Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Mrežne igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Mrežne igre Multi-player igre

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 13.2.2011, 23:15   #241
AngeR
Član

Član od: 30.1.2011.
Zahvalnice: 175
Zahvaljeno 36 puta na 27 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku AngeR
Određen forumom Re: League of Legends

Ljudi jel ste zivi ae malo da ozivimo temu !

Novi champion stize !

Citat:
Lore:

The twisting magical energies unleashed by mages during the Rune Wars caused an incredible amount of devastation to the natural world. The League was established to control the use of this magic by confining it to the Fields of Justice. By limiting its use to there, they thought that they could prevent it from doing further harm to the environment. It seemed that they were successful until Maokai came into being. During a League match on The Twisted Treeline, Maokai, an ancient oak that stood above the upper jungle, spontaneously roared to life. Ripped from the natural balance by arcane forces, his sentience was forged in chaos. Before the Adjudicators of the League could step in and suppress him, he slew all six champions participating in the match. The scholars of the Arcanum Majoris took a keen interest in him, as they were eager to discover the secrets of his animation.

Maokai was furious, however. He abhorred the existence that was thrust upon him; he felt it was a corruption of nature. He learned to communicate with people in hopes of finding a way to be returned to his former, true state. Seizing the opportunity, the League offered a trade. They would research a way to revert him so long as he agreed to fight in the League of Legends. Maokai was indifferent to verdicts rendered by the League, but he was eager to punish summoners for their wanton use of magic. He agreed to the terms under one condition: once they learned how to turn him back, they would never animate another tree again. He wears a lantern on the Fields of Justice to set him apart from the other trees, and as a warning to the “animals” that would do him harm.

“I will use this power until I am free of it.” –Maokai

Abilities:

Arcane Smash: Maokai slams the ground, the force of which knocks nearby enemies back and sends an arcane shockwave forward damaging and slowing his enemies.

Twisted Advance: Maokai dissolves into a cloud of arcane energies. He regrows near a target enemy, dealing damage and rooting it in place.

Sapling Toss: Maokai hurls a sapling, dealing damage on impact. The sapling becomes implanted in the ground warding a nearby area. When enemies approach, the sapling attacks, exploding in an arcane blast that damages enemies.

Vengeful Maelstrom (Ultimate): Maokai shields his allies by drawing power from hostile spells and attacks, reducing non-tower damage done to allied champions in the area. Maokai can prolong the effect as long as he has mana to spend on it. When the effect ends, Maokai unleashes the absorbed energy to deal damage to enemies within the vortex.

Sap Magic (Passive): Each time a champion near Maokai casts a spell, he gains a charge of Magical Sap. When he has 5 charges, his next melee attack drains energy from his target, healing Maokai for a percentage of his maximum HP.
AngeR je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.2.2011, 13:17   #242
0gold
Starosedelac

Član od: 16.4.2010.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 163 puta na 128 poruka

Iskren da budem na K mi se Riot popeo sa novim herojima. Ajde što su svi novi heroji OP nego svaki 3. novi heroj nema life steal ili spell vamp. Igra non stop laguje, PVP čet ne radi 80% a oni samo prave nove heroje. Serveri propadaju a koliko je match making loš neću ni da trošim reči. Sad će neko reći da u Riotu radi više timova i svako radi na svom segmentu igre, izgleda da su šutnuli sve timove i samo zadržali tim što svake 2 nedelje izbacuje novog heroja. Zatim igra postaje sve zahtevnija a kako su to uspeli ni oni samo ne znaju, verovatno kada donesu nove heroje nešto *****u u kodu. Već je sada ~10-20 heroja neupotrebljivo. Za godinu dana neće se koristiti ~50% heroja. Ma jedva čekam DOTA 2...
0gold je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.2.2011, 13:20   #243
Soho
Veteran

Član od: 15.6.2009.
Zahvalnice: 40
Zahvaljeno 51 puta na 31 poruka

E, idite na www.leaguereplays.com.
Replay tool za nas LoL.
Jeeeeeeeeeee
Soho je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Soho na korisnoj poruci:
0gold (14.2.2011)
Stara 14.2.2011, 13:38   #244
0gold
Starosedelac

Jesi ga isprobao, kako radi?
Stara 14.2.2011, 13:44   #245
Soho
Veteran

Nisam isprobao recording ali replay radi kako treba. Samo nema nikakvve dodatne funkcije. Kao kad ti igras. Pratis jednog lika. Nema fog of war opcija i to. Ali uglavnom je bolje nego da gledas meceve na youtube.
Stara 14.2.2011, 14:27   #246
0gold
Starosedelac

Isprobao sam snimanje radi OK samo mi je gledanje replaya nekako čudno kao da ima neki malo veći lag O.o

Evo moje partije sa Sionom 8/0/10
http://www.sendspace.com/file/n0nkig
Stara 16.2.2011, 3:27   #247
noisy
Starosedelac

