![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#261 |
Novi član
|
![]()
ma cuj laguje zbog trial accountova npr. ja igram na trial jer mi istekla dop, main mi se nalazi na Eltharionu i tamo uopste nisam primetio lagove, jedino sto nisam siguran da li da ostavim mage-a 70 lvl i da izlevelujem squiga...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Član
|
![]()
@Pajser and Looter
Laga ima ponekad kada je brdo igrača na istom mestu (preko 50), a što se tiče framerate-a, jbga... Iako war ima lepu grafiku ista ta grafika opreterćuje komp kada se na jednom mestu nađe 25+ igrača, a da ne pominjem što u takvim trenucima war vuče više od 1GB RAM-a i jede procesor samo tako. Ja npr. imam dual core na 3GHz, GeForce 8800GT koja je malo OC i 4GB rama pa mi opet framerate opadne debelo kad krene masovna borba. A što se tiče prelaska sa wow na war, tu ne mogu da vam kažem šta da radite, mogu samo da kažem da sam ja batalio wow jer to apsolutno nije više ona igra koju sam gotovo do imbecilnosti voleo. Imao sam warr i palu 70 lvl koji su bili full epic al sam obojicu batalio jer mi je muka od onoga u šta se wow pretvorio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Član
|
![]()
Jedini lag sam osetio u RvR tj u Undercroftu jer je bilo mnoogo igrača. Lag osetiš kada prelaziš sa mape na mapu tj recimo iz Outlanda u Trolland.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Član
|
![]()
Jel govoriš baš o lagu ili padu framerate-a?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Novi član
|
![]()
ma wow je sad za mene zaborav, bio mi je zabavan bez tbc-a i wotlk-a, sad je glupo jer skoro svi mogu da idu u sve instance i nabiju bolji od prosecnog gear-a... jedino kod warhammer mi nije jasno dal da kupim gear od renown p. ili od pq, tj influence ili oRVR...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Član
|
![]()
Za gear u WH je odgovor lak: Dok ne dođeš na 40 lvl oružja uvek uzimaj za Influence, a ako padne neki random super.
Ostalu opremu kupuj za renown jer je u proseku skoro uvek bolja od onoga što dobijaš u questovima (mada to ne mora da bude striktno pravilo). A kada dođeš na 40 lvl onda uzimaj šta god možeš za renown, a takođe imaš i RvR influence koji ćeš dobijati za osvajanje keepova, RvR objectiv-a i open RvR. Naravno, itemi iz setova padaju pri osvajanju T3 i T4 keepova dok ostatak opreme uzimaš za RvR inf. I uvek postoji opcija da ideš u instance i tamo farmuješ gear, al meni je to nekako glupo jer nisam došao u WAR da bih igrao PvE. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Serbiansword na korisnoj poruci: | ||
Pajser92 (20.4.2009) |
![]() |
#267 |
Član
|
![]()
Na žalost, iako sam war počeo da igram od prvog dana kako je izašao, igrom prilika sam morao da pravim novog lika pre 2-3 meseca i počinjem sve od nule. Upravo zbog toga tek prošle noći sam učestvovao u prvom osvajanju Altdorfa, glavnog grada Ordera.
Moj utisak sumiran u jednoj rečenici: Ja sam prezadovoljan! Akcija je bila non stop, borbe su se odvijale na ulicama grada, bila je masa ljudi i sam osećaj je bio gotovo epski. Trenuci kada nas 50-60 jurne niz usku ulicu na grupu ordera su zaista nezaboravni ![]() Sve u svemu, evo kako sistem radi. Kada se ispune uslovi za otvaranje Altdorf instance igrači kreću ka kapijama grada i ka portalu za ulaz u instancu. Sama instanca je ogromna i predstavlja ceo Altdorf, ali naravno njegov izgled je promenjen u odnosu na onaj Altdorf koji predstavlja glavni grad za Order. Ova instanca predstavlja Altdorf koji gori, pun je leševa i naravno ima Public Questove za Destruction. U zavisnosti od toga koliko igrača prođe kroz portal toliko će se instanci grada i napraviti. I sada, da kažemo da je aktivno 10 instanci, uspeh ili neuspeh iz svake od tih instanci se beleži i sabira i utiče na opšti uspeh. Ukoliko je taj opšti uspeh na kraju isteka vremena dovoljan, Altdorf će biti osvojen. Po istom principu rade i svi scenariji u igri, tj. to je sistem dominacije. I dakle kada destruction igrači uđu u Altdorf imaju nekoliko zadataka za čije uspešno izvršavanje dobijaju domination poene. Evo primera za jedan od zadataka. On se sastoji od paljenja određenih tački u gradu, osvajanju 2 objectiv-a (Dokova i Sigmarovog hrama) i ubijanju 150 igrača Ordera koji brane grad. Za to vreme Order nas sve vreme napada i ometa, jer oni imaju zadatak da gase vatre, povrate objective koje mi osvajamo i ubije 150 igrača Destructiona koji napadaju grad. Ko prvi uspe da ispuni sve parametre zadatka dobija određeni broj poena za dominaciju koji se dodaje na ukupan zbir poena na celom serveru. Naravno uz te standardne zadatke igrači mogu raditi i sporedne questove. Meni lično najzanimljiviji je ubijanje civila. Jurite po gradu i razbijate vrata na kućama (ali buklvano), uletite u kuću i onda pobijete celu porodicu! Mwuahaahaha! Sve u svemu, bilo je super i jedva čekam sledeću opsadu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Veteran
|
![]()
Dobiva li ova igra napokon na značaju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Član
|
![]()
Ne znam šta da ti kažem, za mene je ona imala veliki značaj od samog početka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
Starosedelac
|
![]()
znachi ne secam se kad sam se zadnji put ovako popalio za neku igru... igram shamana na k8p... polako ulazim u tier 3. Jednostavno glass canon nije za mene.
