Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Ostale teme > Brbljaonica
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!)
(Pravila pisanja: kliknite ovde.)

Tema zaključana

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 11.11.2007, 11:57   #21
zoran845
Deo inventara foruma

Član od: 7.6.2007.
Zahvalnice: 871
Zahvaljeno 2.574 puta na 1.456 poruka
Slanje poruke preko Yahooa korisniku zoran845
Određen forumom Re: Vaše "provale" tokom rada na računaru

Citat:
Dreamfall kaže: Pregled poruke
Moj komsija dobio graficku na poklon... ubacio u kuciste... stavio graficku na DVD citac...
Iskreno se nadam da si sve ovo izmislio. Jeste da je glupost sveobuhvatna i bezgranična, ali što je mnogo - previše je...
zoran845 je offline  
Stara 11.11.2007, 12:02   #22
donator99
Deo inventara foruma

Član od: 10.3.2007.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 780 puta na 600 poruka

Ne mogu da zamislim da neko sa IQ>90 uradi tako nesto...
Stvarno, sto je previse, previse je...
donator99 je offline  
Stara 11.11.2007, 12:57   #23
Dreamfall
Banned

Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka

Citat:
zoran845 kaže: Pregled poruke
Iskreno se nadam da si sve ovo izmislio. Jeste da je glupost sveobuhvatna i bezgranična, ali što je mnogo - previše je...
Nazalost nisam izmislio voleo bih da jesam mada komsija koji ima 9 god i dobio je prvi komp moze svasta da uradi.Kad sam ja imao 8 god dobijem komp za rodjendan dosao covek iz firme gde je komp kupljen sve poveze i ode.Zvucnici su bili do kraja odvrnuti a covek mi je rekao de se nalazi mjuza i napomenuo mi je nesto za volume dugme a ja na hardu video Alice Cooper-Poison klikno 2x kad je ono grunulo ja sam sag'o glavu jer sam mislio da puce nesto u kompu.Onda sam otrcao iz sobe ostavio Coopera da gruva i onda posle par minuta dosao brat i smanjio a ja u drugoj sobi kao spavam ne znam o cemu se radi.
Dreamfall je offline  
Stara 11.11.2007, 13:04   #24
ro@drunner
Član

Član od: 22.12.2006.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 39 puta na 11 poruka

Ovo nema veze sa radom NA racunaru, ali ipak.....
Davno je to bilo, ima dosta godina, bio drug kod mene i igramo mi neki menager.... Medjutim nestane struje, i mi sta cemo da nam ne bude dosadno dok cekamo da dodje struja, upalimo neki radio sto sam imao na baterije. Medjutim kako je nesto zvucnik krcao, resili mi da stavimo zvucnike od kompa na radio, pa tako da slusamo muziku. Ali posto su zvucnici isli na struju.....ukljucim ja njihov adapter u struju kad ono rade zvucnici, radi radio i mi sve sretni kako imamo muziku dok "nema" struje......Trebalo nam je jedno dvadeset minuta da skontamo da zvucnici rade na struju i da je struja odmah i dosla................
ro@drunner je offline  
Stara 11.11.2007, 14:41   #25
alesandro
Veteran

Član od: 31.1.2007.
Zahvalnice: 438
Zahvaljeno 587 puta na 232 poruka

A sta mislite ko je prao kabl od monitora rakijom? Naravno, ja.
Bilo je to, mislim '99 ili '00. Kompjuter jednostavno nije hteo da se upali i na monitoru je uvek bila crna slika (), ja sam se napravio pametan i trljao PIN-ove rakijom kako bi oni proradili. Kasnije se ispostavilo da je crklo napajanje.
alesandro je offline  
Stara 11.11.2007, 18:57   #26
RUSuper
Deo inventara foruma

Član od: 10.11.2007.
Zahvalnice: 2.120
Zahvaljeno 786 puta na 496 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku RUSuper Slanje poruke preko Skypea korisniku RUSuper

Citat:
alesandro kaže: Pregled poruke
A sta mislite ko je prao kabl od monitora rakijom? Naravno, ja.
Bilo je to, mislim '99 ili '00. Kompjuter jednostavno nije hteo da se upali i na monitoru je uvek bila crna slika (), ja sam se napravio pametan i trljao PIN-ove rakijom kako bi oni proradili. Kasnije se ispostavilo da je crklo napajanje.
Moram da isprobam tvoju metodu
RUSuper je offline  
Stara 11.11.2007, 19:18   #27
alesandro
Veteran

