Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Sportske simulacije
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Sportske simulacije Svi sportovi, fliperi i druge takmičarske igre...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 15.10.2010, 23:42   #3001
Wastelander00
Član

Član od: 30.7.2010.
Zahvalnice: 65
Zahvaljeno 9 puta na 6 poruka
Određen forumom Re: Fifa 11

Ovo je najbolja fudbalska igra koju sam igrao na PC.
Ali ima jedan VELIKI MINUS.Inace to sam testirao,kako moze jedan igrac iz tamo ceske lige da bude brzi od odbrane Barcelone ili da odbrambeni igraci sa lakocom stignu Davida Villu??:ma d:
Wastelander00 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.10.2010, 0:28   #3002
Miges
Član

Član od: 22.2.2010.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

Citat:
Wastelander00 kaže: Pregled poruke
Ovo je najbolja fudbalska igra koju sam igrao na PC.
Ali ima jedan VELIKI MINUS.Inace to sam testirao,kako moze jedan igrac iz tamo ceske lige da bude brzi od odbrane Barcelone ili da odbrambeni igraci sa lakocom stignu Davida Villu??:ma d:
To sto su igraci iz losije lige ili tima ne znaci da su i manje brzi. Kakve veze ima brzina sa tehnikom igraca i ostalim njegovim karakteristikama? Realno moze bilo ko da bude brzi od Puyola i drugova, pa cak i ja. Brzina nema veze sa tehnikom i umetnoscu kojom igraci raspolazu. Pogledaj recimo Pirla, decko ima tehniku za sve pohvale ali je zato trom...
Miges je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.10.2010, 1:07   #3003
Pinky007
Član

Član od: 24.5.2010.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 24 puta na 20 poruka

jel izasao neki fix da se edituju ocene igraca???
Pinky007 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.10.2010, 2:20   #3004
Red Marquis
Član

Član od: 8.12.2008.
Zahvalnice: 243
Zahvaljeno 98 puta na 51 poruka

Što više igram sve više me nervira ova Fifa.
Treba da igram finale LŠ protiv Barselone, a javlja mi da nemam igrača za squad dovoljno. Niko nema crvene kartone, imam 25 igrača u timu, nije ni to...
Kakav je sad pa to bug? 5 puta sam probao i nece, izmenjao sve igrace, da vidim da nije se nesto potkralo kod nekog, ali ne ide pa ne ide...
Red Marquis je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.10.2010, 2:36   #3005
polarnimeda
Deo inventara foruma

Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.884
Zahvaljeno 1.004 puta na 623 poruka

Citat:
Red Marquis kaže: Pregled poruke
Što više igram sve više me nervira ova Fifa.
Treba da igram finale LŠ protiv Barselone, a javlja mi da nemam igrača za squad dovoljno. Niko nema crvene kartone, imam 25 igrača u timu, nije ni to...
Kakav je sad pa to bug? 5 puta sam probao i nece, izmenjao sve igrace, da vidim da nije se nesto potkralo kod nekog, ali ne ide pa ne ide...
a da ti nisu huligani pravili s**** tamo po spaniji?
polarnimeda je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.10.2010, 2:53   #3006
dnestorov
Član

Član od: 30.9.2010.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 9 puta na 8 poruka

Citat:
dzonihsv kaže: Pregled poruke
Ja sam taj problem imao na PES 11-ici. Šta god da joj uradim, ono nonstop secka, zapinje...

Na kraju sam odigrao par tekmi setivši se sličnog problema/rešenja sa PES Edit patch-om pre godinu-dve. Ali opet, novi PES mi se nije svideo. Bilo kako bilo, upali Fifu, kad dođeš do arene, pritisni CTRL+ALT+DELETE, uđi u task manager, nađi ''fifa11.exe'', desni klik na nju/njega > set priority > high > yes.

Vrati se u Fifu i vidi ima li laga još uvek. Inače, ovo setovanja daje najveći procesorski prioritet fifa11.exe procesu, te pozadinski procesi dobijaju niži prioritet prilikom procesorskog opterećenja. Ako ne bude bilo laga, znaj da ti neki pozadinski proces ''zapinje'' i pravi problem sa igrom. Da bude još jasnije, pod pojmom ''pozadinski proces'' podrazumevam neki program, tipa Everest, neki AV...
drugar moj .post ovaj ti se pozlatio ,fifa mi sad radi super grafika 1440X900 ,low detail .2Xmsa.vsnc on i sve u fulu namesteno u control panel graficke ,i bas lepo izgleda,da imao sam neke pozadinske gluposti koje sam sve iskljucio i fifa radi neocekivano lepo bez ijednog trzaja ,hvala ti ,mnog0 si me usrecio ove noci i sledecih dana i spasio si fifu da ne bude uninstal na mom kompjuteru ,hvala jos jednom legendo
dnestorov je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.10.2010, 2:55   #3007
Red Marquis
Član

