![]() |
![]() |
![]() |
#3481 |
Deo inventara foruma
|
![]()
LoL, wot?
UberSampling=0 in G:\Games\The Witcher 3 Wild Hunt\bin\config\base, file rendering |
![]() |
![]() |
![]() |
#3482 |
Starosedelac
Član od: 28.9.2011.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 654 puta na 444 poruka
|
![]()
Ima li neko problem sa microstuttterom?
Odkad sam vratio stari GTA driver, ubi me seckanje na bilo kom podesavanju. Bilo da trcim ili jasem konja, imam osecaj kao da mi se preskocio frejm, a ne mogu da koristim Witcher game ready jer mi zamrzava Chrome i baca error "display driver stopped working". Juce je sve perfektno radilo, tako da sam siguran da je drajver prilagodjen Witcheru, ali sta mi to vredi kad mi je rusio sistem, bilo da su stock ili OC podesavanja grafike (na stock je display driver recovered, na OC sam morao hard restart kompa). Sta da radim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3483 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.659 puta na 4.092 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3484 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2010.
Zahvalnice: 315
Zahvaljeno 420 puta na 238 poruka
|
![]()
Ja sam imao problem kad sam prvi put otvorio inventar i tutorial pop up mi syebo misa, prestao da reaguje pa sam morao da resetujem igru...desilo se par puta dok ga nisam prosao i to je jedini bug do sada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3485 |
Član
Član od: 28.12.2005.
Zahvalnice: 210
Zahvaljeno 46 puta na 25 poruka
|
![]()
Optimizacija igre - nula, bar za Nvidijine kartice iz serije 6.... sve ostalo deluje da je urađeno sjajno, bar na prvi utisak. Ipak, davati samo zbog ovoga 250+ evra na grafičku da bi se odigralo koliko toliko kako igra zapoveda je suludo. Ista priča kao sa prethodnim Witcherom, losa (katastrofalna) optimizacija ali sve ostalo na vrhunskom nivou.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3486 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3487 |
Starosedelac
Član od: 28.9.2011.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 654 puta na 444 poruka
|
![]()
^Pomogao mi je Fullscreen mode - pre toga je bilo na borderless window, ali i dalje najbolje radi na 30 lock. Mada, kao sto rekoh, na W3 drajveru je radilo perfektno na ~40fps, bez stutteringa.
Medjutim, sad mi se pojavio novi problem. Igra se samo zamrzne i ne mogu nista da uradim, mogu samo da restartujem komp (ni u TM ne mogu da udjem). Ako su peglali bugove 6 meseci, i dalje mi nije jasno kako je moguce da su dopustili ovoliko crashova i katastrofalnih gresaka. Jos se mucim sa Grifinom i smrzne mi se slika kad sam mu skino health na 10% ![]() Cini mi se da se vecina bugova desava na 8/8.1 sistemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3488 |
Starosedelac
Član od: 24.12.2009.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 458 puta na 297 poruka
|
![]()
@dex
Jel koristis SweetFX ili nesto slicno?Posto super shotovi izgledaju. Nego jedva nadjoh save sad ne moram opet dvojku da prelazim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3489 |
Član
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 6 puta na 4 poruka
|
![]()
Imam i5-750 overklokovan na 3.1 gHz, R9 270x 2 Gb, hdd na 5400 rpm i 8 Gb rama. Iskreno, nadao sam se da cu moci bar da pustim igru al na kraju skroz lepo radi na medium-u. Nije toliko dobro optimizovan ko GTAV ali ipak ima i mnogo vise detalja.
Tek sam na pocetku, prvi utisak koji me je skroz odusevio je neverovatno kratko vreme loadovanja. Ne secam se kad sam poslednji put igrao nesto sto me je ovako brzo ubacilo u igru. Neverovatno je s obzirom na to da sa ovom istom konfiguracijom Witcher 2 ima duze ucitavanje. Plus da ne govorimo o prakticno nepostojecim loading ekranima u toku igre. Ne znam kojom magijom su to ostvarili ali im skidam kapu ![]() ![]() ![]() Borba deluje zanimljivo, na pretposlednjoj tezini mora ozbiljno da se pazi i nikako ne sme da se srlja u grupu neprijatelja (bar na pocetku). Moram da priznam da mi je Geraltovo kretanje jos uvek nekako neprirodno. Deluje da nesto fali u animaciji. Desilo mi se par puta da sam pao sa litice jer nisam mogao da zaustavim trk. Ko da postoji blagi lag. Verovatno i moja slaba konfiguracija ima tu nekog udela ali opet odaje se utisak da je kretanje jos uvek malo 'clunky' sto bi rekli. I sto je neko vec spomenuo, senzitiviti na misu da se smanji pod obavezno. Kamera je takodje malo cudna po tom pitanju. Al na kraju krajeva sve ostalo sto zelim od Witchera i RPG-a generalno je tu. Tek sam zagrebao povrsinu al vec vidim da ce ovo biti pravo uzivanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3490 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.659 puta na 4.092 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3491 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.5.2010.
Zahvalnice: 589
Zahvaljeno 1.570 puta na 898 poruka
|
![]()
Inace Witcheru bas treba SweetFX.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3492 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Celo popodne se igram sa podesavanjima i kod mene najvise na performanse utice ovaj nvidia hair works i foliage visibility range.
Hair works na off i ovaj foliage na high i zakucano na 60. Sad kad ukljucim ovaj foliage opada nekad fps za 10 nekad i vise. Vidi se razlika izmedju ultra i high na ovom nvidia interaktivnom slajderu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3493 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da li je iko uspeo da vidi bilo kakvu razliku između 4k i 1080p? Osim razlike u 20fps ja ni jedan piksel razlike ne vidim, a gledam sliku na 42".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3494 |
Član
Član od: 23.6.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 54 puta na 40 poruka
|
![]()
nemoguce je da mu je animacija neprirodna posto nije rucno radjena vec mocap. jedino da lik koji je podario geraldu animaciju prirodno hoda tromo xD.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3495 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jesu li ovo cutscene limitirane na 30? Nekad bas zastucaju a fps ne pada manje od 30.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3496 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 864
Zahvaljeno 261 puta na 147 poruka
|
![]()
Meni jedino smeta što je dodge na alt, što je totalno neprirodno kad mi je ruka na WASD, tamo nemam prste
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zvucnjak na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (19.5.2015) |
![]() |
#3497 | |
Veteran
Član od: 19.9.2006.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 226 puta na 122 poruka
|
![]() Citat:
Inace ukljucite AF u nV/AMD panelu i stavite na x16 jer je slika ostrija a mislim da nema u in-game podesavanjima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3498 |
Veteran
|
![]()
Probao sam da igram na poslednjem nivou tezine i moram reci da me je onih par ghoul-ova u pocetku iskrivilo par puta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3499 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Gamepad, ja preziveh nalet ghoulova na najtezoj tezini, borba trajala jedno 5 minuta posto onaj Vesimir dzaba mlati onim macem. Borba je stvarno dobro odradjena i kretanje, pogotovo je laganica sa gamepadom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3500 |
Veteran
|
![]()
Meni je samo zbog crosshair-a. Ne znam koliko cu da koristim samostrel. Sigurno je dosta preczinije sa k&m. A dosta je brze okretanje kamere. Ni jedan witcher nisam igrao na gamepad-u. Probacu pa cu da vidim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
fantasy, rpg, witcher |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Witcher 2 - Assassins of Kings | Psycho13 | Role-Play | 4767 | 21.7.2020 14:23 |
The Witcher | The mighty Boo | Role-Play | 3333 | 6.5.2018 23:01 |