![]() |
![]() |
![]() |
#2661 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 795
Zahvaljeno 888 puta na 555 poruka
|
![]()
Horrible Bosses (2011) - Ovaj film sam već gledao, ustvari samo mi se čine jer sem malo taze glumaca sve po starom. Nasmejao sam se par puta nije loš ali mogo i morao je da bude odličan ali s obzirom da je reditelj čovek koj je snimmio Four Christmases ovo je još ispalo i ok. Ništa posebno ali ubija vreme, ocena na IMDB precenjen za jedno celu ocenu možda i više.
Horrible Bosses - 6.1/10 Green Lantern (2011) - Kad sam video trejler reko sam ovo sr*nje 100% neću da gledam ali kako je suša po pitanju novijih filmova reko ajde da probam i nisam se pokajao. Ni približno dobar kao Thor ili X Men First Class al pa nije ni sr*nje kakvo sam očekivao, razbibriga u vakom pogledu samo malo duže traje nego što ima potrebe. Green Lantern - 5.5/10 |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nestor na korisnoj poruci: | ||
bokela (27.9.2011) |
![]() |
#2662 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.009
Zahvaljeno 4.075 puta na 2.445 poruka
|
![]()
Transformers: Dark of the Moon (2011)
![]() Pogledah malopre treći, nadam se i zadnji, deo transformersa. Kao prvo, neverovatno ali istinito, Megan Fox je zamenjena još lošijom kvazi glumicom/napucanom "ribom" i to bez truda da se ista zamena pojasni. Prva trećina filma je standardni zaplet u kom bi povremeno trebali da se naložimo na napucanu "ribu" koju nam serviraju sa toliko antistila da me je blago sramota. Sa druge strane, specijalni efekti su fabulozni i tu nema šta da se priča. Široki i detaljni akcioni kadrovi pokazuju svu raskoš animacije i koliko se na tom polju odmaklo od prvog dela koji je umeo da zavlači sa brzim i krupnim kadrovima koji više skrivaju nego što pokazuju. Međutim, tu se po meni nalazi svojstven problem, ako je svaki kadar tehnički slatkiš onda je zadnja trećina filma jedan debeli sendvič od nekoliko tabli čokolade između koih je razmazano slatko sa sve šećernim bombonama sa vašara. Ono što hoću da kažem, da je od miksa spektakla i preterivanja meni na kraju pripala muka i samo sam čekao da se film konačno završi. Glupim holivudskim režiserima bi trebalo da bude jasno da ako neko voli da pojede jevtin slatkiš tu i tamo, ne želi da mu isti izlaze na uši. ![]() Sve u svemu, mislim da je Michael Bay dovoljno zlostavljao nešto ultimativno cool kao što su transformersi, red je da ih pusti da počivaju u miru. |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Aibo na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#2663 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.404
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka
|
![]()
Green Lantern (2011), http://www.imdb.com/title/tt1133985/
![]() A test pilot is granted a mystical green ring that bestows him with otherworldly powers, as well as membership into an intergalactic squadron tasked with keeping peace within the universe. Odlična akcija, odlični specijalni efekti, dobri glumci, zanimljiva radnja... 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2664 | |
Starosedelac
Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 811
Zahvaljeno 404 puta na 255 poruka
|
![]()
A sada u nabavku Transformersa 3, mada izgleda da su se neki od mojih strahova u vezi filma obistinili:
Citat:
Poslednja ispravka: Ocelot (25.9.2011 u 20:22) Razlog: nepotrebno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2665 |
Starosedelac
Član od: 3.12.2006.
Zahvalnice: 370
Zahvaljeno 240 puta na 131 poruka
|
![]()
Transformers : Dark of the Moon
Sta reci a ne zaplakati???!!! ![]() ![]() ![]() Kill the Irishman Po meni najfascinantija zemlja, pogotovo mitologija, istorija i cudni ljudi (za zadnje se nadam da je stereotip)...film se upravo bavi ovim zadnjim, prica prezvakana vec hiljadu puta u filmovima (mada meni lici i na GTA), ali kad se sve sabere jedan od boljih filmova ove godine. ![]() 7/10 Step Brothers Odgledao sam ga na preporuku, i stvarno ne znam sta da kazem...mislim pogledajte postavu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2666 | ||||
Deo inventara foruma
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 795
Zahvaljeno 888 puta na 555 poruka
|
![]() Citat:
Ocena 0/10 a da a ova što menja megan Fox koju mnogo više poštujem od kad je Beya nazvala Hitler, kao dobra riba e od nje ima jedno 5 bolje koje se na kratko pojavljuju ali nisu imale sreću da nose V Secret revije pa nisu mogle da dobiju ovu ulogu. Jadno, bedno... ma oggorčen sam
http://www.youtube.com/watch?v=7kb_5GMbE4M http://www.stopmichaelbay.com/ A da neko reče da se nada da je ovo poslednji deo Transformersa, epa nije već radi na sledećem, on se izgleda uhvati samo njih da upropasti i ništa ga drugo ne zanima. http://www.imdb.com/title/tt1843316/ ![]() ![]() Poslednja ispravka: Nestor (27.9.2011 u 23:25) |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2667 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.795 puta na 1.854 poruka
|
![]()
Odgledao juce Transformers Dark Side of The Moon (1080p), a malopre X-Men First Class (720p)...