Citat:
polarnimeda kaže: Pregled poruke
a da ti nisu huligani pravili s**** tamo po spaniji?
Pa s obzirom da sam morao da predam mec 0-3 da bih nastavio,a i s obzirom da igram sa Juventusom, jasno je da su učili iz Đenove
Bezveze. A nisam ni mogao da se vratim unazad neki meč, pa da možda spasim titulu, zbog divnog izuma FIFE 11 zvane autosave koji se ne može isključiti
Stara 16.10.2010, 12:39   #3008
Devilish Soldier
Deo inventara foruma

Član od: 18.1.2009.
Zahvalnice: 787
Zahvaljeno 1.296 puta na 728 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku Devilish Soldier

Lažeš Iniesta, lažeš.
Devilish Soldier je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Devilish Soldier na korisnoj poruci:
dulezmaj (20.10.2010), nb97 (16.10.2010), Stefan 5 (16.10.2010), _Dusan_ (16.10.2010)
Stara 16.10.2010, 12:40   #3009
Barni
Veteran

Član od: 12.4.2007.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 103 puta na 86 poruka

Citat:
Miges kaže: Pregled poruke
To sto su igraci iz losije lige ili tima ne znaci da su i manje brzi. Kakve veze ima brzina sa tehnikom igraca i ostalim njegovim karakteristikama? Realno moze bilo ko da bude brzi od Puyola i drugova, pa cak i ja. Brzina nema veze sa tehnikom i umetnoscu kojom igraci raspolazu. Pogledaj recimo Pirla, decko ima tehniku za sve pohvale ali je zato trom...
+1

brzina i stamina igrača nema nikakve veze sa njegovim ostalim atributima ali eto EA već godinama sa smešnim ocenama za ove dve kategorije sakati slabije ocenjene igrače, pa ako vodite slabiji tim <4 zvezdice, kao menadžer imate silnih problema sa nedostatkom kondicije čitavog tima već posle 3 meča, što vas tera da tumbate prvu postavu a što opet kao po nekom pravilu vodi gubitku bodova
- mnogo bi bolje bilo da igrači sa ocenom>80 imaju druge osetne prednosti, bolji dribling koji bi se mogao izvesti i na tastaturi pritiskom jednog tastera ili da im je teže oduzeti loptu, odnosno da imaju tačniji šut pod pritiskom od igrača < 70 poena
Barni je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.10.2010, 13:29   #3010
Devilish Soldier
Deo inventara foruma

Fifa 11 Matrix beta test 0.1

Šta je Matrix?
Citat:
The matrix is an evaluation system that it´s based on Microsoft Excel. Matrix changes the gameplay, players' skills and the special attributes .The development of the matrix took 4 years. I developed Matrix with a lot of football expertise and attention to detail. So Matrix simply boosts the level of all players in a linear way. Thereby already available differences in strength persist, but the game-playing feels clearly different due to the higher level the gameplay changes! This is a beta test of Matrix for FIFA 11
Kako ga instalirati?
Citat:
First make a backup of your original db Folder in your fIfa/game/data directory
Then overwrite the db folder with this db data
Nešto više o Matrixu

Citat:
Now it's even possible to beat on a good day one of the top teams of the league with a rather worse assessed team in full activity. But if you use a too offensive tactic against a top team you will easily go to the dogs! The tactical setup and the defensive performance are now coming to the fore! Now the Pro Evo AI is more diversified and realistic and you have to think about your reactions, e.g. if you choose a too offensive tactic you'll allow your opponent to beat you more easily or a defensive tactic and play on the safe side.

The AI's defensive performance changed as well. Normally you were able to beat the CPU with 2 or 3 simple moves, but from now on you gotta play different. The defenders act more accurate, e.g. they are closing defense's gaps earlier. Also the defensive midfielders take part in the defensive action. So you should use the chance to shoot on goal as early as you are able too.

Only problem here is: the goalie!

Due to the matrix the goalie's value was adjusted in many areas. He is now able to exasperate you with his good positional play and parries. But from time to time the ball a worse shoot can rolls through his legs, as in real life!

It's hard to describe the matrix gameplay feeling. It would be best to just try it!

Some facts about the Matrix:

-The stamina values of the players were raised to avoid that after three games players have to rest on the bench to recharge their stamina.

-The matrix also considers the age of the players. A 38 year old player is attached with a lot lower fitness value than a 20 year old whippersnapper! Besides it has been added a higher prone to injuries, that will now happen more often. In this area the age of the players is considered as well, so that a younger player features a lower prone to injuries than the older ones.

-The dribbling speed is pegged to the running speed.

The players' mentality was completely adapted.

-If a player makes bad effort his game skills fall off in quality, which will be more recognized on the offensive players.

-Offensive players are drooping after multiple passed up chances or bad passes.

-This is being considered by the matrix so you'll recognize that a forward or offensive midfielder who's drooling is asleep at the switch and should be replaced.
Težak 1.02 mb.

