![]() |
![]() |
|
Zanimljive Web lokacije Lokacije na Mreži koje su vredne pažnje |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]()
Dogovorom sa ACHTUNG-om ja sam preuzeo oblast iskrcavanje na Siciliji i rat u Italiji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Starosedelac
|
![]()
Kupi zadnji broj Kalibra.
Imaš fenomenalan i detaljan opis bitke kod Monte Kasina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pošto sam ja zadužen za Pacifik (čuvam ga da ga neko ne ukrade
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.222 puta na 7.175 poruka
|
![]()
Ljudi, drago mi je sto su vam otkljucali temu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Ajde da i ja ozvanicim moju teritoriju ![]() -Tenkovi svih nacija ukljucujuci samohodne AT,AA i atriljeriju. -D Day(uz saradnju Corwina),Kursk i Wacht Am Rein. Sve ovo podleze dopunama.Kome god treba pomoc tu sam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Član
Član od: 2.3.2006.
Zahvalnice: 61
Zahvaljeno 25 puta na 17 poruka
|
![]() Citat:
Interesantan sajt. Svasta mozes naci na njemu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Starosedelac
|
![]()
Ovo će biti moj domen:
Bitka za Francusku, Bitka za Britaniju, prelude ratu i Staljingrad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Starosedelac
|
![]()
Onaj sajt je primer kako brdo dobrih informacija moze biti upropasceno dizajnom...
Hvala u svakom slucaju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Hm... Interesantno. Odnekud se stvorio toliki elan
![]() Evo ja mogu da se ponudim ukoliko vam treba pomoć bilo koje vrste sa nemačkim jezikom. Iskreno možda ne bi bilo loše posvetiti jedan domaći sajt Drugom svetskom ratu imajući u vidu da sajt takve tematike i odgovarajućeg kvaliteta ne postoji. Samo se nadam da neće prerasti u nekog mutanta koji će sve manje imati veze sa činjenicama i materijalom vezanim za sam rat a sve više sa nekim provokacijama i tome sličnim ![]() Dakle, samo da poželim "Volle kraft voraus!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Starosedelac
|
![]()
Shlaymara i ja smo skinuli extra enciklopediju o WW2 oruzju.Znaci ima sve.
Silno smo se smejali tuznom Italijanu koji bi sedeo na motoru u pucao: Inace,sada su svi clanovi povezani messengerom. Naravno,uvek ima mesta za nove ljude. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]()
Ko je zaduzen za nemacku mornaricu, evo sajta gde mozete naci sve o bizmarku i tirpicu http://www.bismarck-class.dk/, do poslednjeg detalja.
Verujem da ce ovo za !ACHTUNG!-a biti posebna poslastica ako nije upoznat s tim od ranije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Starosedelac
|
![]()
Problem je u tome sto nemamo coveka specijalca za to,jer to trazi dozu specijalnosti.Sarmatian,hvala u svakom slucaju
![]() Iskreno,nemam vremena da sve stignem.Drz ispite,drz tenkove,drz curi kaput...Osedoh... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]()
Molim lepo. Rado bih pomogao, ali se ne osecam dovoljno upoznat sa WW2 za ucestvovanje u stvaranju strucnog sajta. A i zauzet sam drugim stvarima. Ali racunajte uvek na savet, i link ka nekom dobrom sajtu ili uputu na neku dobru knjigu. Puno srece.
I, achtung, ako kazes da je panter bolji od t-34, licno cu naci hakera da vam unisti sajt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Starosedelac
|
![]()
Kada budemo otvorili forum licno cu da te pozovem na jednu temu koja se bavi time.Sa zadovoljstvom cu da sapunjam T34
![]() ![]() Iskreno,ovo ne trazi neku strucnost.Vise trazi volju.Kao i zelju za ucenjem. Posto se svi tekstovi proveravaju,svako nauci po nesto. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Član
Član od: 22.9.2006.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]()
Ovako,
evo ukljucih se i ja u team dogovorio sam se sa !ACHTUNG!-om moja oblast je operacija Barbarosa (izuzev Staljingrada). Iskreno se nadam da ce nam uspeti projekat. Pozdrav za sve clanove!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Veteran
Član od: 21.1.2006.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 49 puta na 45 poruka
|
![]()
Jel neko uzeo Italijansku mornaricu?
Mogu ja? Prvo opis plovila, a kasnije bi sa nekim podeli bitku za Mediteran jer ima mnogo vise okrsaja nego ostala pomorska ratisa. E imam predlog : Pisimo teme sa podtemama. Znaci Mediteran osnovne stvari, a onda u podtemama opise bitnih bitaka. Ako ispisemo celu jednu temu sa svim podacima ima da smorimo ljude. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Starosedelac
|
![]()
Mozes bilo sta,posto je saradnja 2 coveka brza od rada jednog
![]() Posto nisam jedini sa problemima oko ispita,predlazem da zvanican pocetak rada bude 15. februar.Do tada nabavite literaturu,upoznajte se bolje i povezite. I da,zelim obojici dobrodoslicu u Band Of Brothers ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Veteran
Član od: 21.1.2006.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 49 puta na 45 poruka
|
![]()
Hvala, 15 februara bi trebao da imam kabal uveden sa 2 meseca 64kb flata
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Starosedelac
|
![]()
Da zaokruzimo neke standarde ekipe.Predlazem da svako od clanova nabavi ovu izvrsnu knjigu koja ce biti vise nego potrebna:
Neki od nas je vec imaju,a moze da se nadje putem torrenta.Tezina je 72MB. Ovo ce omoguciti lako nalazenje informacija kao i nemogucnost protivrecnosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
"Duhovi" na sajtu... | Astra | Web razvoj | 11 | 20.10.2007 10:18 |
Kako iz Word Pressa postaviti baner na sajt? | BrankoJokic | Internet usluge | 1 | 14.8.2006 14:55 |
[PHP] Upustvo na srpskom za PHP | zlatko76 | Serverske aplikacije i baze podataka | 6 | 4.4.2006 12:38 |
sugestije na sajt | kenta | Zanimljive Web lokacije | 9 | 1.2.2006 21:30 |