Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Simulacije vožnje
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Simulacije vožnje Auto-moto + simulacije letenja...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 8.11.2012, 3:27   #2341
Boris Lozac
Veteran

Član od: 31.1.2007.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 171 puta na 98 poruka
Određen forumom Re: Euro Truck Simulator 2

Citat:
Ready kaže: Pregled poruke
@Boris Lozac

E jel mozes da mi posaljes ili da uploadujes negde to sto si spustio kameru na Mercedesu? Ali da je samo Mercedes promenjen, posto mi je kod ostalih polozaj kamere manje-vise ok.
Izvoli.. https://www.dropbox.com/s/6oci9pbd31...s%20kamera.zip

Uradih i ovo Probao par modela, iphone5 izgleda najbolje jer je dugacak, izgleda dobro samo na MAN-u, na DAF-u je lose odradjen taj deo..

Download
Boris Lozac je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Boris Lozac na korisnoj poruci:
Ready (8.11.2012)
Stara 8.11.2012, 4:01   #2342
dallyborr
Starosedelac

Član od: 6.7.2007.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 776 puta na 399 poruka

Moze i taj...mada uz MAN TGX V8 kamione kao standardna oprema ide i NOKIA e51. Bas tu gde i jeste u igri.

http://trucks.autoreview.ru/archive/...ior_01_750.jpg

http://images.intomobile.com/wp-cont...007/09/e51.jpg

Nisam ni ja to znao dok mi ovaj ortak koji ga stvarno gore vozi nije rekao.
dallyborr je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.11.2012, 4:47   #2343
Galaktikos
Novi član

Član od: 19.10.2012.
Zahvalnice: 19
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci

Он топик: Можда не би било лоше да понекад возачи које унајмиш слупају твој камион па да то изађе доста скупо да се разбије монотонија у економском дијелу игре :d
И једно питање, зар нису пјешаци требали бити избачени из игре читао сам неке постове на овој теми и видим да нису требали бити саставни дио игре, а често спазим по којег у градовима?? (можда сам вас и ја погрешно разумио)

Poslednja ispravka: DeCoy (8.11.2012 u 9:18)
Galaktikos je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.11.2012, 10:22   #2344
Milos011
Član

Član od: 24.1.2012.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 21 puta na 12 poruka

Citat:
Galaktikos kaže: Pregled poruke
Он топик: Можда не би било лоше да понекад возачи које унајмиш слупају твој камион па да то изађе доста скупо да се разбије монотонија у економском дијелу игре :d
И једно питање, зар нису пјешаци требали бити избачени из игре читао сам неке постове на овој теми и видим да нису требали бити саставни дио игре, а често спазим по којег у градовима?? (можда сам вас и ја погрешно разумио)
Ma najjače da ti neradnici još i lupaju kamione....

Pešaka ima ali su zaštićeni ogradama.
Milos011 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.11.2012, 11:39   #2345
Edit
Član

Član od: 14.1.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 17 puta na 15 poruka

Citat:
vitezkoja kaže: Pregled poruke
Ostala je jos slika tablica da se sredi

Kojice kako se rade te tablice, nisam video neku diskusiju ovde, a interesuje me?
Edit je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.11.2012, 11:40   #2346
sasa s
Član

Član od: 7.10.2012.
Zahvalnice: 92
Zahvaljeno 236 puta na 96 poruka

Citat:
ton_majstor kaže: Pregled poruke
Далиборе, слећу баш као на друм, нисам погрешио... ал ајде, није ово ФС.

Модулаторе, што обриса мој апел да се не свађају по територијалној основи? А њихове тупаве свађе остави?

Ок, само да знам да надаље чешће клоним овог места.
Nisam u toku, sta se desava
sasa s je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.11.2012, 12:43   #2347
miregrobar
Starosedelac

Član od: 27.8.2008.
Zahvalnice: 428
Zahvaljeno 586 puta na 278 poruka

Направио сам унутрашњост са махагонијем за сканију

Download: http://www.sendspace.com/file/5i2n5u
Priložene slike
Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	ets2_00182.jpg
Viđeno:	100 puta
Veličina:	94,0 KB
ID:	44625  
miregrobar je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.11.2012, 12:45   #2348
Milos011
Član

Član od: 24.1.2012.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 21 puta na 12 poruka

http://www.kurir-info.rs/suludo-zbog...-clanak-499252

...a ja mislio da ja divljam u ETS2 kad uradim polukružno negde posle promašenog skretanja....
Milos011 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.11.2012, 12:52   #2349
vitezkoja
Član

