![]() |
![]() |
![]() |
#2181 |
Deo inventara foruma
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 557
Zahvaljeno 556 puta na 413 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2182 |
Starosedelac
Član od: 28.10.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 352 puta na 254 poruka
|
![]()
da se ja pitam ja bih svima preko 3000 dao da sami napisu nesto.
|
![]() |
![]() |
#2183 |
Deo inventara foruma
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 557
Zahvaljeno 556 puta na 413 poruka
|
![]()
Barem zbog tolikog spamovanja smo zasluzili
![]() |
![]() |
![]() |
#2184 |
Starosedelac
|
![]()
pa to... pa i oni preko 1000 nisu neki newcomeri
![]() trebalo bi modovi malo da ispostuju ljudi koji vise na forumu i pisu ![]() umalo mi izlete da dopisem i za a v a t a r e... pa da mi opet neko lupi warn ![]() |
![]() |
![]() |
#2185 |
Starosedelac
|
![]()
Jel moze opet ona novogodisnja dekoracija na forumu?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2186 | |
Senio®
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 835 puta na 309 poruka
|
![]() Citat:
Primećujem da se na skoro apsolutno sve beznačajne i manje važne predloge odmah odgovori. Mogu dati više od nekoliko primera za to, a možete to i sami utvrditi samo ako prelistate više od nekoliko strana u bilo kom delu ove teme. Ne volim da kritikujem ljude koje cenim zbog njihovog angažovanja na forumu ali ne želim ni da ih štedim. Moram prvo spomenuti VojaM-a koji je pravi majstor u eskivažama da ne odgovori ni na jednu poruku koja je mene zanimala već prilično dug period, mogu i za to da dam više nego dovoljan broj primera ali ... Možda se pitaš zašto sam prednost dao njemu jer ni ti ne odgovoriš na masu pitanja, pa razlog je što on često odgovara na sasvim beznačajna pitanja i učestvuje u sličnim razgovorima, dok se ti skoro svo vreme vešto držiš po strani. Sugestija Pokušajte da odgovorite u skladu sa vašim vremenom i obavezama na što više pitanja nas članova. Pokušajte da razgovarate sa nama opušteno, normalno i prijateljski, u skladu sa vašim kvalitetima koji su mi poznati, kao i u skladu sa pozicijama na kojima ste ... a ne, kao što je to ponekad slučaj, samo sa pozicija. Predlog Žao mi je što nije odgovoreno na par dobrih predloga do sada, mogu i za to da navedem primere ... zadnji od predloga za koji sam očekivao da bude komentarisan od strane administracije ako ne i usvojen je predlog o povećanju broja karaktera u poruci. Najverovatnije meni kao članu to više nije ni bitno jer sumnjam da ću na ovom forumu ikada više unositi toliko teksta u jednoj poruci ali mislim da je predlog korektan, koristan i uveren sam da ga je potrebno usvojiti. PS. Kada sam pisao o neodgovaranju, moram da napomenem da nama članovima to često izgleda kao najobičnije ignorisanje od strane administracije ... Naravno da osim što izgleda, na žalost znam za mnoge poruke, predloge itd. da sam u pravu. Pošto mi ponekad bude pomalo krivo kada vidim na šta se sve odgovara a na šta sve ne, napisao sam ovu poruku. |
|
![]() |
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku Simke na korisnoj poruci: | ||
A M G (28.12.2007), B@NE (28.12.2007), che daboli guz (28.12.2007), gagi_ns (28.12.2007), PAIN (28.12.2007) |
![]() |
#2187 | ||||
Deo inventara foruma
Član od: 31.8.2005.
Zahvalnice: 974
Zahvaljeno 965 puta na 571 poruka
|
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Međutim, kao što i se vi osećate zapostavljenim, tako i ja ponekad imam osećaj da se borim sa vetrenjačama. Recimo, kad argumentovano odgovorim zašto neki predlog ne može da se izvede, a onda predlagač na to odgovori "Kako ne može, mora da može" i nastavlja da gura. Nije stvar u tome da mi ne želimo da nešto uradimo, već koliko će to problema kasnije napraviti. Niko od vas ne zna koliko je vremena potrebno za svaki apdejt forumskog softvera. Niko od vas ne zna koliko je slobodnog vremena holodoc potrošio prošle godine za pravljenje skina, da sam ja ostao u redakciji do kasno uveče kako bih stavio taj skin na forum, koliko je vremena bilo potrebno da se izbace svi bagovi koje je taj skin napravio. Ali je veoma lako reći "Vi nećete da stavite novogodišnji skin! Vi ste lenji!". Odličan i svež primer za to imaš ovde. Nedelja, pet popodne, ali se ipak očekuje da budemo na radnim mestima. |
||||
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Chivan na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#2188 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2189 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
A mogli ste da ubacite i VIP članove, a i ovo strosedelac mi se ne svidja, pa nismo mi stari, toliko.
|
![]() |
![]() |
#2190 |
Starosedelac
Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 841
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2191 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka
|
![]()
Mozda da ubacite neke diskretne pahuljice i neku slicicu jelkice i/ili deda mraza i mislim da bi to bilo mnogo lakse, oko 30-tak minuta, bar sam ja tako nesto sklempao na SMFu. Realno sat bi se izgubio sa svim zavrzlamama, a i mislim da se to posle lakse otkloni.
