![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Član
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
![]() Citat:
Kao prvo STEALTH ASSASIN nema poentu u nevidljivosti nego u 4 puta critical, dalje,ti sa slayerom mozes samo da gledas kako gines od bilo kog agi ili str heroja jer i ako imas scepter,mozes da uzmes samo oko 700-800 HP-a jer ako nisi znao postoji nesto sto se zove ARMOR... Poslednja ispravka: Patton (28.1.2006 u 18:29) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Eto, posto mi je dosadilo malo da cistim postove od potencijalnih prozivki i prepucavanja javna opomena da se malo smire strasti... ili nastavite verbalno opaljivanje klempi, ali preko privatnih poruka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Član
Član od: 12.12.2005.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 16 puta na 10 poruka
|
![]()
E, da. Zabavno je slusati i citati o svim strateg. u DotA. Te stealth je dobar zbog 4X critical, nanosi preko 1000 dmg. na 20 lvl., te sniper sa burizom, hyperstone i butterfly sabija. Jeste, tacno je sve to, ali postoji i druga taktika. Ja licno vise volim da igram polako, na sigurno, ne da samo jurim protivnicke heroje. Heroji kao chen, furion ili druid sa medvedom ruse kule na svojoj strani, a da ne stignu ni do 7-8 lvl., a onda se prebace na sledecu stranu. Takodje su dobri neki int. heroji koji sa dva blasta sruse citavu grupu protivnickih creepova i oslobode prostor svojima. A str. i agi. heroji 5-6 lvl. mogu da se kriju iza kule( koja vrlo brzo pada). Igrao sam dosta partija ( protiv dobrih igraca ) koje su se zavrsavale a da su heroji jedva prelazili 16 lvl. Pa posle dzaba njima sto imaju vise killova i sto je neko taman kupio butterfly. tada je vec kasno.
Problem je samo nekad ubediti saigraca da te prati da rusite kule i probijate rano u partiji kad on samo misli koliko mu jos fali do demonedge ili sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Veteran
|
![]()
Tačno! Ali objasni ti to ovom naučniku, koji bi samo da se bije!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Član
|
![]() Citat:
@Redislaw...dobro ajde posto smo zakljuchili da nemas pojma,da predjemo na neku drugu temu... ![]() Ma zezam se ,nemoj da se odma ljutish... I da,zeznuo sam se,nisam mislio na Stealth Assasina(Rikija),nego na Phantom Assasina(Warden-ku),koja kad ti lupi Critical klempu od >1000 damage-a,mozes samo da budes imun na chekanje da ponovo ozhivish...poz!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Član
|
![]() Citat:
Pa ako cemo da se vredjamo na toj osnovi...... Naravno da ima jos heroja imunih na magije,ali ovde je bilo reci o necem sasvim drugom-ultimate magiji,a ne o tome koliko heroja ima imunih na magiju i koji su to.. Damage se povecava od zavisnosti od tvog inventara,a ako imas veliki life leech damage je manje-vise bitan(leech 60% sa n'aixom) Ali sve je to stvar licnih ubedjenja i o tome se moze raspravljati do u nedogled,prema tome mislim da bi ovde trebalo staviti tacku... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Član
|
![]() Citat:
Koliko ja znam NIJEDAN heroj nije imun na magije,ali mozda ti to znas bolje...covek se uchi dok je ziv... P O Z ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Veteran
|
![]() Citat:
I ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Član
|
![]()
@REDisLAW MIR brate
Jedno pitanje za sve Da li ste probali silencera? Ultimate magije mu je da sve protivnicke jedince na mapi ne mogu da koriste magije Jedna od magija je da kada ubije protivnickog heroja ukrade 1 int.=ubijenom heroju oduzima 1 int. i prebacuje u svoj int. status Druga magija je nalik auri zahvaljujuci kojoj protivnici budu silenceovani na odredjeno vreme ukoliko iskoriste bilo koju magiju . . . . . Sta ste sa njim(ako ste igrali s o bim herojem) imali u inventaru i kao sta bi ste nosili u inventaru da koristite ovog heroja? toliko od mene za sad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Član
|
![]()
Silencer moze da bude koristan, ali najvise u masovnim bitkama heroja. Tada njegova ultim. mag. dolazi do izrazaja, naravno u konjukciji sa njegovom aurom. Sjajna stvar - cim prvi protivnicki heroj baci magiju u njegovoj blizini ( mislim da je domet 800) svi ostali su silencovani. Posle se oni svadjaju - "Ti si bacio tu bezveznu magiju pa sada ja ne mogu nista da bacim" ili nesto tipa " E, sad kad krenemo u bitku pustite prvo mene, moja mag. je najvaznija"
![]() Inace, njemu bi svakako dobro dosao ginsoo posto pravi veliki damage ako ima veliki int. Mozda cak jos neki item za damage ili attack speed, mada je to tesko sklopiti jer on ne moze mnogo da zaradi. Silencer je prvenstveno dobar kao podrska, i treba ga voditi u bitke gde su po mogucnosti svi protivnicki heroji na okupu ( i paziti ga naravno, ipak je to int. heroj) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Član
|
![]() Citat:
Ja sam probao par puta i ne svidja mi se bas nesto,jer MRZIM da sklapam Guinsoo.| P O Z |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Veteran
|
![]()
Ljudi, o kojoj Doti vi pričate? U ovoj što mi igramo Silenceru je zadnja, da kad ga pogodi običnim atackom, nemože da koristi magije 2,3,4 sec. po lvl-ima...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Član
|
![]() Citat:
Tacnije zadnja magija mu je da niko od protivnickih heroja na mapi ne moze da baca magije,a ne da kada pogodi heroja da pogodjeni ne moze da baca magije Ako ubije protivnickog heroja oduzima mu int. i dodaje sebi I to je na verziji 6.27b |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Veteran
|
![]()
Da bre! To je DotA koju mi igramo! V6.09 i najbolja je!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Veteran
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 9 puta na 6 poruka
|
![]()
Na www.dotahomer.com se moze skinuti DotA Allstars 6.27b_AI sto je po meni najbolja verzija Dote sa botovima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Novi član
|
![]()
ej samo da znate da cu sad da skinem tu igricu
neznam koja je i neznam o cemo se radi ali po ovome shta caskate mora da je dobra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Član
|
![]() Citat:
Tacnije to je scenario za W3 TFT ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
dota |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
DotA All-stars | Lucic Nemanja | Online susreti | 79 | 14.6.2009 22:48 |
Izrada mapa: DotA Marvel comics edition | Adonai037 | Mrežne igre | 5 | 1.8.2007 2:03 |
Dota i Kanter | skorpius | Akcione igre | 24 | 23.11.2006 6:55 |
Metacritic lista - Strategije | The mighty Boo | Strateške igre | 14 | 4.9.2006 22:37 |