Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Mrežne igre > MMORPG igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 3.8.2008, 14:43   #3861
EclipsE
Starosedelac

Član od: 16.4.2006.
Zahvalnice: 378
Zahvaljeno 279 puta na 196 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku EclipsE
Određen forumom Re: WOW kutak

Nemam kreditnu karticu :P
EclipsE je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.8.2008, 13:33   #3862
Kum22
Veteran

Član od: 24.10.2007.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 50 puta na 30 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Kum22

Jao ljudi, za prvih mjesec dana free igranja ne treba vam VAŠA kreditna kartica, treba vam samo random broj neke kreditne kartice cijih primjera ima na googleu like 10000. Kad produ tih mjesec dana free igranja, onda vas Account manager pita zelite li pretplatu karticom ili prepaid bonovima. Ako tada odaberete karticu, tek ONDA morate ukucati pravi, licni, osobni ili personalni vlastiti broj kreditne kartice
Kum22 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.8.2008, 16:23   #3863
atlantis
Starosedelac

Član od: 12.8.2006.
Zahvalnice: 170
Zahvaljeno 122 puta na 101 poruka

Citat:
Kum22 kaže: Pregled poruke
Jao ljudi, za prvih mjesec dana free igranja ne treba vam VAŠA kreditna kartica, treba vam samo random broj neke kreditne kartice cijih primjera ima na googleu like 10000. Kad produ tih mjesec dana free igranja, onda vas Account manager pita zelite li pretplatu karticom ili prepaid bonovima. Ako tada odaberete karticu, tek ONDA morate ukucati pravi, licni, osobni ili personalni vlastiti broj kreditne kartice
Da li nece biti problema posto je to unosenje dva broja razlicitih kartica?
atlantis je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.8.2008, 17:46   #3864
Kum22
Veteran

Član od: 24.10.2007.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 50 puta na 30 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Kum22

E to ne bi znao, ja kupujem prepaid bonove, poslije pocetnog ukucavanja broja kartice nisam imao vise veze s tim. Mozda neko drugi zna ?
Kum22 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.8.2008, 21:09   #3865
Johny Atos
Član

Član od: 26.10.2005.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 11 puta na 10 poruka

Citat:
EclipsE kaže: Pregled poruke
Nemam kreditnu karticu :P
U tom sluchaju, moracesh da unesesh code sa Game Carda, koji ce tada dodati 2 meseca na rachun i biti iskorishcen.

Prosto, pri aktiviranju accounta mora da se daje ili info o CC(kreditnoj) ili Game Card.

Mozhesh da probash ovo shto je gore napisao Kum22, no, last time i checked, Blizzard radi provere validnosti kreditnih kartica, tako da cesh se pomuchiti da na googlu nadjesh CC koja ce biti prihvacena.
Po mom mishljenju ovo je rizichno, jer ako te Blizz provali mogao bi dobiti ban.

Ako necesh odmah da kupish Game Card, jedina opcija ti je da unesesh podatke o CC od nekog drugara, poznanika koji ti veruje da je necesh zloupotrebiti.
Nakon shto ovo uradish treba da iskljuchish automatsko skidanje para sa kartice kad ti istekne free mesec. Opcija Cancel Subscription/Cancel Account...

@atlantis
Nece biti nikakvih problema pri korishcenju dve ili vishe razlichitih CC, sve dok su validne.
Johny Atos je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.8.2008, 21:17   #3866
Johny Atos
Član

PS poprilichno je besmisleno kupovati Game Cardove, em ispadne skuplje nego placati karticom, em one se sada mnogo lako dobijaju.

Odesh u bilo koju filijalu Vojvodjanske banke, popunish zahtev za Visa Internet karticu, za nedelju dana te pozovu, uplatish im 100 din za "chlanarinu" i depozit od 20 evra na rachun (koji su ti odmah dostupni za troshenje), i voila, eto ti kartice za WoW.
Stara 5.8.2008, 10:29   #3867
Serbiansword
Član

Član od: 14.12.2006.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 47 puta na 33 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Serbiansword Slanje poruke preko Skypea korisniku Serbiansword

Citat:
atlantis kaže: Pregled poruke
Da li nece biti problema posto je to unosenje dva broja razlicitih kartica?

Kada sam aktivirao svoj account ukucao sam broj kartice koji sam nabavio sa neta, a odmah zatim sam u account managemetnu podesio da ću kasnije plaćati pre paid karticama. Nakon toga sam potvrdio da želim da se onaj broj kreditne kartice izbriše iz blizzardove baze podataka i sve je bilo ok. Do sada sam uplaćivao i pre paid karticama i elektronskim karticama, i uopšte nisam imao problema. Realno, ti svaki put kada uplaćuješ možeš da koristiš drugu elektronsku karticu i sistem ne bi trebao da ti pravi bilo kakve probleme.

