![]() |
![]() |
|
Opšta kultura Knjige, školovanje, muzika, film, TV... |
Pregled rezultata glasanja: Koju muziku najviše slušate / preferirate? | |||
Metal |
![]() ![]() ![]() ![]() |
337 | 18,53% |
Rock |
562 | 30,90% |
Punk |
63 | 3,46% |
Rap/Hip-Hop |
211 | 11,60% |
Narodna |
79 | 4,34% |
Techno/Electro |
315 | 17,32% |
Ostalo |
167 | 9,18% |
Ono što puštaju na radiju |
85 | 4,67% |
Glasova: 1819. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#3941 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
Jel cuo ko od vas za Aeterniu, domaci power metal band, slusao sam ih sinoc na platou bili su exxtra!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3942 | ||
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
![]() Achtung, nema ništa loše u tome ako ti se sviđa Stoja, Jana, Sanja. Neću ja tebe manje da cenim ako slušaš turbo folk. Pa i Shlaymara voli Karleušu i punk, pa mu niko ništa ne kaže. ![]() Zato, mani Slayer i slušaj ono što ti srce ište. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3943 |
Veteran
|
![]()
Sinoc je bila dobra svirka kod cesme u Knezu. Nisu bile lose sutke, ali kad su skinsi uleteli klonio sam ih se uglavnom. Odusevio me je bend NightFall, nisam ih pre cuo, stvarno su odlicni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3944 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3945 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Eto, a ja kada sam rekao da slusam Zeljka Joksimovica (Lane Moje, vrh brate! ![]() ![]() (Ne da mi je caine namestio, nego od ovoga nema dalje) BTW, Shlaymara mi je pricao jednom kako ga mnogo lozi Dara Bubamara, ali nisam mogao izdrzim. Morao sam da podelim sa nekim. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3946 | |
Mr. Spatula
|
![]() Citat:
![]() Dobro je da jos niste otkrili da imam tattoo bubamare na desnoj ruci a na levoj srce sa ispisom Jelena je keva. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3947 | |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]() Citat:
Cela ova prica je o netoleranciji i neverovatno slabom karakteru ljudi (dece) danas. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3948 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
There,there...
Ljudi jel slusa jos neko ovde death metal-tipa Cannibal Corpse,Malevolent Creation,Carcass,Death,Sadus,Obituary,Monstrosity, Nile,Necrophagist,The Black Dahlia Murder,Behemoth, Entombed i tome sl ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3949 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Ma ono brate slusaj sta hoces ali nemoj da nazivas druge debilima ili budalama sto slusaju nesto sto ti ne volis. Sto sam ja ranije dosta cesto radio. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Ice-Man na korisnoj poruci: | ||
zoran845 (7.10.2007) |
![]() |
#3950 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sto ne mora uvek biti tacno
![]() Znas ono-kakvi ljudi takva muzika ![]() Nikad ne treba nista da se generalizuje-ima dosta sabana koji slusaju narodnjake,ali brate ima dosta majmuna i medju npr metlacima-mada ipak,ima vise sabana medj one sto slusaju narodnjake ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3951 | |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]() Citat:
Npr, ako neko voli da jede banane, on se uklapa sa ljudima koji takodje vole banane... ne mora da krene da jede jabuke, da bi se uklopio sa ljudima koji vole jabuke, jer vec ima svoju ''banana'' grupu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3952 | |
Deo inventara foruma
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3953 |
Neozbiljni kolega
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3954 |
Veteran
|
![]()
Trenutno ne mogu da prestanem da pustam i na glas pevam Kiss - I Wanna Rock And Roll All Night.
![]() Probacu da skinem nesto za gitaru. Mozda i solo, nije los. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3955 |
Starosedelac
Član od: 19.4.2006.
