Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Mrežne igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Mrežne igre Multi-player igre

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 1.9.2009, 18:05   #3101
3LANCER
Starosedelac

Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.000
Zahvaljeno 401 puta na 248 poruka
Određen forumom Re: CS 1.6 Please pomozite

A da uzmes original?
3LANCER je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.9.2009, 18:20   #3102
ilic stefan
Veteran

Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 147 puta na 101 poruka

To mi je više puta izlazilo ali na drugim igrama, to sam uglavnom rešavao defragmentom, patchom ili reinstallom. Ako to ne pomogne onda ću ti postovati link na kojem imaš Counter 1.6 veličine 300 mb i to besplatno, ali čim dođem ćiku pošto sam u školi. Za taj Counter znam da sigurica radi jer sam ga ja probao a isto imam service pack 3.
ilic stefan je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.9.2009, 21:56   #3103
ilic stefan
Veteran

Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 147 puta na 101 poruka
Određen forumom Re: Counter Strike 1.6

Sad sam video imam link ali to je no steam 1.6 counter. Link ti je www.dz-clan.net ako uopšte još radi. Pogledaj po torentima tu ćeš sigurno naći ako ovo ne uspe.
ilic stefan je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.9.2009, 22:50   #3104
Stanisa
Član

Član od: 6.6.2007.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 10 puta na 4 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Stanisa

Citat:
ilic stefan kaže: Pregled poruke
Sad sam video imam link ali to je no steam 1.6 counter. Link ti je www.dz-clan.net ako uopšte još radi. Pogledaj po torentima tu ćeš sigurno naći ako ovo ne uspe.
evo skidam jos dve verzije ali kontam da ne vredi
Stanisa je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.9.2009, 18:50   #3105
dax94
Član

Član od: 16.1.2009.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 18 puta na 9 poruka

Citat:
Stanisa kaže: Pregled poruke
Imam problem sa CS-om ustvari mislim da je to do windowsa mada mi sve druge igre rade ...
Imam Xp pro SP3 i kad instaliram CS 1.6 dobijem gresku prikazanu na slici ..

Reinstal ne pomaze , takodje sam skidao sa tri razlicita mesta CS za svaki slucaj ali ne vredi ...

Aj please neko poludecu bez cs-a igram ga vec jako dugo i ovo je prvi put da mi se desilo tako nesto posle instaliranja novog windowsa...

Obori svoj Windows....instaliraj drivere od graficke,zvucne kartice i sve ce da radi kako treba....
dax94 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.9.2009, 18:53   #3106
srb1N*
Član

Član od: 12.5.2009.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka

Citat:
Kempesh kaže: Pregled poruke
Ti si stvarno cudo nevidjeno !!! Moj si idol !!! Skini Ati tray tools, najlakse ti je, i tu radi sta hoces ( pa i iskljuci Vsync ), ali ne znam sto bi to radio
ma istripovo sam da mi vsync obara fps pa nmg da igram pa sam se onda setio da nisam insatll original drivere za graficku posto sam bio izgubio cd nego neke sa neta..naso sam cd stavio svoje i sad je ok...nego meni nije jasno ja namestim u opcijama u cs mikrofon na najace i fora ja izadjem u opcije on se vrati na minimum?jel zna neko kojimu je k****?ovako je sve ok podeseon prcam ja na msn al u cs ga vratie kempesh aj ostavi mi msn ili posalji na pm
srb1N* je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.9.2009, 20:56   #3107
Stanisa
Član

Član od: 6.6.2007.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 10 puta na 4 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Stanisa

Citat:
dax94 kaže: Pregled poruke
Obori svoj Windows....instaliraj drivere od graficke,zvucne kartice i sve ce da radi kako treba....
drivere imam sve evo i posle jos dve verzije countera nece da radi znaci do windowsa je to znam ali ne znam kako to da resim ne instalira mi se jos jedan windows jer sam ovaj instalirao pre par dana i taman sve sredio, valda postoji neki patch ili tak nest za windows da to sredi ?
Stanisa je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.9.2009, 21:36   #3108
VladikaJ
Novi član

