![]() |
![]() |
![]() |
#3081 |
Veteran
Član od: 8.5.2009.
Zahvalnice: 392
Zahvaljeno 528 puta na 225 poruka
|
![]()
^Prilicno sam siguran da se nece deliti isti kuriri, ali opet to je samo moja pretpostavka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3082 |
Veteran
Član od: 11.11.2010.
Zahvalnice: 193
Zahvaljeno 56 puta na 43 poruka
|
![]()
Mene je sramota ja jos nisam navikao na trade switch,znam da je to neophodno al nikako ne mogu da naviknem.Stavim ih na str u pocetku a kasnije na agillity i to mi je to :P
Moracu da pocnem da koristim |
![]() |
![]() |
![]() |
#3083 |
Starosedelac
|
![]()
Tread switch, ne trade switch. Ma, posle nekog vremena postane ti obligatory, kao koriscenje wanda, automatski to radis
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3084 |
Veteran
Član od: 11.11.2010.
Zahvalnice: 193
Zahvaljeno 56 puta na 43 poruka
|
![]()
Znam al nikako da krenem sa tim,pogotovo na tezim herojima sa kojima imam jos brdo stvari da uradim.Hvala na ispravci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3085 |
Starosedelac
Član od: 16.4.2010.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 163 puta na 128 poruka
|
![]()
Ko je dobar od inicijatora? Kada dobijem da igram tu ulogu igram samo sa Tidehunterom i Sand Kingom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3086 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Meni omiljeni Bat i shadow demon. ![]() I naravno, svakom dobro dodje blink dagger sto je logicno. (sa izuzetkom za clockwerka, storm-a i vengeful ne moze da ga nosi). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3087 |
Starosedelac
|
![]()
Kako, aman, kako si mogao da zaboravis Enigmu? Najbolji inicijator ikad. Moze i Naga, njen ulti dozvoli tvom timu da se lepo pozicionira, zatim Dark Seer i recimo Axe. Svako od njih, ako se dobro postavi/uspe lepo da pozicionira magije, mogu ceo team da im disableuju. Moji licni favoriti su Axe i Enigma, zato sto njihove magije prolaze kroz bkb, tako da nema counterovanja
![]() ...i kako da initiateujes sa SD-om, molim te mi pojasni, ne shvatam bas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3088 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 305
Zahvaljeno 1.507 puta na 1.040 poruka
|
![]()
Disruption.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3089 | |||
Starosedelac
|
![]()
Naga ganking...
![]()
A ja ne mogu da verujem kako si zaboravio Brew Mastera. Jedan od najboljih initiatora. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3090 | |||||
Starosedelac
|
![]() Citat:
Sto se tice Axe-a, on jeste dobar ali licno ne volim tog heroja mislim da nije tako dobar, sto bi rekli- pubstar heroj. (znam da call prolazi kroz bkb, ali to je verovatno jedina stvar koju vidim kao + kod axe-a) Citat:
Uh, disruption je tako mocna magija.. od 1lvl-a do 25-og.. (iluzije su jako mocne u late game-u), shadow demon je po meni kralj inciranja i "namestanja" killova, sa disruption-om mozes da garantujes magije sagraca koje inace nisu lake za bacanje same po sebi (tipa leshracov stun, lina stun, kunkka torrent..), njegova druga magija soul catcher ima ogroman aoe i amplifikuje sav dmg, i demonic purge prolazi kroz bkb tako da kad on krene na nekog, a tim je iza njega, crno mu se pise. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3091 |
Starosedelac
|
![]()
Uh, soul catcher sto ima ogroman aoe je jako lose, jer ti treba da utrefis da uhvati unit koji tebi treba, a ne kripa. Ne znam zasto mislis da je axe los doduse, taunt mu lepo scaleuje do late gamea, i nema zastite. Ulti mu je jako dobar, mozes da spasis ceo tim ako je potrebno bezanje, ili chase(samo bacis na bilo kog kripa). A enigma, sto jes, jes, ako imaju silencera, nema ti pomoci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3092 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Axe.. pa mislim ima mali aoe na taunt-u, pasivna i druga magija mu se ne scaleuju u late, a ulti je prilicno los da on uzima killove na vec skoro mrtvim herojima i jos trosi poprilicno mane koje axe bas i nema..(ms boost nije los ali je waste ulti bacati ga na kripove). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3093 |
Član
Član od: 14.2.2012.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3094 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3095 |
Starosedelac
|
![]()
Axe-a sam video da su po neki put koristili kao counter protiv lanaye mid sa drugom magijom ali je uglavnom pub heroj..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3096 |
Član
Član od: 21.2.2012.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 14 puta na 10 poruka
|
![]()
Ja mislim da Tiny-ja niko ne moze da ubije 1 na 1! Self stun unistava bilo kog heroja u brutalnom late game-u!
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3097 |
Starosedelac
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 154 puta na 115 poruka
|
![]()
To bi bilo tačno, da ne postoji jedan mnogo koristan item koji se zove BKB.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3098 |
Član
Član od: 21.2.2012.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 14 puta na 10 poruka
|
![]()
Probaj, mislim da je to mehanika ista kao za bash
![]() Dakle, ne radi bkb ![]() Sent from my iPad using Tapatalk HD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3099 |
Kekule Mekule
|
![]()
Craggy exterior ne prolazi kroz magic immunity.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3100 |
Starosedelac
|
![]()
Bash=/=tiny-jeva pasivna. I zapravo, on ne skejluje nesto preterano u late gameu, tako da niko ne moze da ga ubije 1v1. Uzmi neki magic resistance i njegov kombo je apsolutno unisten, a ako si range, mozes ga kitis kao bozicnu jelku dok ti ovaj pridje da zamahne svoj 300 dmg attack(ili da ti pridje dovoljno da upadne craggy exterior u igru na primer).
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
dota2 steam pomoc upitnik |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
DotA 2 za linux | maxx10 | Slobodni softver | 29 | 28.9.2014 1:49 |
NVIDIA GeForce kup - DOTA 2 takmičenje | Kole | Dešavanja i događaji | 5 | 25.12.2013 22:46 |
Dota 2 - Dajem free key-eve | Totti | otpaTci | 1 | 19.1.2013 0:24 |
DotA - Ranked gaming platform | [4h]Zemunac | Mrežne igre | 7 | 18.11.2009 23:29 |
Izrada mapa: DotA Marvel comics edition | Adonai037 | Mrežne igre | 5 | 1.8.2007 2:03 |