![]() |
![]() |
![]() |
#321 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Tokom tog questa ćeš moći da regrutuješ Keldorna, jednog od najboljih likova u igri. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Vulee na korisnoj poruci: | ||
Psycho13 (14.7.2010) |
![]() |
#322 | |
Starosedelac
Član od: 18.2.2006.
Zahvalnice: 1.209
Zahvaljeno 370 puta na 287 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Starosedelac
Član od: 18.1.2008.
Zahvalnice: 524
Zahvaljeno 279 puta na 197 poruka
|
![]()
Mislim da sam upravo svršio moment kada mi je onaj ludi dwarf iskovao oklop od crvenoga zmaja. -1 AC
![]() Edit: HAHAHAHAHA! Edwin-Edwina! Hahahahahah! Poslednja ispravka: Juraj (16.7.2010 u 1:24) |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Član
|
![]()
Mogu da kažem da monk razbija. I na samom početku je rame uz rame sa Minskom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Starosedelac
|
![]()
Lvl sam 20. Koje dobre posebne mogućnosti, nevjerovatno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Starosedelac
|
![]()
Uh bre, što kudite tolko Minsca i Keldorna?
![]() Ovi likovi su me par puta spasli od sigurne katastrofe - posebno zahvaljujući načinu na koji su bili naoružani. Sećam se da je moj protagonista (Fighter, Fighter/Mage) pri kraju SoA i u celom ToB koristio Longsword Blackrazor, dobijen od jednog od demona pre finalne bitke sa Irenicusom (Vulee, nadam se da si prešao taj deo, pa ovo ne dolazi kao težak spojler ![]() Statistike mača su sledeće: Blackrazor has a +3 enhancement bonus, and when wielded grants regeneration and immunity to Charm and Fear effects. It has a chance with each hit to drain the target's life force (levels) and convert it into healing energy and a temporary boost of speed and strength for the wielder. Opako naoružanje, i imajući u vidu koje sve bonuse daje - najjače oružje u igri! E sad, drawback je što Alignment automatski vuče u Evil (znači, ko je chaotic good, postaje chaotic evil kad ga uzme, zeznuto!). Koliko je Blackrazor dobar, govore i činjenice da je moj F postao ultimativni DPS-er, i to bez ikakvih healova i buffova (pošto Blackrazor healuje i hasteuje kako kida protivnike). Recimo, u ToB u pećinama kod Sendai, napadaju vas horde melee drow ratnika - 5 članova u jedan ćošak na jednom kraju dungeona, lika sa Blackrazorom u swarm Drow fajtera i ono je čudesno ![]() Međutim, iako sjajan, Blackrazor je ograničen činjenicom da je "samo" +3 oružje. E tu sam enormno bio zahvalan Minscu i Keldornu (pa i Anomenu povremeno, Mazzy i drugim "nebitnim" fajterima), zato što se povremeno pojavljuju bossovi koje povređuje isključivo +4 ili +5 (Slayer of Cyric, Demogorgon, itd), i da nije bilo Minsca sa Reaverom +5, Keldorna sa Carsomyrom, Anomena sa Flail of Ages (zbudžen na +5 zahvaljujući Cespenaru ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku shrafko na korisnoj poruci: | ||
LoshMeeBre (18.7.2010) |
![]() |
#328 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() A taj mač sam dao onom džiniju. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Starosedelac
Član od: 18.2.2006.
