![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#3181 |
Član
Član od: 30.6.2007.
Zahvalnice: 341
Zahvaljeno 103 puta na 52 poruka
|
![]()
Lakse je to iscitati na wow-serbia.com
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3182 |
Banned
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka
|
![]()
You could have 49 Death Knights on a single account
It means on realm X, you can have only 1 Deathknight. On realm Y, you can have only 1 Deathknight. But technically, once you have a character to unlock this Hero Class, you could have 49 Deathknights, they would just have to all be on separate realms. The reason it says "per realm, per account" is if you have two accounts, you could have two Deathknights on realm X, one would just have to be on the 1st account and another on the 2nd. (Source) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku sasha vukelic na korisnoj poruci: | ||
NIDZONSON (26.5.2008) |
![]() |
#3183 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E ortaci,nekom mom drugu blizz "ukrao" acc.Odnosno banovali su ga forever jer moze on recimo da vrati svog heroja ako napravi novi acc.Mislim on je lud koliko je igrao sa onim herojem imao je 90 dana played time i tako to.Kaze sada ce da uzme ponovo wow i da napravi novi acc.Cisto mene zanima da li to moze nekako da se vrati.Koliko vidim cak i njega to manje zanima nego mene
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3184 |
Član
|
![]()
hmmm ne znam znam da mozes da prebacujes heroje sa acc na acc ali ako je dobio ban ne znam da li moze neka pokusa da ih kontaktira mozda i moze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3185 |
Član
|
![]()
Zavisi zbog cega je dobio ban, mislim da moze da vrati (ali tesko) ako je dobio ban zbog neke manje stvari...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3186 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3187 |
Član
|
![]()
Kao prvo heroj sa jednog acc na drugi moze da se prenese i ta opcija se placa 10-15eura.
Drugo blizz neomze da ima info za trade. I trece blizz blizz nikad netrazi samo username za to nego i sifru sq i ostalih 100cuda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3188 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sada necemo da ulazimo u detalje,znas koliko me boli uvo sta mi blizzard trazi ako mi uzmu acc.Niti me zanima sta on moze a sta nemoze.Nego to oko transfer heroja.Cak i ako te banuju zauvek mozes da prebacis heroja na drugi acc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3189 |
Član
|
![]()
Da bi neko prebacio chara sa acc na acc potrebno je da su oba acc važeća i da onaj koji prebacuje charove potvrdi da je vlasnik oba acc. Ta potvrda se obavlja dostavljanjem podataka koje blizzard zatraži, a čini mi se da između ostalog traže odgovor na tajno pitanje. Stoga, ako je neki acc banovan zauvek to znači da je on nevažeći, tj. nepostojeći, i čisto sumnjam da sa takvog acc može da se premesti char na neki drugi acc.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Serbiansword na korisnoj poruci: | ||
RUSuper (27.5.2008) |
![]() |
#3190 | |
Starosedelac
Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka
|
![]() Citat:
ide odprilike ovako: "Blizzard employ will NEVER ask for your password!!!" a kamoli da ti traze i secret question, i ostalo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3191 |
Član
|
![]()
Ako dokazujes da je acc tvoj moras da posaljes te podatke ne sifru. Ista ti je procedura i ako ti je neko hackovao acc i promenio sifru isto blizz preko maila saljes sliku kutije sa sifrom, svoje podatke i sq. Verujte mi znam posto mi je jednom bio hackovan acc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3192 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3193 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3194 |
Član
|
![]()
I meni je bio hakovana acc ali nisam slao slike zato sto treba i slika pasosa, ja sam samo popunio onu drugu web formu... Doduse ja sam moj acc kupio od druga :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3195 |
Član
Član od: 7.10.2006.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Da li neko moze da mi kaze koja je njbolja klasa za dworfove,dark elfove,humane i darneje(ako moze i profesija vezana za klasu).Znam da je najbolje izabrati klasu koja ti se najvise svidja ali sam cuo da dworfovi imaju bonus na axe i guns,human i elf na sword...itd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3196 |
Banned
|
![]()
ja bih nesto ovako:
dwarf hunter night elf druid human rogue draenei shaman EDIT: svi profitiraju od skinning/leatherworking za drugog mozes herb/alchemy za treceg uzmi skinning/mining radi para |
![]() |
![]() |
![]() |
#3197 |
Starosedelac
|
![]()
pazi... ti odaberi KLASU koju hocesh, pa cesh na osnovu toga odabrati rasu, i profesije!
npr sasvim dobra kombinacija je gnome/mage/engeniering (sa gnomom dobijash +5% intelect, +15eng, i manje znachajan za maga escape artist, mada je uvek koristan). za dranee ljudi uglavnom uzimaju shamana, mada sam video i odlichne kombinacije dranei warrior ili dranei mag, za pvp! poshto te dve klase same po sebi, nemaju healove, a ovako imaju gift of naruu. pretpostavljam da si mislio na night elfove? pa drood, ili hunter imo... mada i sa dwarfom nije losh kombo hunter, i eventualno warrior! pogledaj na www.wowwiki.com imash svaku rasu, a i klasu opisane, pa onda malo uporedjuj, i dobicesh pravu kombinaciju... ili jednostavno reci koju klasu ocesh, pa cemo ti reci koju rasu ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pivalica na korisnoj poruci: | ||
Darko Milanovic (31.5.2008) |
![]() |
#3198 |
Član
|
![]()
Pazi ovako sve rase i klase imaju svoje prednosti ako uzimas huntera onda obavezno uzmi nf zato sto on ima bonus sa bowom, dok dwarf ima sa gunom a dranej sa crosbovom najaci crosbow je u bt a gun u tk tako da nijedan nemoze da se meri sa najacim bowom. Ako uzimas neku drugu klasu nije ti preterano bitna rasa zato sto neki imaju sword,axe..... a ta sva oruzija su priblizne jacine. Od profesija ti je najbolje da za pocetak uzmes neke sakupljacke kao sto su skining,mining,herbalizam a kasnije promeni kad nabijes lvl da bi mogao da pravis iteme koji ti trebaju ja ti preporucujem da kad nabijes 70 uzmes bs i jc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3199 |
Banned
|
![]() |
![]() |