Iako X-Men generalno mnogo kvalitetniji film, cgi u Transformersima je neprevazidjen... Takodje, zanimljiv fakt, u oba filma glavni junaci, transformersi i x-meni prouzrokuju istorijsko desavanje (u T3 bitka za mesec izmedju rusa i amera, u x-menu hladni rat, gle opet izmedju rusa i amera)...to mi bilo zanimljivo, kao da sam gledao recimo 2. i 3. deo istog filma... U sustini, ove mainstream filmove ne smete propustiti ![]() ps: Šerbedzija general crvene armije ![]() @Belfegor Kill The Irishman mnogo dobar film...preporucujem svima koji su ga propustili |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nexexcalibur na korisnoj poruci: | ||
Belfegor (26.9.2011) |
![]() |
#2668 |
Veteran
Član od: 12.1.2010.
Zahvalnice: 925
Zahvaljeno 890 puta na 357 poruka
|
![]()
Trees Lounge
![]() Prilicno lagan i jednostavan film bez neke posebne radnje, bas zato mi se i svideo ili mozda sto sam ja trenutno u bedaku pa mi je prijao takav film.... Inace scenarijo i reziju potpisuje Steve Buscemi a takodje je i glavni glumac. Vidi se da je sniman sa manjim budzetom ali to nikako ne utice na njegov kvalite. Vredi pogledati ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku bela lampa na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#2669 |
Veteran
|
![]()
http://www.imdb.com/title/tt0485947/
Glavna uloge: Jared Leto, Dajana Kruger... Mr. Nobody - film koji govori o 117-estogodisnjem Nemu koji daje intervju u o svom zivotu. Sama radnja filma i ovako privlaci, a kada se jos doda da je Nemo ubedjen da ima 34 godina, i da prica svoju pricu iz svoja 3 glavna zivotna doba 9 godina,15 godina i 34 godina. Pored ove tri zivotne dobi, u filmu se racva prica u kojem se desava simultano visestrukom prezivljenom zivotu, koji moze da se poveze sa vecitom zivotnom dilemom i pitanjem sta bi bilo kad bi bilo... tj da je nesto drugo ucinjeno u datom trenutku. Necu vise da vam spojlujem, ja sam se iznenadio filmom jer govori jednom dubokom simbolikom o nasoj prolaznosti i nasim (ne)ispunjenim zeljama i pretpostavkom da ce nas one uciniti srecno u zivotu. Ocena od mene 8.5 od 10, razlog je malo slabija radnja zadnjih pola sata, da su se vise potvrdili mogao je ovo biti definitivno jedan u top 100 filmova ikada. I jos jedna pozivitivna stvar je da je ovom ulogom Jared potvrdio da ima tu zlatnu zicu za glumu i da bi mogao da postigne nesto vise od od sadasnjeg statusa O.K. glumca i muzicara. I da pomenem da je muzika u filmu fenomenalna, da daje tu emotivnu crtu prolaska vremena : Hans Zimmer – God Yu Tekkem Laef Blong Mi, Erik Satie – Gnossienne No. 3 Erik Satie – Je Te Veux, Erik Satie – Lent Et Grave... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2670 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Green Lantern
![]() Odgledah veceras, ovo je navodno najpopularniji film u Americi u skorije vreme a i ovde kod nas sam cuo od par ljudi da su ga nahvalili kako je extra. Moje neko misljenje je da je super ali nista specijalno sad da vristis od srece kad ga odgledas. Verujem da je kul ako ga gledas u 3D ili 2D u bioskopu, ima par nekih scena koje bi oduzele dah na velikom platnu. Prica je klasicna herojska: uvod u pricu - razrada (postaje super heroj ali je nesiguran u sebe) - zakljucak (razbija glavnog negativca i postaje najveci baja ikad). Rajan R. je dobro odglumio, generalno dobar je glumac mada ovako obrijan izgleda mladje jedno 10 godina nego u Blade Trinity gde glumi Hanibala Kinga. ![]() Radnja je mozda malko zbrzana s obzirom da se radi o mestu i vremenu epskih proporcija (kosmos, jelte) al' ono, film je skroz OK, po meni bolji naprimer od Thor-a, Captain America jos nisam gledao. Pogledajte ako ste jubitelj ovakvih filmova. ![]() Poslednja ispravka: Ocelot (27.9.2011 u 1:09) Razlog: odglumIo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2671 | |
Veteran
Član od: 15.11.2008.
