![]() |
![]() |
|
O SK-u uopšte Opšta rasprava o izgledu i sadržaju časopisa. Primedbe, predlozi i pohvale su dobrodošli! |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
Tako je bilo cim su uveli kupon (pravila), i sta ti je to toliki problem, i ovako je dzaba registracija
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Veteran
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 95 puta na 71 poruka
|
![]()
Zanimljivo je koliko su modovi revnosni u brisanju mojih postova.
Svejedno, ponovicu pitanje: "Da li ima neke sanse da umesto Foruma sklopite dogovor sa KGB ili Mojo igaonicom." Te 2 su trenutno TOP u gradu, i uzitak u gejmingu je osetno manji u svakoj drugoj igraoni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
Ja sam obrisao poruku jer nema veze s temom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Starosedelac
|
![]()
Ok je bilo kakva nagrada ili shta vec, ali samo 2 sata igranja?!To mora da je neka ultra igraonica gdje su 2 sata vrijedna kao negdje recimo 5 sati...U igraonici gdje ja radim 10 sati koshta 2.5 evra.Ovo je suvishe jeftino, ali to nikako ne moze biti da ne valja.Kad se uzme u obzir da imamo megabit na 11 rachunara onda je to josh 1 +...Mozda mnogo ljudi iz BG dolazi sa tim kuponima pa je zato nagrada tako mizerna, al' svaka nagrada je dobra...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Starośeđelac
|
![]() Citat:
Kako god, po meni dva sata uopste nije malo kad se radi o kuponu, pogotovo ne ako obezbjedjuje besplatno igranje. A ne mogu da zamislim kupon koji garantuje recimo 5 sati igranja... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Veteran
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 95 puta na 71 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
No lifers...
Takvi stvarno trebaju da se zapitaju na sta trose vreme. Ja u igraonici mogu da provedem maksimalno sat vremena, a i tu se smorim. Ne razumem sto uopste idu kad imaju komp u kuci. U igraonicu idem samo kada se okupi nas 10-oro pa odemo da se cepamo u couteru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Kod nas je igranje igara 1 sat - 1 evro a korišćenje interneta 1 sat - 2 evra. A u ovu jednu igraonicu likovi uzmu CS da igraju preko neta i plaćaju kao obično igranje igara. Eto koliko su pametni ovi što rade tamo...
A igraonice su uvek pune. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Starosedelac
|
![]()
Kod mene na banovom 50 din 1h..a bilo do skoro 40 din...dz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Starosedelac
|
![]()
Ma man'te se ove teme. Uz casopis dobili 2 sata za dz, a vi 'ocete preko 'leba pogace. Koliko ja znam(a mozda i gresim), ideja je Foruma za ta dva sata igranja......PA ONDA ZOVITE "FORUM" I NJIH GNJAVITE!...
![]() A sto se tice 10 sati u igraonici(a jos ako ima komp u kuci).... mislim to je stvar izbora....ali.... onda taj nek se lepo skine roditeljima sa grbace, nadje stan, posao i devojku i nek' pocne da zivi. Pa i ja koji volim da igram, radim, gledam filmove, slusam muziku na kompu, pa gde da sklopim 10 sati kod kuce.... ovol'ke mi oci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() A sto se tice toga da mi je poriv za kupovinu casopisa nekoliko sati u igraoni...pa veruj mi da nisam jedini...Jos par mojih ortaka rade istu stvar. Dok smo isli u srednju (tesla) forum je bilo mesto na koje smo isli kad smo bezali sa casova (zvali smo ga elektronski parkic ![]() ![]() ![]() I da koji je tvoj poriv da kupujes sk...Bas me zanima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Svi imaju komp kuci, ali 90% ljudi nema kuci net.Wireless je teshki shit, kablovska obuhvata centar, a adsl je ultra skup... Jednu stvar nisam rekao ![]() ![]() Celeroni na 2.4, nvidia fx 5200, 512 rama...E sad, u planu je obnova mashina...ali i kad se to desi cijene ce ostati iste.Inache i ovdje 1 sat koshta 0.5 evra, samo shto bonuse dobijash na uplacena 3 sata dobije se 4, na uplacenih 5 sati dobije se 10... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Novi član
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na jednoj poruci
|
![]()
Dogovor koji SK i Forum imaju nije bio revidiran uzimajući u obzir da je SK poskupeo sa prvobitnih 70 dinara dok je u Forumu 1h bio ako se ne varam 35 dinara na sadašnju situaciju kada je SK 140 dinara a 1h u Forumu 50 dinara, i moram da priznam da je to bila obostrana greška.
Jedini problem koji se javlja kod kupona je kad vrednost kupona prevazilazi cenu časopisa jer se dešava situacija koji smo imali ja mislim u jednom trenutku sa Gamerom (Vaso jel smem da pominjem druge časopise iako više ne izlaze? ![]() Što se tiče učlanjenja ono je besplatno i ceo proces traje bukvalno 2 minuta i nije vezano za SK već za činjenicu da samo članovi mogu da koriste usluge i nečiji komentar da nisu hteli da mu prime kupon ne stoji jer svakodnevno imamo od 10 pa do 50-tak i više kupona početkom meseca kad izađe novi broj U svakom slučaju problem će biti rešen od narednog meseca na ovaj ili onaj način a u svakom slučaju na zadovoljstvo čitalaca (ako ništa drugo SK će da pojeftini na 100 din ![]() ![]() Vuk Forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
V.I.P.
|
![]()
Malo me začudilo da su neki pomislili na sedenje 10 sati u igraonici... Kao što reče Lunatic, danas sat, sutra dva... Postoji softver koji vodi računa o potrošnji.
A inače, i meni je ovo bockalo oči (2x40 ili 2x50 = 140 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
Član od: 16.11.2008.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Sve je to super, dva sata. Ali, bio sam nedavno u Ruzveltovu 1 i trazio forum igraonicu da iskoristim dva sata i nema je nigde. Moze li neko da mi objasni u cemu je stvar. Forum igraonice u podzemnom prolazu ispod Vuka nema, pise neko renoviranja...Jel to sad sredjeno i ko koga ovde jase...?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Raspitaćemo se i odgovorićemo ti.
Nema potrebe za nerviranjem i jahanjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
Član od: 16.11.2008.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Nadam se da hocete jel se u poslednje vreme stvarno lose pokazujete...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.092 puta na 3.804 poruka
|
![]()
Pa jel ti nije bolje da isečeš kupon igraš se 2 sata i posle prodaš sk za 100 din pa dodaš 40 pa kupiš opet pa opet sečeš kupon i tako u krug...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Starosedelac
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.000
Zahvaljeno 401 puta na 248 poruka
|
![]()
Ljudi koliko vam je tesko da uvedete broadband kod kuce? Ni original igre ne kostaju onoliko kao nekada, stvarno nema poente ici u igronice (osim mozda na turnir i ligu)
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku 3LANCER na korisnoj poruci: | ||
stepanov (3.10.2009) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kao SATA II hoće da radi ali... | ivanza | Nosači podataka | 1 | 25.1.2008 21:32 |
Sata cd-rom problem | Sallee | Nosači podataka | 2 | 24.12.2006 13:24 |
sata II hdd | nikolasmiljanic | Nosači podataka | 7 | 20.12.2006 15:46 |
SATA controler + PATA optika, par pitanja... | blueboyns | Nosači podataka | 3 | 22.10.2006 2:07 |