![]() |
![]() |
![]() |
#241 | |
Član
|
![]()
Ljudi jel ste zivi ae malo da ozivimo temu
![]() Novi champion stize ![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Starosedelac
Član od: 16.4.2010.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 163 puta na 128 poruka
|
![]()
Iskren da budem na K mi se Riot popeo sa novim herojima. Ajde što su svi novi heroji OP nego svaki 3. novi heroj nema life steal ili spell vamp. Igra non stop laguje, PVP čet ne radi 80% a oni samo prave nove heroje. Serveri propadaju a koliko je match making loš neću ni da trošim reči. Sad će neko reći da u Riotu radi više timova i svako radi na svom segmentu igre, izgleda da su šutnuli sve timove i samo zadržali tim što svake 2 nedelje izbacuje novog heroja. Zatim igra postaje sve zahtevnija a kako su to uspeli ni oni samo ne znaju, verovatno kada donesu nove heroje nešto *****u u kodu. Već je sada ~10-20 heroja neupotrebljivo. Za godinu dana neće se koristiti ~50% heroja. Ma jedva čekam DOTA 2...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Starosedelac
|
![]()
Jesi ga isprobao, kako radi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Veteran
Član od: 15.6.2009.
Zahvalnice: 40
Zahvaljeno 51 puta na 31 poruka
|
![]()
Nisam isprobao recording ali replay radi kako treba. Samo nema nikakvve dodatne funkcije. Kao kad ti igras. Pratis jednog lika. Nema fog of war opcija i to. Ali uglavnom je bolje nego da gledas meceve na youtube.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Starosedelac
|
![]()
Isprobao sam snimanje radi OK samo mi je gledanje replaya nekako čudno kao da ima neki malo veći lag O.o
Evo moje partije sa Sionom 8/0/10 http://www.sendspace.com/file/n0nkig |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Starosedelac
Član od: 6.9.2007.
Zahvalnice: 284
Zahvaljeno 155 puta na 120 poruka
|
![]()
dajte ljudi da se igram sa nekim ko zna, jbt. Zadnjih 6 izgubim zbog levata.
Mislim hebem ti ekipu u kojoj sam ja (noob) najbolji. Ovo mi je skor u poslednjoj partiji (izgubljenoj, naravno). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Član
Član od: 13.2.2010.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 14 puta na 14 poruka
|
![]()
Veigar ili Shaco?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Član
|
![]()
Pa zavisi sa kim bolje igras sa spell casterima ili melle dps...
Ja bolje igram sa melle i shaco mi se svidja jer ga je gotovo ne moguce uhvatiti i vemo je dobar za jungle...Ali i veigar je dobar ako se ide mid sa njim jer ce on kasnije sa svojim kombom da oduva... |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Član
Član od: 13.2.2010.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 14 puta na 14 poruka
|
![]()
Bas si mi pomogao.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Veteran
Član od: 13.1.2007.
Zahvalnice: 505
Zahvaljeno 162 puta na 126 poruka
|
![]()
Pa stvar je u tom kako ti vise volis da igras, ako volis da sa daljine iza svih ostalih ubijas neprijatelje (magijom) uzmi veigara, a ako ti nije problem da malo zaprljas ruke onda uzmi shaco-a
![]() Mada ako planiras sa blizine da makljas ja bih ti ipak preporucio nekog drugog umjesto shaco-a, npr. xin, olaf ili tryndamere... |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Veteran
|
![]()
Ako hoces melee dps-a, Trynda je najbolji. Kosta 1350 ali vredi mnogo vise.
ENDLESS RAGE ENDLESS RAGE ENDLESS RAGE ENDLESS RAGE ENDLESS RAGE ENDLESS RAGE ENDLESS RAGE ENDLESS RAGE ENDLESS RAGE ENDLESS RAGE ENDLESS RAGE ENDLESS RAGE ENDLESS RAGE ENDLESS RAGE ENDLESS RAGE ENDLESS RAGE ENDLESS RAGE ENDLESS RAGE ENDLESS RAGE ENDLESS RAGE ENDLESS RAGE ENDLESS RAGE ENDLESS RAGE ENDLESS RAGE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Starosedelac
|
![]()
novi patch dolazi valjda sada. Serveri su down na 90 minuta.
http://eu.leagueoflegends.com/board/...d.php?t=118014 Taman sam mislio da probam i kupim Ryze-a kad ono nerf, nerf, nerf. i najjači komentar na forumu ![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Starosedelac
|
![]()
Veigar je nuker (malo HP jake magije koje kidaju) + stuner. Zatim Veigarov ulti služi za ubijanje AP heroja. Ulti pravi mag dmg 500 + 80% tvog AP + ceo AP od protivnika. Kada gruvate protivničke heroja koji pumpaju AP pravite po ~1500 mag dmg.
