![]() |
![]() |
![]() |
#241 |
Starosedelac
Član od: 12.4.2006.
Zahvalnice: 243
Zahvaljeno 482 puta na 244 poruka
|
![]()
Nije samo do brice.
Meni je tako pucala zbog.... kao prvo zbog drivera za fiziku. Posle instalacije onih koji idu uz igru ista se pokretala ali je imala samo crn ekran i zvuk, kao drugo sam odradio i reinstall drivera za grafiku i sada je sve ok (nVIDIA je do duše u pitanju, ali nikada se ne zna....(u pitanji su 196.21 driveri)). (Sav propratni software koji treba igri se nalazi u jednom folderu tamo gde se instalira igra, osim drivera za grafiku.) Poslednja ispravka: draske73 (17.3.2010 u 16:34) |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Deo inventara foruma
|
![]()
igra je zahtevna obu boze ko arma,tako da onaj podatak u hardverskoj zahtevnosti je tacan
![]() igram sa svi opcijama na max(sve ukljuceno i pshysx i dx10 sa af x16) i dok pucam na one mutirane kerove imam oko 15 fpsa.... inace po meni je ovo jedna od najlepsih igri,stvarno je dobro uradjena,al oruzje nekako ima prigusen zvuk,to je nekako cudno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Banned
Član od: 17.1.2007.
Zahvalnice: 1.520
Zahvaljeno 1.007 puta na 520 poruka
|
![]()
Dobra, dobra igra-za sad.
![]() ![]() Najvise sto mi se svidja kod ove igre je to sto ucitavanja traju po 2-3 sekunde ![]() Poslednja ispravka: r0nIn (17.3.2010 u 17:20) |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.795 puta na 1.854 poruka
|
![]()
brijacevu vrz nabacio...
instalirao: drajvere za fiziku koji stizu uz... directx koji stize uz... da li treba da instaliram i onaj vredist i d3d11 (pretpostavljam dx11) iako nemam dx11 graficku... btw prvo mi pokazalo This application has failed to start because X3DAudio1_7.dll was not found ...onda sam instalirao directx i kad sam pokrenuo,pojavio mi se error da driveri nisu najnoviji,sto je smesno,jer imam najnovije....sad cu malo probam,da vidim kako radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Deo inventara foruma
|
![]()
razlike izmedju low i very high podesavanja se ogledaju samo u vecem blurovanju tekstura kod ovo prvog,a losijeg odsijanja svetla...
na low imamoko 60 fpsa,dok na very high 25,nadam se da ce mi podici koji frejm kad mi stigne i5...a inace sda cu i neke slike da postavim da biste videli razliku... http://nidzaboy.picturepush.com/show...&image=3103444 ova je u very high http://nidzaboy.picturepush.com/show...595&clid=33737 a ova na low.... razlika minimalna u izgledu,a po porformansama prevelika... Poslednja ispravka: NIDZA bOj (17.3.2010 u 18:11) |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Deo inventara foruma
|
![]()
interesting game at least to say...
svidja mi se kako je reseno graficko podesavanje... znaci moze da se bira rezolucija,stavio 16x10... bira se overall grafika (low,normal,high,very high),default mi je bio na very high,nisam mazohista,stavio na normal... izabrao dx10... aa iskljucen (mogu da biram ili off ili 4x...) af 4x... i to je to sto se tice podesavanja... fps mi je odokativno odlican,optimizovanost je vrlo dobra,jer na normal igra izgleda veoma ostro i kvalitetno... sto se tice price,mogu reci da sam jedva izasao iz igre,jednostavno me vuce da vidim sta ce se sledece desiti,a tek sam zavrsio prolog i poceo prvo poglavlje... must buy/have game...da se prekrate muke do jc2,gta epizoda,acII... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() very high ce ti ici dobro dok ne zapucas malo an kerove,a tada nzs desi koliko secka.. ne bih se slozio stobom da je dobro sto su ovako uradili gr podesavanja...bolje da su stavili da sam biram ocu li osvetljenje od objekte,ili samo sunce,bez sunca itd... prica i nije nesto....igri jako kvari prosek sto vas igrac ne zna nista da bekne...samo cuti... svetlosni efekti u igri su jedni od najboljih do sada,igra me podseca na cryostasis,ali je dosta bolja od nje...igram nekih 4 sata i idalje mi se igra...zelim jos da vidim sta ce biti,itd... dobra igra... recimo 5 za grafiku 4+ gameplay 4 za pricu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
kako bre lik ne prica...na pocetku prvog chaptera,peva na ruskom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Banned
Član od: 17.1.2007.
Zahvalnice: 1.520
Zahvaljeno 1.007 puta na 520 poruka
|
![]()
Sta kazete da li je bolje igrati na Ruskom jeziku? Tekst na Engleskom zvuk na Ruskom. Slicno kao Stalker CoP
![]() Inace ovi chapteri prolijecu brze nego oni u Call of Duty-u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Starosedelac
Član od: 18.9.2009.
