![]() |
![]() |
![]() |
#361 | |
Član
Član od: 31.3.2012.
Zahvalnice: 159
Zahvaljeno 46 puta na 36 poruka
|
![]() Citat:
Ajde vidi molim te, ako ne znas napamet, gde se iskljucuje umaranje igraca. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Starosedelac
Član od: 5.1.2006.
Zahvalnice: 1.365
Zahvaljeno 2.322 puta na 924 poruka
|
![]()
To znam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Novi član
Član od: 20.7.2014.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Pozdrav, danas sam instalirao nba2k14, ali imam problem sa pokretanjem
Kada pokusam da startujem igru izbaci mi samo crni kvadrat (znaci ne full screen) i nista se ne desava, cuje se zvuk, pritiskam gore dole i sl, tacno se cuje da ulazim i izlazim negde u igri, znaci igra se pokrenula ali ne prikazuje sliku nego samo crn ekran, citao sam na steam forumu, ni oni nisu nasli resenje,,pa aj reko da pokusam mozda vi znate, poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Novi član
Član od: 30.9.2015.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 8 puta na 4 poruka
|
![]()
Ljudi, vidite kakav sam koš postigao danas protiv Bulls-a (naravno potpuno slučajno ) - a hteo sam da dodam loptu.
https://www.youtube.com/watch?v=DlCZ...ature=youtu.be Poslednja ispravka: Hajzenberg (2.10.2015 u 0:53) |
![]() |
![]() |
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku Hajzenberg na korisnoj poruci: | ||
kapetan_Miki (12.10.2015), minist@r (4.10.2015), Nikola Lavrnja (2.10.2015), real022 (7.10.2015), SportsGamer (19.1.2016) |
![]() |
#365 |
Novi član
|
![]()
Ne znam za vas, ali ja imam velikih problema da pobedim LA Clipers sa Lakersima
![]() ![]() Poslednja ispravka: Hajzenberg (16.10.2015 u 22:56) |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Novi član
|
![]()
Izgleda da mi je nestrpljenje bilo glavni neprijatelj.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Novi član
|
![]()
Dogurao sam do superstar težine i uspevam dosta dobro da odigram i pobeđujem, ali neke utakmice su zaista ravne horor filmu. Stoji taj utisak da na npr. 20ak utakmica u sezoni komp u dve - tri tekme počinje do te mere da vara da ih je nemoguće nadigrati. Velika šteta, sviđa mi se nba 2k14, ali ovo toliko kvari celu priču da sam je do daljnjeg uklonio sa kompa (poprilično sam izgubio živce sa nekim utakmicama u kojima se rečima ne može opisati šta sve radi komp da bi pobedio). Čak i sa podešenim slajderima opet se isto dešava. Uživam u petnaestak tekmi (bez obzira da li pobeđujem ili gubim, ne smeta mi da izgubim, ali na fer način) i onda 2-3 utakmice za redom totalni raspad sistema. Svemoguć komp, a moji igrači kao da su pijani izašli na teren. Trudio sam se da ne razmišljam na taj način, i mislim da sam se dosta dobro uvežbao (na all star pobedjujem gotovo rutinski, a na superstar takođe ostvarujem dosta laganih pobeda), ali ovo gore navedeno me baš odbija od igranja ove potencijalno dosta dobre košarke. Možda je ponovo instaliram, ali sad moram da iskuliram, malo je izgubilo smisao.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Hajzenberg na korisnoj poruci: | ||
SHMEKER (3.12.2015) |
![]() |
#368 |
Član
Član od: 23.9.2014.