Hehe.
Monitoru nista nije bilo, valjda, ne znam. Kupio sam posle toga neki drugi komp, a onaj sam prodao, sa sve monitorom i novim napajanjem (bio je to 486). Nisu mi se zalili posle da ne radi. Mozda jos uvek radi?! Uglavnom - KIDS, DO NOT DO THIS AT HOME! lol
alesandro je offline  
Stara 11.11.2007, 19:52   #28
alesandro
Veteran

Citat:
zuna kaže: Pregled poruke
pa ljoodi ne pishu nista znaimljwo imas neku bolju ideju sta da radimo? ? ?
Ljudi, postoje jos neke teme osim ove. Jeste ovo brbljaonica, jeste ne broje se poruke u njoj, ali ako je tema vezana iskljucivo za nase provale koje su nam se desile za vreme rada na racunaru, onda cemo o tome pisati. Ja sam svoju ispricao, mozda ih ima jos, ali o tome neki drugi put. Sada je red na vas da vi ispricate nesto zanimljivo. Ako imate, slobodno to podelite sa nama, a ako ne... mozete prokomentarisati, ali nije lepo i po pravilima ovog foruma nije uljudno i dozvoljeno prepucavanje i kaznjava se prvo zutim kartonima, kasnije crvenim itd. Vidim ti i tvoj drugar RUSuper ste novi clanovi pa se jos niste uhodali... ima vremena, nisam ni ja tako stari clan, ali postujem druge i ne spamujem teme nepotrebnim izjavama. Ne kazem da vi ne postujete druge, daleko od toga, nego vam samo skrecem paznju na pravila Foruma Sveta Kompjutera sa kojim ste morali da se usaglasite prilikom registracije.
alesandro je offline  
Stara 11.11.2007, 20:00   #29
RUSuper
Deo inventara foruma

Slanje poruke preko MSN-a korisniku RUSuper Slanje poruke preko Skypea korisniku RUSuper

Recimo ja sam jednom instalirao 4 anti-virusa na kompjuter pa mi je od 10 do 15 min.pisalo welcome kada sam palio kompjuter,a trebalo je oko 30sec. da ga refresujem,jedva mi je vracen komp iz mrtvih
RUSuper je offline  
Stara 11.11.2007, 20:12   #30
Beagle
Drug Član

Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka

Doneo mi neki drugar komp na servisiranje, a ja mu iz zezanja rekao da kupi antifriz, jer moram da zamenim vodu u hladnjaku (a nema vodeno hladjenje). Kad ono on sutra doneo antifriz, samo da mu ne prokuva
Beagle je offline  
Stara 11.11.2007, 20:13   #31
Dreamfall
Banned

Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka

Citat:
RUSuper kaže: Pregled poruke
Recimo ja sam jednom instalirao 4 anti-virusa na kompjuter pa mi je od 10 do 15 min.pisalo welcome kada sam palio kompjuter,a trebalo je oko 30sec. da ga refresujem,jedva mi je vracen komp iz mrtvih
Jao meni je tako panda antivirus pravio probleme ukljucim komp ugasi se monitor posle 10 sec i tako sam ja jedno 100x pokusavao ctrl+alt+del da otvorim task menager i onda termnate panda.exe proces dok se ne ugasi slika i uspeo sam na kraju a onaj koji mi je dao antivirus posle se iscepao od smeha i rekao mi je da mi nije dao dobru verziju nego neki beta sh*t.@RUSuper procitaj pravila foruma evo mene malopre banovashe sa nekog americkog foruma jer me mrzelo da citam pravila nemoj da zavrsis kao ja
Dreamfall je offline  
Stara 14.11.2007, 21:58   #32
uros@3D
Deo inventara foruma

Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 1.193
Zahvaljeno 1.918 puta na 966 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku uros@3D

E setio sam se jos jednog:

Instalirao mi jedan lik XP na onom prvom krsh kompu i sad kad se gasi, posto je bio stari sistem, treba da se nakon logoff-a drzi dugme za iskljucivanje 5sekundi ili tako nesto. I on to meni rekao i kad sam trebao da ga iskljucim ja kliknem na shut down i drzim klik 5 sekundi i naravno nista.... pa sam vadio kabal

E a gde bese ono bilo da je jedan lik isekao konektor na grafi (koliko se secam GF7900 i to jos kada je izasao) testerom da bi mu stao u slot na maticnoj Imalo je jos svega i svacega na toj temi ali sam zaboravio gde se nalazi?
uros@3D je offline  
Stara 14.11.2007, 22:10   #33
evanghelion
Veteran

