![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#3101 |
Član
|
![]()
Rusuper ako te interesuje bas sve o dk sto je trenutno poznato idi na worldofraids. A za novu profesiju se nezna nista konkretno, sad su pre neki dan izbacili info za nove mountove.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3102 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zaista mi se nesvidja postopak da mountovi mogu tek od lvl 40.Svet je prevelik a 40 lvl je vec.........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3103 |
Banned
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka
|
![]()
dk se dizajniraju da budu anti-caster tank-ovi, dakle za one raid boss-ove gdje je npr. warlock tank bolji od warriora ili paladina. ali gledajuci generalno 5-man instance, dk bi trebao jednako dobro da mijenja warriora ili paladina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3104 |
Član
|
![]()
Al zato ce to biti reseno u wotlk
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3105 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3106 |
Banned
Član od: 29.3.2008.
Zahvalnice: 162
Zahvaljeno 107 puta na 81 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3107 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3108 | |
Starosedelac
Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka
|
![]() Citat:
pazite, ti zmajevi ce na sebi imati i po 2 plazma gun-a, i omanje skladishte za tomahavk rakete, ali to ce moci da iskoriste samo oni koji imaju engeniering, i to goblin! a uz to, tamo u SHMFlatsu (thousand needles) ce biti odrzavane trke na onoj stazi, i pobednik dobija vecheru sa Maev, ako je mushki char, ili sa Illidanom ako je zenski char... |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pivalica na korisnoj poruci: | ||
RUSuper (22.5.2008) |
![]() |
#3109 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zaboravio si da dodas da ce se Dalaran otvoriti i izacice humani koji su unutra sve ove godine pravili super tajno oruzije.To su ti neke super puske koje ce se stavljati na undead horse i oni ce moci da ubiju Illidana bez problema.A da od sada ce najobicniji mountovi moci da lete,zahvaljujuci novoj tehnologiji koju blizz nije hteo da otkrije
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3110 |
Veteran
|
![]()
Eh n00bvi jedni nije tako, nego ce se saznati da su taureni ustvari lazni,da su u njima gnomovi,a C.Bloodhoofa ce da ubije Thrall zato sto je izdao svoje homies....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3111 |
Član
Član od: 30.6.2007.
Zahvalnice: 341
Zahvaljeno 103 puta na 52 poruka
|
![]()
Gde ste sve to procitali
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3112 |
Veteran
|
![]()
pitaj djuku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3113 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3114 |
Član
Član od: 30.6.2007.
Zahvalnice: 341
Zahvaljeno 103 puta na 52 poruka
|
![]()
Jel istina ista od toga? :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3115 |
Član
|
![]()
Sve sto sam ja rekao je istina i nedajem nepotpune informacije, ovo su podaci koji su pusteni nakon probe novog dela wotlk beta verzije. I da dalaran ce se otvotiti ali nece niko izaci posto cemo mi uci dalaran i orgimar ce biti nove arene. Da znate nesto o ovoj igrici verovatno bi i vi to znali
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3116 |
Član
|
![]()
Zdravo,planiram da izvadim paladina na alijansi koji ce biti iskljucivo tank pa me zanima koja rasa je ovako najbolja za tanka paladina,meni se nesto svidja draneai,mada ni dwarfi nisu losi,sta vi mislite?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3117 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() salim se. a to za flying mountove si nesto pobrkao... to u stvari nije flying mount koji moze svuda da ide, nego samo u tom delu gde ti je zadatak da rokas gargojle |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3118 |
Član
|
![]()
To da to je q gde imas neki helihopter koji dobijas na q i ima oruzije. A trebalo bi da bude omogucena borba sa tvog flayinga protiv drugogo igraca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3119 |
Član
|
![]()
Za tank paladin bi ti bio najbolji human.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3120 |
Član
|
![]()
Sve u svemo otkad sam prestao da igram wow zivot mi je mnogo lepsi
![]() |
![]() |
![]() |