Član od: 17.7.2012.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 316 puta na 112 poruka

Meni je trebalo 2 dana da provalim na koji nacin generise tablice . Ako neko napravi mapu ja cu da pomognem za tablice..
vitezkoja je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.11.2012, 13:44   #2350
Nikola16789
Deo inventara foruma

Član od: 6.7.2009.
Zahvalnice: 730
Zahvaljeno 595 puta na 466 poruka

aa
Nikola16789 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.11.2012, 14:14   #2351
minist@r
Veteran

Član od: 13.2.2011.
Zahvalnice: 402
Zahvaljeno 144 puta na 119 poruka

Citat:
dallyborr kaže: Pregled poruke
Amsterdam Sipol, nije pista, taksi staza...aaa, FS cini cuda pa rekoh da te ispravim...

http://2.bp.blogspot.com/-5PiwzFl8f3..._IMG_226en.jpg

Ima i u Lajpcigu, ali mislim da nije u igri...

http://resources0.news.com.au/images...-road-fuel.gif
Ima i u Frankfurtu, sad neznam ima li u igri.
minist@r je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.11.2012, 14:39   #2352
soneje
Veteran

Član od: 6.9.2011.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 65 puta na 51 poruka

Citat:
vitezkoja kaže: Pregled poruke
Ostala je jos slika tablica da se sredi

Pa sto se zamlacujete sa pravljenjem tablica umesto da pravite neke korisne modove vi pravite beskorisne.
soneje je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.11.2012, 14:47   #2353
Nikola16789
Deo inventara foruma

Član od: 6.7.2009.
Zahvalnice: 730
Zahvaljeno 595 puta na 466 poruka

A ko si ti da procenis koji mod je koristan a koji ne?
Nikola16789 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.11.2012, 15:32   #2354
dallyborr
Starosedelac

Citat:
sasa s kaže: Pregled poruke
Nisam u toku, sta se desava
Mmmm nista nisi propustio...

Jedni poceli nesto da pisu...Ton im skresao...a onda uso' Decoy i reko' "MOREEE!"
Stara 8.11.2012, 15:46   #2355
sasa s
Član

Član od: 7.10.2012.
Zahvalnice: 92
Zahvaljeno 236 puta na 96 poruka

Citat:
dallyborr kaže: Pregled poruke
Mmmm nista nisi propustio...

Jedni poceli nesto da pisu...Ton im skresao...a onda uso' Decoy i reko' "MOREEE!"
Citat:
ton_majstor kaže: Pregled poruke
Ок, само да знам да надаље чешће клоним овог места.
Ma sve je to ok ali ovo ne razumem, ipak nam je ton prva ruka i bez njega nema ni razvoja ove teme, od njega nam dolaze sve informacije i mislim da je vredan postovanja itekako
sasa s je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku sasa s na korisnoj poruci:
Laxi (8.11.2012), Markob85 (8.11.2012)
Stara 8.11.2012, 16:08   #2356
dallyborr
Starosedelac

Citat:
Nikola16789 kaže: Pregled poruke
...onaj video sto si postavio...
Vidis to je problem i u ETS2. Milion puta mi se desilo da gledam nesto drugo a ne GPS i promasim skretanje.

I sad ja mora da vozim, i vozim, i vozim, kako bih nasao negde mesto da se okrenem i vratim nazad. Kako nikome tamo nije palo na pamet da to moze da ti se desi, a da na autoputevima nigde nema mesta izmedju traka, da se okrenes i vratis nazad. 800km samo barijera na autoputu izmedju dve trake, a ti idi iz Milana za Frankfurt preko Berlina...pa bar negde da je stavljeno da su spojene dve trake.

A okretanje na toj traci, pa vracanje u pogresnom smeru...ok nije problem, ali AI, pa ne gine ti F7 i pomoc na putu.
Stara 8.11.2012, 16:56   #2357
batakpudla
Veteran

Član od: 23.5.2008.
Zahvalnice: 614
Zahvaljeno 148 puta na 86 poruka

Да се похвалим, стигла ми је игра са Завија и ако будем био у стању вечерас ћу да кренем да се играм

Иако сам пратио тему од почетка морам да будем досадан. Занима ме које модове највише користите и који су поуздани? Видео сам да их је био мали милион на форуму са различитим верзијама.

Мене највише занима онај који поправља имена и логое камиона у свим сегментима игре (ако уопште постоји), као и онај који сређује права имена пумпи и фирма па вас молим или да окачите или да ме усмерите где могу да нађем модове за ово што ми треба

Такође занима ме каква је ситуација са модовима за физику и звук? Овде су се појављивали у неколико верзија па ако неко може да ме упути у најбољу био бих му захвалан.

