![]() |
![]() |
|
Strateške igre Potezne i real-time strategije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#201 |
Član
Član od: 30.11.2006.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
To je ili bag ili problem sa grafičkom (drajverima).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hebem li ga, najnovije nvidia drajvere za win8 sam turio, jedino da ih reinstaliram
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E bas sad izadjose novi draveri za nvidia win8, sada cu da ih skinem i da probam
Nece, nekako mi je grrafika uz***ana skroz, uopste se ne vide teksture onog spomenika, puta, mora da je do igre koju sam nabavio onda ![]() Poslednja ispravka: Sakiboj (10.10.2012 u 17:55) |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Veteran
Član od: 2.8.2010.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 86 puta na 66 poruka
|
![]()
Nego klase vojnika se dobijaju nasumicno??? Ne mogu da imam klasu pre nego sto napuni prvi LVL? Poceo sam CLASSIC sa tutorijalom, odigrao prve dve misije i klasu vojnika nemam pre nego sto vojnik napuni prvi lvl...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.9.2006.
Zahvalnice: 437
Zahvaljeno 1.113 puta na 716 poruka
|
![]()
Izgubio sam danas podosta vremena sa igrom, i moram priznati da je vrlo zanimljiva. Ima manjih problema kad je u pitanju taktika i to kako neprijatelj moze bez problema da ubije vojnika koji je u zaklonu, ali sve ostalo je ok. Nisam naisao na bagove, igra izgleda poprilicno dobro.
Nekoliko saveta za sve koji zapocinju. Bitniji su inzenjeri od naucnika. Imam grdnih problema, istrazio sam nove oklope, ali ne mogu da ih napravim jer nemam inzenjere. Ljudi mi ginu na terenu, a ubedjen sam da bi verovatno sve uspeo da izvucem da imam napravnjene nove oklope. Bitniji su oklopi od oruzija, barem na pocetku igre. Dakle ulazite u oklope, pa kad tu dostignete neku zeljenu vrednost jacine oklopa, okrenite se oruziju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jup. Tako je od pocetka. Bilo je i u previews receno. Mora da nisi opazio taj detalj ranije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Line of sight i cover sistem stvarno traze navikavanje. Svakome preporucujem da NE igraju Iron man mod dok nepredju bar 10tak misija u normal modu gde imaju save i load.
Takodje, onaj free move koji dobiju vanzemaljci kada ih otkrijes, pa jos kad je njihov sledeci potez, moze da se zavrsi pogubno za skoro ceo tim. Treba vremena dok se usemis za kretanje da bi predvideo prostor za situacije koje ce se dogoditi u sledecem turnu. Bagova ima, tipa izadju iz letelice i vise u vazduhu dok i ne pomeris, vidis neprijatelja i cujes ga a oni jos uvek stoje kao nisu te spazili, texture jednog od vanzemaljaca iz gupe se preklapaju za onim spravama sto su ispustili na ulice u toku one kratke scene kad ih spazis prvi put, trepere nekada texture zidova dok ti je kamera na nekom polozaju, cut scena pucanja bude kako lik puca ispred sebe, ili baca bombu desno, a pucanj ili bomba zavrse na neprijatelju levo. Eto ja ostade do 2 ujutro igrajuci, zadnjica mi je zaspala a sad cu i ja. Za mene je igra fenomenalna bez obzira na bilo kakve bagove ili navikavanje jer to moze uvek da se sredi/nauci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Veteran
|
![]()
Malo je iritantno sto se moze gadjati kroz ivice struktura. Uglavnom ako stojite na ivici ili je neka ivica izmedju vas i vanzemaljca koji vas gadja on ce gadjati kroz tu ivicu i pogodice vas. Malo bezveze... Treba se navici... IZGINUSE MI SVI LJUDI ZBOG TOGA!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]()
To je bag, koji nisu uspeli da isprave, iako su rekli nece biti u konacnoj verziji. Morace ovo dosta da se pegla..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Veteran
|
![]()
Nego ljudi jel su i vasi vojnici seka-perse? Cim neko pripuca na njih krenu da histerisu i da se gube po bojnom polju cesto upucavajuci svoje saborce? Ala im je elitna jedinica jbbt pa odakle regrutuju te ljude? S ulice? To sa tim histerisanjem mi je malo preterano.Aj kada sabiju skoro ceo tim pa taj jedan sto je ostao krene da se gubi ili tako nesto a ne ovo cim prvi sektoid zapuca i pogodi nekoga ovi moji krenu da se gube -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]()
Haha, dosta se ljudi zale na tu panic mehaniku, trazeci da se malo to nerfuje, sto ce se verovatno i desiti. Ovde je problem sto pucaju na saborce, a ne to sto panice, to je postojalo i u originalu. Inace kada malo rankujes vojnike manje ce biti takvih situacija..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Deo inventara foruma
Član od: 1.9.2006.
