Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Internet > Tekstovi u SK
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Tekstovi u SK u rubrikama Internet i WWW vodič

Tema zaključana

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 25.11.2009, 23:14   #321
Djordje Turjacanin
Deo inventara foruma

Član od: 15.6.2008.
Zahvalnice: 491
Zahvaljeno 1.031 puta na 664 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Djordje Turjacanin Slanje poruke preko Skypea korisniku Djordje Turjacanin
Određen forumom Re: Imate li profil?

Pa da, tu sam nešto pomješao. Mislim skoro ono recomended for you mi stalni izbacuje neka budalaštine kao i na FB ono koga btrebate za prijatelja. A to što se tiče mahom ljudi počeli da se lupaju šerpama po glavi slično zna se ona stara: "Vidjela žaba gdje se konj potkiva pa i ona turila nogu!"
Djordje Turjacanin je offline  
Stara 26.11.2009, 11:31   #322
--ComputerBoy--
Starosedelac

Član od: 7.3.2006.
Zahvalnice: 1.167
Zahvaljeno 647 puta na 285 poruka

Jao, Boze, a komentari na klipovima, pa kad pocnu da se pljuju...
--ComputerBoy-- je offline  
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku --ComputerBoy-- na korisnoj poruci:
Predrag Stankovic (26.11.2009)
Stara 27.11.2009, 17:05   #323
miša topola
Deo inventara foruma

Član od: 9.4.2009.
Zahvalnice: 1.028
Zahvaljeno 1.400 puta na 1.155 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku miša topola Slanje poruke preko AIM-a korisniku miša topola Slanje poruke preko MSN-a korisniku miša topola Slanje poruke preko Yahooa korisniku miša topola Slanje poruke preko Skypea korisniku miša topola

Da li može da se dobije neka funkcija na FB, kao npr. admin za Srbiju?
miša topola je offline  
Stara 27.11.2009, 17:56   #324
Iris
détente

Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka

A da to pitas administraciju na Facebooku?
Iris je offline  
Stara 27.11.2009, 18:55   #325
miša topola
Deo inventara foruma

Slanje poruke preko ICQ-a korisniku miša topola Slanje poruke preko AIM-a korisniku miša topola Slanje poruke preko MSN-a korisniku miša topola Slanje poruke preko Yahooa korisniku miša topola Slanje poruke preko Skypea korisniku miša topola

Citat:
Iris kaže: Pregled poruke
A da to pitas administraciju na Facebooku?
Pa kako da ih kontaktiram?
miša topola je offline  
Stara 27.11.2009, 20:39   #326
Eddy
Starosedelac

Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 811
Zahvaljeno 404 puta na 255 poruka

Pa ako to ne mozes da iskopas, mozda ne bi ni trebao da apliciras za takav posao?!
Eddy je offline  
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Eddy na korisnoj poruci:
Iris (28.11.2009), zvucnjak (28.11.2009)
Stara 28.11.2009, 13:23   #327
--ComputerBoy--
Starosedelac

Admini na fejsu zaista mnogo sporo funkcionisu! Moja drugarica ima profil, ali je neko napravio njen lazan profil i taj u laznom profilu je blokirao njen profil i sad ona ne moze da ga prijavi. Ja sam prijaivo umesto nje pre 2 nedelje i taj lazni profil jos uvek nije ukinut.
Stara 28.11.2009, 13:28   #328
Predrag Stankovic
Deo inventara foruma

Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 999
Zahvaljeno 666 puta na 458 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Predrag Stankovic Slanje poruke preko Skypea korisniku Predrag Stankovic

E pa trebalo bi da uposle malo više Administratora kako bi sve to brže funkcionisalo, i koji bi češće izlazili ljudima u susret, neka preraspodele malo bolje zaradu od advertising-a
Predrag Stankovic je offline  
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Predrag Stankovic na korisnoj poruci:
--ComputerBoy-- (28.11.2009)
Stara 28.11.2009, 14:02   #329
--ComputerBoy--
Starosedelac

Evo jos otkacenih naziva grupa:
Je*o' Chuck Norrisa,Spongebob rostilja pod vodom!
Odakle nindza kornjacama pare za tolike pice a ne kradu???

Ja sam tu izneo par teorija
NIx Car (7.12.2009)
Stara 1.12.2009, 0:06   #330
squo
Član

Član od: 23.9.2009.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 24 puta na 16 poruka

Izgleda da su ljudima dosadile grupe tipa "Primi notifikaciju kad neko poseti tvoj profil", pa je kao kontra napravljena grupa "Primi notifikaciju kad neko p*dne"!

No comment!
squo je offline  
Stara 1.12.2009, 22:24   #331
miša topola
Deo inventara foruma

Jel i vama FaceBook briše prijatelje kao i meni? Meni je prekinuo više desetina puta "prijateljstva" sa drugima, pa sam morao opet da šaljem zahteve.
miša topola je offline  
Stara 1.12.2009, 22:51   #332
--ComputerBoy--
Starosedelac

To je nemoguce... Ili je do njih ili su te neki omrzeli...
A ima i logicnije objasnjenje, recimo da su promenili akaunt.
Stara 2.12.2009, 11:29   #333
dzangrizalo
Član

Član od: 12.3.2007.
Zahvalnice: 104
Zahvaljeno 57 puta na 41 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku dzangrizalo Slanje poruke preko Skypea korisniku dzangrizalo

Citat:
--ComputerBoy-- kaže: Pregled poruke
Zaista je YT najbolji sajt na svetu. Vrhunac internet tehnologije.
Slazem se u potpunosti, to sam i ja pre neki dan rekao...za razliku od FB, bez kojeg bi se i moglo.
dzangrizalo je offline  
Stara 2.12.2009, 12:44   #334
urke
ex Laki pingvin

Član od: 28.10.2005.
Zahvalnice: 478
Zahvaljeno 879 puta na 487 poruka
Thumbs down Re: Imate li profil?