Zahvalnice: 149
Zahvaljeno 22 puta na 16 poruka
|
![]()
Podseti me na sinocni duel u nba2k16 stim sto sam ja igrao my player, igram vs new orleansa i ne moguce ih je pobediti, svaku cetvrtinu imaju minimum 60-65% procenta suta iz igre, i da bi ih dobio morao sam cetvrtinu ipo da igram pick&roll na polovini terena kad moj igrac postavi blok i utrci u rekt odigram mu i on kos i sve tako i na kraju jedva pobedih 2 razlike. Razumeo bih da igram vs GS san antonia ali NO je presmesna ekipa sto i pokazuju u stvarnom zivotu
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku SHMEKER na korisnoj poruci: | ||
Hajzenberg (8.12.2015) |
![]() |
#369 | |
Novi član
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Hajzenberg na korisnoj poruci: | ||
SHMEKER (8.12.2015) |
![]() |
#370 |
Novi član
|
![]()
U celoj priči oko NBA 2k14 mi je potpuno nejasno zašto su morali da naprave da neke utakmice zaista deluju kao da kompjuter vara da bi pobedio. Stvarno mi se dopada 2k serijal, ali ovo je sve samo ne zabavno za igranje kad dodje do ovakvih utakmica (bar kad bih znao unapred koje će to tekme biti pa da ih lepo odsimuliram :-D). Nemam ništa protiv da izgubim, ali da bude fer.
Dao sam joj još jednu šansu, krenuo sezonu sa Njujorkom na superstar, počelo je kako se samo poželeti može. Odigrao sam i nekoliko tesnih utakmica koje sam mogao i da izgubim, ali na kraju sam ih dobio. Takođe sam zabeležio i najveću pobedu na superstar-u protiv Atlante (25 poena razlike). Pobedio sam i Houston sa 4-5 poena razlike, od Spursa sam npr. izgubio, ali jednostavno bolje su odigrali u odlučujućim trenucima, a ja sam doneo par pogrešnih odluka, i priznajem poraz. Ali poslednje 4 tekme su bile čist mazohizam i horor za igranje. Neverovatno je prvo šta mi je Wašington uradio pred kraj (ne volim da se vadim na to, ali zaista deluje kao da je unapred bilo odlučeno, da ne kažem namešteno da izgubim). Pre toga i Indiana protiv koje je bilo nemoguće igrati odbranu, i kad god sam pokušao da ukradem loptu ili izblokirao šut, lopta im se bukvalno celu tekmu lepila za ruke poput magneta. A pobedili su me vrlo tesnim rezultatom, nemam pojma kako sam držao priključak (sa ovakvom "igrom" su trebali da me razvale sa minimum 20 razlike). Velika šteta, jer ovo pre svega treba da bude dobra zabava, ali na ovakav način nimalo nije zabavno. Ne znam da li je drugačije što se gameplay-a tiče na sony-ju, to čekam da probam kod ortaka, ali zaista mislim da je na kompu do daljnjeg neću igrati (a taman sam se navukao na basket ![]() A da, i podesio sam slajdere zbog onih ofanzivnih skokova kompjutera, koji su mi najviše smetali, i tu je sad sve uredu, ali mnogo toga još mora da bude bolje da bi imalo smisla igrati je (moj lični utisak). Opet kažem možda je na soniju bolje, ali to tek treba da isprobam. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#371 | |
Banned
Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka
|
![]() Citat:
Uglavnom, pustiš da ide, nerviraćeš se, naravno, ali ćeš svakako do plejofa ako znaš da igraš, a tamo...to je druga priča. I jedan mali savet - kad CPU tim krene da pogađa iz nemogućih pozicija, često menjaj odbrane. Dešavalo mi se da me Hjuston razbija sa trojki, a onda zaigram FULL COURT PRESS i oni se potpuno pogube. Ili kad CPU tim počne da se šeta kroz odbranu zaigram zonu i bude potpuno drugačije. Veoma je poželjno često menjati tip odbrane u toku utakmice. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku NastyB na korisnoj poruci: | ||
Hajzenberg (10.12.2015) |
![]() |
#372 | |
Novi član
|
![]() Citat:
![]() ![]() Poslednja ispravka: Hajzenberg (10.12.2015 u 23:52) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Novi član
|
![]()
Zahvaljujući korisniku NastyB
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Novi član
|
![]()
Odrala me Minesota 10 razlike. Strašno šta su mi uradili u poslednjoj utakmici, šta god da sam pokušavao, nisam imao odbranu celu tekmu... Stigao sam na minus tri na kraju treće četvrtine, i tu se priča završava što se te utakmice tiče i nade da mogu da pobedim. Najgore od svega, prolazili su mi neki potpuno bezvezni šutevi, a iz izgrađenih situacija više promašaja nego pogodaka.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Član
Član od: 9.5.2014.
