![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#3961 |
Starosedelac
|
![]()
100% je u pravu, pochetnici smaraju daj pare daj daj daj, razumem ali brate ako kazhem da nemam NEMAM ili mi trebaju i nemogu ti dati, a ta gospoda shto sede za wowom 20 sati na dan i onda su kao uzvisheni u poredjenju samnom mogu da prochitaju to gore i ja sam ne bi bolje rekao (
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3962 |
Član
|
![]()
To je sasvim normalno ljudsko ponašanje ne samo u wow-u već u svim životnim sferama zato što ljudi veoma lako zaboravljaju da su i oni do juče bili početnici i da se nisu naučeni rodili. Čim neko dobije malo više love ili moći odmah misli je iznad drugih, tako je u wowu a tako je na žalost i u pravom životu, i tako će zauvek biti.
A da ne pričam o tome što gomila tih arogantnih i nakur*enih likova mogu da budu face samo u igri a ne u stvarnom životu. I onda kad zasednu da igraju, sve frustracije i sav bes iz stvarnog života koji je pokrenut time što ih društvo ne prihvata jer su potpune budale i kreteni oni lepo istresu na drugim igračima. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Serbiansword na korisnoj poruci: | ||
Rockman (19.8.2008) |
![]() |
#3963 |
Član
|
![]()
Pzi ovako ja sam uvek svima pomagao i davao pare kad sam imao ali znam gomilu nih ne samo srba nego i igraca iz drugih zemalja koji ce te oterati u ***** materinu, al mogu da kazem sa 100% sigurnoscu sto sam sam uvideo da se nekurce likovi koji su full t6, full s4, i najaci na tom serveru nego oni koji su nabili lvl70 imaju ***** gear i usli su prvi put u neki jac raid proverite ovo sto sam rekao tako je u vecini slucajeva meni su npr. kad sam nabijao altove na novim serverima pomagali bas takvi ljudi sa najacim gearom i iskustvom i uvek sam mogao normalno da popricam sa nima a ne neko ko je imao za 4-5 veci lvl od mene......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3964 |
Starosedelac
|
![]()
da ali nisu srbi samo takvi to sam zaboravio da kazhem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3965 | |
Novi član
Član od: 6.1.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3966 | |
Novi član
Član od: 6.1.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3967 | |
Član
|
![]() Citat:
Igram World of Warcraft vec 2 godine i prosto neznam kako bih ziveo kad bih dozvolio da mi podsvest kontrolisu negativna desavanja.Nemojte odustati na prvim preprekama ma koliko ih bilo ali ako ipak malodusnost preovlada=> keep searching for a better world ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3968 |
Starosedelac
Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka
|
![]()
Ja se ne slazem sa svime shto je on, ili vi rekli...
Shto se tiche informacija, ili saveta ako znam, uvek sam i vishe nego voljan da pomognem ako znam, a ako ne znam, obichno, ili uputim na nekoga za koga znam da zna, ili uputim na neki struchniji sajt za to, i to sve pod uslovom da nisam u areni ili raidu, jer tada ne obracam paznju na non-raid whispere. Shto se tiche para ili boostova, to uvek odbijam!!! Zashto? Pa ako sam ja na tom lvl-u mogao sam da napravim dovoljnu kolichinu para, ne razumem zashto je to nekome problem... I shto je najgora stvar, pare mi uglavnom traze likovi koji su 40i lvl i treba im za mounta, shto ce reci da ili su mogli da naprave te pare, ili su neki alt, pa su nalvlovali za 2 dana, pa nisu stigli da naprave pare sa tim, ali imaju na mainu i nece da troshe... A boost ne radim... jednostavno nikada ga i ne trazim. Samo od od onih ljudi koje dobro znam, i to uglavnom irl. pa se medjusobono boostujemo. I to je to... Inache mogu se sloziti i sa Milolsem, ako bi dozvolio da me svaki takav idiot u igri iznervira, pa u zivoru bi verovatno prsao i pri razgovoru sa nekom normalnom osobom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3969 |
Banned
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka
|
![]()
ono sto meni nije jasno je kako takvi ljudi uopste uzivaju u igri...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3970 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Imam jedno pitanje: POsto menjam windows zanima me da li je moj lik kojeg sam napravio snimljem tamo na serveru gde igram ili je snimeljen negde u WoW direktorijum? Ako je snimeljen u direktorijum gde je snimljen, dabi mogao da ga narezem, pa opet da ga snimim kad zamenim windows i instaliram WOW.
Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#3971 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() Uzivaju :/ ,mislim da takvi ljudi neznaju da uzivaju ni u RL-u. Poslednja ispravka: Sale013 (20.8.2008 u 11:16) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Milolos na korisnoj poruci: | ||
dacajak (20.8.2008) |
![]() |
#3972 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3973 |
Starosedelac
|
![]()
ju... al bi bilo l00do da im se pokvari hard ili neko ga ukrade XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3974 |
Starosedelac
Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka
|
![]()
nishta se ne bi desilo... jer imaju bar po josh 2 backupa, i to na razlichitim lokacijama. tako da... osiguran si, ne brigaj!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3975 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3976 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3977 |
Banned
|
![]()
izisao je opening cinematic za: world of warcraft: wrath of the lich king!
flash stream: http://wow-europe.com/wrath/intro.xml high-res download: http://wow-europe.com/wrath/movies.xml btw. za one koji ne znaju, wow: wotlk izlazi u zadnjem kvartalu 2008. cudan potez blizzard-a da najave, obicno je bilo "when it's ready..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3978 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3979 |
Banned
|
![]()
ne bih bash rekao. evo npr. jedan quote:
"What about the paladin, is there any plans to nerf the DPS Paladin's damage from what it is on beta servers now? Tom Chilton: We are just now beginning on going through the heavy tuning phase, we really don't do that until the end of the beta generally, where we start going through all of the classes and finding the things that are way out of balance and there's no doubt right now that the ret paladins are doing a lot more damage than what we would expect." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3980 |
Starosedelac
|
![]()
WOAH :O kako je dobroooooo jedva chekam da pwnam i onog licha njabinu i onog zmaja... aaaa uzhivancije oduvek sam zheleo da pwnam arthasa XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, mmo, mmorpg, world of warcraft, wow |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |