![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.3.2009.
Zahvalnice: 2.048
Zahvaljeno 971 puta na 571 poruka
|
![]()
I meni je Tomas bolji,jednostavno mi je extra kao lik,a i ima dobre sposobnosti...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Član
Član od: 25.3.2009.
Zahvalnice: 95
Zahvaljeno 118 puta na 65 poruka
|
![]()
I meni Thomas, najvise jer volim takav stil igre, izdaleka pa jedan po jedan, a i nekako mi je vise cool
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Starosedelac
Član od: 27.8.2008.
Zahvalnice: 428
Zahvaljeno 586 puta na 278 poruka
|
![]()
ma meni je najjace bre sa dve puce kad ih pocepam kao Vajat Erp
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku miregrobar na korisnoj poruci: | ||
TheDraganche (13.11.2009) |
![]() |
#264 |
Član
|
![]()
Ja sam obrn'o igru, i sad krenuo ponovo, i nikako ne mogu da pređem ono kad Ray vozi kočiju, a ja iznutra pucam. Prošli put oni naleću, ja rokam jednog po jednog, i iz prve, sad naleti jedan, dvojica, skokam ih, ostalih nema, i samo fljas, odjednom - ja mrtav, a nikog ne vidim oko sebe!!!
Šta je bre ovo, ljudi????!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Član
Član od: 25.3.2009.
Zahvalnice: 95
Zahvaljeno 118 puta na 65 poruka
|
![]()
Prelistaj malo unazad ima odgovor, nesto sa podesavanje grafickih detalja u meniju, prvo probaj da cucnes, onda valjda ne mogu da te pogode, pa ih lepo sacekaj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Član
|
![]()
Pronašao sam foru, ustvari nije do toga, nije da ih nema, nego ih igra ne iscrta i naravno ih ne vidiš, a ustvari te rokaju, i to se ponekad desi kad je procesing na normal, to sam pronašao na netu. Rešenje je na tom delu stisnuti esc, pa odabrati video opcije pa procesing na simple, i odmah se vratiš u igru, ne treba restart za to, i onda ih vidiš normalno. Druga opcija je restartovati nivo, tad će ih najverovatnije sve iscrtati i na normal procesing. To je known bug u igri. Elem, ja sam jednostavno kad je počela kočija, prešao na esc u opcije, odabrao simple procesing, odradio kočiju i pobio bandite, zatim ponovo esc i vratio procesing na normal. Nema restarta, niti reloada, sve u letu radi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku MladenIsakovic na korisnoj poruci: | ||
Pjanovic (17.9.2009) |
![]() |
#267 |
Novi član
|
![]()
Extra igrica! Obrnuo sam je dva puta. Po meni je bolji Rey zbog toga što može da puca sa dva pištolja i što ima dinamit a Thomas mi je dobar samo zato što ima onaj usporen mod što je kod njega bolje nego kod Reya.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Veteran
Član od: 1.10.2009.
Zahvalnice: 144
Zahvaljeno 273 puta na 158 poruka
|
![]()
Hahaha presho igru dva puta ... jednom na normal jednom na very hard. Plus sam nasho ALL SECRETS. Previshe lako ... zanimljiva igra ali kratko traje. Lepa promena u odnosu na sve one WWII i modern warfare FPS-ove. Licno vishe preferiram dva pishtolja i sacmaru tako da sam veci deo igre igrao sa Reyom .....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Član
Član od: 26.2.2007.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 59 puta na 37 poruka
|
![]()
Onaj Popovic ocigledno ne vari fps-ove kad je ocenio ovako igru. Vestern osecaj+, dvoboji+, prica+++, dijalozi brace+, mozes da vodis vise likova+, grafika+, optimizovanost igre+!
Po meni igra zasluzuje nesto izmedju 85 i 90 i titulu igre meseca bez razmisljanja! |
![]() |
![]() |
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku ~Raf~ na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#270 |
Član
Član od: 1.11.2009.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
i meni se javlja isti problem, pogledao sam na youtube-u kako se prelazi taj deo, medjutim meni se sa strane kocije uopste ne pojavljuju jahaci,ne vidim ni ko me ubija, izgleda da je problem u igri ili mojoj masini..ako neko ima save neka uploaduje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
Član
|
![]()
Da ste pogledali prethodnu stranu-dve, videli bi objašnjenje. To je poznat bug u igri, rešenje je prosto, pomoću "Esc" pauzirajte igru, idite u video opcije, i stavite procesing na Simple, vratite se u igru (nije potreban nikakav restart), i videćete napadače. Kad prođete taj deo, na isti način vratite procesing na normal, i sve će biti ok, ponovo restart nije potreban.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Starosedelac
|
![]()
Danas sam presao igru za nekih 5 - 6 sati...Ako zelite save game recite mi i gde da uploadujem...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ~igru sam presao na simple i sve je normalno islo~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Član
Član od: 27.9.2009.
Zahvalnice: 94
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Slazem se sa ljubiteljima Ray-a,lik je vrh,njegovo ponasanje u igri isto,a da ne pominjem dva revolvera.......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Starosedelac
|
![]()
Jel mogu da igram mutliplayer sa NEORGINALNOM VERZIJOM IGRE ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Član
Član od: 27.9.2009.
Zahvalnice: 94
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Pa pazi,mislim da mozda i mozes,ali nekako mislim da za call of juarez ti treba orginal.Mozda ima neki patch koji to resava,ali najbokje je (i za skoro sve igrice radi) preko hamachija ili garene,stim da u gareni nema opcije za call of juarez,onda jedina nada neka ti bude hamachi.Ako i to ne radi,Kupuj orginaj xDD
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Starosedelac
|
![]()
Odakle da skinem HAMACHI ?? give me a link pls
posalji mi na PM kako da radim sa hamachijem Skinuo sam hamachi,neki novi.Kako da radim,kada odem na join on pita ID i PASSWORD Poslednja ispravka: markos807 (14.11.2009 u 22:19) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
action, bound in blood, call of juarez, fps |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
CoD 6: Modern Warfare 2 | Isko | Akcione igre | 3416 | 2.5.2019 13:07 |
Blood Bowl | DeCoy | Sportske simulacije | 75 | 14.4.2013 16:44 |
Call of Juarez | SuperG | Akcione igre | 99 | 22.1.2010 22:28 |
Call of Duty Real-Time Card Game (kartaška igra sa tematikom drugog svetskog rata) | Liquid Nitrogen | Brbljaonica | 9 | 7.6.2008 12:56 |