Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 16.11.2007, 14:46   #281
Pjanovic
Banned

Član od: 22.1.2007.
Zahvalnice: 2.940
Zahvaljeno 2.739 puta na 1.903 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Pjanovic
Određen forumom Re: Call of Duty 4

Citat:
Ziginho kaže: Pregled poruke
Upravo sam je završio i igra je stvarno fenomenalna!Medjutim,kraj je bio...još bolji!Mislim pravi filmski!Poprilično neočekivan obrt bogami!Inače,šteta što nisu ubacili Ruse jer je itekako bilo mesta i za Spetnaz kampanju ali Bože moj!
Definitivno jedna od najboljih igara godine
Što se tiče spoilera od Pjanovića meni se nije baš tako završila misija!Izgleda da ima nekoliko različitih krajeva!
To verovatno znaci da nisi ni igrao poslednji nivo pod imenom Epilog (on se igra posle Credits-a, kada prodje spisak svih ljudi sto su pravili igru.
A ti si verovatno prekinuo Credits na quit, pa nisi ni znao da ima i poslednji nivo... . Moras da pustis da prodje to, pa ce onda ucitati poslednji nivo...

Mislim ovo je 100000% skriptovana igra (nema tu levo desno vojnice, vec samo jedan put i tako je u svakom nivou ), tako da je nemoguce da postoje razliciti zavrseci .
Pjanovic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pjanovic na korisnoj poruci:
Ziginho (16.11.2007)
Stara 16.11.2007, 17:20   #282
Ne$A
Veteran

Član od: 4.10.2006.
Zahvalnice: 293
Zahvaljeno 37 puta na 27 poruka

Igra je preterana!!!!!! Dok sam je igrao, tako sam se uziveo, pa jos i prica, covece koji trip!!!!!
Inace, igrao sam sve na max .
Ne$A je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.11.2007, 17:36   #283
NastyB
Banned

Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka
Talking Re: Call of Duty 4

Downloa...ovaj, kupio sam Cod4 i Crysis istog dana. U Crysisu se još uvek vucaram po prokletoj prašumi, a CoD 4 sam već počeo drugi put da igram. Što bi rekao onaj mamlaz iz VB VIP igra je "VRH, BRATE!!"...
NastyB je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.11.2007, 18:38   #284
ognjen_ogi
Veteran

Član od: 11.6.2007.
Zahvalnice: 76
Zahvaljeno 142 puta na 129 poruka
Smile Re: Call of Duty 4

Igra je stvarno vrh. Takvu eskalaciju sukoba jos nisam video u nekoj video igri.
Mislim da su sa single player misijom u gradu 'Pripjat' imali za cilj da dokazu Rusima neke stvari. Setimo se samo igre S.T.A.L.K.E.R..
ognjen_ogi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.11.2007, 18:47   #285
uros@3D
Deo inventara foruma

Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 1.193
Zahvaljeno 1.918 puta na 966 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku uros@3D

Ja sam danas "kupio" COD4 i ispunio je moja ocekivanja. Upravo sam izasao iz igre presao sam samo ono vezbanje i prolog misiju na brodu koja mi se mnogo svidela. Mnogo su dobro uradili ono ljuljanje broda i uopste gameplay je bolji od dvojke, nekako se vise uzivis u igru jer je kamera sada znatno dinamicnija. Grafika je extra mada sam mislio da ce biti jos bolja, za divno cudo na ove prve dve misije sam imao 40-50fps u proseku i prezadovoljan sam time. Igram na 1024x768 uglavnom su sve one stavke ukljucene i 2xAA, Uostalom evo ga i screenshot sa podesavanjima. Interesuje me da li detalji mogu da se dignu na High ili je ovo samo nesto do mene jer nema nista osim Low i Normal:

I jos malo:

PES 2008
COD4

NFS Pro Street

Two down...
uros@3D je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.11.2007, 19:51   #286
Mr.Deeds
Starosedelac

Član od: 11.9.2006.
Zahvalnice: 582
Zahvaljeno 139 puta na 103 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Mr.Deeds

Izasao je i pro street!!
Mr.Deeds je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.11.2007, 21:07   #287
Aleksandar Tobdzic
Član

Član od: 26.7.2006.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 20 puta na 20 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Aleksandar Tobdzic

Jel to umro na kraju onaj Pierce? Video sam da mu jedan vojnik radi masazu srca. Dobar je bio
Aleksandar Tobdzic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.11.2007, 23:31   #288
Zoran_KS
Starosedelac

Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 302
Zahvaljeno 274 puta na 209 poruka

