Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Mrežne igre > MMORPG igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 19.8.2008, 16:31   #3961
strajo
Starosedelac

Član od: 17.1.2008.
Zahvalnice: 152
Zahvaljeno 250 puta na 160 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku strajo
Određen forumom Re: WOW kutak

100% je u pravu, pochetnici smaraju daj pare daj daj daj, razumem ali brate ako kazhem da nemam NEMAM ili mi trebaju i nemogu ti dati, a ta gospoda shto sede za wowom 20 sati na dan i onda su kao uzvisheni u poredjenju samnom mogu da prochitaju to gore i ja sam ne bi bolje rekao () 100% se slazhem i svaka chast choveku, a i sa prvim delom se definitivno slazhem nije ovo CS pa da od 1300 000 pixeli pogodish onih 1000 u kojoj je glava ovde samo znash da igrash ili ne znash, a sve ostalo je vreme (chitaj: oprema)
strajo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 19.8.2008, 19:46   #3962
Serbiansword
Član

Član od: 14.12.2006.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 47 puta na 33 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Serbiansword Slanje poruke preko Skypea korisniku Serbiansword

To je sasvim normalno ljudsko ponašanje ne samo u wow-u već u svim životnim sferama zato što ljudi veoma lako zaboravljaju da su i oni do juče bili početnici i da se nisu naučeni rodili. Čim neko dobije malo više love ili moći odmah misli je iznad drugih, tako je u wowu a tako je na žalost i u pravom životu, i tako će zauvek biti.
A da ne pričam o tome što gomila tih arogantnih i nakur*enih likova mogu da budu face samo u igri a ne u stvarnom životu. I onda kad zasednu da igraju, sve frustracije i sav bes iz stvarnog života koji je pokrenut time što ih društvo ne prihvata jer su potpune budale i kreteni oni lepo istresu na drugim igračima.
Serbiansword je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Serbiansword na korisnoj poruci:
Rockman (19.8.2008)
Stara 19.8.2008, 20:18   #3963
Djuka90
Član

Član od: 16.5.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 14 puta na 14 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Djuka90 Slanje poruke preko Skypea korisniku Djuka90

Pzi ovako ja sam uvek svima pomagao i davao pare kad sam imao ali znam gomilu nih ne samo srba nego i igraca iz drugih zemalja koji ce te oterati u ***** materinu, al mogu da kazem sa 100% sigurnoscu sto sam sam uvideo da se nekurce likovi koji su full t6, full s4, i najaci na tom serveru nego oni koji su nabili lvl70 imaju ***** gear i usli su prvi put u neki jac raid proverite ovo sto sam rekao tako je u vecini slucajeva meni su npr. kad sam nabijao altove na novim serverima pomagali bas takvi ljudi sa najacim gearom i iskustvom i uvek sam mogao normalno da popricam sa nima a ne neko ko je imao za 4-5 veci lvl od mene......
Djuka90 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 19.8.2008, 20:26   #3964
strajo
Starosedelac

da ali nisu srbi samo takvi to sam zaboravio da kazhem
Stara 20.8.2008, 6:08   #3965
Pex_92
Novi član

Član od: 6.1.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

Citat:
Djuka90 kaže: Pregled poruke
Pzi ovako ja sam uvek svima pomagao i davao pare kad sam imao ali znam gomilu nih ne samo srba nego i igraca iz drugih zemalja koji ce te oterati u ***** materinu, al mogu da kazem sa 100% sigurnoscu sto sam sam uvideo da se nekurce likovi koji su full t6, full s4, i najaci na tom serveru nego oni koji su nabili lvl70 imaju ***** gear i usli su prvi put u neki jac raid proverite ovo sto sam rekao tako je u vecini slucajeva meni su npr. kad sam nabijao altove na novim serverima pomagali bas takvi ljudi sa najacim gearom i iskustvom i uvek sam mogao normalno da popricam sa nima a ne neko ko je imao za 4-5 veci lvl od mene......
ovo je tano...t6-s4 ljudi su uvek ok i pre ce da boost nego neki degen sa kara/t4 gearom...ja sam licno doziveo da dok igram sa altom i posle svadje oko taktike u nekoj instanci,meni lik kaze: you are all n00bs,i have seen last bosses of Kara and ZA!...a to se desava u trenutku u kome progresujem BT 7/9
Pex_92 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.8.2008, 6:15   #3966
Pex_92
Novi član