Citat:
miša topola kaže: Pregled poruke
Jel i vama FaceBook briše prijatelje kao i meni? Meni je prekinuo više desetina puta "prijateljstva" sa drugima, pa sam morao opet da šaljem zahteve.
То се исто десило најмање једном и мојим бившим „пријатељима“. Али проблем није до Фејсбука, пре ће бити да је до тебе Шта си радио, признам? Слао позивнице за групе, смарао са квизовима, цимао људе?
urke je offline  
Stara 2.12.2009, 16:17   #335
miša topola
Deo inventara foruma

Citat:
urke kaže: Pregled poruke
То се исто десило најмање једном и мојим бившим „пријатељима“. Али проблем није до Фејсбука, пре ће бити да је до тебе Шта си радио, признам? Слао позивнице за групе, смарао са квизовима, цимао људе?
Član sam samo jedne grupe, kvizove ne igram
Tako da ne smaram prijatelje.
miša topola je offline  
Stara 2.12.2009, 16:19   #336
miša topola
Deo inventara foruma

Obaveštenje

Citat:
Facebook has just reached 350 million users and will soon be making some changes to serve our growing community
Spoiler za Obaveštenje od osnivača:
It has been a great year for making the world more open and connected. Thanks to your help, more than 350 million people around the world are using Facebook to share their lives online.

To make this possible, we have focused on giving you the tools you need to share and control your information. Starting with the very first version of Facebook five years ago, we've built tools that help you control what you share with which individuals and groups of people. Our work to improve privacy continues today.

Facebook's current privacy model revolves around "networks" — communities for your school, your company or your region. This worked well when Facebook was mostly used by students, since it made sense that a student might want to share content with their fellow students.

Over time people also asked us to add networks for companies and regions as well. Today we even have networks for some entire countries, like India and China.

However, as Facebook has grown, some of these regional networks now have millions of members and we've concluded that this is no longer the best way for you to control your privacy. Almost 50 percent of all Facebook users are members of regional networks, so this is an important issue for us. If we can build a better system, then more than 100 million people will have even more control of their information.

The plan we've come up with is to remove regional networks completely and create a simpler model for privacy control where you can set content to be available to only your friends, friends of your friends, or everyone.

We're adding something that many of you have asked for — the ability to control who sees each individual piece of content you create or upload. In addition, we'll also be fulfilling a request made by many of you to make the privacy settings page simpler by combining some settings. If you want to read more about this, we began discussing this plan back in July.

Since this update will remove regional networks and create some new settings, in the next couple of weeks we'll ask you to review and update your privacy settings. You'll see a message that will explain the changes and take you to a page where you can update your settings. When you're finished, we'll show you a confirmation page so you can make sure you chose the right settings for you. As always, once you're done you'll still be able to change your settings whenever you want.

We've worked hard to build controls that we think will be better for you, but we also understand that everyone's needs are different. We'll suggest settings for you based on your current level of privacy, but the best way for you to find the right settings is to read through all your options and customize them for yourself. I encourage you to do this and consider who you're sharing with online.

Thanks for being a part of making Facebook what it is today, and for helping to make the world more open and connected.

Mark Zuckerberg
miša topola je offline  
Stara 2.12.2009, 17:09   #337
--ComputerBoy--
Starosedelac

Citat:
miša topola kaže: Pregled poruke
Kad si slao zahteve, da nisi mozda posle nekog vremena opet aktivnu opciju ''Add as Friend''?
Stara 2.12.2009, 18:12   #338
miša topola
Deo inventara foruma

Citat:
--ComputerBoy-- kaže: Pregled poruke
Kad si slao zahteve, da nisi mozda posle nekog vremena opet aktivnu opciju ''Add as Friend''?
Ne. Prihvate zahtev za prijateljstvo.
miša topola je offline  
Stara 3.12.2009, 19:57   #339
illidan
Starosedelac

Član od: 28.10.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 352 puta na 254 poruka

imam... sysprofile
illidan je offline  
Stara 6.12.2009, 18:50   #340
--ComputerBoy--
Starosedelac

Oni fan klubovi su zlo! Oni klinci su se toliko primili da ih prave to nije normalno:
Svi mi koji se klackamo na stolici
Zavidisx mi?! Mozhesx da mi pljunesx pod prozor da mi klize udvaracxi
pRaW0 pRiJaTeLjStV0
sWi mI k0jI w0lIm0 kAd sMo sAmI k0d kUcHe........ )
Komsija, sta busis vise, j...... ti m......!
Poplava! Neko to mora da kontrolise!
RUSuper (16.12.2009)
Tema zaključana

Bookmarks sajtovi

Tagovi
drusto, drustvene mreze, društvene mreže, facebook, imate li profil, microblog, myspace, profil, profile, social networking, socijalne mreze, socijalne mreže, socnet, twitter

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Koju tastaturu imate i kakvi su vaši utisci o njoj? Beagle Ostale komponente 157 27.3.2019 22:12
Kad restartujem komp, promeni mi se Color Profil - na Samsungu 223BW Mali Veseljak Grafika 0 25.4.2008 18:05
Da imate para kao Bill Gates... _RaZoR_ Brbljaonica 25 13.8.2007 15:04
Koji HD ready TV imate LebronMVP Video/TV softver 25 11.8.2007 1:26

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 6:40.