![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
Pregled rezultata glasanja: Srpski prevod za S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat | |||
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=52117 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Linkovi za download: |
0 | 0% |
http://www.mediafire.com/?glzzol4oyrzyz0t |
0 | 0% |
http://www.4shared.com/file/ZG7g-Wln...bian_v101.html |
0 | 0% |
Za englesku verziju igre: Kad ubacite folder "gamedata" od prevoda u glavni folder igre, potrebno je da promenite naziv foldera rus ( gamedata\configs\text\rus) u eng |
0 | 0% |
Prevodilački tim: kvare_cg; Pjanovic; purke62; Alomovica; Strelok; BooQy; strelok4556 |
0 | 0% |
Glasova: 0. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#201 |
Banned
|
![]()
Ko su doktori ?
Ponovonapunjeni ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Član
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 50 puta na 43 poruka
|
![]() Citat:
![]() Odgledaj ovaj dokumentarac, sve je fino objasnjeno, i ima snimaka koji se prvi put prikazuju, ako oces ostavicu ti link... A kad vec pricamo o zrtvama, da li se u te zrtve (poginulih ili oboljelih), ubraja i moja sestra od ujaka, koja je bila u stomaku moje ujne kad se desio Cernobilj, pa je dijete rodjeno sa tumorom limfnih zlijezda, izazvanog radijacijom?? Da li e ona zrtva, ili sta? ili smo mi predaleko od Ukrajine da bi bilo to od radijacije? A naucno je dokazano, bas na njenom slucaju, da je to izazvala radijacija, jer se lijeci u Ameriku |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Veteran
Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 301 puta na 180 poruka
|
![]()
Ja sam jedan lekić probao i na XP i na WIn 7 32bit, radi na oba.("TRiViUM")
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Veteran
|
![]()
Sad odosre daleko od teme, to što si je lečili Ameri, baš je neki argument.Šta bi oni drugo rekli nego krivi su rusi.Ali definitivno je dokazano da je u Ukraini, a i Evropi naglo porastao broj obolelih od štitne žlezde i raka štitne žlezde, jer je u pitanju bio radioaktivni jod koji se akumulira u štitnoj žlezdi.Što je udaljenije od černobila ta pojava je ređa.U samoj Ukrajini i Belorusiji je porast pojave raka štitne žlezde posle katastrofe bio enormno velik da bi bio koincidencija.Gledao sam i ja neki dokumentarac o tome.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Član
|
![]()
Na nasoj VMA je ustanovljeno da je od radijacije, i dali su joj tada 3 mjeseca zivota, djetetu od 5 godina...
Danas, hvala bogu (ili amerima), ima 23 godine, normalno zivi, osim sto nece nikad moc imat djece... |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
V.I.P. Test Drive
|
![]()
Svi smo mi po malo ''oprljeni'' radijacijom. Barem znam da moja generacija jeste, tj mi rođeni par meseci posle katastrofe. Radijacija je uticala da skoro sva deca rođena ubrzo nakon katastrofe imaju plave oči...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Član
Član od: 12.1.2007.
Zahvalnice: 271
Zahvaljeno 74 puta na 49 poruka
|
![]()
Joj ljudi,al ste me nalozili sad
![]() E sad,smatram da u celoj prici Stalker itekako ima materijala za jedan MMO!Inace ne igram takve igre (nema se vremena a ima se porodica ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Član
Član od: 27.2.2009.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 30 puta na 21 poruka
|
![]()
igra napokon radi na win xp.
ovo je uzivanje igrati na ruskom jeziku, daje neki "smek" nego, ima li znalaca u stalker modovanju? trazim nacin da eliminisem ovaj smesni zoom na oruzju kad se gleda kroz musicu. sto bre nisu mogli jednostavnu opciju u gameplay settingsima.. imam neki tutorial kako se ove stvari menjaju putem editovanja fajlova za svako pojedinacno oruzje, ali pitam ako neko zna nacin, ili mod koji to radi djuture za sva oruzja spasibo rebyata |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Član
|
![]()
Pa zar nisi vec nasao sa optikom pusku??
Nasao sam dva Bug-a, jedan veliki, jedan mali... Spoiler za veliki bug:
Spoiler za mali bug:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Član
Član od: 27.2.2009.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 30 puta na 21 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Član
|
![]()
E pa ako ne budes koristio napredna odijela, neces daleko stic vjeruj mi, a ne mozes stalno spavat tokom noci, moras koristit nightvision....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Veteran
|
![]()
Upravo otpakujem igru.I to sa CS data unpasker-om.Znači biće modovanja, hehehehe.