Član od: 17.9.2006.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom CS 1.6 problem

ne mogu da dodam ip adrese u favorite,igrao sam ne te servere 3 godine i onda sam reinstalirao counter i sada ne mogu vise da ih dodam,znali ko u cemu je problem,inace svi serveri su iz CG
VladikaJ je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.9.2009, 21:39   #3109
Devilish Soldier
Deo inventara foruma

Član od: 18.1.2009.
Zahvalnice: 787
Zahvaljeno 1.296 puta na 728 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku Devilish Soldier
Određen forumom Re: CS 1.6 problem

Nisi trebao da pravis novu temu.Tema vec postoji
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=923
Jel si probao neku reinstalaciju ili da instaliras neki drugi cs posto ume da zabode,i meni se nekada desavalo to.
Devilish Soldier je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.9.2009, 21:41   #3110
Gradimir
Veteran

Član od: 19.1.2009.
Zahvalnice: 360
Zahvaljeno 445 puta na 210 poruka

Citat:
legija kaže: Pregled poruke
imam jedno pitanje admin sam na jednom serveru da li postoji neki program anti cit koji bi ja instalirao kod mene na kompijuter a da ne mora da se instalira na serveru kako bi lakese provalio citere i ako postoji tako nesto gde mogu da skinem?unapred hvala
Nema,ali evo jedno lepo uputstvo :

Citat:
Vrlo efikasna i koristi se na ljudima koji imaju wallhack ...
Radi na svim koji koriste ESP (oni kvadratici koji pokazuju gde su ljudi), a za obican wallhack samo neke (badboy valjda i jos par njih)...

Fora je u amx_glow !
To je ona smesna komanda za stavlanje onih boja oko igraca ...

Koriscenje:
amx_glow [ime] [r] [g] [b] [a]
kao sto vidite, prvi argument je ime, naredna tri rgb koje oznacavaju boje (red, green, blue) to je za boju te "svetlosti" ...
Poslednji argument [a] oznacava Alpha - prozirnost ...
Ako je stavite na 0, igrac kojem ste dali glow ce biti SKROZ nevidljiv ...
I naravno nece ga niko videti osim oni koji imaju wallhack ...
tacno koriscenje:
Code:

amx_glow Massive 000 000 000 000

moraju se tako po tri nule staviti ...
to daje igracu Massive potpunu nevidljivost ...
vracate sa:
Code:

amx_glow Massive 000 000 000 999

kao sto vidite, RGB ne mora da se dira uopste, tako da se glow oko igraca ne pojavljuje uopste, samo igrac postaje nevidljiv ...

Naravno, tu komandu samo na sebi iskoristite i onda polako hodate po mapi i gledate da li ce se neko okrenuti prema vama ili vas pucati (pazite da walkujete, posto ima igraca koji po zvuku mogu da zakljuce da im je neko iza ledja i da se naglo okrenu i pucaju na prazno) ...
Oni koji imaju ESP wallhack uglavnom budu zbunjeni posto taj kvadratic koji pokazuje igraca kroz zid ce da lebdi oko njih, tako da ce ga prvo zacudjeno gledati malo pa onda poceti da pucaju ...
Oni sa BadBoy wallhackom ja mislim da nece ni primetiti razliku ...
Pazite da ne izlecete samo u nekoj guzvi posto slucajno mozete da popijete neki metak u vugla ...

I nikom ne spominjete da cete postati nevidljivi, nego samo stavite na sebe i setaj ...
Ako vidite da ste poslednji zivi slucajno, konzola i kill ...
Gradimir je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.9.2009, 21:56   #3111
VladikaJ
Novi član

Član od: 17.9.2006.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

uh,160 strana,dok tu pronadjem sta mi treba izgubicu volju za counterom,reinstalaciju sam probao i nista,na jedan server sam bio banovan,al mi je ban macen i nisam mogao da se konektujem,zato sam prvenstveno i izbrisao adrese iz favorita
VladikaJ je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.9.2009, 22:49   #3112
veseliburek
Starosedelac

Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 388
Zahvaljeno 717 puta na 386 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku veseliburek Slanje poruke preko Skypea korisniku veseliburek

Da li se meni čini ili se CS scena kod nas srozala totalno? Ja se sećam, 2005. godine, kad sam počeo da igram, nije bilo puno servera i bilo je baš malo ljudi koji su igrali, smišljali su originalne nickove, cheateri nisu bili česti, bilo je uživanje igrati... Na početku letnjeg raspusta sam poslednji put igrao CS i rekao sam: neću više, zašto ja da gubim sopstveno vreme kad mogu da radim nešto pametnije? Evo večeras, uželim se, instaliram, odem na "Serbian nešto" server (dao mi drug IP) i ne mogu da verujem: svi su odjednom donovi, delije, CAR-evi, opasni, sve vrvi od slova W (aaaaargh, kako me nervira) i što je najgore: ne da radi aimbot i wh, neeegooo... I onda kad optužiš nekoga da koristi cheat, odma te banuju... Nije meni do bana, bar nije jedini server koji postoji, al više ne vredi igrati... Izgleda sa spuštanjem cena svaka budala dobija internet sa velikom propusnom moći i radi šta hoće...
veseliburek je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku veseliburek na korisnoj poruci:
Partybreaker (2.9.2009)
Stara 2.9.2009, 22:54   #3113
zidan grobar
Veteran

Član od: 27.5.2007.
Zahvalnice: 774
Zahvaljeno 504 puta na 244 poruka

Citat:
veseliburek kaže: Pregled poruke
Da li se meni čini ili se CS scena kod nas srozala totalno? Ja se sećam, 2005. godine, kad sam počeo da igram, nije bilo puno servera i bilo je baš malo ljudi koji su igrali, smišljali su originalne nickove, cheateri nisu bili česti, bilo je uživanje igrati... Na početku letnjeg raspusta sam poslednji put igrao CS i rekao sam: neću više, zašto ja da gubim sopstveno vreme kad mogu da radim nešto pametnije? Evo večeras, uželim se, instaliram, odem na "Serbian nešto" server (dao mi drug IP) i ne mogu da verujem: svi su odjednom donovi, delije, CAR-evi, opasni, sve vrvi od slova W (aaaaargh, kako me nervira) i što je najgore: ne da radi aimbot i wh, neeegooo... I onda kad optužiš nekoga da koristi cheat, odma te banuju... Nije meni do bana, bar nije jedini server koji postoji, al više ne vredi igrati... Izgleda sa spuštanjem cena svaka budala dobija internet sa velikom propusnom moći i radi šta hoće...
Gorka istina,sta ces.
zidan grobar je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.9.2009, 23:17   #3114
Devilish Soldier
Deo inventara foruma

Član od: 18.1.2009.
Zahvalnice: 787
Zahvaljeno 1.296 puta na 728 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku Devilish Soldier

te godine ljudi nisu ni culi za cit
Devilish Soldier je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.9.2009, 23:40   #3115
srb1N*
Član

Citat:
veseliburek kaže: Pregled poruke

steam je resenje...ako te jednom ban nema vise...a ja nzm nijednog debila koji ce saki dan da uzima novi steam..a i kolko znam na serverima su pravi admini iskusniji i sve i ako neko ima znaju...
Stara 2.9.2009, 23:49   #3116
[]D.[].[]v[].[]D.
Veteran

Član od: 2.11.2007.
Zahvalnice: 100
Zahvaljeno 190 puta na 139 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku []D.[].[]v[].[]D. Slanje poruke preko Yahooa korisniku []D.[].[]v[].[]D.