Član od: 6.1.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

Citat:
Pivalica kaže: Pregled poruke
klase nikako nisu bile izbalansirane u vanili!!
pa rogue je zaista prvi bio previshe OP! zato i jeste duz celog wow-a a i tbca dobija nerfove!
druga stvar, na 1000 char imate 500 rogue-ova iz jednog razloga! svako moze da ga igra, i da bude prosechan! znachi da lepo grinda, da bude solidan u pvpu, i ok u pve! al pogledajte zaista kolko pravih, dobrih rogueova ima. onih koji imaju skilla, i razmishljaju, a ne igraju 1,2,3,B(linde),V(anish), 1,2,3...
i ko kuka protiv rogueova, samo magovi, lockovi i priestovi...babladine bole uvo, shamani ako su resto, kadovina, druidi isto, warr ima dobar duel, al nije u poziciji da kuka mnogo, kao i hunter...
kao shto rekoh rogue se najlakshe igra, posebno kada pochinjete, i nemojte da kukate, nervirate se ili shta god zato shto ih ima mnogo...
kasteri treba da kukaju kad ih dovati enh shaman u 1v1... shokovi, totemi, wf... a plus mogu i da se healuju... caooooo...

uostalom, ako vam tolko smeta shto je neka klasa jacha od vas u 1v1... igrajte pve
ja igram maga(pve) i dr00da (pvp)....e sad dok sam sa magom fire specovan dok grindam ili nesto moje sanse 1v1 protiv vecine klasa je = 0 ali zato sam se izivljavao nad allyima sa druidom,koliko samo puta mi je venge/brutal main ili friend tog allya dolazio da se osveti
Pex_92 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.8.2008, 8:13   #3967
Milolos
Član

Član od: 14.8.2006.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Milolos

Citat:
Rockman kaže: Pregled poruke
Pitanje i komentar koji je postavljen na WoW Serbian community forumu. Postavio ga je Eugen. Malo me je zaintrigiralo pa sam zeleo da cujem komentar i od ovde prisutnih :
Dakle ovo je covek rekao>>>>>

Dosao sam do zakljucka da je wow populacija sacinjena od 70% deb*la, mislim se koliko neko moze da bude toliko jadan pa da ima toliko visoko misljenje o sebi na osnovu kako si skillovan igrac ili kako vec gearan,i da mu to daje za pravo da nekoga ignorise,***em mu sve pa ipak je wow igra, cak mislim da svako moze da postigne ma kakve sebi ciljeve zacrtao samo je pitanje koliko vremena ima da izdvoji da bi to i postigao,ruku na srce mislim da je wow cak mnogo debilno laka igra u poredjenju sa drugim rpg igrama, svodi se na rotaciju cdeova i par spam buttona poznavanje class ability i to vam je sve, zato je to po meni jos veci debilizam da mi se tu neko kurci zato sto ume da radi operacije koje svaki covek koji ima kontakta sa kompom moze da izvodi.
Elem odlucim se ja da posle dve godine igranja na Lightbringer pve serveru napravim reroll na sylvanas cisto promene radi,acc mi nije za transfer zato sto imam dosta dobar guild i bila bi steta da sad pocinjem sa izgradnjom reputacije na nekom drugom severu, a zeleo bi da se malo okusam u pvp na nekom pvp serveru, i sad naguram 25lvl priesta za nekih par dana i pocnem da sumnjam da sylvanas nije kvalitetniji server od mog trenutnog i pocnem da trazim po /who listi da pokusam da dobijem par informacija od nekog, i gle eto ga Killygor tu, setim se da sam procitao na ovom forumu kako je on iskusan pvp igrac i pitam ga naj prostije sto moze da mi kaze dal mi se isplati zbog pvp da bildam lika na sylvanasu ili da batalim, nema odgovora, vidim otisao je u av, ok sacekam da zavrsi av da mu ne bi dosadjivao, pitam opet i opet nista.
E mislim stvarno koj *****, pa ja za 2 godine nikad nikog nisam ignorisao kad mi zatrazi info, meni je cak drago da pomognem svom zemljaku kad zatreba, drago mi je da vidim da nisam tu jedini srbin, ali ovo mi je dalo frku u glavi, pokusao sam da malo premotam dogadjaj da bih shvatio koja je to fora ali ne ide, ne shvatam.
Dalje vidim na trade spam nekih nasih ljudi i ajde da probam opet, pitam nekog magarca neznam sad zaboravio sam mu nick, isto sto prostije mogu,lik pocinje da mi pise traktat o tome kako niko ne voli da ga smaraju dok igra, a vidim da je jedva docekao da pocne da mi se tu *******va i polagano on pocinje mene da smara glupostima umesto da mi u 2 minuta kaze sta ga vec pitam.
Dakle ajde sad da me neko razuveri da mi srbi nisamo najveca g**na, daj nek mi neko kaze da wow ne uzgaja jednu novu vrstu medijiskih kretena mnogo goru od tipa kretena koju je tv do sada stvarao od lose izdefinisanih licnosti sa debelim komleksima , da je tu ostalo ista zdravog ljudskog razuma.
Ajde malo pokusajte da budete ljudi a ne umisljeni sl*pci, cemu to,**beni char te ne cini nista superiornijim stvorom od nekog drugog,na protiv pocinjem da uocavam defekt kod mnogih ljudi koji misle da imaju nabuzene charse u pogledu komunikacije sa drugima,alo wow tome sluzi ako nema komunikacije zasto igrati multi player igru do djavola?

