![]() |
![]() |
![]() |
#301 |
Član
Član od: 2.3.2006.
Zahvalnice: 61
Zahvaljeno 25 puta na 17 poruka
|
![]()
Za sta sluzi ono dugme "Ballanced AI" (ili tako nesto), kada birate tezinu igranja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Veteran
|
![]()
Nemam pojma, možda svaki AI ima sličnu snagu, preciznost?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Član
|
![]()
Zašto na izlazu iz igre uvek dobijem ovu poruku?
Verzija 1.4 je u pitanju, instaliran samo far_cry_v1.4_cumulative.exe... ![]() btw, Windows XP SP3 here... |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Starosedelac
|
![]()
Pa jel ti radi dobro igra?
Ako radi sta ti smeta da ugasis kad izlazis..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Fu*k this game engine. Ima jedan problem koji me sad iritira. Naime, prije nekoliko dana sam izbrisao Far Cry folder slučajno jer nije bio u C-->Program filesu nego u posebnom folderu. E sad kad sam htio da ga ponovo uninstaliram uspio sam tako što sam rekonstruisao pomoću DVD-a te ju uninstalirao i ponovo instalirao. E sad posto ja imam problema sa maglastim teksturama to jest bijelim ne vidi se prst pred nosom, naravno treba da se instalira patch. To sam radio XYZ puta te sam normalno krenuo da ga instlaram. E sad mi je problem pojaljuje mi se da imam patchovanu verziju(koju naravno nemam) i ja idem na remove izbaci mi ono Dpo you wish to unninstal i ja kliknem yes i on dođe do ngede i napiše nešto kao Network error while atempting to read file c windows installer far cry patch 1.3 i ne može da obriše. ko ne obrišem, već kliknem na next prijavi mi nešto da ja neki fajl ne postoji i ponovo ostane, kratkih rukava. Jel ima neke sanse da ne skidam onaj 1.4 cumulative koji ima 180 mb. Imam neki 1.4 prerelease i kad njega instaliram(to je neki build) on se zabaguje i neće da krene. Uzgred igrica je original
Poslednja ispravka: Djordje Turjacanin (12.1.2009 u 1:01) |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Fala bogu ja opet ne mogu startovati igru. pšto se nakon instalrianja1.4. cumulativnog flastera ja dotični Far Cry nisam mogao startovati. To jest pojavi se crni ekran i ja na Alt+Tab prebaci i viim piše critical exception ali kada dođem ne mogu nipta pročitati. Najposle riješim ja reinstalirati. I reinstalirm ja. Ovog puta na drugu particiju. E sad opet ono treba remove i opet ja ostanem kratkih rukava. Svi patchevi odbijaju saradnju. Ponovo uninstaliram FC i kad sam slučajno otišo u Add/RemOve(ne slučajno, trebao sam neki uninstalirati) i vidim da tu stoji Far Cry patch 1.3. Aha u tom grmu leži slon. Sad ga treba odstraniti iz Add/Remove programs. A jednini način je Regedit. E sad ja ne znam koji je ključ za taj patch i kako da ga odsteranim iz računara. To jest iz regedita. Zato i neće da mi se instalira ponovo a ne može se obristati jer ga nema
![]() ![]() ![]() Help please ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 | |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E ljudi ima li neki trener koji daje unlimited health a a radi. Hoću malo da zayebavam mercenarie da ih koljem nožekanjom.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT:Riješio sam problem sa trenerom. To jeste editivao sam devmode.lua i kreno da koljem ![]() ![]() ![]() E sad na moddb ima jedan mod koji se zove FarCrysys. Izgleda nešto dobro ali izgleda da je u ranoj fazi. Poslednja ispravka: Djordje Turjacanin (19.1.2009 u 17:46) |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Imama 2 pitanjca vezana za Fc. Ima li sajt za Far Cry(1) kad god odem ono naravno otvori sajt za FC2. I još jedno kako da nemjestim multiplayer. Igra je originalac. Ja idem na multiplayer. On ništa samo piše logout ubi.com. Ja kliknem ono sad se pojavi pet isto. Nemo nigdje za username i password. I da kako da se registrujem. popunim formular i diem send online i on connecting i ništa samo se ugasi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u čoveče napola sam đavo 333 poruka |
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Novi član
Član od: 22.9.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]() ![]() E,ljudi imam mali problem,lepo sve instaliro farcry,kad probam da udjem izbaci mi ovo i CryEngine error...please help...btw narodna verzija je u pitanju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Banned
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 212
Zahvaljeno 87 puta na 63 poruka
|
![]()
Тешко је рећи шта је проблем само на основу тога. Јеси ли инсталирао све што треба? Ако случајно ниси, стави обавезно 1.3 patch ili новији, па јави како ради. Ја иначе имам ДВД верзију и 1.32 patch и ради све супер.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Rijesio sam problem sa Multijom, naime imao am mod K9-Vision koji disabluje multiplayer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Novi član
Član od: 22.9.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Resio problem sa farcray...tnx anyway
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Banned
Član od: 26.8.2008.
Zahvalnice: 402
Zahvaljeno 838 puta na 361 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Koliko ljudi toliko ćudi, ja evo naprimjer mogu da odigram FC 1000 puta a a mi ne dosadi. Jednostavno, gampelay me drži i grafika kao i u GTA. Kad pogledam naslove poput Stalkera, pa i Far Cryja 2 mogu reći da sam razočaran. Igra koje su izašle 4 godine poslije FC-a i dalje nemaju onaj osjećaj kao FC. Kad igram stalkera(cear sky) osjećam se glupo jer FC nema puno(skoro ih i nema) bagova a "čisto nebo" ima ih milion. Takođe FC2 mi nekako negira poentu nastavka legende(nešti slično ako i HL2 u odnosu na HL1). Crysis smatram nasavkom FC-a ali isto nisam siguran zbog te neke unutrašnje sile koja mi kaže da je FC bolji. Kad bi FC3 ponovo radio Crytek mislim da bi bio pravi hit a ne poluhit kao FC2 koji živi od slave prethodnika
|
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Banned
Član od: 26.8.2008.
Zahvalnice: 402
Zahvaljeno 838 puta na 361 poruka
|
![]()
Ni drugi deo nisam mogao da pređem više od dva puta,čak mi se čini da mi je drugi put bilo premnogo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Imam jedan problem u farcry 1 koji mi zagorcava zivot kad igram igru imam zvuk sve lepo medjutim ne cujem pusku kad pucam a sve ostalo se cuje.Pomagajte sta da radim i daj te mi ne ko adekvatno resenje?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Коју верзију имаш. Да ли имаш на 4 цд-а или на 1 двд-у. Ако је на 4 цда то је проблем јер се неко правио паметан. А ако је на двд-ју онда печуј игру на задњи печ то јест 1.4.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Igra mi je na 3cd i pre mesec dana sam ga instalirao i nije se to desavalo sad ponovo namestim da igram malo ono problem taj.Jel ima neko resenje da se nadje da mogu da uzivam u igri?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
far cry, problem |
|
|