Lepsu igru u zivotu nisam igrao.
Grafika i gameplay su ekstra.
: tapsh:
Zoran_KS je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.11.2007, 0:14   #289
Pjanovic
Banned

Izgleda da sam ja jedini kome se ova igra ne svidja... Razumem neke koji nisu igrali 1. i 2. deo, pa im se ovo svidja...
Ali kako neki iskusniji igraci ne mogu da vide da je ovo ocigledan pad u odnosu na 2.deo... u gameplayu, u AI-ju, u svemu, osim u grafici naravno...
Stara 17.11.2007, 1:03   #290
WhenDarknessFalls
Starosedelac

Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka

Slazem se sa tobom, al uzmi na najtezem levelu da igras, tu AI i nije bas toliko debilan, mnogo brze reaguju. Sta znam, gejmplej mi je nekako slican, maltene isti, tu jedino ne primecujem razliku. U sustini, meni je npr ekspanzija za COD kec nesto najjace, moze da shije svaki cod uzduz i popreko, al kad nesto izigras xyz puta, smori jednostavno. COD2 ne planiram da pokrenem narednih godinu dana kolko sam ga, jelte, izuchio napamet (kao i mnogi ovde), pa zato ovo dodje bas kao pravo osvezenje...

Poslednja ispravka: WhenDarknessFalls (17.11.2007 u 2:53) Razlog: spojler :((
WhenDarknessFalls je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.11.2007, 2:39   #291
banep
Član

Član od: 21.3.2007.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka

Igra je stvarno odlicna. Mozda sam jedan od retkih ali izuzetno gotivim igre sa tematikom WWII. Sta da radim. Izmedju ostalog to je preslo i na mog klinca koji sad ima sest godina. Moram da vam ispricam jednu anegdotu. To je bilo na zimu 2005. Dobih ja posao u jednoj stranoj kompaniji i u sklopu obuke su nas slali u Nemacku. Ispricam ja to mojima a klinac zapanjen slusa i kad sam zavrsio povuce me za rukav i pita: Tata jel tamo zive nemci? Da, rekoh tamo zive nemci. A on pita: A hoces li ih sve pobiti? Naravno, rekoh ja i svi prasnuse u smeh. Sta da se radi kad su nam vekovni neprijatelji...
banep je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.11.2007, 2:48   #292
Sol-Badguy
Veteran

Član od: 10.11.2006.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 127 puta na 74 poruka

WhenDarknessFalls i Tobdžiću - ****te ljudi, recite da je spoiler u pitanju! I to ajde da je nešto sitno i očekivano, a vi tako ko grom iz vedra neba.

BWAH! Došao sam do one misije u Černobilu, i čekam Chinook da dođe, ali majku im, samo me biju... moram da razradim taktiku (igram na Hardened btw).
Sol-Badguy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.11.2007, 2:55   #293
WhenDarknessFalls
Starosedelac

Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka

aaa... izvini, zaboravio na to Evo obrisao sam, i izvinjavam se jos jednom.

Ontopik: sto se tice misije, postavis par claymora tamo skroz dole gde dolaze, ostatak sacuvas i postavis blize vama (kod onog tocka gde nalecu na kraju), a C4 postavi na pozicijama gde se spustaju iz helikoptera. Tako sam ja presao na hardened...
WhenDarknessFalls je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.11.2007, 3:21   #294
Pjanovic
Banned

Citat:
WhenDarknessFalls kaže: Pregled poruke
aaa... izvini, zaboravio na to Evo obrisao sam, i izvinjavam se jos jednom.

Ontopik: sto se tice misije, postavis par claymora tamo skroz dole gde dolaze, ostatak sacuvas i postavis blize vama (kod onog tocka gde nalecu na kraju), a C4 postavi na pozicijama gde se spustaju iz helikoptera. Tako sam ja presao na hardened...

A znate kako sam ja presao ovu misiju (presao igru na hardened takodje)... Otisao sam skroz desno iza one ograde i tu cutao... kad su me provalili onda sam malo pucao po njima, i to je to...
Ali sam pretpostavljao da ce onaj moj ranjeni ortak biti ubijen, jer je.bote covek sedi na zemlji i ima bloody snajper u ruci i napadaju ga desetine neprijatelja, i kao on se drzi sve vreme... Ja ne znam kako nekome moze ovo da ne smeta...

