|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
9.9.2009, 20:30 | #21 | |
Član
Član od: 1.1.2008.
Zahvalnice: 83
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
Re: Laptop bruji kao traktor
Citat:
Evo ovako, ona buka se ponovo pojavila i odlucio sam da zovem MSI servis.Zvao sam 24 avgusta oko 9h,kurir je dosao oko 12h i laptop je primljen u servis 25 avgusta. Posle devet RADNIH dana koliko su mi rekli da traje popravak pozvao sam servis i rekli su mi da je narucen kuler iz Holandije i da moram da sacekam jos nekoliko dana.Hvala Bogu nije trajalo dugo,sledeci dan su me pozvali iz MSI call centra da me obaveste da je kuler stigao i da ce danas biti popravljen notebook. U 15h stigao mi je sms u kojem je pisalo da je notebook popravljen i da ce mi biti isporucen na kucnu adresu u roku od 48h. Znaci 15 dana sam bio bez laptopa.U MSI call centru su ljubazni tu nemam zamerke, samo sto su pogresno napisali prezime kada je kurir dosao po paket,kada sam ga dobio natrag opet je bilo pogresno napisano prezime ali opet drugacije nego prvi put i paket su poslali u susedni grad,ulica je bila dobra samo nije mesto ali hvala Bogu nije bilo daleko. Jedino u tome imam zamerke,ovako je sve ok. |
|
9.9.2009, 20:34 | #22 | |
Deo inventara foruma
Član od: 22.11.2005.
Zahvalnice: 389
Zahvaljeno 716 puta na 542 poruka
|
Citat:
Sledeci put ne kupuj nista sto pocinje sa MS... |
|
9.9.2009, 21:39 | #23 |
Član
Član od: 1.1.2008.
Zahvalnice: 83
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
Dosao je kurir onda u moje mesto kad sam mu rekao da je to greska. Neznam kako to moze da im se desi,da li je to nemarnost ili neznam...Kada sam zvao u call centar da pitam u kojoj je fazi popravak,onda nemogu da nadju pod tim imenom jel pogresno unesu onda im moram citati sifru sa potvrde o prijemu...Nisam zadovoljan sa MSI-om za dva meseca moram nosit laptop na servis onda sta vise o tome reci. Kada bih opet kupovao kompjuter sigurno ne bi bio MSI. Na kraju sam ipak zadovoljan sto sam dobio laptop,sto radi sad dobro hvala Bogu i dobro da su mi br. mobilnoga upisali kako treba pa sam uspeo da stupim u kontakt sa kurirom inace neznam kako bi se snasli hehehe.
|
9.3.2010, 12:43 | #24 | |
Veteran
Član od: 15.10.2006.
Zahvalnice: 125
Zahvaljeno 77 puta na 69 poruka
|
Citat:
I ja imam jednog starijeg ACERA koji se pošteno nakupio prašine, i desi mi se da se ugasi ponekad usled prevelike temperature! Nakon ponovnog paljenja mu CPU radi na max 800Mhz, onda moram da ga ugasim, izvadim bateriju da bih ga potpuno resetovao i onda mu se clock vrati na 1.6Ghz (Turion 64 X2 Dual Core, 1.6 Ghz) U servisu traže 300-400din da ga očiste, i platio bih kad bih znao da će stvarno da ga otvore i očiste fino, ali se bojim da će samo malo da duvnu u njega i kao očišćen. Na šta treba paziti kad se otvara lap (nisam ga do sad otvarao), i kako ga najbolje očistiti? Još davno sam čitao da bi trebalo cooler odvojiti od samog laptopa, jer njegovo okretanje dok lap nije upaljen kao može da prozvede neki elektricitet koji može da ošteti hardver? Jel ovo može da se desi stvarno? Dajte malo informacija u vezi otvaranja i čiščenja, da li treba koristiti Feri?! |
|
Bookmarks sajtovi |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Nokia N95 kao wireless modem | dkdnt | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 20 | 13.9.2010 20:51 |
Postolje za laptop | vlajko3200 | Prenosni računari | 71 | 6.11.2008 23:38 |
Blic kao lampa | akobasmora | Aparati i oprema | 2 | 28.9.2008 16:48 |
Laptop do 1000e? | Wubi | ŠDK - Prenosni računari | 20 | 28.8.2008 2:38 |
Sata hard radi kao IDE? | Akrep | Nosači podataka | 9 | 19.6.2008 23:18 |