![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Član
|
![]()
ljudi , evo vec se cimam 3 dana da pronadjem neki beta key, bezuspesno, pa ako ima neko ko moze da me invite bio bih mu zahvalan mnogo...
igra izgleda epic , samo mi nije jasno na gameplayevima koji heroj iz dote je ona buba velika? http://www.heroesofnewerth.com/heroview.php?hid=95 mozda ja nisam dobro razumeo, mozda je to neki novi heroj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Kekule Mekule
|
![]()
To ti je Slardar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Veteran
|
![]()
Pestilence = Slardar
![]() Brate evo tek sa vidim nasao si ga, mogao si da pogledas magije i ukapirao bi sam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 | |
Starosedelac
Član od: 8.4.2008.
Zahvalnice: 302
Zahvaljeno 24 puta na 21 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Član
Član od: 20.3.2007.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 60 puta na 48 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Veteran
|
![]()
EDIT: rofl pogresna tema.
Kao sto je ivan uocio (a ti nisi..), to je addon koji dozvoljava da ogranicis ko moze a ko ne moze da ti udje u tvoju igru. Samim addonom (kada ga skines) mozes da ogranicis samo PSR, ali lik od koga sam video addon prvi put je namestio i EM % range, kao i KD ratio. Ja jos nisam izvalio kako i ovo da namestim (treba se petlja u kodu nesto), ali kad izvalim reci cu vam. Inace mnooooooooogo pomaze za one koji hostuju. Ne morate da gledate nicije statove samo se opustite i gledate kako addon sam kickuje retarde sa 1300 u igri koju ste nazvali 1750+ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2008.
Zahvalnice: 302
Zahvaljeno 24 puta na 21 poruka
|
![]()
ma daj bre sta ce vam psr...ja sa svojih 1600 psr derem te po 1750 lagano...sa svojom ekipom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Novi član
Član od: 20.3.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
zdravoo ima li ko ivite ili beta key jedan??? trazim ga vec mesec dana.... molim vas ako imate bilo koji?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Novi član
Član od: 7.3.2010.
Zahvalnice: 0
|
![]()
evo treci pokusaj molbe za beta key xD da li ima neko i da li je voljan da mi da jedan,stvarno mi se svidja igra i mogu pomoci posle u igri ako sta zatreba..unapred hvala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#331 |
Veteran
|
![]()
Dobar vam taj radio 1:1 koliko puta ste trazili i koliko ukupno poruka na forumu imate. Tako ga nikada necete dobiti, ni od mene, a verujem ni od koga drugog.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Veteran
|
![]()
Ako neko zna kako da nabavim beta key nek me kontaktira preko PM.. zelim da pobam ovu igru posto sam igrao Dotu jedno 2 god. Ja ne trazim da mi neko pokloni , nego samo da me uputi odakle da potrazim ... Hvala unapred !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 305
Zahvaljeno 1.506 puta na 1.040 poruka
|
![]()
Za one koji hoće beta key, a regovali se na forum samo radi njega - 500 din.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Veteran
|
![]()
Ti se nisi registrovao samo zbog kljuca
![]() Edit - brzo editujes ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Novi član
Član od: 21.4.2007.
Zahvalnice: 4
|
![]()
Ja imam account 6 sam lvl...Nemam jos ni jedno pravo na inv.Kada dobijam slobodne beta keyeve da inv ortake?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Veteran
|
![]()
Yeah, editujem ultra mega brzo.
