![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Starosedelac
|
![]()
Da mi je znati kako Postal 2 utiče na mozak osmogodišnjaka... Moj mali komšija u Postalu radi stvari od kojih se meni diže kosa na glavi... I uživa. Već je naučio igrati golf lopatom
![]() Ne, stvarno, neke igre samo negativno utiču. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Član
|
![]()
Sto se tice FPS-a na sebi sam primetio da posle igranja nekoliko dana imam izuzetnu percepciju cak zapazim i neke detalje koji ne privlace paznju drugih ljudi
![]() ![]() A da postoje nus efekti itekako da postoje na pr. kada duze sedim ispred pc-a izgubim osecaj za orijentaciju, postanem razdrazljiv, i moc za konverzaciju opadne na minimum.Zato igrajte igre ali nemojte previse!!!!!!!!!!!I sto se tice kreativnosti mozda RPG. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Veteran
|
![]()
napravljen je test u kome su jednim likovima dali da igraju ut 2004 a jednima tetris.posle mesec dana nadgledanja kod tetrisasa nije zapazena nikakva promena ,a kod ut-ovaca je zabelezeno poboljsanje vida za 20%(ovo sve govori).mada ima i slucajeva kada su neku umirali za kompom od uzbudjenja ili igranja igara preko 10 sati(znaci uticu i pozitivno i negativno zavisi kod koga)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]()
Hmmm, ne znam zasto mi bese obrisana poruka u okviru ove teme, a u kojoj sam u sustini rekao samo: "da, igre podsticu kreativnost, ako ne preterujemo i postanemo zatucani".
Anyway- taman bih i da dodam.... Plasim se da smo svi mi koji pisemo ove odgovore, previse i neminovno subjektivni ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku polarnimeda na korisnoj poruci: | ||
culer (26.4.2007) |
![]() |
#25 |
Starosedelac
Član od: 3.12.2006.
Zahvalnice: 370
Zahvaljeno 240 puta na 131 poruka
|
![]()
slazem se, ima tu subjektivnosti, mislim ko ce jos da osudi sedenje za kompjuterom (mislim na nas ovde)! Ali sve stvari su dobre ako se NE PRETERUJE, ljudi pa i alkohol je dobar ako se unosi u normalnim kolicinima, kao i kafa i jos kojesta, samo treba znati granicu!!!
Edit: ja licno isplaniram sve, manje vise, tako da sve ima svoj tok! a igre pomazu!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Član
Član od: 7.9.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]() Citat:
|
|