Btw uncenored verziju mozete videti na gore pomenutom forumu.
Istina, ima svakakvih ljudi...ali mislim da je problem u njemu.Zao mi ga jer je dozvolio da losi ljudi sa kojima je pokusao ili nije ni uspostavio komunikaciju preovladali u njegovom mozgu.Kao sto je rekao ima dobar guild na Lightbringeru,pa ako je dobar sto nam ne isprica neki lep i interesantan dogadjaj koji mu se sigurno bezbroj puta desio ne samo u gildu, nego i sa najboljim prijateljima/prijateljicama.Prosto mi je muka kad slusam ovako negativne price i ljudi koji se zale.Ako si naleteo na coveka ili gild u cijem drustvu se ne osecas prijatno, pa prosto nadji nove guildove,nove ljude,zavrsavajte zajedno instance,pravite timove za arenu a ne kako je 70% posto sveta los.
Igram World of Warcraft vec 2 godine i prosto neznam kako bih ziveo kad bih dozvolio da mi podsvest kontrolisu negativna desavanja.Nemojte odustati na prvim preprekama ma koliko ih bilo ali ako ipak malodusnost preovlada=> keep searching for a better world
Milolos je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.8.2008, 9:19   #3968
Pivalica
Starosedelac

Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka

Ja se ne slazem sa svime shto je on, ili vi rekli...
Shto se tiche informacija, ili saveta ako znam, uvek sam i vishe nego voljan da pomognem ako znam, a ako ne znam, obichno, ili uputim na nekoga za koga znam da zna, ili uputim na neki struchniji sajt za to, i to sve pod uslovom da nisam u areni ili raidu, jer tada ne obracam paznju na non-raid whispere.
Shto se tiche para ili boostova, to uvek odbijam!!!
Zashto? Pa ako sam ja na tom lvl-u mogao sam da napravim dovoljnu kolichinu para, ne razumem zashto je to nekome problem...
I shto je najgora stvar, pare mi uglavnom traze likovi koji su 40i lvl i treba im za mounta, shto ce reci da ili su mogli da naprave te pare, ili su neki alt, pa su nalvlovali za 2 dana, pa nisu stigli da naprave pare sa tim, ali imaju na mainu i nece da troshe...
A boost ne radim... jednostavno nikada ga i ne trazim. Samo od od onih ljudi koje dobro znam, i to uglavnom irl. pa se medjusobono boostujemo. I to je to...
Inache mogu se sloziti i sa Milolsem, ako bi dozvolio da me svaki takav idiot u igri iznervira, pa u zivoru bi verovatno prsao i pri razgovoru sa nekom normalnom osobom
Pivalica je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.8.2008, 9:31   #3969
sasha vukelic
Banned

Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka

ono sto meni nije jasno je kako takvi ljudi uopste uzivaju u igri...
sasha vukelic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.8.2008, 9:37   #3970
dacajak
Deo inventara foruma

Član od: 22.4.2008.
Zahvalnice: 505
Zahvaljeno 704 puta na 573 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku dacajak

Imam jedno pitanje: POsto menjam windows zanima me da li je moj lik kojeg sam napravio snimljem tamo na serveru gde igram ili je snimeljen negde u WoW direktorijum? Ako je snimeljen u direktorijum gde je snimljen, dabi mogao da ga narezem, pa opet da ga snimim kad zamenim windows i instaliram WOW.

Hvala
dacajak je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.8.2008, 10:03   #3971
Milolos
Član

Određen forumom

Citat:
dacajak kaže: Pregled poruke
Imam jedno pitanje: POsto menjam windows zanima me da li je moj lik kojeg sam napravio snimljem tamo na serveru gde igram ili je snimeljen negde u WoW direktorijum? Ako je snimeljen u direktorijum gde je snimljen, dabi mogao da ga narezem, pa opet da ga snimim kad zamenim windows i instaliram WOW.