Član od: 6.9.2007.
Zahvalnice: 284
Zahvaljeno 155 puta na 120 poruka

dajte ljudi da se igram sa nekim ko zna, jbt. Zadnjih 6 izgubim zbog levata.
Mislim hebem ti ekipu u kojoj sam ja (noob) najbolji.
Ovo mi je skor u poslednjoj partiji (izgubljenoj, naravno).
Priložene slike
Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	lol.JPG
Viđeno:	96 puta
Veličina:	38,2 KB
ID:	38648  
noisy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.2.2011, 16:53   #248
Nodi
Član

Član od: 13.2.2010.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 14 puta na 14 poruka

Veigar ili Shaco?
Nodi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.2.2011, 18:42   #249
AngeR
Član

Član od: 30.1.2011.
Zahvalnice: 175
Zahvaljeno 36 puta na 27 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku AngeR

Pa zavisi sa kim bolje igras sa spell casterima ili melle dps...
Ja bolje igram sa melle i shaco mi se svidja jer ga je gotovo ne moguce uhvatiti i vemo je dobar za jungle...Ali i veigar je dobar ako se ide mid sa njim jer ce on kasnije sa svojim kombom da oduva...
AngeR je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.2.2011, 22:25   #250
Nodi
Član

Član od: 13.2.2010.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 14 puta na 14 poruka

Bas si mi pomogao.
Nodi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.2.2011, 23:04   #251
matrix_ninja
Veteran

Član od: 13.1.2007.
Zahvalnice: 505
Zahvaljeno 162 puta na 126 poruka

Pa stvar je u tom kako ti vise volis da igras, ako volis da sa daljine iza svih ostalih ubijas neprijatelje (magijom) uzmi veigara, a ako ti nije problem da malo zaprljas ruke onda uzmi shaco-a
Mada ako planiras sa blizine da makljas ja bih ti ipak preporucio nekog drugog umjesto shaco-a, npr. xin, olaf ili tryndamere...
matrix_ninja je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.2.2011, 0:22   #252
Soho
Veteran

Ako hoces melee dps-a, Trynda je najbolji. Kosta 1350 ali vredi mnogo vise.

ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE
ENDLESS RAGE

Stara 18.2.2011, 2:52   #253
noisy
Starosedelac

novi patch dolazi valjda sada. Serveri su down na 90 minuta.

http://eu.leagueoflegends.com/board/...d.php?t=118014
Taman sam mislio da probam i kupim Ryze-a kad ono nerf, nerf, nerf.

i najjači komentar na forumu )
Citat:
General
  • Surrender time on Summoner's Rift reduced to 20 minutes from 25

So french and all the people who never try to get out of clusterf@ck situations are gonna surrender even faster now? Not cool, not cool at all.
Stara 18.2.2011, 13:33   #254
0gold
Starosedelac

Veigar je nuker (malo HP jake magije koje kidaju) + stuner. Zatim Veigarov ulti služi za ubijanje AP heroja. Ulti pravi mag dmg 500 + 80% tvog AP + ceo AP od protivnika. Kada gruvate protivničke heroja koji pumpaju AP pravite po ~1500 mag dmg.

Shaco je gank heroj i za to i služi. Kao dps koji će se otvoreno boriti i nije nešto.

Trynda je jedino jak kada igrate protiv nubova. Jedan silence i stun i njega više nema. Pre se koristio Exaust koji nije ni dozvoljavao ni auto attack ali su ga pre mesec dana promenili pa se sada valjda samo oslabi auto attak pa se pravi ~60-70% dmg. Sa ovakvim Exaustom Trynda je bio beskoristan, čim uleti neko to baci na njega i doviđenja... Bolji su vam Xin, Olaf, Pantheon, Yi... po meni.

Ako niste dobar igrač ili tek počinjete da igrate preporučio bi vam range carry (dps uglavnom Ashe, jeftina je ~550 IP i ima dobre magije) i range AP heroje.

EDIT
Ne bi preporučio Veigara početnicima jer je dosta komplikovan za igranje jer morate da pravite komboe od 3-4 poteza ako hoćete da budete efikasni.

Poslednja ispravka: 0gold (18.2.2011 u 13:43)
Stara 18.2.2011, 13:39   #255
Soho
Veteran

Zato dobar Trynd uzima cleanse. Pa ti potrosi dva exhausta na njega.
I nemoj da lazes decu da je Trynda za nubove. Najjaci lik u igri.
Stara 18.2.2011, 15:19   #256
0gold
Starosedelac

Nisam rekao da je za nubove nego jedino na nubovima možeš da se iživljavaš za vreme endless rage. Zbog toga svaka dobra ekipa mora da ima stunera i silencera (većina ih nema, jedan od razloga zašto tankam sa Sionom i Taricom a ne sa nekim killer tankovma). Ne igra se LOL sa auto attackom.
Stara 18.2.2011, 16:47   #257
noisy
Starosedelac

ja obožavam Pantheona ali ga opet nerfuju.
Inače sam početnik pa gotivim range heroje, ali Pantelija je vr'!
Stara 18.2.2011, 17:40   #258
0gold
Starosedelac