Član od: 25.3.2006.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 272 puta na 155 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku evanghelion

Evo jedna sveza provala, juce sam skinuo caletu neke dokumente, on ih lepo pogledao i i reko mi ajde sad mi ih lepo daj, je kazem cekaj ne mogu odmah i on pita gde su a ja mu kazem na hard disku a on me gleda pa mi kaze pa daj mi taj hard disk i ja pocnem da se cepam. Cale poludeo, pomislio da ga za*ebavam i poceo da psuje!
evanghelion je offline  
Stara 14.11.2007, 22:10   #34
RUSuper
Deo inventara foruma

Citat:
uros@3D kaže: Pregled poruke
E a gde bese ono bilo da je jedan lik isekao konektor na grafi (koliko se secam GF7900 i to jos kada je izasao) testerom da bi mu stao u slot na maticnoj Imalo je jos svega i svacega na toj temi ali sam zaboravio gde se nalazi?
Pa taj nije citav!
RUSuper je offline  
Stara 15.11.2007, 17:20   #35
RUSuper
Deo inventara foruma

Instalirao ja vistu ultimate i slucajno namestio da mi tastatura bude na Srpskom,pokusavao sam da je stavim na engleski ali mi se uvek vracala,na kraju sam poludeo i ponovo instalirao O.S.
RUSuper je offline  
Stara 15.11.2007, 17:43   #36
zdravkelja
Deo inventara foruma

Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka

Pa kad instaliras Vistu Sta ce ti, to ce trebati tek za 1.god
zdravkelja je offline  
Stara 15.11.2007, 19:35   #37
Dru1D
Član

Član od: 8.1.2007.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 16 puta na 4 poruka
Talking Re: Vaše "provale" tokom rada na računaru

Citat:
evanghelion kaže: Pregled poruke
Evo jedna sveza provala, juce sam skinuo caletu neke dokumente, on ih lepo pogledao i i reko mi ajde sad mi ih lepo daj, je kazem cekaj ne mogu odmah i on pita gde su a ja mu kazem na hard disku a on me gleda pa mi kaze pa daj mi taj hard disk i ja pocnem da se cepam. Cale poludeo, pomislio da ga za*ebavam i poceo da psuje!
A najgore je sa starijim ljudima jer ne razumeju nis' od toga.... sry off...

Evo bas jedan primer og strane starijeg coveka: Zove me cale od mog druga da mu ocistim komp od virusa i on kaze: "Aj ti vidi to tamo mozda je taj virus nagrizo kablove......."!!!!

Dru1D je offline  
Stara 15.11.2007, 19:43   #38
Carl Jonson CJ
Starosedelac

Član od: 27.10.2005.
Zahvalnice: 733
Zahvaljeno 294 puta na 147 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Carl Jonson CJ

Citat:
Aj ti vidi to tamo mozda je taj virus nagrizo kablove.......
Ово је непревазиђено
Carl Jonson CJ je offline  
Stara 15.11.2007, 21:04   #39
RUSuper
Deo inventara foruma

Citat:
zdravkelja kaže: Pregled poruke
Pa kad instaliras Vistu Sta ce ti, to ce trebati tek za 1.god
Ma sta me briga vista je odlicna,samo da se zahtevnosti smanje,a i drajveri prave problem na 64bit-noj,ali je u svemu ostalnom bolja od XP-a(po meni)
RUSuper je offline  
Stara 17.11.2007, 21:31   #40
darko90
Član

Član od: 4.1.2007.
Zahvalnice: 225
Zahvaljeno 25 puta na 13 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku darko90

Kako se crta na kompjuteru?
Mozes koristiti paint (objasnim ja kako se pokrece paint i kako se crta).
Aha, dobro, ajd kasnije cu da sad ne trosim boju bezveze.
:bood ala:
darko90 je offline  
Tema zaključana

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Razgovori o fotografiji • Kako do boljeg snimka, do uspešnijeg rada Simke Fotografija 219 10.9.2014 17:14
Potreban program za snimanje rada na računaru LoneWolf Video/TV softver 23 21.2.2012 12:04
Video igre - uticaj na mlade i još ponešto Nenad Stevanović O igrama uopšte 116 10.3.2009 0:04
Forum Sveta kompjutera - Bezbedno i korisno mesto na internetu. Simke Forum o forumu 7 10.1.2008 16:37
"Duhovi" na sajtu... Astra Web razvoj 11 20.10.2007 10:18

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 22:01.