E sada, ovo mi je rekao ortak koji takođe igra wow ali ja nisam lično probao. On tvrdi da kada aktiviraš account možeš da nalupaš bilo kakav broj makar to bio i broj nepostojeće kartice i da ti blizzard uopšte neće praviti probleme. On je to navodno uradio kao i još dosta njegovih prijatelja koji takođe igraju wow.
Serbiansword je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.8.2008, 11:07   #3868
strajo
Starosedelac

Član od: 17.1.2008.
Zahvalnice: 152
Zahvaljeno 250 puta na 160 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku strajo

ja ne znam u chemu je problem, napravite trial i dodajte kljuch na account i nishta vam ne trazhi...
strajo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.8.2008, 16:13   #3869
Johny Atos
Član

Citat:
strajo kaže: Pregled poruke
ja ne znam u chemu je problem, napravite trial i dodajte kljuch na account i nishta vam ne trazhi...
ne znash jer nisi obaveshten :P zar zaista mislish da je Blizzard tako glup ?
Citat:
Serbiansword kaže: Pregled poruke
On tvrdi da kada aktiviraš account možeš da nalupaš bilo kakav broj makar to bio i broj nepostojeće kartice i da ti blizzard uopšte neće praviti probleme. On je to navodno uradio kao i još dosta njegovih prijatelja koji takođe igraju wow.
A ja tvrdim da NE MOZHESH da nalupash bilo kakav broj, iz lichnog iskustva. :P

Kada sam ja kupio WoW nisam imao ni kreditnu karticu ni Game Card. Veruj mi da sam probao sve shto mi je palo na pamet, pre nego shto sam iskeshirao josh 3k dinara za Game Card. NE MOZHE da se ukucava lazhi broj.

Mozhe na TRIAL accountu, iz prostog razloga shto su nebitni te je suvishno raditi proveru broja. Chim se predje na full, tachnije, chim se pokusha preci na full, radi se provera.

Mora se imati validna CC ili Game Card. Ne mozhe drugachije. Pricham iz lichnog iskustva.

Blizzard nije glup.
Stara 5.8.2008, 16:45   #3870
strajo
Starosedelac

Član od: 17.1.2008.
Zahvalnice: 152
Zahvaljeno 250 puta na 160 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku strajo

Johny ja sam to uradio pre mesec dana ~.~'

EDIT:
a da... "divlji" broj nemere xD kazhe da je invalid, ali da, pre je moglo
strajo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.8.2008, 10:52   #3871
Sale013
Kind Of A Big Deal

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 344
Zahvaljeno 450 puta na 265 poruka

E ajde dosta je bilo svih ovih "Tvrdim" informacija.. Evo mog slucaja..

Kupio sam WoW, instalirao i izgooglao sam broj kreditne kartice koji sam uneo u nalog.. Dobio sam mesec dana free i po isteku tih mesec dana sam kupio game card i dopunjavao vreme sve do dana danasnjeg.

Jos uvek stoji taj broj kreditne i nemam nikakvih problema... Zadnji put sam pre mesec dana tako otvorio drugaru nalog.. Ne znam dal su nesto menjali..

Ljudi se zalecu pa pokusavaju generisanje brojeva kreditnih kartica.. Ali ako malo bolje potraze nacice validne brojeve..
Sale013 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.8.2008, 7:50   #3872
BobaL
Član

Član od: 1.4.2006.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 143 puta na 83 poruka

Onog trenutka kada uneses drugaciji sistem placanja stari podaci se brisu iz baze podataka znaci onaj ko je uneo broj kreditne kartice onog trenutka kada promeni na placanje game card-om broj kreditne kartice se brise iz baze podataka.

Placanje se moze vrsiti kreditnom karticom koja ne glasi na isto prezime na koje glasi racun za wow ali u tom slucaju najcesce dobijate privremeni ban i morate objasniti zasto se prezime sa kartice razlikuje od prezimena koje je navedeno na racunu za wow posle objasnjenja dobicete nalog nazad tako da ako ne zelite neprijatnosti najbolje je izvaditi kreditnu karticu licno.
BobaL je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.8.2008, 19:31   #3873
Johny Atos
Član

Citat:
BobaL kaže: Pregled poruke
Onog trenutka kada uneses drugaciji sistem placanja stari podaci se brisu iz baze podataka znaci onaj ko je uneo broj kreditne kartice onog trenutka kada promeni na placanje game card-om broj kreditne kartice se brise iz baze podataka.
Tachno.
Zato ne verujte onome shto je gore napisao Sale013. :P

Takodje je tachan i onaj deo o privremenom banu...
Stara 8.8.2008, 12:02   #3874
Sale013
Kind Of A Big Deal

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 344
Zahvaljeno 450 puta na 265 poruka