Kada sam bio početnik najlakše mi je bilo da igram sa Haimedingerom. Jedini pravi defanzivni heroj a i gameplay mu ne zahteva razne komboe i munjevite reflexe.
Po meni su najteži za igranje melee dps. Malo HP ako krenete da uzimate life steal ili hp iteme imaćete mali dmg... Od njih najviše volim Yi zbog Q, E i ulte.
Dok su sa druge strane range dps heroji najlakši za igranje.
Stara 18.2.2011, 18:12   #259
matrix_ninja
Veteran

Član od: 13.1.2007.
Zahvalnice: 505
Zahvaljeno 162 puta na 126 poruka

Citat:
0gold kaže: Pregled poruke
Ne bi preporučio Veigara početnicima jer je dosta komplikovan za igranje jer morate da pravite komboe od 3-4 poteza ako hoćete da budete efikasni.
Sta ja znam, ja sam ovu igru prvi put igrao sa veigarom, i do 15 levela mi niko nista nije mogao jer do tad i nema neke timske igre svako sebe gleda.
Pogotovo sto kad uradis kombo sa veigarom minimalno skidas pola hp neprijatelju pod uslovom da nije tenk, a pocetnici kolko sam primjetio i kad imaju 10% hp cesto ostanu na lane-u.

Uglavnom se sakrijem u zbun neki i kad prolazi iskocim, stun i u pola sekunde je mrtav... Cesto sam na pocetku uzimao teleport, posto niko na pocetku ne obraca paznju na to ili neznaju kako izgleda kad se neko teleportuje nazad, odem u bazu napunim se, neprijatelj sa pola hp napada toranj, samo se teleportujem na toranj, stun i uz pomoc tornja ga oduvam, a ako je mage ni pun hp ga ne sacuva ako imam ultu

Mada ovo je samo za pocetnike, nema sanse da vam ovakvi jeftini fazoni uspiju kasnije
matrix_ninja je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.2.2011, 21:46   #260
Red Dragon
Starosedelac

Član od: 16.7.2006.
Zahvalnice: 275
Zahvaljeno 739 puta na 370 poruka
Slanje poruke preko Yahooa korisniku Red Dragon

Ajte da vam neko malo iskusnije kaze ponesto u herojima, pogotovo iz perspektive ranked meceva.
Veigar je ok heroj, mada nije toliko zanimljivza igranje. Cipele i 5 onih staffova ili 5 onih sesira (izvinite, nisam igrao neko vreme, pa sam zaboravio imena itema) ili njihova kombinacija. Ko uzme Veigara u ranked mecevima, taj uopste nije u zavidnoj poziciji, jer ce svi njega prvog da srede. Naravno, ako vam ne uspe stun sa Veigarom (nista niste uradili ako ste nekog zarobili, a niste stunovali, jer je lkao primeniti flash i pobeci), a posto niko (naravno) ne uzima HP iteme za njega, pisite propalo. Pocetnici i oni koji tek pocinju ranked meceve bolje da ga ne uzimaju, jer bez obzira kako odigrali normal meceve, u ranked cete zavrsiti kao feeder. Inace, pro Veiar opusteno napada i tenka (sa stetom koju cini i moze mu se). Inace, nisam neki ljubitelj ovog heroja, iako ga posedujem.
Tryndamere je poslednjem pecevima znatno oslabljen i njegov Endles Rage vise nije toliki bauk. Dovoljan dokaz je da se sve redje banuje. Zovu ga herojem za noobove iz proslog razloga zato sto se novajlije napale na njegov ulti i misle da mogu da srede koga hoce (a ne mogu uvek), a da je no brain-hero, jeste. Postoji gomila heroja koja mogu dobiti 1v1 (Xin, Olaf, Sion, Jax, Heimer, Udyr...da ne nabrajam dalje, ali za ove heroje garantujem).
Shaco je posebna prica. Moze AP, dps, dmg, pa cak i kao tenk da se ponasa. Ok je heroj, pogotovo ako volite taj tip heroja (stealth, jacks, hit&run).
Za Pantha ne mogu da prezalim sta su mu uradili sa ultijem. I dalje je opasan heroj, samo su mu od ultija napravili spor teleport, a ako i pogodite nekog heroja (tj. ako je dovoljno blesav da stoji par sekundi na istom mestu ili da bezi pravolnijski), uglavnom je taj heroj gotov.
Red Dragon je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
igrice, league of legends, online, proxy

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Stronghold Legends Belfegor Strateške igre 28 16.9.2016 14:16
DotA SuperG Mrežne igre 3586 27.8.2014 0:32
GT Legends SV 84 Simulacije vožnje 20 13.9.2012 9:09
League Champions 2006-07 ONLINE SUSRET L@KY Online susreti 0 7.1.2008 22:46
Rise of Nations VS. Rise of Legends huligan Strateške igre 12 6.1.2007 23:17

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 4:25.