![]() |
![]() |
![]() |
#3541 | |||
Deo inventara foruma
|
![]()
Snimio sam sinoc kako radi igra sa custom podešavanjima u user.settings fajlu i rednering fajlu. Na mojoj konfiguraciji sam imao minimum 35 frejma. Igra izgleda prilicno dobro u zavisnosti šta se posmatra. Voda je mogla mnogo bolje da se odradi. Vegetacija je na dobrom nivou kada se gleda na metar, dva sve dalje izgleda znatno lošije. Monsteri definitivno nemaju dovoljno detalja i izgledaju plastično. Oklopi i oružje su VRLO detalji i njihove teksture su odlične. Likovi imaju nekako mrtva lica na kojima kao da je funkcionalno samo 1,2 mišića. Efekti su bare bones, mogli su značajno bolje da izgledaju. Nebo i sama atmosfera je prihvatljiva ali nema živosti.
Kretanje lika je OČAJNO. Kontrole ću i da preživim sa K&M ali, pokreti su toliko mehanički i animacije krute da me podseća na super marija. Zaključavanje neprijatelja kao metu je vrlo loša ideja i jako ograničava borbu. 30fps na cut scenama je kriminalno i zločin protiv gamera. Potreba za konstantno korištenje the witcher senses upropaštava pogled na svet pogotovo sa svetlucanjem svega što je interaktivno ili lootable. Onaj sistem iz keca gde piše ime iznad objekta koji je interaktivan je 100 pita bolji. Sloboda je vrlo dobrodošla i kada se pogase HUD elementi može baš da se uživa. Ima lepih itema da se nadju off the beaten path, inventar je totalno ok, kao i upoređivanje itema. Slow time za promenu magija je toliko bolje rešenje nego pauziranje kao u TES igrama da je to neopisivo. Loading na SSD-u je veoma brz, nemam vremena ni loading tip da pročitam. Mogućnosti kretanja tokom borbe i dozvoljeni potezi su više nego dovoljni da se osetim kao pravi ratnik i priđem svakoj borbi na više načina i taktika. Sve u svemu više nego brilijantna konzolna igra i prosečan PC port.
Spoiler za Podešavanja koja sam koristio u user.settings::
Poslednja ispravka: perablenta (20.5.2015 u 12:05) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3542 | |
Deo inventara foruma
Član od: 9.5.2008.
Zahvalnice: 966
Zahvaljeno 767 puta na 462 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3543 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Pera rece da treba da se stavi na read only. Jesi i ti tako? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3544 | |
Starosedelac
Član od: 2.8.2008.
Zahvalnice: 512
Zahvaljeno 933 puta na 531 poruka
|
![]() Citat:
![]() P.S Probao sam i to sa read only i true na usehairworks, mada nemam pojma da li radi, ne mogu sad da testiram u nekom fajtu sa puno "dlakavih" bica...mozda tad pomogne, ne smeta da ostavim. Nekako mi 8xMSAA puno za kosu koja moze da ima do 100k vlakana... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3545 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3546 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Anyways, open-world igra...patcheva i raznih drugih stvari ce biti puno verovatno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3547 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 730
Zahvaljeno 4.355 puta na 3.596 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3548 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja ukljucio u igri hairworks i onda u rendering.ini fajlu prebacio na 4 i read only. Sve na ultra sem foliage na high i radi to super, uglavnom je 60 ali padne na 50 . Sad stvarno ne znam dal to uopste ukljucuje ili mora i usehairworks da se stavi na true pa read only.
Obicno kad kod neke igre obrisem taj ini fajl sa podesavanjima, posle sledeceg startovanja ona ga ponovo napravi. W3 ako se obrise bilo koji od tih rendering, visuals fajlova ne pravi isti ponovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3549 |
Član
Član od: 1.10.2013.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 44 puta na 25 poruka
|
![]()
Meni se desava, igrao sam oko 3 sata ukupno i 3 puta morao da ubijam igru iz task managera. Jednostavno se zamrzne i nema leka. Video sam na steam forumu da se zale neki na to ali resenja za sada nema, nadam se ubrzo nekom patchu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3550 |
Veteran
Član od: 11.5.2014.
Zahvalnice: 105
Zahvaljeno 43 puta na 32 poruka
|
![]()
GLedam ovu temu pošto igram sad W2, (prešao na Roche sad Iorweth), vidim da se uvek raspravlja o podešavanjima i kako kome radi. I prosto mi je neverovatno da za visok fps mora biti 970 ili 780ti, a čak ni one nemaju 60fps nego manje. I sad naiđem na PC Gamer snimak, njihov settings (sve maks) average 64 fps sa padovima do 50 ponekad. Ali oni su imali I7 5960x i dva titana x. Pa dal je ovo normalno da ti treba ovakva konfa da bi igru igrao na maks? Šta rade sa tim igrama, to su hiljade evra za šta, pa evo meni lepo izgleda i W2 iako igram na low, nešto ne verujem da ovo izgleda 1000 puta bolje.