CS je propao , sad opstaju DOTA i WOW ... to se zna jos u poslednjih god dana !!
[]D.[].[]v[].[]D. je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.9.2009, 9:06   #3117
Kempesh
Član

Član od: 24.5.2009.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 17 puta na 13 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Kempesh

Citat:
[]D.[].[]v[].[]D. kaže: Pregled poruke
CS je propao , sad opstaju DOTA i WOW ... to se zna jos u poslednjih god dana !!
Pa trebalo bi da propada cs non steam, bar se nadam i ne razumem ljude koji igraju non steam. Steam je super. Ima dm servera stranih vrhunskih, sve strane ekipe igraju na steam-u i to je super. Inace public kao public je obican vasar.
Kempesh je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.9.2009, 11:31   #3118
icemama
Veteran

Član od: 28.10.2007.
Zahvalnice: 274
Zahvaljeno 129 puta na 95 poruka

Ljudi imam problem, imam win7 (build 7100) i ping mi je ok uvek nekad 1-2 nekad 15-20 i fps mi je 100 ali na nekim mapama kao sto su aim_aztec i jos neke na taj fazon(ali to se desava i na normalnim ali mnogo manje) secka mi dok pucam, a kad hocu da ukucam nesto u konzolu odma je zatvori pa prvo moram a da ukucam pa onda kao hoce (strasno), dok sam imao build 7077 nisam imao takvih problema, to mi mnogo smeta jer mi tezava igru a narocito cw, nisam trenutno u mogucnosti da instaliram 7600 dok ne narazem sve sto imam na hard-u a toga je mnogo,Igrao sam sinoc sa nekim likom i on je imao isti problem, jel se nekom deasvalo ovo i zna li neko sta da radim, bar za prvu pomoc ??
icemama je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.9.2009, 20:21   #3119
srb1N*
Član

Citat:
icemama kaže: Pregled poruke
Ljudi imam problem, imam win7 (build 7100) i ping mi je ok uvek nekad 1-2 nekad 15-20 i fps mi je 100 ali na nekim mapama kao sto su aim_aztec i jos neke na taj fazon(ali to se desava i na normalnim ali mnogo manje) secka mi dok pucam, a kad hocu da ukucam nesto u konzolu odma je zatvori pa prvo moram a da ukucam pa onda kao hoce (strasno), dok sam imao build 7077 nisam imao takvih problema, to mi mnogo smeta jer mi tezava igru a narocito cw, nisam trenutno u mogucnosti da instaliram 7600 dok ne narazem sve sto imam na hard-u a toga je mnogo,Igrao sam sinoc sa nekim likom i on je imao isti problem, jel se nekom deasvalo ovo i zna li neko sta da radim, bar za prvu pomoc ??
rado bi ti pomogo al iskreno nemam pojma sta je to
Stara 4.9.2009, 16:23   #3120
CAR1
Član

Član od: 2.7.2009.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka

Citat:
VladikaJ kaže: Pregled poruke
ne mogu da dodam ip adrese u favorite,igrao sam ne te servere 3 godine i onda sam reinstalirao counter i sada ne mogu vise da ih dodam,znali ko u cemu je problem,inace svi serveri su iz CG
Brate malo sa zakasnjenjem ali najverovatnije moras da kad kopiras ip tamo gde treba izbrises prve brijeve do tacke povuces ostale skroz na pocetak i ponovo napises te iste brojeve koje si izbrisao na isto mesto.
CAR1 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
counter strike, cs 1.6

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Counter Strike FAQ, Serveri, Troubleshooting Sale013 Mrežne igre 93 24.4.2020 15:26
Besplatni CS 1.6 serveri Milan Milicevic Mrežne igre 574 26.8.2014 5:45
Counter Strike 1.5 logo Aleksandar1987 Mrežne igre 12 7.1.2008 22:07
Grand Theft Auto : Counter Strike dodgeme Akcione igre 0 16.5.2006 22:26

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 7:12.