Zahvalnice: 1.209
Zahvaljeno 370 puta na 287 poruka
|
![]()
Nije to power gaming.. Jednostavno jedan put kojim mozes krenuti.. Odlucio si da ne budes zao, za razliku od ovog, ovog, ovog Shrafka ovde
![]() Btw. Pridruzujem mu se, NAROCITO Keldorn, ali i Minsc su odlicni borci.. Keldorn je praaava seckalica i DPS i Tank, a Minsc je poprilicno fleksibilan, ima malo (jako malo doduse, ali ima) magija, flail + bow, sve sto zatreba, solidan armor (on je nosio kod mene gloves of dex ne secam se koliko 18-19).. Keldon je VISE nego koristan (njegov dispel magic je preeeeteran + carsomyr), ali ja ga kao dobar karakter uvek pustim da se vrati porodici (zao mi coveka), a kao zao ga ne koristim (ne bih bas da se okrene protiv mene).. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku LoshMeeBre na korisnoj poruci: | ||
shrafko (18.7.2010) |
![]() |
#331 |
Starosedelac
|
![]()
^^
Da, u pravu si.. Ja, ja, ja.. stidim se, iskreno ![]() Ja sam u suštini igrao kao good aligned character (Chaotic Good), s tim što bih se veoma često vodio i pohlepom i oportunizmom kada je to meni odgovaralo (isto kao što radim u Mass Effectu zarad otključavanja high-tier alignment skillova). Međutim, Baldur me je provalio da igram kao sebični skot u stvari (mislići, ovo zlodelo radi koristi ću sprati davanjem 500GP Crkvi Latandera), i promenio mi je alignment u Chaotic Evil pošto sam uzeo mač, straight away. Hold on, igra me je provalila i okarakterisala me kao zlog, stavivši me u isti koš sa npr. Firkraagom! (koji izlaže druge mučenju radi ličnog užitka), a ja sam, zarad ebenog mača ubio onog Genia koji je zapravo hteo da mi pomogne. Baldur's Gate.. vrhunska igra i posle toliko godina.. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku shrafko na korisnoj poruci: | ||
Juraj (19.7.2010), Marti Misterija (19.7.2010), Nikola95 (20.7.2010), Psycho13 (19.7.2010), Vulee (19.7.2010) |
![]() |
#332 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Ali u svakom slučaju, odličan mehanizam za sprečavanje "varanja". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
Član
Član od: 21.11.2007.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 29 puta na 26 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Draugdur na korisnoj poruci: | ||
shrafko (19.7.2010) |
![]() |
#335 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Saladrex je pao. Sam sam ga uz pomoć paloga anđela kojega je Edwin prizvao roknuo uz pomoć dragonslayer mača. Imun na fear ![]() Poslednja ispravka: Juraj (20.7.2010 u 1:12) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Starosedelac
|
![]()
Kraj jednoga predivnoga iskustava
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Veteran
Član od: 11.8.2010.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 458 puta na 183 poruka
|
![]()
AAAAAA! Ne mogu da verujem! Baldur's Gate je najpokvarenija igra svih vremena! Kako je samo mrzim zbog ovoga !!! ))))):< X_X +_+
Znaci prica kaze sledece: Imam svog lika i mali je maher. Uzeo sam da igram BG sa svim korisnim i mogucim WeiDu dodatcima i odlucio da ovaj put hocu da predjem legendarni Baldur's Gate SOLO. I mogu vam reci da je bilo na momente zanimljivije bez druzine. I onda dodje i taj momenat, najtezi fajt u celom prvom delu, susret sa Aec'Letecom Tanar'ri zverinom prizvanim iz beskonacnih prstenova Abyssa. Pre fajta naravno popio sam svaki moguci potion koji sam mogao i uleteo u borbu ne misleci na sutra...i without further ado, da vas upoznam sa malim (: Evo ga: ![]() I krene fajt, kultisti i ona wizardkinja shmizardkinja padnu u prvih 5 sekundi fajta i nasummonujem ja preko wanda bilion kreatura i pocnem da Zverinu biberim strelama iz daljine pre nego sto uletim u melee iz straha od holda...i potraje fajt dobrih 5-6 minuta i taman pre nego sto ce demon da bude pobedjen igra mi ga smesti kako se samo zamisliti moze: ![]() ... No comment. NO FREAKING COMMENT. FU BALDUR's GATE, TO JE BIO MOJ FRAG! GRRRRR! X_X Ne, ali ozbiljno, znaci posle svih muka da mi igra ovo priredi, mislim stvarno XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Idi begaj, ja pomislio da ti je igra krešovala pa si morao opet da se boriš.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Veteran
Član od: 11.8.2010.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 458 puta na 183 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Veteran
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 200
Zahvaljeno 160 puta na 124 poruka
|
![]()
Pa dobio si 16k exp, toliko se dobije kad ga ubiješ, siguran sam 90%, naravno može se proveriti. Nisam igrao BG baš dugo, ali mislim da se exp. ne prenosi na summonovane 'saborce' tj. ako oni nešto ubiju onda se to ravnomerno deli na party.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
baldur's gate, tales of the sword coast |
|
|