![]() |
![]() |
![]() |
#2561 |
Kekule Mekule
|
![]()
I onda kao legacy skinovi daj njih da skinemo da izgleda da ih ima manje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2562 | |
Starosedelac
Član od: 16.4.2010.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 163 puta na 128 poruka
|
![]() Citat:
Koliko će koštati ovi skinovi? To oni najskuplji što koštaju 15-20e? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2563 | |
Član
Član od: 16.6.2009.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 32 puta na 17 poruka
|
![]() Citat:
trenutno igram i Dotu 2 i LoL i mogu vam reci da je jedina stvar koja me jos uvek drzi uz Dotu 2 cvrsto - audio komponenta. Svi likovi imaju preko 100 (!) odaziva na situaciju na ekranu, da ne pricamo o auto tauntovanju kad ubijete nekog i rival kill tauntovima (recimo, ja mainujem Witch Doctora, i kad mi neko pobegne sa malo HP i dooobro nacetim Maledictom on kaze "Wait for it....waaaait for it.." i onda ako onaj umre ovaj ga tauntuje "Dat make a big mess."). LoL je ovo tek naceo sa Gravesom i efektom njegovog Smoke Grenade na Nocturna, kao i sa autotauntovanjem kada Volibear ubije Zileana ("Your time is up, Chronokeeper!"). Ako bi uveli audio raznovrsnost ovog tipa, i updateovali modele starijih heroja, Dota 2 bi ZVANICNO prestala da postoji za mene i meni slicne. Evo audio response citata za WD, pa se uverite sami u trud koji Valve ulaze u svog MOBA prvenca : http://www.dota2wiki.com/wiki/Witch_Doctor_responses |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2564 |
Starosedelac
Član od: 16.4.2010.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 163 puta na 128 poruka
|
![]()
Očigledno je da su to pokupili iz DOTA 2. Daj Riotu jedno pola godina i biće tih taunta koliko hoćeš. Taman dok DOTA 2 ne izađe (za jedno 6-9 meseci) i LOL će sve to imati.
Neko moje predviđanje je da DOTA 2 nikada neće imati ovoliko igrača koliko LOL ima (32 miliona naloga, mesečno ~11 miliona, dnevno ~4,5 miliona i ove cifre rastu). DOTA 1 ovoliko igrača nikada nije imala (a matora je koliko beše 6-7 godina a LOL tek 2) a 90% LOL igrača DOTA 1 nije ni igralo i za njih će DOTA 2 uvek biti kopija LOL-a. Tu i tamo neki će je oziljnije probati i možda svaki 10 ostati. DOTA 2 će se držati daleko bolje od HON (koji dnevno sprem LOL ima svega ~30-50 000 igrača) a sad koliko će se približiti LOL-u sa brojem igrača ostaje da se vidi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2565 |
Član
Član od: 5.6.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 13 puta na 9 poruka
|
![]()
ah mislim da potcenjujesh marketing koji moze imati jedna free to play igra sa dobrom zaledjinom;p dovoljno je da steam uradi neki achivment za sledecu novu godinu i dobicesh milionski broj igrcha koji ce da isprobaju igru takodje treba imati u obzir i dosadu nekima ce lol dosaditi i zelece da probaju nesto novo slicno je i lol poceo sa dosta igracha dote 1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2566 |
Veteran
|
![]()
Dota i LoL se ne mogu porediti. Igrao sam oba (doduse nisam dvojku) , presao sam sa Dote na LoL , odmah sam skapirao LoL ,ali sada kada hocu da predjem sa LoL-a na Dotu , nema teoretske sanse. Dota je dosta teza od LoL-a ,ne postoji nista sto bi napravilo Dota heroje OP , svakome ulti ima neku manu. A koju manu ima Tryndamere? CD ,to si ne racuna... ipak vise gotivim LoL od Dote i zbog grafike,a i svidja mi se sto nisu pokrali sve heroje iz Dote , kao npr. HoN. Pozdrav
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2567 |
Član
Član od: 8.7.2011.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 18 puta na 16 poruka
|
![]()
Jeste gledali ovu odvalu?
http://www.youtube.com/watch?v=hx43d..._order&list=UL kinezi napravili, bas mocno izgleda. Postoji jos 3 dela pored ovog od istog uploadera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2568 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Gledao sam to,mocno je.Pogledajte ovaj troling
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2569 |
Član
Član od: 13.2.2010.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 14 puta na 14 poruka
|
![]()
HAHAHAHAHAHHA
NE VERUJEM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2570 | |
Starosedelac
Član od: 19.4.2006.
Zahvalnice: 235
Zahvaljeno 379 puta na 261 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2571 |
Član
|
![]()
I ja sam sa Tarikom, ne mogu da verujem koliko radi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2572 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma fora radi to svi znamo,al na nobine
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2573 |
Član
|
![]()
Sta mislite o Annie?
Imam je otkljucanu, a nikad nisam igrao sa njom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2574 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Op protiv noobara,beskorisna za ozbiljniju igru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2575 |
Član
|
![]()
Definisi ozbiljnu igru
![]() ELO na kom se trenutno nalazim je 900 (solo). Zato sto su mi main heroji tankovi i support. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2576 |
Član
Član od: 8.7.2011.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 18 puta na 16 poruka
|
![]()
To sto se ne koristi na turnirima, ne znaci da je losa u Solo Queue cak i na visem ELO-u. Ima sve sto je casteru potrebno: Dobar damage, odlican CC, solidan survivability, laksa od bilo kog drugog mage-a za igru (osim mozda Ryze-a).
Annie je na primer mnogo jaci heroj od recimo Anivie u Solo Queue, iako je Anivia jaci heroj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2577 |
Veteran
|
![]()
Hocu da igram sa nekim odavde xD Ne mogu vise ovako , taman me krene na lane-u,ali neko feeda Xin-a i ode sve xD Moze li da se organizuje nesto?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2578 |
Veteran
Član od: 4.11.2010.
Zahvalnice: 42
Zahvaljeno 40 puta na 34 poruka
|
![]()
Ja sam na north america,pa ako neko oce nek poshalje pm ili nek napishe ovde pa da igramo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2579 |
Starosedelac
Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka
|
![]()
Annie nije losha, ali ona treba da se igra po istom principu kao i Ryze. Poshto imash mnogo jak burst sa njom, ispalish sve shto imash i gtfo, dok ti ne prodje cd, i onda opet isto. Ljudi prave greshku, ispucaju sve shto imaju tako sa nekim magom, i onda stoje i autoattackuju... i naravno budu fokusirani i pojedeni!
Al opet, naicicesh na idiote od teammatesa pa kada odradish svoj burst i povuchesh se malo da te ne ubiju, a oni idioti stoje tako npr sa Jannom u sred tuche, i prvi zaginu, onda te flameuju kako bezish kada je team fight, itd... Al jbg, idiota uvek ima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2580 |
Član
Član od: 30.6.2011.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 11 puta na 10 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
igrice, league of legends, online, proxy |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Stronghold Legends | Belfegor | Strateške igre | 28 | 16.9.2016 14:16 |
DotA | SuperG | Mrežne igre | 3586 | 27.8.2014 0:32 |
GT Legends | SV 84 | Simulacije vožnje | 20 | 13.9.2012 9:09 |
League Champions 2006-07 ONLINE SUSRET | L@KY | Online susreti | 0 | 7.1.2008 22:46 |
Rise of Nations VS. Rise of Legends | huligan | Strateške igre | 12 | 6.1.2007 23:17 |