Zahvalnice: 437
Zahvaljeno 1.113 puta na 716 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Veteran
|
![]()
Ma o kej al b'ate al takvu sisicu ni u komunalnu policiju ne bi primili JBT!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Desavalo mi se skoro u svakoj misiji, na classic tezini, cak i sa veteranima, jednom mi je i Major poceo da panici i sjaperom mi odvalio supporta po ledjima. Bolelo je.
Mogu da pucaju na neprijatelja, sto se dogagdja sa sve vecom verovatnocom sto je neprijatelj blizi u trenutku panicenja. Kad nemaju nikoga blizu najcesce idu hunker down. Primetio sam nekad i da nista ne urade samo pise panicked dva puta. U svoje pucaju ako su bas blizu, na par kocikca i ako nemaju neprijatelja blize. Kao sto sam pre rekao, obavezno igrati Classic da bi se stvarno igra iskusila u pravom balansu ALI igrati prvi put normal mode, NE iron man, jer cete dosta gresiti i takodje treba se naviknuti na brojeve, na pokrete, na sistem pokreta i dodatne pokrete vanzemaljaca. Pogotovo su nezgodni dok se ne nauci koliko kockica moze koji da se krece. Full cover u odnosu na partial cover je MASVINA razlika. Znaci ako se krijte u partial cover to znaci da ce vas vanzemaljac najverovatnije pogoditi sa plazma pistoljem a sigurno pogoditi sa plazma puskom i sa velike udaljenosti. Full cover je bar 3 puta bolja opcija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Veteran
|
![]()
Granata, scope, teaser (ono elektricno za slogiranje vanzemaljca), medkit, prsluk (onaj beli prvi sto dodaje +2HP) idu na ISTO MESTO!?!?!? WTF???
Pa to cak i nema nikave logike, pa valjda scope ide na pusku JBT a onaj teaser ide umesto pistolja, prsluk ide ispod armora a eto, medkit i granatabi trebalo da se menjaju. ovo je potpuno besmisleno s logicke tacke gledista. Jer se povecava broj slotova za dodatnu opremu posto je ovo prilicno... ogranicavajuce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Nego pitanje, da li je moguce vratiti zemlje koje su izasle iz projekta ili je to nepovratno? Napustise me Japan, Francuska i Nemacka, oni sateliti izgleda ne deluju kako valja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Live and learn. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
ufo, xcom |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
World of Tanks | BigBadVuk | Mrežne igre | 32071 | 8.4.2025 20:23 |
Wolfenstein Enemy Territory - Open Source | TheDushan | Mrežne igre | 2 | 1.6.2011 12:28 |
Slackware pomoć | Mr.Eco | Slobodni softver | 169 | 13.1.2009 15:09 |
UFO: Enemy Unknown | Vladimiros | Stare igre | 15 | 4.7.2006 3:23 |
Ponovo problem sa TV-om | HacKing | Slobodni softver | 3 | 5.5.2006 19:21 |