![]() |
![]() |
![]() |
#2441 |
Član
Član od: 6.1.2011.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
![]()
Imam problem sa BO, ma koliko da se trudio i ma sta pokusavao igra jednostavno nece da radi kako treba. Igra se uspori, najcesce izmedju misija i jedino sto pomaze je restart.. Na kraju sam odustao, nemoguce da je igra toliko zahtevna?! Da li neko zna neko resenje ili nesto sto bi mogao da uradim, unapred hvala..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2443 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.792 puta na 1.851 poruka
|
![]()
IN PROGRESS
(Last Updated 1/12/11) * • MP Audio stuttering on certain systems. * • Playercards sometimes not showing properly. * • Added three Private Match Server Settings: Team Change, Team-Up Period, and Keep Balanced Teams. * • Added Alternate Color Scheme for accessibility: Settings / Multiplayer / Player Name Indicator. * • Changed Team-Up Period countdown interval to 10 seconds. * • Combat Training sessions are no longer counted in Server Browser Unranked tab. * • Friends on your team will now show as blue on your minimap. * • Prevention of various exploits. * • Objective markers localized for all languages. * • SP Audio stuttering on certain systems. * • Addition of new contracts. * • Addition of the “Dolly Cam” editing mode in Theater. * • If a player cancels an invite to a Wager Match, then attempts to join another server, they will join the server from the declined invite. * • Issue where the incorrect perks would appear when spectating another player under certain conditions. * • Addition of round start explosive delay to China Lake grenade launcher to give it the same “spawn toob” protection as other explosives. * • Ensure reticle purchases are reset on prestige in all circumstances. * • Contracts should reset on prestige. * • Prevention of Valkyrie rocket exploding upon release under rare conditions. * • Prevention of Gunship and Chopper Gunner failing to give player full control under rare conditions. * • Prevention of an issue where a player will get teleported outside the map boundaries under very specific conditions. * • Limit the ability to re-roll supply drops using Hardline Pro to Care Packages only, no other killstreak drops. * • Increased headshot multipliers for sniper rifles. Sniper rifles with suppressors equipped will now always be ensured one-shot kill headshots. * • Added a render delay to the red diamond player indicators that appear when controlling the Gunship, Valkyrie Rocket and Chopper Gunner. When a player first spawns, this will not appear for a period of time. * • Additional minor reductions in knife lunge. Ima odlicnih ispravki, kao sto je tweak za snajpere i nerf za gunship i huey...ali ce zato "ispraviti" hardline pro, sto je po smor tezak, jer je dosta zanimljiv perk bio... Doly cam je isto dobar dodatak...a ispravka audio stuttering je dobrodosla (jedino na sluskam cujem seckanje zvuka)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2444 |
Starosedelac
Član od: 10.2.2007.
Zahvalnice: 232
Zahvaljeno 251 puta na 170 poruka
|
![]()
Koliko zombi mapa ima black ops, i koje su trenutno?
Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2445 |
Član
Član od: 10.12.2010.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
ima 3.kino der toten,dead ops arcade,FIVE.uskoor izlazi DLC koji dodaje jso jednu mapu i 4 mape za MP
Poslednja ispravka: VukSRB (14.1.2011 u 13:27) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku VukSRB na korisnoj poruci: | ||
Wastelander (14.1.2011) |
![]() |
#2446 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2447 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.9.2009.
Zahvalnice: 1.590
Zahvaljeno 1.080 puta na 773 poruka
|
![]()
nex,koliko je bolji multi od mw2? i ima li naznake da ce moci za siroke mase[tako sam negde procitao]
sp bo mi je prosek,a poceo sam mw2 da igram onlajn i ono,nista spec osim sto me drzi to sto volim moderno naoruzanje ![]() i kada se uporede sa cod 4,koliko je losiji ovaj multi ? bas mi se igra nesto ovako,a razmisljam i o bc2,tj to moram da probam. Poslednja ispravka: HSVstoned (16.1.2011 u 17:47) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2448 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
sta da ti kazem, ovo malo sto sam igrao mw2 onlajn, ne znam, smeta mi kretanje, slicno je kao u BC2 (samo sto je bobbing u bc2 nenormalan)... takodje vidim da je BO dosta realniji sto se nekih stvari tice, tipa, ne mozes shotgun da stavis u secondary, niti da dual wieldujes puske (osim uzija i tih malih smg-ja)... ako izadje narodnjak, do tada ce igra biti ispeglana vrhunski (e.g cod waw, treyarch), tako da moras sam da probas da bi zakljucio... Ja ga svakako preporucujem kao trenutno najbolju onlajn pucacinu, kad probas videces i zasto... ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nexexcalibur na korisnoj poruci: | ||
HSVstoned (16.1.2011) |
![]() |
#2449 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.9.2009.
Zahvalnice: 1.590
Zahvaljeno 1.080 puta na 773 poruka
|
![]()
cod 4 mi je najbolji trip koji sam igrao online jos od cs 1.6
![]() ali nemam mesta da ga instaliram a i hard me unisti,riknjava,pa trenutno igram mw2 gde mi smeta neki kartonski osecaj.. svega. to modern naoruzanje me drzi a mape su mi onako,ima par dobrih ali.. i inace nesto ne uzivam dok igram,ne ide mi bas kao cs 1.6 ali sam uvek u sredini po onim poenima a smara me snajperisanje sa prozora+mracnija mapa = smorcina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2450 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mape u BO u ogromne u odnosu na MW2, no to je razumljivo, jer su drugaciji limiti, 18 igraca u BO i 12 u mw2...
I ja sam instalirao mw2 samo zbog oruzja i killstreakova, da vidim sta sve ima...ali sam odma video da je sistem los, levelujes se i otkljucavas, dok u BO zaradjujes poene i kupujes sta hoces...od killstreakova, oruzja, perkova i kamuflaza... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nexexcalibur na korisnoj poruci: | ||
HSVstoned (16.1.2011) |
![]() |
#2451 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jadan taj IW a jadan i treyarch,
IW koji je pocao sa 64 player supportom je spao na 12, a ni treyarch nije mnogo bolje prosao sa 18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2453 |
Veteran
|
![]()
Zar ground war u mw2 nije imao 18 player support ? Just saying...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2454 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2456 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Ovo je sad za 2 nedelje je li tako?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2457 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2458 |
Član
Član od: 10.12.2010.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
mape deluje zaista sjajno.bilo bi dobro kad bi ubacili terminal iz mw2
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2459 |
Član
Član od: 20.7.2010.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 12 puta na 8 poruka
|
![]()
evo jos jednog mog filmica, onako, zao mi bilo da ne ostane zabelezeno
![]() kompilacija, ceo tim u sd sa nozem, 15:0 skoro sve bez metka uglavnom tomahawk i malo helish ![]() http://www.youtube.com/watch?v=bnncMTu3h98 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2460 |
Član
Član od: 20.7.2010.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 12 puta na 8 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
call, duty, modern warfare |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Call of Duty: World at War | Densetsu | Akcione igre | 1539 | 22.9.2019 23:44 |
Balkan Special Force Call Of Duty 4 MP Mod | red_beret | Akcione igre | 69 | 3.4.2017 14:32 |
Najbolji način za igranje Call Of Duty 2 preko Interneta! | Guterill | Online susreti | 64 | 16.2.2010 4:20 |
Call of Duty Real-Time Card Game (kartaška igra sa tematikom drugog svetskog rata) | Liquid Nitrogen | Brbljaonica | 9 | 7.6.2008 12:56 |
Call of Duty - Nema teksta u meniju | ForceWare | Kvarovi | 15 | 28.8.2006 19:28 |