Hvala
Saraj po windowsu, pisi, brisi, radi sta zelis, ali lik ce te uvek cekati

Citat:
sasha vukelic kaže: Pregled poruke
ono sto meni nije jasno je kako takvi ljudi uopste uzivaju u igri...
Uzivaju :/ ,mislim da takvi ljudi neznaju da uzivaju ni u RL-u.

Poslednja ispravka: Sale013 (20.8.2008 u 11:16)
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Milolos na korisnoj poruci:
dacajak (20.8.2008)
Stara 20.8.2008, 17:47   #3972
Serbiansword
Član

Član od: 14.12.2006.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 47 puta na 33 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Serbiansword Slanje poruke preko Skypea korisniku Serbiansword

Citat:
dacajak kaže: Pregled poruke

Hvala
Sve informacije o tvom accountu se nalaze na blizzardovim serverima, tako da se svi likovi i sve što je za njih vezano bezbedno čuvaju na blizzardovim hard diskovima, a ti slobodno možeš da radiš šta god hoćeš sa wow folderom na tvom kompu.
Serbiansword je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.8.2008, 23:53   #3973
strajo
Starosedelac

Citat:
Serbiansword kaže: Pregled poruke
Sve informacije o tvom accountu se nalaze na blizzardovim serverima, tako da se svi likovi i sve što je za njih vezano bezbedno čuvaju na blizzardovim hard diskovima, a ti slobodno možeš da radiš šta god hoćeš sa wow folderom na tvom kompu.
ju... al bi bilo l00do da im se pokvari hard ili neko ga ukrade XD
Stara 21.8.2008, 0:32   #3974
Pivalica
Starosedelac

Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka

nishta se ne bi desilo... jer imaju bar po josh 2 backupa, i to na razlichitim lokacijama. tako da... osiguran si, ne brigaj!
Pivalica je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.8.2008, 1:45   #3975
Milolos
Član

Citat:
strajo kaže: Pregled poruke
ju... al bi bilo l00do da im se pokvari hard ili neko ga ukrade XD
Radim na tome
Stara 21.8.2008, 4:10   #3976
strajo
Starosedelac

Citat:
Pivalica kaže: Pregled poruke
nishta se ne bi desilo... jer imaju bar po josh 2 backupa, i to na razlichitim lokacijama. tako da... osiguran si, ne brigaj!
ma nisam tako mislio znam da je sigurno nego da totalno bash sve ode bilo bi veoma veselo
Stara 21.8.2008, 15:21   #3977
sasha vukelic
Banned

izisao je opening cinematic za: world of warcraft: wrath of the lich king!

flash stream:
http://wow-europe.com/wrath/intro.xml

high-res download:
http://wow-europe.com/wrath/movies.xml

btw. za one koji ne znaju, wow: wotlk izlazi u zadnjem kvartalu 2008.
cudan potez blizzard-a da najave, obicno je bilo "when it's ready..."
Stara 21.8.2008, 15:28   #3978
Djuka90
Član

Član od: 16.5.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 14 puta na 14 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Djuka90 Slanje poruke preko Skypea korisniku Djuka90

Citat:
sasha vukelic kaže: Pregled poruke
izisao je trailer za: world of warcraft: wrath of the lich king!

flash stream:
http://wow-europe.com/wrath/intro.xml

high-res download:
http://wow-europe.com/wrath/movies.xml

btw. za one koji ne znaju, wow: wotlk izlazi u zadnjem kvartalu 2008.
cudan potez blizzard-a da najave, obicno je bilo "when it's ready..."
Pa logicno je da ce izaci uskoro kad je sve vec gotovo.....
Djuka90 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.8.2008, 15:37   #3979
sasha vukelic
Banned

Citat:
Djuka90 kaže: Pregled poruke
Pa logicno je da ce izaci uskoro kad je sve vec gotovo.....
ne bih bash rekao. evo npr. jedan quote:

"What about the paladin, is there any plans to nerf the DPS Paladin's damage from what it is on beta servers now?
Tom Chilton: We are just now beginning on going through the heavy tuning phase, we really don't do that until the end of the beta generally, where we start going through all of the classes and finding the things that are way out of balance and there's no doubt right now that the ret paladins are doing a lot more damage than what we would expect."
Stara 21.8.2008, 16:57   #3980
strajo
Starosedelac

WOAH :O kako je dobroooooo jedva chekam da pwnam i onog licha njabinu i onog zmaja... aaaa uzhivancije oduvek sam zheleo da pwnam arthasa XD
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
blizzard, mmo, mmorpg, world of warcraft, wow

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
PD kutak G.G. Tekstovi u SK 17 1.11.2005 23:01

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 9:50.