Znachi bruka. Shaman ftw ^.^ EDIT: a vala uvek sam ciljao na hiler/rdps hibrida, u wowu to definitivno nisam mogao- uvek sam pravio neke restoration/elemental hibridne buildove (isto sam igrao shammyja) ali to nikako da krene da pije vodu uvek fali onaj cookie cutter skill da bi build funkcionisao. U GWu sam to DONEKLE i uspeo sa ritualistom, ali jbg opet nije to to jer je taj ritualist previshe "mekan" i umirao sam ko bakica a i nisam mogao da izjednachim funkcije (u prevodu morao sam da hilujem ili su mrtvi dok ja bacim dps magiju). E ovo je prava stvar, dotujesh uz to hotujesh svoje, pomazhesh u nukovima (bunch of waaagh ftw ![]() ![]() EDIT 2: e da... koristim NanUI ( kao YakUI samo za 1440 rezoluciju). Ima li josh neko problem sa mapom? Svaki put kad se logujem ona se nalazi u gornjem levom uglu. Nije veliki problem al je dosadno :S EDIT---> http://www.warhammeralliance.com/for...2&postcount=59 Poslednja ispravka: strajo (9.5.2009 u 14:56) |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Član
|
![]()
E pa Strajo drago mi je da si našao klasu koja ti odgovara, a hvala bogovima, opametio si se pa si napravio destruction
![]() Tvoj UI izgleda baš lepo, da ne kažem fensi ![]() http://i296.photobucket.com/albums/m...d/manja_UI.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Član
|
![]()
Do duše, na drugi pogled, tvoj UI ima lepo rešen ceo fzn sa mapom, XP i renown barom, mogao bi da probam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Član
Član od: 13.12.2006.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Da li iko zna gde se dobijaju trofeji? Znam da je u biblioteci ali kako da ih kupim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Član
|
![]()
Trebaju ti takozvani bestial tokeni. Njih dobijaš kada ubiješ određene monstrume kojih ima po celom svetu. Obično su u nekoj vukojebini gde ne možeš tako lako da ih nađeš.
Isto važi i za pocket rewards kao i fragmente za tome tactics. |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Starosedelac
|
![]()
Dobio sam Rain of Fire na BWu... samo 3 rechi: omg
![]() EDIT: Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku strajo na korisnoj poruci: | ||
Serbiansword (16.5.2009) |
![]() |
#278 |
Član
|
![]()
Hvala Strajo, čim uplatim vreme za WAR isprobavam taj UI
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Član
Član od: 13.12.2006.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Ajde ako neko zna tacne lokacije tih bestial tokena tj monstera koji ih dropuju nek javi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Član
|
![]() Citat:
A ako do sada nisi skinuo LibSlash predlažem ti da to uradiš jer neki addonovi uopšte neće da rade bez njega. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
DDonline - Dragons and Dungeons online (MMORPG) Beta! (0.91) | Nosf | Mrežne igre | 11 | 12.11.2007 0:53 |
Pirati sa kariba ONLINE | dodgeme | Mrežne igre | 23 | 25.6.2007 14:27 |
Jos 25 dana do izlaska Warhammer: Mark of Chaos | Isko | Strateške igre | 12 | 21.10.2006 21:54 |
Freelancer online | rexma | Mrežne igre | 40 | 20.9.2006 21:06 |
Online igranje... | dzambo | O igrama uopšte | 7 | 28.12.2005 0:57 |