![]() |
![]() |
![]() |
#2061 |
Starosedelac
Član od: 10.8.2007.
Zahvalnice: 417
Zahvaljeno 1.007 puta na 569 poruka
|
![]()
Prvo odgledaj Escape from NY, pa onda bežanje iz LA, kad već obnavljaš sve.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2062 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 727
Zahvaljeno 4.354 puta na 3.595 poruka
|
![]()
Sećam se samo jedne scene:
ta scena se odigrava u snu (glavnog lika, pretpostavljam), na krovu jedne zgrade gde on razgovara sa nekim drugim čovekom koji se ubrzo pretvara u nešto što liči na polu-guštera/polu-čoveka. Okruženje te zgrade je onako post-apokaliptično ako se ne varam, sa porušenim zgradama itd. Pa ako nekome prorade klikerčići ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2063 |
Član
Član od: 14.4.2011.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
e da postavim i ja film
radnja filma : covek bogatas ima prelepu zenu koja je dosta mladja od njega,on dodje na ideju da proveri zenu da li mu je verna,on plati koliko se secam nekom mladom stolaru da dodje kod njega kuci i da nesto radi i usput da preoveri njegovu zenu da li mu je verna tako sto ce se on njoj upucavati.... unapred hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2065 |
Član
Član od: 25.11.2012.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
noviji svedski film,komedija je,u sustini je film o policiji i njenim problemima,ali posto je svedska uredjena tako kako je uredjena,njima je najveci porblem,ne znam,to sto je krava stala na sred puta i nece da se skloni,sve su tako neke cudne situacije vezane za policiju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2066 |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Equilibrium na korisnoj poruci: | ||
damblldorr (29.6.2014) |
![]() |
#2067 |
Veteran
|
![]()
Prica o dva decaka. Jedan je u logoru , drugi je van , oficirski sin. Oni se druze , ali izmedju njih je zica. Oficirski sin treba da ide , ali on ne odlazi nego prelazi u logor i posto je njegov otac prethodno naredio da ih ubace u komoru , tamo odlazi i njegov sin. Oni ga traze , ali nalaze njegovo odelo i kapiraju sta se desilo. Tuzan film.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2068 |
Starosedelac
Član od: 18.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 279 puta na 197 poruka
|
![]()
The Boy in the Striped Pajamas
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Juraj na korisnoj poruci: | ||
Lazar95 (27.6.2014) |
![]() |
#2069 |
Novi član
Član od: 13.6.2009.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 11 puta na 6 poruka
|
![]()
Treba mi film tipa desi se ubistvo samostrelom slucajno, zena ubije provalinika za kojeg se ispostavi da je kucni prijatelj. Kao nesrecan slucaj... Posle dolazi agent osiguranja kepec tipa deni de vito i zagorca im zivot, posto se ispostavilo da su namestili provalu kako bih namestili naplatu osiguranja. Na kraju se obracunaju sa agento naprave kopiju njegovog brata invalida i bace ga u baze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2070 |
Član
Član od: 25.11.2012.
Zahvalnice: 6
|
![]()
prastari film,cini mi se da je robert redford,da li se kocka ili nesto tipa sa sibicama,jedino cega se secam je da se na kraju pojavi mali crnac i ne znam tacno da li mu redford da poslednje pare ili izgubi i od njega,otprilike,poznat je film,pretpostavljam da ce te znati
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2071 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zoran845 na korisnoj poruci: | ||
damblldorr (26.7.2014) |
![]() |
#2072 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2073 |
Veteran
Član od: 24.1.2006.
Zahvalnice: 140
Zahvaljeno 302 puta na 168 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2074 | |
Novi član
Član od: 13.6.2009.
Zahvaljeno 11 puta na 6 poruka
|
![]() Citat:
![]() Poslednja ispravka: Iris (18.7.2014 u 11:24) Razlog: link & gramatika |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku svlada5 na korisnoj poruci: | ||
Martok (19.7.2014) |
![]() |
#2075 |
Novi član
Član od: 19.7.2014.
|
![]()
Pozdrav svima, nov sam na forumu i nakon sto sam procitao sve strane ovog foruma i neuspesnog traganja na IMDB i Google, zelim da pitam za pomoc oko jednog filma. Gledao sam ga pre vise od 15 god, ne secam se bas puno detalja iz filma a kamoli ko glumi i koji je naziv filma.
Radi se o nekom tipu koji vozi neki dobar auto cini mi se Corvette ili tako neki brzi auto i celu noc trazi neku devojku po gradu koja je oteta ili se izgubila i upada u razne nevolje dok je trazi. Secam se par scena: 1) On pita neku zenu da li zna gde je ova devojka sto je trazi a ona mu kaze da ne poznaje k.rve a zatim njen muz ili momak ga polije vodom sa terase. 2) Pozajmi pare od nekog okolnog krimosa (mislim da se krimos zove Tito i nosi neki sivi mantil cini mi se) pa onda ga krimos juri da mu vrati pare. Ima scena gde ga krimos bije a ova devojka kaze krimosu "ajde udari nekoga svoje visine" zatim udara i nju. 3) Na kraju filma naravno uspevaju da pobegnu i nailaze na njenog oca koji im kaze da polako voze i naravno decko ga je poslusao do prve krivine gde stiska pun gas, gume skripe i tu se film završava. Znam da nisam bas najbolje objasnio ali nadam se da ce neko znati o kom filmu je rec. Pozdrav i hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#2077 |
Novi član
Član od: 21.4.2014.
Zahvalnice: 0
|
![]()
Pozdrav svima. Naime gledala sam ovaj film kao mala i bio mi je strasan ali jako dobar, guglala sam bas dugo ali nisam uspela da pronadjem naziv filma...Radi se o sledecem-decak se zove Dzejmi i zivi normalno sa porodicom. Medjutim jedno vece pre spavanja se igrao sa konjicem dobro se secam da je konjic igracka, i udavio se uzetom od tog konjica. Posle ga majka i sestra nalaze na njegovom grobu kako sedi i gledaju ga iz auta, majka prica sa njim jedina od porodice i to ja mislim na tavanu ga nalazi stalno...to je sve cega se mogu setiti nadam se da je koliko toliko dovoljno bas bi volela ponovo da ga pogledam pa ako neko zna naziv neka napise bicu zahvalna...pozdrav jos jednom!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2078 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja izguglao za 10 sekundi.
Kažu da je to ovaj film. Ajde da vidimo i to čudo. Ljudi se ovde retko zahvaljuju. Većina pita šta ima, dobije odgovor, pa odjezdi u nepoznatom pravcu bez i jedne jedine reči, a kamoli hvale. Poslednja ispravka: zoran845 (23.7.2014 u 9:31) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2080 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Preživi se i bez zahvaljivanja (evo me živog da posvedočim), ali da bar kažu "Jeste, to je to!" ili "Nije, si ti normalan?" ili tako nešto.
Spoiler za едит:
Poslednja ispravka: zoran845 (25.7.2014 u 8:21) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zoran845 na korisnoj poruci: | ||
Martok (24.7.2014) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
film, ime filma, koji film |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Najgori film (bilo koji žanr) koji ste gledali... i zašto | Crusader88 | Kompjuteri i film | 819 | 25.4.2014 12:03 |
Kako spojiti film koji se nalazi na 2 dvd-a | Jann | Video/TV softver | 12 | 23.3.2006 1:41 |