Druga stvar, kada sam govorio o AI-ju, nisam mislio na njihovu tezinu, vec na njihovo bezvezno skriptovano ponasanje u igri, jednostavno uvek znaju gde se nalazis, znaci pucam iza jednog coska zgrade i provale me, odem sa druge strane, i nisam ni prisao cosku vec vidim meci prolecu, ovo se stalno desavalo tokom igre... Ovoga, kao i one gore glooposti sa misijom u Chernobylu, u CoD2 nije bilo .
Ima tu jos mnogo sitnih glooposti koje su uticale na to da vratim diskove ortaku i igru ne uvrstim u moju kolekciju .
Naravno ima i novih/osvezavajucih misija, kao sto je ona kada si na helikopteru i pucas po rusima u mraku u pticjoj perspektivi, ali kolicina losih stvari preteze nad dobrim, tako da moram reci stvarno da me je igra razocarala...

Poslednja ispravka: Pjanovic (17.11.2007 u 13:01)
Stara 17.11.2007, 10:57   #295
Aleksandar Tobdzic
Član

Član od: 26.7.2006.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 20 puta na 20 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Aleksandar Tobdzic

Predivna igra u svakom smislu. Ona misija sa snajperistom McMilanom me odusevila, najbolja u igri!
Aleksandar Tobdzic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Aleksandar Tobdzic na korisnoj poruci:
Jim Bravura (1.11.2008)
Stara 17.11.2007, 13:41   #296
rope
Član

Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 87
Zahvaljeno 59 puta na 44 poruka

Nabavio sam COD4 i sve sto imam da kazem je : wauuu !! Inace ne igram nesto puno igre, ali ova stvar je skoro pa savrsenstvo. Ne secam se kad sam se zadnji put tako udubio u igru. Misije sa Amerima su preplavljene adrenalinom (misija "Warpig"), dok sa SAS-ovcima imaju vise takticki pristup (Priyat)- ali i jedne i druge imaju svoju car. Pre,pre dobro... Pored toga, na mom kompu ide na nekim medium detaljima uz 2AA, sto je takodje pohvalno. Ocene koje COD dobija na netu su po meni potpuno opravdane,stvarno ih zasluzuje...
rope je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.11.2007, 14:29   #297
LunaticRS
Starosedelac

Član od: 1.11.2006.
Zahvalnice: 317
Zahvaljeno 77 puta na 63 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku LunaticRS

Napisah post o CoD 4 velichine pripovjetke kad se nesto sje...i obrisa mi se poruka.Bas sam bio fino srochio svashta neshto kad se desi belay.Smor mi da o5 sve to pishem.U sushtini sam naveo da se slazem sa pjanovicem u pogledu vecine stvari s tim shto bih ja ipak igri dao ocjenu 10 bez obzira na mane.

E, da!Sami kraj misije u Pripjatu...Od kud sam znao da ce doci chitav bataljon vojske poslije prvog onog naleta.Zato sam sve claymore mine i c4 potrosio na prvu najezdu.Sta sad da radim.Sve sam probao.Dva sata sam se napucavao i ne mogu da predjem.'Ajd' sto su precizni, 'ajd' sto ih ima zilion, al' sto bombe bacaju ko kamenje to me opasno iritira.

Na prethodnim stranicama imate 3 ip BiH servera i mogu da kazem da likovi kidaju.Single player samo uvod i trening za ono pravo, multiplayer!
LunaticRS je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.11.2007, 15:55   #298
noisy
Starosedelac

Član od: 6.9.2007.
Zahvalnice: 284
Zahvaljeno 155 puta na 120 poruka

jel' može sa narodnom verzijom da se igra na tim serverima?
noisy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.11.2007, 16:42   #299
... i bidi fin
Banned

Član od: 1.3.2007.
Zahvalnice: 937
Zahvaljeno 331 puta na 173 poruka

http://www.gametrailers.com/player/27970.html
... i bidi fin je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.11.2007, 21:19   #300
archiguru1
Novi član

Član od: 17.11.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

Potrebna mi je mala pomoc!!!
COD4 mi stalno puca u Single Player modu na delu igre ACT II All Ghillied Up (drugi nivo drugog poglavlja).
Imam 64bit windows na masini sa 3GB rama, grafickom Nvidia GeForce 8600 GTS 256 ram...sve lepo redi i bez problema ali onda u jednom momentu kada se ucitava pomenuti nivo igra pukne. Izlazi mi onda windows poruka da je iw3sp.exe experienced a problem and needed to shutdown.....tako nekako, klasican windows error dijalog....
Da li je do graficke ili nesto slicno.....
Da li je neko imao slican problem?

Hvala unapred na pomoci
archiguru1 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
call of duty, gameplay

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Call of Duty 2 Multiplayer!! alex92 Mrežne igre 72 4.2.2011 20:55
Call of Duty: United Offensive - domaci server igvan Mrežne igre 26 26.2.2010 18:25
Call of Duty - Nema teksta u meniju ForceWare Kvarovi 15 28.8.2006 19:28

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 19:44.