A oko ovih titula, o tome biste trebali da sednete i reorganizujete malo stvari kad budete imali vremena. Starosedelac bas i ne stoji, a ni deo invertara foruma vise. ![]() |
![]() |
![]() |
#2192 |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.174
Zahvaljeno 4.256 puta na 1.277 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2193 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.7.2007.
Zahvalnice: 703
Zahvaljeno 888 puta na 379 poruka
|
![]()
ne znam da li je vec bilo,al da pitam...mozda bi bilo dobro da dugme ''brzi odgovor na ovu poruku'' izbacite te da ostanu samo tri : citiraj,odg sa citatima iz vise poruka i hvala,a da mesto predvidjeno za brzi odgovor bude uvek otvoreno,tj da se ne mora kliktati na dugme da bi se to polje otvorilo
![]() |
![]() |
![]() |
#2194 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
pa mora da postoji dugme, kako onda buletin da prepozna na koju poruku se odnosi brzi odgovor.
|
![]() |
![]() |
#2195 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.7.2007.
Zahvalnice: 703
Zahvaljeno 888 puta na 379 poruka
|
![]()
Pa ionako niko ne cita na koju se por odnosi,a u textu se to verovatno podrazumeva,a i nema citata,tako da ne mora da se odnosi na odredjenu por,vec kao uopsteno da se odg,??mislim ako moze to tako kako sam ja zamislio
![]() |
![]() |
![]() |
#2196 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Pa, dugme za brzi odgovor je korisno, jer prebacuje odmah na polje, tako da ne mora da se skroluje.
![]() |
![]() |
![]() |
#2197 | |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]() Citat:
1. Uzeli smo predlog na razmatranje, javićemo sa rezultatom 2. Ne može zbog toga i toga Naravno, ne treba da se odgovara na poruke u vezi reputacije, novih titula (već sam nekoliko puta video da ljudi pitaju za to), avatara i sličnih stvari o kojima je rečeno da nema priče. Iako vi u vašem delu raspravljate o nekom predlogu to obični članovi ne znaju i onda se stiče utisak da ne vodite brigu o tome šta oni (mi) pišu. Viđao sam neke poruke da ste ti ili VojaM odogovarali na predloge ali ne baš na sve ako se dobro sećam. Jedan savet od mene. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2198 |
Starosedelac
|
![]()
da li bi mogli da u buducnosti ubacite neki dark skin?
|
![]() |
![]() |
#2199 |
Veteran
Član od: 6.11.2006.
Zahvalnice: 570
Zahvaljeno 169 puta na 94 poruka
|
![]()
Sad sam na raspustu,da li mi moze neko reci kako se prave skinovi za vb - uz pomoc kojih programa?
Po Chivanovom postu vidim da je za to potrebno puuno vremena,pa ako ne bude bilo do new year,onda stavimo za Bozic.....da ne bude "da bas nista niko nije uradio" Pozdrav ![]() ![]() P.S. Da li mogu u profilu da se omoguce smajliji - kod mene u biografiji sam stavio jedan pa pitam da li moze da se to vidi u vidu slike? |
![]() |
![]() |
#2200 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka
|
![]()
I gore pri vrhu jednu fontanu da prska malo vodu okolo, voda kao izvor zivota, da malo ozivi forum. Pomrecemo bez vode ovde.
![]() @ Dobrosav Za kvalitetene je potrebno vremena i cima dosta, znanja pre svega, holodocov proslonovogodisnji je bio bas ispeglan sto se tice grafike a za probleme sa kodom ne znam, meni je sve radilo ok ali vidis da kazu da im je napravilo frku kasnije. |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nicolas na korisnoj poruci: | ||
DobroslaV (29.12.2007) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
forum, forum sk, predlozi, sugestije, svet kompjutera |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Promena izgleda SK foruma | Ivan-94 | Forum o forumu | 449 | 26.10.2011 21:13 |
Forum apgrejdovan na verziju 3.8.2 - bagovi, utisci, predlozi | M.C. | Forum o forumu | 195 | 7.11.2010 1:04 |
Pretplata (aprililililililililililili....) | GoranSTX | Forum o forumu | 342 | 5.4.2007 0:45 |
Avatari | illidan | Forum o forumu | 57 | 17.1.2007 14:15 |
Predlozi i sugestije za SK | ezenkiel | O SK-u uopšte | 1 | 6.10.2006 1:51 |