sporednim bataljonom dok si ti branio/probijao frontove, al ocekuj u startu razocarenje. Da ne duzim, ja sam posedovao slim 250gb, prodao sam ga jer su mi trebale pare, a sad iskreno zalim.. Al sta je tu je, morao sam da uhvatim zadnji voz pocetkom novembra.. A i informacije da se odredjeni AAA naslovi nece raditi za 360 su me vukli sve vise da ga prodam. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku NIDZA bOj na korisnoj poruci: | ||
nikolapfc89 (6.1.2014) |
![]() |
#2065 |
Starosedelac
|
![]()
Nemam zvuk preko HDMI kabla (a taj isti kabl,radi preko IPTV i slika i zvuk,dok na xbox-u imam samo sliku).
Do cega moze da bude? (i kod ortaka na drugom TV-u,isto imamo samo sliku,nemamo zvuk preko HDMI). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2066 | |
Veteran
|
![]() Citat:
ako ne kontas sta sam rekao, imas ovde ![]() http://support.xbox.com/en-US/xbox-3...t-sound-system |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2067 |
Starosedelac
|
![]()
Da,da,moracu da proverim to
![]() A guglajuci u 90% slucajeva sam naisao na ovo resenje,pa cu to pokusati kad dodjem kuci: http://www.youtube.com/watch?v=l2HT8DejPG8 http://www.youtube.com/watch?v=_ySMDoQMXeY Disable discovery display ![]() ![]() EDIT: Burazer je kuci,pa sam ga zvao da proba,posto hoce da igra,i uradio je ovako kao na klipovima (Disable discovery display) i radi i slika (1080p kao i zvuk ![]() Poslednja ispravka: nikolapfc89 (9.1.2014 u 12:28) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2068 |
Veteran
|
![]()
Evo da izbacim par slicki sa mon RGH ^^.
Tema je fantasticna ![]() Kao sto sam napomenuo vec, ovo nije vise ista konzola. Ali mozda stvar koja me je najvise iznenadila jeste modovanje sadrzaja. Naime moderska zajednica je sada AA fix za Forzu 4, i sada igra izgleda i jos lepse ![]() ![]() [img=http://s28.postimg.org/bwoi46ocp/screenshot_2005112300453391.jpg] ![]() [img=http://s28.postimg.org/g9n1mlx3d/screenshot_20051123004519177.jpg] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2069 |
Deo inventara foruma
|
![]()
AA za Forzu dolazi po ceni publike koje vise nece biti na trkama.. Pa kome se to svidja neka izvoli..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2070 |
Veteran
Član od: 26.2.2013.
Zahvalnice: 257
Zahvaljeno 174 puta na 128 poruka
|
![]()
Jel rade na xboxu bilo koje, obicne slusalice, i volan? ilil mora nesto posebno za xbox da se kupuje?
I eksterni hdd, jel svejedno koji je? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2071 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2072 |
Veteran
Član od: 21.4.2010.
Zahvalnice: 240
Zahvaljeno 206 puta na 138 poruka
|
![]()
IMHO krajnje nepotrebna stvar, Forza 4 i ovako razbija kako izgleda... Preterivanje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2073 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Ja sam napravio kombinaciju da imam interni od 120 GB, i eksterni HDD, na kojem imam primarnu particiju FAT32 od 160 GB za XBOX, i drugu particiju od 130 GB za PC. Ako nije RGH, onda svaki eksterni ti vidi samo do 16 GB, mozes samo da nadjes WD Scorpio odredjene serije, i da ga preflesujes da ga vidi kao orginalni xbox HDD. Sto se tice slusalica. Zavisi kako ih povezujes. Recimo mozes obicne sluske da prikljucis na TV, ako imas takvu mogucnost. Ili da kupis neki kombo, ja sam na limundu za smesne pare kupio extra slusalica za PC,Xbox i PS3, a mogu da ih prikljucim i na TV. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Crusader88 na korisnoj poruci: | ||
Lampard (13.1.2014) |
![]() |
#2075 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2076 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mislio sam konkretno na volane.. Ne da ne radi nista, ali velika vecina ne.
Pre kupovine obavezno izguglati koji su modeli podrzani a koji ne. Na to sam mislio. I te sluske su smesne, za jedno uvo samo, namenjene in game chatu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2077 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Dok za sluske ima jeftine a dobre da se kupe. Ja sam kupio kombo neki i za PC i za konzole, za jeftine pare. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2078 |
Član
Član od: 30.4.2012.
Zahvalnice: 40
Zahvaljeno 11 puta na 4 poruka
|
![]()
Može li raditi XBOX 360 na monitoru LG FLATRON W1934S?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2079 |
Starosedelac
|
![]()
Moze na bilo kom.
Najbolje ako ima HDMI ulaz monitor, ako ne onda klasican. Al ti treba taj kabl sto spaja monitor i xbox. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2080 |
Deo inventara foruma
Član od: 16.11.2011.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 2.448 puta na 2.073 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
xbox, xbox360 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Xbox | JCDenton | Konzole | 140 | 15.3.2024 22:30 |
XBOX 360 Update | n1n3 | Konzole | 13 | 2.6.2009 17:57 |
UPS i XBOX | Phat | Konzole | 3 | 8.2.2009 17:03 |
Xbox se zamrzava, RRoD u iscekivanju | n1n3 | Konzole | 7 | 27.8.2008 14:26 |
Microsoft priznao da su sve Xbox 360 konzole defektne | Gadoguz | Konzole | 52 | 26.2.2008 14:36 |