![]() Ma, meni jos jedan kljuc treba jer me ubio u pojam ovaj moj prvi acc iz 2 razloga. 1. Tek poceo HoN, ni samu dotu nisam igrao vise od godinu dana, i plus HoN sa novim herojima, tako da sam prvih 50-ak partija bukvalno se ucio da igram, i ucio kako izgleda koji heroj i koje magije ima. To sve rezultovalo budi-bog-s-nama PSR. 2. Net mi je radio MNOGO lose nekih 5-6 dana uzastopno, a meni se igralo... i ja igrao, i tako, pukne net, i ja nabijem previse leave-ova i budem mrtvi leaver. Jedva sam se toga resio pre partiju-dve, iako mi je jos uvijek visok % leave-ova, oko 7.8% atm, a 8% je dozovljeno. A da, ima i 3.... docimer moj voli da sedne i odigra ponekad koju partiju, tako da bukvalno sharujemo ovaj acc :P Zbog toga mi treba jos 1, da pocnem novi zivot ;P Btw, danas odigrah najbolju svoju partiju u zivotu. 21-3 skor imao, i moj tim da nije bilo mene bi mogao da ide concede bukvalno u prvih 25-30min. Sam sam okrenuo partiju. Igrali protiv tima koji je imao Blackshmita, Witch slayer-a, Electricar, Succubus, i Legionar. Znaci 3 stun heroja, Succ koji ima CC-ova do besvesti, i bolesni Legionar. Na drugoj strani imali smo i mi soldian tim, ali NIJEDAN stun heroj. Ja bio Plague raider... ne kazem, heroj je smesno lagan za igranje u poredjenju sa nekim drugima, ali opet sam ponosan na to sta sam im danas pocinio znaci. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]()
Mene nervira što kad radiš BD ljudi te stave na listu mrzitelja...
A to je jedan sastavni dio igre... |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 305
Zahvaljeno 1.506 puta na 1.040 poruka
|
![]()
Je l' postoje neka nezvanična pravila što se tiče bd-a?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Veteran
|
![]()
U doti postoje i zvanicna pravila:
1) BD ne postoji van baze; 2) U bazi smes da unistavas gradjevine kada se barem 1 tvoj creep popne. 3) Kada tvoj creep udje u tudju bazu, ti udjes sa njim, i njega ubiju (znaci ostanu samo vasi heroji u tudjoj bazi), smes da unistavas gradjevine dok god ne izadjes iz baze, cim krocis napolje, a nemas kripove unutra, moras da cekas nove da bi usao ponovo (naravno smes da udjes i da se setas i da ubijas njihove heroje ali ne smes da udaras gradjevine NI JEDNOM); 4) Ako kripovi udju u sredinu, mozete odma da odete gore/dole, ako su kripovi usli kroz sredinu, mozete i da udjete gore/dole i pushujete istu stranu. Ako su recimo kripovi usli gore, to vas ne ogranicava da mozete da udjete samo na toj strani i unistavate gradjevine samo na toj strani; 5) Kripovi mogu da se BDuju gde hoces i kad hoces (pullovanje iza mesta gde se sastaju) Ako sam nesto zaboravio, dopunite. U HoNu ne postoje pravila - BD je dozvoljen. Steta sto niko ne razume ovo pa se bune kao idioti. Sto je najgore bune se i ako igras po pravilima iz dote, posto su ogranicene majmuncine najblaze receno. Primer: Pobijemo ih sve, udjemo u sredinu, ocistimo, predjemo na gornju stranu iako su na tom lane-u kripovi ispred nase baze. Oni vicu "STOP BD STOP BD kao moroni". Misle da moramo da cistimo njihove kripove od nase baze do njihove pa da udjemo sa nasima tuda ![]() Neki se naravno prave da ne znaju pa vicu BD u ovakvim situacijama da bi mi odustali ili sta vec... njima isto ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
heroes of newerth, hon |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Company of Heroes Tales of Valor | masteri | Strateške igre | 107 | 21.6.2011 18:04 |
Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes | dzonihsv | Akcione igre | 18 | 29.10.2009 19:26 |
Company of Heroes: Opposing Fronts | shimec | Strateške igre | 106 | 10.4.2009 11:25 |
Veliki Problem Company of Heroes lan | AcMilan91 | Mrežne igre | 5 | 21.9.2008 1:13 |
City of Heroes ili Heroes of might and magic 5 | MONTENEGRO | O igrama uopšte | 3 | 5.12.2006 20:11 |