Zahvalnice: 235
Zahvaljeno 379 puta na 261 poruka
|
![]()
heh čitam malo ovde i vidim većina metalci...ja više gotivim Trance xtra ritmovi mnogo je zarazno i ubedljivo najbolji ženski vokali koji mogu da se čuju
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3956 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ljudi nalateh na ovo,postovao neki lik na yumu
![]() http://www.bradsucks.net/albums/i_dont_know/ Da citiram njegove reci: Лик изгледа као пропали студент филозофије који се пребацио на режију. Вокал је између 'вратио сам се с посла, зашто си још увек обучена' и 'вратио сам се с посла, зашто си још ту'. Ово је музика за шљакере, превише спори ритмови да би се цупкало, превише неинтересантно појавно да бисте лепили његове постере по зидовима. Али зато постоји ствар која се зове ''Бед Атрекшн'' са ''Ај донт ноу вот ајм дуинг'' ЦеДеја у којој звучи као Лени Кравиц без наркотика. Поред горепоменуте композиције, симпатије иду и ''Мејкинг ми нрвс'' као и ''Лук енд фил јирз јангр''. Квалитет. Екстремно добри резултати су постигнути на људима који раде на трафици. ![]() Album je slobodan za dowload-nije dakle piraterija ![]() Obavezno preslusajte-trash je i raspad sistema,ali simpaticno je ![]() Poslednja ispravka: Covenant (7.10.2007 u 21:37) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3957 | |
Član
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 76
Zahvaljeno 131 puta na 37 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3958 | |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]() Citat:
![]() Ja sam to prepravio na nesto tipa "Svako vece cmar me pece od ljutoga proliva" ![]() Nisam siguran da je ono psovka, ako jeste prepravite... |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku SirDuck na korisnoj poruci: | ||
Covenant (7.10.2007) |
![]() |
#3959 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ljudi Carcass je potvrdjen za predstojeci Wacken!
![]() Mozda se dovuku i do nas ![]() Legende metala ponovo jasu ![]() Carcass are confirmed for the W:O:A 2008 as promised! Let the band speak by themselves: "Well, they said it would never happen. In fact I said it would never happen. Then I noticed no one pays attention to what I say anyway and I sounded like an idiot... Summer 2008 will be the twentieth anniversary since the release of CARCASS' first studio album. It will be fourteen years since we last played live. We've decided to exhume the old corpse next Summer at Wacken. The timing is purely coincidental - it's been a long journey to get to this point where myself, Bill Steer and Mike Amott have enough common desire again to make it possible. We're finally conceding to the demand that seems to be at an all time high and doesn't appear to be going away any time soon. Any past reasons we may have had for not wanting to do it, or thinking it was impossible, have simply dissipated in the face of overwhelming interest in us performing THOSE riffs for a generation of believers who never had the opportunity back in the day. We could say we're doing it for 'the kids' - but fuck that ! We're doing it 'cos it will be fun again to play the classic CARCASS tunes !! Of course it would seem inappropriate for us to contemplate to do this without Ken Owen, but I assure you he'll be there, and we'll push some sticks in his hands and make him play, plus we'll have a killer drummer to sit in and play HIS parts. Myself Jeff Walker on bass and vocals, "the semi-legendary" Bill Steer and Mike Amott on lead guitar and Daniel Erlandsson, filling in for Ken on drums, look forwards to mutilating your hearing. And if we don't do it ? Who else will overshadow the Led Zeppelin reunion ? Ha ! Prepare to rot and roll." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3960 |
Starosedelac
Član od: 6.4.2007.
Zahvalnice: 484
Zahvaljeno 920 puta na 515 poruka
|
![]()
Imam ozbiljne strepnje po pitanju toga.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
metalsucks, muzika, satana, \m/ |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
OGame! Pridružite nam se! | suzie | Mrežne igre | 603 | 18.3.2017 20:16 |
Dobijanje broja koji je stepen od 2 | Stevvan | Programiranje | 14 | 6.3.2008 9:25 |
Kazna od 222.000$ zbog skidanja muzike | Bryan Fury | Opšta kultura | 23 | 13.11.2007 19:56 |