Zahvalnice: 36
Zahvaljeno 45 puta na 36 poruka
|
![]()
^Ceka te jos duplo tezi posao na HOF,ja sam osvojio sa bulsima prsten na hof tezini,najvise me namucio bruklin u pleyofu,ostale manje-vise sam dobio kos ili gubio sa kos razlike,osim sto sam u finalu zapada indijanu stukao 15 razlike,ali cudo nevidjeno nisam se namucio u finalu sa san antoniom,koliko u 1 rundi pleyoffa sa navedenim vec bruklinom,deron wilijams poceo da cepa za 3p kao nikad,i nekako ih dobijem u produzecima,srecno u hof tezini,inace ja sam ih izludjivao sa rouzom i batlerom,komp mi vecinu napada udvajao rouza,i onda bi bilo mnogo lakse kad me udvoje,meni ostave samog sutera za 3p,meni bude super
![]() Poslednja ispravka: SportsGamer (13.1.2016 u 7:45) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku SportsGamer na korisnoj poruci: | ||
Hajzenberg (13.1.2016) |
![]() |
#376 |
Novi član
|
![]()
Najiritantnije je što kompjuter bukvalno anti igrom mora da dođe do pobede zbog tog balansa pobeda i poraza. Nemam ništa protiv poraza ali da bude fer igra. Npr. utakmice protiv Majamija su uvek nekako delovale fer i pošteno (čak i ova u kojoj su me oprali sa 10 i kusur razlike, ali nju sam stvarno odigrao očajno). Ostale smo uglavnom igrali na jednu loptu i svašta je tu moglo da bude, ali kvalitetne utakmice, izgledalo je skoro kao tv prenos NBA tekme. Ali da me oljušti Milvoki na mom terenu igrom koja na sve liči, samo ne liči na košarku, da bi se eto izbalansirao odnos pobeda i poraza, potpuno besmisleno...
![]() ![]() Ali ajde, nba 2k serijal ostaje definitivno jedina simulacija košarke koju vredi igrati, ali bi valjalo uraditi nešto po pitanju toga da ako već mora da se desi i poneki poraz što je normalno u sportu da ne deluje kao da je komp ukucao neku cheat šifru da krade lopte i pogađa kako stigne... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Novi član
|
![]()
Upravo obezbedio play off pobedom nad Indianom. Antony heroj utakmice trojkom tri stotinke pre kraja za pobedu od jedan razlike. Inače cela utakmica je ličila ponovo na jednu od onih koje "moraju da se izgube". Užas na koje načine su sticali prednost. Bolje sam otvorio meč, taman napravim desetak poena razlike, i onda Indiani prorade "super moći", odakle god da šutnu pogode, a ja ne mogu da vežem nijedan otvoren pas (u prevodu gubim loptu u situacijama u kojima je nemoguće istu izgubiti), i naravno omah stižu na minus jedan. Identične prve dve četvrtine što se toga tiče. U trećoj nema šta nisam ispsovao i igrici, i kompaniji koja je pravi, i onome koje smislio ovakav AI, itd...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Član
Član od: 31.3.2013.
Zahvalnice: 187
Zahvaljeno 45 puta na 42 poruka
|
![]()
Treba mi Rouster za godinu 2016 za NBA 2K14? Ako neko ima , bio bih mu zahvalan da mi posalje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Član
Član od: 31.3.2012.
Zahvalnice: 159
Zahvaljeno 46 puta na 36 poruka
|
![]() |
![]() |