P.S. Ima li šanse da ja igram TW3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3551 |
Banned
|
![]()
Hm..dvojka ili trojka?! Trojka me nesto odbila odma, za razliku od dvojke koja me odma privukla...Ali to je samo prvi onaj osecaj... (nisam rekao da je losa)
Inace, da li ce vredeti puno da kupim neku grafu od oko 200e na moj proc. - za ovu igru?! Ide i 7770 - ali se vidi da joj treba jos 'snage' (dok je ,ponavljam, za GTA V odlicna) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3552 |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka
|
![]()
Ja ne znam kako ljudi kazu da ne mogu da igraju sa K&M, i zasto kukaju na kontrole. Iste te kontrole mogu da se prebace na druge tastere pa onda tipkaj sta ti je lakse. Ja sam prebacio neke stvari na misa (strong attack na MB4 npr) i ekstra mi je
![]() ![]() ![]() BTW proveo sam neko vreme u Novigradu i grad je ogroman i ekstra je odradjen. Primetio sam da pada fps bas kada se udje u grad, ali i dalje nema kocenja. Ako je ovo prosecan port onda me stra' da pomislim kako izgleda los port po tvom misljenju ![]() EDIT: It wasn't me ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3553 | ||||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Dragon Age 2, Dungeon Siege 3, novi Risen, Two Worlds itd. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3554 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3555 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3556 |
Veteran
Član od: 27.6.2008.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 273 puta na 155 poruka
|
![]()
Dakle nadam se da ce popraviti ovaj iritantni bug sa smrzavanjem igre pri ulasku u inventory par put mi se desilo da zavrsim tesku borbu i zaboravim da sejvujem udjem u inventory i prc smrzne mi ekran i onda jovo nanovo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3557 |
Banned
Član od: 13.4.2014.
Zahvalnice: 389
Zahvaljeno 1.009 puta na 514 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3558 |
Starosedelac
|
![]()
Rape F5 jako cesto, ucice u naviku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3559 |
Starosedelac
Član od: 14.11.2010.
Zahvalnice: 1.228
Zahvaljeno 1.374 puta na 728 poruka
|
![]()
Ok, citam ova perablentina podesavanja, pola stvari ne razumem, ne znam ni sto bi nama to bilo bitno, ali hajde de...
Elem... Koliko shvatam, njegov racunar bi ovo trebao da smaze za uzinu, a jedva se vuce u 35 fps...bas fino...optimizejsn at it's fajnest ![]() Nego, hajde ovako laicki da dam svoj sud... Meni je ova sumarak na pocetku sto sam vid'o, za pola koplja ruzniji od Flotsama i okoline iz Wicher 2 pa nek' kaze ko sta 'oce...a W2 sam ter'o na ULTRA sa sve übersamplingom (da probam) sa svojom sad vec "ubogom" gtx760 od "tricavih" 2gb...(kad se svi frljaju sa svoje kartice, sto bih ja cut'o). Da ne spominjem da, MENI, GTA V izgleda bar duplo lepse od W3 (ne nije ruzna igra, lepa je, daleko od toga da nije, ali ipak...), optimizaciju tek necemo da poredimo... Takodje se pridruzujem kritici Geraltovog kretanja, kad skoci, ja placem od smeha...kad hoda, kao da ima nesto gurnuto da ne kazem gde... ![]() Ali OK, to su sitnice, nije gamebreaking stvar... Ipak, ono sto meni nikako nije jasno, a to se vec treci put dogadja, valjda je to preveliki zalogaj i izuzetno komplikovano za napraviti.... Postojanje vise profila u samoj igri...to zameram svima, bez izuzetka...ali jer toliko tesko omoguciti da vise ljudi moze da igra jednu igru? Tako da cu, sad vec iz protesta, pustiti svog brata da predje ovog mastodonta od igre... A ja cu se vec nekako snaci uz Arkham Knight (kad izadje). Hvala na paznji, dovidjence... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3560 | |
Starosedelac
Član od: 1.2.2009.
Zahvalnice: 525
Zahvaljeno 1.136 puta na 594 poruka
|
![]() Citat:
vodite racuna prilikom snimanja da korisnici medjusobno ne obrisu tudje, a na kraju igranja nikako ne ostaviti na quick save zadnji momenat. opcija br 2. sheruj account sa drugim nalogom, i posle odaberes taj drugi steam login te igras sa tim profilom koji ce imati svoje achievmente, svoje pozicije na cloudu. (tako moja ćera i sin imaju moj nalog na share) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
fantasy, rpg, witcher |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Witcher 2 - Assassins of Kings | Psycho13 | Role-Play | 4767 | 21.7.2020 14:23 |
The Witcher | The mighty Boo | Role-Play | 3333 | 6.5.2018 23:01 |