Shaco je gank heroj i za to i služi. Kao dps koji će se otvoreno boriti i nije nešto. Trynda je jedino jak kada igrate protiv nubova. Jedan silence i stun i njega više nema. Pre se koristio Exaust koji nije ni dozvoljavao ni auto attack ali su ga pre mesec dana promenili pa se sada valjda samo oslabi auto attak pa se pravi ~60-70% dmg. Sa ovakvim Exaustom Trynda je bio beskoristan, čim uleti neko to baci na njega i doviđenja... Bolji su vam Xin, Olaf, Pantheon, Yi... po meni. Ako niste dobar igrač ili tek počinjete da igrate preporučio bi vam range carry (dps uglavnom Ashe, jeftina je ~550 IP i ima dobre magije) i range AP heroje. EDIT Ne bi preporučio Veigara početnicima jer je dosta komplikovan za igranje jer morate da pravite komboe od 3-4 poteza ako hoćete da budete efikasni. Poslednja ispravka: 0gold (18.2.2011 u 13:43) |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Veteran
|
![]()
Zato dobar Trynd uzima cleanse.
![]() I nemoj da lazes decu da je Trynda za nubove. Najjaci lik u igri. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Starosedelac
|
![]()
Nisam rekao da je za nubove nego jedino na nubovima možeš da se iživljavaš za vreme endless rage. Zbog toga svaka dobra ekipa mora da ima stunera i silencera (većina ih nema, jedan od razloga zašto tankam sa Sionom i Taricom a ne sa nekim killer tankovma). Ne igra se LOL sa auto attackom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Starosedelac
|
![]()
ja obožavam Pantheona ali ga opet nerfuju.
Inače sam početnik pa gotivim range heroje, ali Pantelija je vr'! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Starosedelac
|
![]()
Kada sam bio početnik najlakše mi je bilo da igram sa Haimedingerom. Jedini pravi defanzivni heroj a i gameplay mu ne zahteva razne komboe i munjevite reflexe.
Po meni su najteži za igranje melee dps. Malo HP ako krenete da uzimate life steal ili hp iteme imaćete mali dmg... Od njih najviše volim Yi zbog Q, E i ulte. Dok su sa druge strane range dps heroji najlakši za igranje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Veteran
Član od: 13.1.2007.
Zahvalnice: 505
Zahvaljeno 162 puta na 126 poruka
|
![]() Citat:
Pogotovo sto kad uradis kombo sa veigarom minimalno skidas pola hp neprijatelju pod uslovom da nije tenk, a pocetnici kolko sam primjetio i kad imaju 10% hp cesto ostanu na lane-u. Uglavnom se sakrijem u zbun neki i kad prolazi iskocim, stun i u pola sekunde je mrtav... Cesto sam na pocetku uzimao teleport, posto niko na pocetku ne obraca paznju na to ili neznaju kako izgleda kad se neko teleportuje nazad, odem u bazu napunim se, neprijatelj sa pola hp napada toranj, samo se teleportujem na toranj, stun i uz pomoc tornja ga oduvam, a ako je mage ni pun hp ga ne sacuva ako imam ultu ![]() Mada ovo je samo za pocetnike, nema sanse da vam ovakvi jeftini fazoni uspiju kasnije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Starosedelac
|
![]()
Ajte da vam neko malo iskusnije kaze ponesto u herojima, pogotovo iz perspektive ranked meceva.
![]() Veigar je ok heroj, mada nije toliko zanimljivza igranje. Cipele i 5 onih staffova ili 5 onih sesira (izvinite, nisam igrao neko vreme, pa sam zaboravio imena itema ![]() Tryndamere je poslednjem pecevima znatno oslabljen i njegov Endles Rage vise nije toliki bauk. Dovoljan dokaz je da se sve redje banuje. Zovu ga herojem za noobove iz proslog razloga zato sto se novajlije napale na njegov ulti i misle da mogu da srede koga hoce (a ne mogu uvek), a da je no brain-hero, jeste. Postoji gomila heroja koja mogu dobiti 1v1 (Xin, Olaf, Sion, Jax, Heimer, Udyr...da ne nabrajam dalje, ali za ove heroje garantujem). Shaco je posebna prica. Moze AP, dps, dmg, pa cak i kao tenk da se ponasa. Ok je heroj, pogotovo ako volite taj tip heroja (stealth, jacks, hit&run). Za Pantha ne mogu da prezalim sta su mu uradili sa ultijem. I dalje je opasan heroj, samo su mu od ultija napravili spor teleport, a ako i pogodite nekog heroja (tj. ako je dovoljno blesav da stoji par sekundi na istom mestu ili da bezi pravolnijski), uglavnom je taj heroj gotov. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
igrice, league of legends, online, proxy |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Stronghold Legends | Belfegor | Strateške igre | 28 | 16.9.2016 14:16 |
DotA | SuperG | Mrežne igre | 3586 | 27.8.2014 0:32 |
GT Legends | SV 84 | Simulacije vožnje | 20 | 13.9.2012 9:09 |
League Champions 2006-07 ONLINE SUSRET | L@KY | Online susreti | 0 | 7.1.2008 22:46 |
Rise of Nations VS. Rise of Legends | huligan | Strateške igre | 12 | 6.1.2007 23:17 |