Zahvalnice: 177
Zahvaljeno 301 puta na 230 poruka
|
![]()
Instalirao ovo cudo.
Konfa iz profila, 1280x1024, iskljucen AA, 4x AF, High, DX10 22 FPS minimum, 103 FPS maximum. Uglavnom average je 45-60 FPS Inace normalna podesavanja kako mi stojalo kada sam usao prvi put u igru su Very High,16x AF,4xAA. Al mi je fps bio choppy u menu-ju (22 fps) pa sam "optimizovao", kao sto gore pise. Btw. koristim 185.85 WHQL drivere za moju 9600GT. Prica je izuzetna, svidja mi se, grafika je super, ali ja nekako ne volim kada je kamera tako preblizo, ne svidja mi se ceo stalker serial, pa tako i ovo zbog kamere. Ali cu je preci. ![]() Moram ![]() Poslednja ispravka: DeCoy (17.3.2010 u 20:55) Razlog: DX10 zaboravih... |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.667 puta na 4.099 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku dex3108 na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#252 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.788
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Konfa iz profila (4850GS 512MB, Phenom II X3 720, 4GB RAM).
Prva scena u igri, 1280x1024, very high, DX10, AFx16, AAx0 -> 40fps Isto sa AAx4 -> 13fps!!! Vidi se da 512MB video rama bude pojedeno sa ovakvim podesavanjima (slicno mi se desavalo u Crysis-u kada pomerim AA sa x2 na x4). Iz neznanih razloga ta ista scena zna da sama od sebe skoci na 19fps (x4 AA), sto jedino mogu da objasnim time da je video memorija usko grlo (kad bas presusi je 13, a kad ima malo ekstra 19). Inace, stvarno su spartanska podesavanja. Prosto se cudis zasto, na primer, ne moze AA na x2, umesto x4. S druge strane barem vidis sta koja podesavanja znace, a ne da se mislis sta ima na high a sta na very high. P.S. Inace, bez bar DX10 ne moze da se koristi AA. Poslednja ispravka: player1 (17.3.2010 u 20:09) |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
@ r0nIn pa razgledaj mal ,prikupljaj municiju,ja sam stigao tek do ghost,odmah posle 3 chaptera... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Deo inventara foruma
|
![]()
meni radi sa aax4 i bez aa isto...oko 35 fpsa,dx10 mod je brzi od dx9...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Starosedelac
|
![]()
Ovo u Dead City nivoima ume da padne do tačke neigrivosti, pa sa normal quality mora da se spusta na low quality.
I kao što već rekoh, mislim da će sa predstojećim nvidia driverima ovo raditi bolje. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku draske73 na korisnoj poruci: | ||
nexexcalibur (17.3.2010) |
![]() |
#257 |
Veteran
Član od: 3.5.2008.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 20 puta na 15 poruka
|
![]()
Ja igram sve na max, konfa iz profila. Došao sam do drugog chaptera (do mosta). Igra nije loša ni malo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Igra dobro fura,a ja nabavio ,,pogresnu verziju,,
![]() http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/metro2033 |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Starosedelac
|
![]()
Ma zabole me za Q, ajde malo da se vozimo metroom.
Meni se igra sviđa, jedino što mi smeta je to što se taman uživim a ono load screen za neki drugi chapter. Napucavanje mi je ok, teskoba koja se javlja pri oštećenju maske ili nedostatku kiseonika je baš dobro urađena, sporije repetiranje isto daje na osećaju nemoći i izaziva frku, grafika je dobra kao i efekti. Mutanti su mutanti a ne goblini. Saborci mi pomažu pri ubijanju a ne statiraju samo....i naravno da nije savršena ali po meni je OK. Poslednja ispravka: draske73 (17.3.2010 u 23:05) |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Veteran
|
![]()
Ma igra je super ... Jeste mozda nasli onog neprijatelja sto se ustekao medju nekim kutijama da duva! Dobra fora,nailazim ja on sedi na zemlji i vuce iz pajpa,u*enjo se kad me video. Naravno nisam otisao a da ne probam,malo se izmesaju kontrole nista posebno
![]() I jos neke stvari ,nonstop zaticem sebe da pritiskam shift uz crtl cesto kada hocu da cucnem, i non stop ocekujem da cujem ono "helo stokr" (hello stalker)kada pridjem nekome. Ebiga,valjda me igra podseca na stalker. One zamke su nekako kul, jes da nisu previse raznovrsne ali su zanimljiv dodatak igri (sa sve onim konzervama i slomljenim staklom po zemlji).Svidja mi se i health sistem, malo se duze obnavlja kada ste ranjeni a za trenutni oporavak tu su medkitovi. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
fps, metro |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
HP nx6310 EY501ES METRO C&C | lepi | ŠDK - Prenosni računari | 1 | 14.11.2006 9:54 |