![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Starosedelac
|
![]()
@Alobre Probao je i Gspot...
@Black Arrow Proveri neki drugi konverter, mozda taj nije dobar, za svaki slucaj i takodje proveri na drugom kompu te .mov fajlove, mozda nesto sa njima nije u redu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Desavalo mi se da skinem Photoshop video tutorijale u mov i qt formatu i ni kod mene nisu radili kako treba jer idioti od "profesionalaca" ne znaju da odrade god damn screen capture kako treba...Dakle,problem je u nedostatku IQ tipa koji je pravio tutorial a ne u tvojim kodecima i Quicktime playeru.
Vjeruj mi,vidjeces da ce ispasti tako. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Član
Član od: 19.12.2006.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Tako i ja pocinjem da mislim. Ta greska se, naravno, ne moze ispraviti?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
V.I.P.
|
![]()
@ZoranM
Ako je taj neko radio sa programom koji sam spomenuo, mozda je koristio taj njegov kodek (koji je naravno default) pa ga treba imati da bi se gledalo. Inace se u samom programu moze i konvertovati u drugi format (npr. avi xvid divx...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Starosedelac
|
![]()
Ajde probaj ovako: otvori taj .mov fajl u quck time, zatim idi na Edit>Prefences>Quick time prefences>Advanced, pa pod Video oznaci Safe mode, potvrdi pa reci je li se sta promenilo.
Probaj ici na Window>Show movie inspector i vidi sta pise pod format, cuo sam da quick time sa hdv formatom ima problema. Jos jednom ti savetujem da probas na drugom kompu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Član
|
![]()
Momci, nasao sam resenje za ovaj problem!
Cackao sam skoro 10GB tutorijala koje sam skinuo i uspeo da primetim da su tvorci tutorijala koristili EnSharpen kodek. To je najbolji kodek jer omogucava dobru kompresiju i odlican kvalitet slike. Znaci, samo to lepo skinete sa http://www.techsmith.com/download/codecs.asp nesto je jako malo (350KB), instalirate i sve lepo radi u bilo kom playeru. Evo, meni sad sve sljaka kako treba, znaci super ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
aka Shon3i
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 191 puta na 129 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Član
|
![]()
Da, pogresio sam...
Ali, glavna poenta je bila resavanje problema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Svježe dignuti Window pravi probleme | eniac | Operativni sistemi | 15 | 4.7.2007 0:20 |
Koji codec pack? drugi dio | zemljanin | Video/TV softver | 2 | 20.5.2007 23:51 |