Download
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Devilish Soldier na korisnoj poruci:
dzonihsv (16.10.2010)
Stara 16.10.2010, 14:58   #3011
dzonihsv
Deo inventara foruma

Član od: 26.9.2006.
Zahvalnice: 1.682
Zahvaljeno 5.818 puta na 3.141 poruka
Slanje poruke preko Yahooa korisniku dzonihsv

'Aj da vidimo radi li.

Inače, kao i taj lik (ostavio komentar na tom sajtu), nemam ''db'' folder pa sam download-ovani fajl samo prekopirao.

edit:

Izgleda da ne radi prosto kopiranje tog fajla. Igra je ista. Eventualno, taj kreator prodaje maglu ili za*ebava.

Poslednja ispravka: dzonihsv (16.10.2010 u 15:14)
dzonihsv je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.10.2010, 19:51   #3012
Tadija 88
Novi član

Član od: 5.7.2010.
Zahvalnice: 0

Ja imam mali problem sa produzivanjem ugovora, neki igrachi nece da produze ugovor, koliko god para da im ponudim po mechu, maximum ponudim, pa cahak i one bonuse od 15posto po golu ili po ne primljenom golu ako je odbranbeni igrach u pitanju!
A ne vidim razlog zashto bi odbijali. Dobri su mi rezultati, prvi sam na tabeli, a igrachi koji odbijaju nov ugovor su u prvoj postavi! Da li je to neki bag ili....? Hvala!
Tadija 88 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.10.2010, 19:53   #3013
dnestorov
Član

Član od: 30.9.2010.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 9 puta na 8 poruka

drugari jel zna neko kad izlazi fifa manager 2011 ? jel vec izasao?
dnestorov je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.10.2010, 19:57   #3014
Tadija 88
Novi član

Član od: 5.7.2010.
Zahvalnice: 0

Citat:
dnestorov kaže: Pregled poruke
drugari jel zna neko kad izlazi fifa manager 2011 ? jel vec izasao?
Release date(s) October 28, 2010
Tadija 88 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.10.2010, 19:59   #3015
Devilish Soldier
Deo inventara foruma

Zna se da je predviđena za jesen, ja nisam čuo da je objavljen tačan datum.
Stara 16.10.2010, 21:01   #3016
Red Marquis
Član

Citat:
Tadija 88 kaže: Pregled poruke
Ja imam mali problem sa produzivanjem ugovora, neki igrachi nece da produze ugovor, koliko god para da im ponudim po mechu, maximum ponudim, pa cahak i one bonuse od 15posto po golu ili po ne primljenom golu ako je odbranbeni igrach u pitanju!
A ne vidim razlog zashto bi odbijali. Dobri su mi rezultati, prvi sam na tabeli, a igrachi koji odbijaju nov ugovor su u prvoj postavi! Da li je to neki bag ili....? Hvala!
Meni 90 posto produžetaka ugovora bude odbijeno. Ali na kraju sezone, svi oni po defaultu za mnogo manje no što sam ja im nudio ostanu u timu i potpišu nove ugovore
Stara 16.10.2010, 21:17   #3017
ZOGLI
Član

Član od: 2.10.2010.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 10 puta na 9 poruka

jel ima neko nvidiine drajvere 260 beta i kako deluju hvala.fifa mi i dalje sece a i nba ne znam sto imam nvidia 9600 gso 512
ZOGLI je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.10.2010, 1:34   #3018
Devilish Soldier
Deo inventara foruma

Citat:
dzonihsv kaže: Pregled poruke
'Aj da vidimo radi li.

Inače, kao i taj lik (ostavio komentar na tom sajtu), nemam ''db'' folder pa sam download-ovani fajl samo prekopirao.
.
Hmm sada nešto razmišljam pošto mi nemamo taj folder mislim na nas narodnjake, kontam da original verzija poseduje to mada ko zna.

Evo zanimljivost sa tog foruma, neki lik okačio šotku.

Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Devilish Soldier na korisnoj poruci:
dulezmaj (20.10.2010)
Stara 17.10.2010, 18:36   #3019
Pinky007
Član

Član od: 24.5.2010.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 24 puta na 20 poruka

ljudi da li treba orginal CD za online igru? ako ne treba nek mi neko posalje upustva u P.M kako da igram online, neznam nista, nikad nisam igrao online.
Pinky007 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.10.2010, 18:45   #3020
Devilish Soldier
Deo inventara foruma

Ne treba. Djordje Turjacanin sve lepo objasnio.
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
FIFA Online Stefan 5 Sportske simulacije 234 23.7.2013 23:54
Fifa 2010 Devilish Soldier Sportske simulacije 330 6.8.2011 10:41
Fifa 09 Red Wing Sportske simulacije 275 13.7.2010 21:47
Fifa 08 Никола 91 Sportske simulacije 129 13.1.2010 22:28
Domaci FIFA patchevi pcigre Sportske simulacije 14 10.9.2006 17:32

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 17:56.