Такође питање за Бориса, кажеш да ови врхунски ентеријери које си направио нису исти када се гледа из гараже и у вожњи, можеш ли да сликаш или да ми опишеш разлику?

Ако имате или користите још неке интересантне модове предложите

Иако ћу иначе користити енглески у опцијама, нејасно ми је како имам у понуди само енглески, холандски, италијански и румунски језик, а немам српски и остале...?

Ево вам и две сличице кутије

Spoiler za слике:

batakpudla je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku batakpudla na korisnoj poruci:
miregrobar (8.11.2012)
Stara 8.11.2012, 17:11   #2358
nikolas984
Član

Član od: 1.11.2012.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka

Citat:
r.vlajko kaže: Pregled poruke
malo odudaram od ove teme koja se trenutno vodi, ali moze li mi neko pomoci kako da promenim za radio? :/ da stavim lepo TDI i S radio.. nmg da nadjem lep stream bre .. sve mi ide na download Hvala!

Evo ti Radio S i TDI radio kao i moj radio pri kraju liste.

prekopiraj ovaj file u: \Documents\Euro Truck Simulator 2

http://www.mediafire.com/?72gy4w6v0azqcim
nikolas984 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nikolas984 na korisnoj poruci:
r.vlajko (8.11.2012)
Stara 8.11.2012, 17:12   #2359
McDobrica
Novi član

Član od: 14.3.2010.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 16 puta na 4 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku McDobrica
Smile Re: Euro Truck Simulator 2