Zahvalnice: 2.781
Zahvaljeno 833 puta na 389 poruka
|
![]() Citat:
p.s. trenutna ocena na imdb je 7.3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2672 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Scoop (2006), http://www.imdb.com/title/tt0457513/
![]() An American journalism student in London scoops a big story, and begins an affair with an aristocrat as the incident unfurls. Solidan film, triler sa dozom SF-a. Vudi Alen, Skarlet Johanson, Hju Džekmen - dovoljno za preporuku, mada je film, po mom mišljenju, s vremena na vreme spor i dosadan. Ocena: 6,5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2673 |
Starosedelac
Član od: 29.6.2009.
Zahvalnice: 429
Zahvaljeno 378 puta na 288 poruka
|
![]()
United
![]() Dobar film koji prati Bazbijeve bebe pre tragicnog dogadjaja 1958 i pada aviona pri povratku u Englesku. Film je najvise fokusiran na Bobija Carltona i na to kako je on proziveo taj tragican dogadjaj. Preporucujem svim navijacima Manchester United-a i svim ljubiteljima najvaznije sporedne stvari na svetu. |
![]() |
![]() |
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku mp3lopov na korisnoj poruci: | ||
Beagle (27.9.2011), Doomche (27.9.2011), Red_Devil_89 (27.9.2011), Skenderevo (27.9.2011), SweetDalilah (27.9.2011) |
![]() |
#2674 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2675 |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]()
Ima smisla, ja npr ne bi gledao film o fudbalu i fudbalerima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2676 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
Zašto ne? Bez obzira što ne pratim taj sport meni je, recimo, Victory sjajan film, a govori upravo o fudbalu i fudbalerima.
Bend it like Beckham je isto vredan gledanja, kao i Mean Machine, a ništa nismo uradili bez Shaolin Soccer-a... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2677 |
Član
Član od: 28.5.2011.
Zahvalnice: 40
Zahvaljeno 244 puta na 158 poruka
|
![]()
Pre par meseci posmatrao sam neke klince (5-6 godina) kako igraju fudbal. Tada sam prvi put shvatio da fudbal ima neka pravila i da ta deca poznaju ta pravila.
Offside, u Iranu ženama je zabranjeno da odlaze na fudbalske utakmice. Ovo je film o iranskim ženama koje odlaze na utakmice. Fenomenalan film. Looking for Eric, zanimljiv britanski film pojavljuje se i neki Eric Cantona. The Damned United, biografski film o opet tamo nekom Brian Clough. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2678 |
Veteran
Član od: 11.11.2010.
Zahvalnice: 193
Zahvaljeno 56 puta na 43 poruka
|
![]()
Razumem da iris ne prati fudbal zensko je al ti i ako ne pratis da nisi cuo za erica kantonu au covece
![]() offtopic: The usual suspect jedan od najboljih filmova koje sam gledao.Svaka preporuka.http://www.imdb.com/title/tt0114814/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2679 |
Član
Član od: 28.5.2011.
Zahvalnice: 40
Zahvaljeno 244 puta na 158 poruka
|
![]()
Ispod kotrljajućeg kamena.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku hate na korisnoj poruci: | ||
Nash Knight (27.9.2011) |
![]() |
#2680 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
filmovi, preporuka, review |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Da li neko zna koji je ovo film? | DJ_MY_SOUL | Kompjuteri i film | 2593 | 4.12.2024 0:05 |
Najbolji horror film ikad napravljen? | FRIghTMaN | Kompjuteri i film | 734 | 6.11.2013 1:57 |
Problem tokom gledanja filmova, tacnije steka mi slika a zvuk ide normalno | Dijenek | Kvarovi | 27 | 15.5.2010 13:19 |
Slabiji zvuk govora od ostatka zvukova (prilikom gledanja filmova)... | polarnimeda | Operativni sistemi | 2 | 14.10.2008 13:12 |
Taj film... | aerochivija | Brbljaonica | 15 | 20.7.2008 21:46 |