Citat:
Johny Atos kaže: Pregled poruke
Tachno.
Zato ne verujte onome shto je gore napisao Sale013. :P

Takodje je tachan i onaj deo o privremenom banu...
Pa sto mi ne bi verovali kada sam stvarno napravio acc? Ne znam dal su u skorije vreme bilo sta menjali al mogu i ja da potvrdim sve sto je BobaL napisao.
Sale013 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.8.2008, 12:14   #3875
sasha vukelic
Banned

Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka

citam ovih nekoliko posljednjih post-ova i nikako mi nije jasno sto ce vam kreditna kartica ako imate originalnu kutiju (vaznije: authentication key na njoj). sve sto trebate uraditi jeste unijeti key i to je to! garantujem da radi, posto smo i ja i jedna kolegica isto tako uradili i niko od nas u to vrijeme nije imao pristup kreditnoj kartici... jedino ako su nesto izmjenili u medjuvremenu, ali koliko vidim na account management josh uvijek isto stoji:
Priložene slike
Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	Image1.jpg
Viđeno:	16 puta
Veličina:	88,0 KB
ID:	23412  
sasha vukelic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.8.2008, 12:48   #3876
Djuka90
Član

Član od: 16.5.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 14 puta na 14 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Djuka90 Slanje poruke preko Skypea korisniku Djuka90

Citat:
sasha vukelic kaže: Pregled poruke
citam ovih nekoliko posljednjih post-ova i nikako mi nije jasno sto ce vam kreditna kartica ako imate originalnu kutiju (vaznije: authentication key na njoj). sve sto trebate uraditi jeste unijeti key i to je to! garantujem da radi, posto smo i ja i jedna kolegica isto tako uradili i niko od nas u to vrijeme nije imao pristup kreditnoj kartici... jedino ako su nesto izmjenili u medjuvremenu, ali koliko vidim na account management josh uvijek isto stoji:
Pa tu sliku sto si ti stavio to ti uje prelazak sa trial na full acc, i tako netreba kreditna kartica, a ako kreiras full acc odmah 4ili5stepp je broj kreditne kartice i to samo rutincki dao sam pre par nedelja link za sajt sa kreditnim karticama, ja sam probao milion puta kad sam pravio acc i radi bez problema.
Djuka90 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.8.2008, 13:09   #3877
sasha vukelic
Banned

a, pa onda vam je rjesenje jednostavno:

idete na http://teaser.wow-europe.com/ i napravite trial account (sto je potpuno besplatno)
i onda bez kreditne mozete odraditi upgrade na full acc sa key-om koji ste dobili uz kutiju... mada kad vec imate free trial, predlazem da se prvo izigrate 10 dana besplatno i tek kad istekne trial da ukucate key!
Stara 8.8.2008, 13:11   #3878
Djuka90
Član

Slanje poruke preko MSN-a korisniku Djuka90 Slanje poruke preko Skypea korisniku Djuka90

Citat:
a, pa onda vam je rjesenje jednostavno:

idete na http://teaser.wow-europe.com/ i napravite trial account (sto je potpuno besplatno)
i onda bez kreditne mozete odraditi upgrade na full acc sa key-om koji ste dobili uz kutiju... mada kad vec imate free trial, predlazem da se prvo izigrate 10 dana besplatno i tek kad istekne trial da ukucate key!
LOL pa nema potrebe za tim ti u kutiji dobijas free trial 10 dana takozvani guest pack, kreiras njega i gotovo.
Stara 8.8.2008, 13:15   #3879
sasha vukelic
Banned

cek, zar nije guest pass koji dobijes uz kutiju trajao 15 dana?
hmm... ako i taj traje 10 dana, koja je onda razlika izmedju guest pass-a i trial account-a?
(osim toga sto je guest pass u ponudi od samog pocetka igre)
Stara 8.8.2008, 13:36   #3880
Djuka90
Član

Citat:
cek, zar nije guest pass koji dobijes uz kutiju trajao 15 dana?
hmm... ako i taj traje 10 dana, koja je onda razlika izmedju guest pass-a i trial account-a?
(osim toga sto je guest pass u ponudi od samog pocetka igre)
Ma menjali su oni to sve i za guest i za trial , cak su ubacili i pakovanje 15dana igranja sa orginal wow dvd-ijem da instaliras pa prodaju kod nas za 150dinara, jedni caka je sto je isto kao kod guesta i triala da moras da kupis orginal full game da bi mogao da uplatis naredni mesec neznaju vise ni oni sami u cemo sun razlike, samo hoce sto vise igraca da navuku.
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Djuka90 na korisnoj poruci:
sasha vukelic (8.8.2008)
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
blizzard, mmo, mmorpg, world of warcraft, wow

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
PD kutak G.G. Tekstovi u SK 17 1.11.2005 23:01

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 7:42.