http://www.facebook.com/groups/21402...6011651864485/

Pozz svima. Pozz od ljubitelja simulacije kamiona. Ova simulacija je raritet isto kao sto su igrice sa diviljim zapadom raritet poput COJ itd.. ...nema koju simulaciju nisam igrao, naravno da je najbolji ETS sta god ljudi pricali, a ETS 2 najbolja simulacija do sada. Jeste da nije sve onako kako smo zeleli i da se nisu bas mnogo pretrgli od rada sto se tice engine-a, mape, gradova i samog dozivljaja ali od toliko ljudi u takvim zanru je vise nego dosta. ...retko ucestvujem na forumima, vise citam nego sto pisem jer me mrzi, ovaj nacin mi je nekako brzi Igrica - simulacija je ok spram ranijih verzija, ali i dalje je uzasno bagovita, lud i glup AI, mozda jos gori nego pre, a patch-evi im nista ne resavaju.. Bolje da naprave jedan valjan nego svake nedelje po jedan cisto da bi blokirali serijale a kao navodno ubacili nesto revolucionarno Optimizacija grafike je uzasna ali uzasna i to je najveca mana, pogotovo za nas sirotinju. E sada moj san... ...naravno da bi voleli da je mapa malo veca, da ima losijih puteva, struckanja, da se moze zagubiti, da ima vise firmi, da je makar vozac uradjen i da makar moze izaci da pisa, da sipa gorivo, da zakoraci 10 metara i udje u motel - makar toliko... Takodje kao u 18wheel da postoji jbn telefon i da se cujes sa kolegom ili nazoves da pitas za vreme, da ti kolega blica kada se mimoidjete ili cak zajedno idete na put. Jos je u nekim serijalima bilo i poplava na putu, barica, padne drvo, opljackaju te, svasta nesto i to pre dosta godina. Da postoje moteli, pored puteva, da vozac kao sto mora da spava tako mora i da jede! Voleli bi i da su gradovi veci, a ne svaki isti, svaki po 2 - 3 kvarta u krug, svaki motel u gradu isti, svaka firma lici jedna na drugu. Generalno i ljudi ima malo u simulaciji pa cak i u gradu, fizickih ostecenja nema uopste, gume ne pucaju, staklo ne puca Da su i ostale drzave ok uradjene poput Nemacke bez obzira sto ona zaista ima najivse velikih gradova. Da je makar EU uradjena cela sa vise gradova. Da sretnemo negde na alpima makar na jednoj deonici snega. Za AI da ne pricam, katastrofa cista. Zaista ne znam i sta je tesko napraviti kao u starijim simulacijama 18wheel serijala policiju da pojuri za tobom ili makar malu scenu kako te zaustavljaju. Cak su i neke mape tamo bile vece, gradovi da ne pricam a kada su te igrice napravljene ohohohooo... I kada se naprave kamioni i firme, zasto ne bi i jedna kucica gde vozac stanuje i jedan automobil, pa da moze covek da uzme godisnji(bar pola sata) i provoza se cisto da simulacija ne smori Naravno da necemo da se s'igramo GTA i da lupamo ljude, da se cepamo NFS ali bi bilo lepse za oko sresti i autobus, i ne 5 marki automobila u razlicitim bojama nego bar 50 - tak, motore, i sve ostalo sto vidjamo u stvarnosti. Generalno mislim kada bi cepali svaki dan par sati da bi za mesec dana simulacija dosadila ovakva kakva je. U svakom slucaju OK za ovaj zanr. Ipak je volim a za sve ostalo mozemo samo da sanjamo jer su taj sav sadrzaj mogli ubaciti i pre par godina. ..kakvih igrica danas ima ih bre, pa ako sada nisu ufatili lovu ne znam kada ce. Ovo im je buuum koliko vidim, bar da ih neko kupi i da simulacija postane redovnija... Malo coveka uhvati muka od silnih modova i njihovih kombinacija, isprobavanja, brisanja itd. ...a kada smo vec kod toga u 18wheels serialima je muzika odlicna, cak bi neki americki kamioni mogli da se prerade i ubace u ETS, ili da se vidi taj fazon sa radio vezom i panduracijom. ...a sto se tice mape srbije cisto sumnjam da ce SCS to da ubaci, pogotovo bez komsijkih drzava, a i za njih cisto sumnjam. Ako su Italiji ili Francusku uradili sa onoliko gradova, sta mislite da bi ubacili nasu mapu sa 20 gradova - tesko Mozda samo BG i dva putica i predjes Srbiju za 2 minuta Uostalom svi su gradovi isti osim sto su par simbola stavili u svaki Da mogu pomogao bih vam ali se ne bavim 3d modelingom, niti dizajnom, niti sam programer, niti umem to ali necu kao neki tu da vicem "Hajde ljudi da napravimo ovo-ono" pa da se zabodem na 3 koraku tutorijala oko pocetka rada u map editoru Drzim vam fige Bolje kontaktirajte lika koji je napravio "merlinitamapedit". Cak mislim da lik radi modove i za ETS 2. Evo i jedna informacija, posto realno grafika nije mnogo bolja nego na GTS, fazon simulacije je skroz isti, nista losija nije od ETS nabavite "merlinitamapedit 7 " (najnoviji, mod raspakovan preko 4 GB! ) i provozajte se po celoj evropi i sire, pogledajte puteve, sav sadrzaj, i sta je sve dodato! Svaka cast liku koji je to sve odradio ili likovima.. Probajte da ga kontaktirate. Mnogo realnije, bolje, zanimiljivije iako nije ni to savrseno - ipak ne smori kao ETS 2. ...ja se izvinjavam ja sam sve ovo sanjao pa sam morao podeliti sa vama ...iako je 21.vek i prave se fantasticno realne igrice bez epiteta "simulacija" PS: Izvinjavam se malo sam popio i ne znam sta sam napisao ...necu vise voziti kunem se Pozdrav svima i zelim vam puno uspeha. ...drago mi je makar da postoji ovaj zanr simulacije jos uvek. hrrr ...komentari su jos ludji
McDobrica je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 11 korisnika se zahvaljuje korisniku McDobrica na korisnoj poruci:
Aleksandar 91 (8.11.2012), Bujosh (8.11.2012), Djonta (9.11.2012), GameFREAK (13.11.2012), ksrele (8.11.2012), Markob85 (8.11.2012), mikitruck (9.11.2012), minist@r (8.11.2012), miregrobar (8.11.2012), r.vlajko (8.11.2012), sasa s (8.11.2012)
Stara 8.11.2012, 17:19   #2360
Bujosh
Starosedelac

Član od: 4.1.2011.
Zahvalnice: 548
Zahvaljeno 171 puta na 144 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku Bujosh

^ Lupite "hvala".

Čim je ovoliko dugačko mora da je nešto pametno.
Bujosh je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
ets2, euro truck simulator 2

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Hard Truck Apocalypse dodgeme Simulacije vožnje 19 4.3.2014 19:22
Truck Simulator 2009 La.Prestige Simulacije vožnje 81 22.3.2012 23:47
18 WoS Euro Truck Simulator dallyborr Simulacije vožnje 619 21.3.2012 22:49
Konf od 1600 euro *ukupno* ... ZLO na duge staze... pinojle Šta da kupim? 76 25.12.2007 16:11

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 20:28.