![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.3.2007.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 780 puta na 600 poruka
|
![]()
Ne mogu da zamislim da neko sa IQ>90 uradi tako nesto...
Stvarno, sto je previse, previse je... |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Član
Član od: 22.12.2006.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 39 puta na 11 poruka
|
![]()
Ovo nema veze sa radom NA racunaru, ali ipak.....
Davno je to bilo, ima dosta godina, bio drug kod mene i igramo mi neki menager.... Medjutim nestane struje, i mi sta cemo da nam ne bude dosadno dok cekamo da dodje struja, upalimo neki radio sto sam imao na baterije. Medjutim kako je nesto zvucnik krcao, resili mi da stavimo zvucnike od kompa na radio, pa tako da slusamo muziku. Ali posto su zvucnici isli na struju.....ukljucim ja njihov adapter u struju kad ono rade zvucnici, radi radio i mi sve sretni kako imamo muziku dok "nema" struje......Trebalo nam je jedno dvadeset minuta da skontamo da zvucnici rade na struju i da je struja odmah i dosla................ |
![]() |
![]() |
#25 |
Veteran
Član od: 31.1.2007.
Zahvalnice: 438
Zahvaljeno 587 puta na 232 poruka
|
![]()
A sta mislite ko je prao kabl od monitora rakijom? Naravno, ja.
Bilo je to, mislim '99 ili '00. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#27 |
Veteran
|
![]()
Hehe.
Monitoru nista nije bilo, valjda, ne znam. Kupio sam posle toga neki drugi komp, a onaj sam prodao, sa sve monitorom i novim napajanjem (bio je to 486). Nisu mi se zalili posle da ne radi. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Veteran
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Recimo ja sam jednom instalirao 4 anti-virusa na kompjuter pa mi je od 10 do 15 min.pisalo welcome kada sam palio kompjuter,a trebalo je oko 30sec. da ga refresujem,jedva mi je vracen komp iz mrtvih
|
![]() |
![]() |
#30 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
Doneo mi neki drugar komp na servisiranje, a ja mu iz zezanja rekao da kupi antifriz, jer moram da zamenim vodu u hladnjaku (a nema vodeno hladjenje). Kad ono on sutra doneo antifriz, samo da mu ne prokuva
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E setio sam se jos jednog:
Instalirao mi jedan lik XP na onom prvom krsh kompu i sad kad se gasi, posto je bio stari sistem, treba da se nakon logoff-a drzi dugme za iskljucivanje 5sekundi ili tako nesto. I on to meni rekao i kad sam trebao da ga iskljucim ja kliknem na shut down i drzim klik 5 sekundi i naravno nista.... pa sam vadio kabal ![]() E a gde bese ono bilo da je jedan lik isekao konektor na grafi (koliko se secam GF7900 i to jos kada je izasao) testerom da bi mu stao u slot na maticnoj ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Veteran
|
![]()
Evo jedna sveza provala, juce sam skinuo caletu neke dokumente, on ih lepo pogledao i i reko mi ajde sad mi ih lepo daj, je kazem cekaj ne mogu odmah i on pita gde su a ja mu kazem na hard disku a on me gleda pa mi kaze pa daj mi taj hard disk
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Instalirao ja vistu ultimate i slucajno namestio da mi tastatura bude na Srpskom,pokusavao sam da je stavim na engleski ali mi se uvek vracala,na kraju sam poludeo i ponovo instalirao O.S.
|
![]() |
![]() |
#36 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]()
Pa kad instaliras Vistu
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Član
Član od: 8.1.2007.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 16 puta na 4 poruka
|
![]() Citat:
![]() Evo bas jedan primer og strane starijeg coveka: Zove me cale od mog druga da mu ocistim komp od virusa i on kaze: "Aj ti vidi to tamo mozda je taj virus nagrizo kablove......."!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#39 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Član
|
![]()
Kako se crta na kompjuteru?
Mozes koristiti paint (objasnim ja kako se pokrece paint i kako se crta). Aha, dobro, ajd kasnije cu da sad ne trosim boju bezveze. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Razgovori o fotografiji • Kako do boljeg snimka, do uspešnijeg rada | Simke | Fotografija | 219 | 10.9.2014 17:14 |
Potreban program za snimanje rada na računaru | LoneWolf | Video/TV softver | 23 | 21.2.2012 12:04 |
Video igre - uticaj na mlade i još ponešto | Nenad Stevanović | O igrama uopšte | 116 | 10.3.2009 0:04 |
Forum Sveta kompjutera - Bezbedno i korisno mesto na internetu. | Simke | Forum o forumu | 7 | 10.1.2008 16:37 |
"Duhovi" na sajtu... | Astra | Web razvoj | 11 | 20.10.2007 10:18 |