Edit Otpakovo sam igru i sad gledam texture, šokiro sam se koliko ima novih likova. @PapaStalin Ako ti trebaju fajlovi za oružje mogu da ti pošaljem , nije veliko, cimni me na PM.Posle menjaj kako oćeš.Imaš tutorijal Poslednja ispravka: purke62 (2.10.2009 u 23:37) |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Član
|
![]()
Zavrsio sam igru upravo, posle jedno 40 sati aktivnog igranja, s tim sto mi je vise od 10 zadataka ostalo u PDA. Ne znam sta da mislim, pokusacu da pojasnim malo, jer mislim da ima vise krajeva...
Spoiler za kraj igre:
Igra je vrhunska, nasao sam samo dva BUG-a, od toga je jedan mizeran potpuno... Osim ova dva bug-a, koja sam naveo u nekom prethodnom postu, nista drugo mi nije stekalo, pucalo, bilo nestabilno, nije moglo da se zavrsi itd. To je to, igra po meni zasluzuje 95/100, u ovome stanju u kojem je sad, sa ova dva bug-a, i krajem koji se meni licno ne svidja, ostavlja neki ruzan osjecaj, ne treba tako STALKER da se zavrsi j*ebote, daj patnju neku, mucenje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | ||
Banned
|
![]() Citat:
![]() ![]() Citat:
Ali gresite, silno gresite ![]() ![]() U ovom dokumentarcu, naucnici su isli i istrazivali, bolnicke arhive,..., mnogo mnogo manje je zrtava nego sto bi trebalo biti prema opste prihvacenim standardima, koji su veoma pogresni. Jbg, zato kazem, naucna istina, dok ne zazivi. Najlakse je bilo okriviti radijaciju iz Cernobilja. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Član
|
![]()
[QUOTE=Pjanovic;870094]52 cistaca, ni jedan vise
![]() ![]() Molim te samo da odgledas ovaj dokumntarac, i da mi kazes koliko si ljudi izbrojao koji su cistili krov i oko elektrane? Znaci ti u zrtve ubrajas samo one koji su umrli, a ne moze to tako, znaci nisu zrtve 300 000 abortusa u godini nakon katastrofe? Nisu zrtve ljudi iz francuske kod kojih je zabiljezen porast malignih oboljena? Odgledaj dokumentarac, pa nije valjda da lazu i Gorbacov, i Discovery, i Hans Bliks iz Medjunarodne asocijacije za nuklearnu energiju, i Ukrajinci, i Svedjani, i svi odreda?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Banned
|
![]()
Pff, da verujem politicarima, i ovima iz zdravstvenog centra, koji zaradjuju na tome
![]() Btw, ovaj "moj" dokumentarac je radio National Geographic Channel ![]() 4 zrtve, i direktno i indirektno ![]() A koliko je bilo abortusa u Francuskoj godinama pre, koliki je prosek, to ne znas, al ti je bitna cifra od 300k, to ti kazem, sumanute cifre plus igranje sa njima. I kakve veze Francuska ima sa Cernobiljom, jeste oblak obisao Zemlju za par dana, ali brate... A sto ne Spanija, sto ne Luksemburg, mislim bzvz je to previse. Pa mi smo blize Cernobilju nego Fransucka. Ako u Ukrajini i okolini NIJE BILO porasti malignih oboljenja, tokom dve decenije, jbg to je bilo glavno istrazivanje ovog dokumentarca, a ne intervjui sa ovim i onim, sta je onda bitno sta se desava u mnogo udaljenim drzavama. I nisam brojao ljude, znam da je 52 umrlo, po onom dokumentaru, a bilo ih je dooosta vise sto su cistili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
V.I.P. Test Drive
|
![]()
Напокон стигао Сталкер и код мене
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Član
|
![]() Citat:
Ni ja ne vjerujem nikome sto ne vidim svojim ocima, zivot me tome naucio, ali ovo sam ja vidio mojim ocima, na snimke, koji ne mogu bit lazirani, a preporucujem da ti vidis, da ja tebi dam ovaj dokumentarac, a ti meni taj, pa da onda razmijenimo misljenja, mislim da je to najbolja solucija |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Banned
|
![]()
Atomska bomba i posledice eksplozije iste su nesto sasvim drugo od Cernobiljske katastrofe.
Ovaj dokumentarac sam gledao na TV-u, dva puta, kad ponovo uplatim kablovski net, onda cu nabaviti sve moguce dokumentarce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
call of pripyat, cop, pripyat, radiation, s.t.a.l.k.e.r., stalker |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
CoD 6: Modern Warfare 2 | Isko | Akcione igre | 3416 | 2.5.2019 13:07 |
Najbolji način za igranje Call Of Duty 2 preko Interneta! | Guterill | Online susreti | 64 | 16.2.2010 4:20 |
Call of Duty Real-Time Card Game (kartaška igra sa tematikom drugog svetskog rata) | Liquid Nitrogen | Brbljaonica | 9 | 7.6.2008 12:56 |
Call of Duty - Nema teksta u meniju | ForceWare | Kvarovi | 15 | 28.8.2006 19:28 |