![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 | |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]() Citat:
Ja zamalo nisam stradao sa bajsa proshle nedelje. Pichim ja niz Vojvode Stepe punim gasom, propisno desnom stranom, kada lik (ide uzbrdo, meni u susret) sa golfom reshi da skrene u jednu bochnu ulicu dva metra pre nego shto cu ja da prodjem pored njega! Milimetri su odluchivali dal ce da mi zakachi zadnji tochak ili ne. Boli njega paja za prvenstvo prolaza i ostale bakrache, a shto nechiji zivot zavisi od toga nema veze ![]() Navoruchenije: batali se osecaja i ostalih gluposti i turi kacigu na glavu! Znam da ja hocu. @todos Brate, za tebe je i Burago opasno oruzje ![]() Poslednja ispravka: Beagle (20.6.2008 u 12:21) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Član
Član od: 31.5.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 58 puta na 50 poruka
|
![]()
Pa dobro bre, ja te podmladi, a ti tako.
Sorry u svakom slucaju. Malo sam se nasalio na tvoj racun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Deo inventara foruma
Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 3.544
Zahvaljeno 1.792 puta na 756 poruka
|
![]() Citat:
Mislim da jedino kod nas od balavurdije mozes da cujes komentare i vidis podsmeh onima koji nose kacigu. ![]() Svaki dobar bajker zna da je kaciga nesto na cemu se ne stedi i sto uvek mora da bude na glavi. Ti si pazljiv i iskusan vozac, ali neko drugi mozda nije... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Veteran
|
![]()
Ma ljudi koliko god vi bili dobri vozaci, to nece uticati na kretena koji daje zmigavac tek kada skrene ili trubi tek kad te udari.
Dok se vozim bajsom trudim se da sto korektnije vozim, signaliziram skretanje rukom, na raskrsnici nikog ne secem ali dzaba to tebi kada se nadje neka budala ili jos gore, pijana budala kog boli uvo za sve. Na to vi nemozete uticati. Priznajem, kacigu ne nosim dok vozim bajs jer se znojim - jes da ima one rupe za vazduh al kad smeta smeta. A ako ikad kupim motor, pa makar i skuter, verovatno cu da nosim kacigu - da ne trosi majka na crnu konfekciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Starosedelac
Član od: 30.4.2006.
Zahvalnice: 621
Zahvaljeno 264 puta na 174 poruka
|
![]()
Todos - care -
![]() ![]() ![]() Alal vera svaka čast ... ![]() ![]() ![]() Kaciga glavu čuva .... bre .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Starosedelac
|
![]()
E da a koliko vas je dok je vozilo motor sa kacigom primetilo da se vidljivost i preglednost saobracaja smanjuje to isto moze da izazove nesrecu! Narocito ako ti neak budala priolazi odpozadi,ne mogu retrovizoti sve da otkriju!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Todose ti si otvorio ovu temu zapravo da nas sve upozoris od takvih kao sto si ti?
![]() Cuo sam za svakojake zezove u voznji, ali ti si premasio sve. Valjda si to sada naucio gde je kvacilo, kocnica i gas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.209 puta na 7.168 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
A kontru na bicikli nikako nisam mogao da ukapiram! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Onda nisam mogao bez nje! Poslednja ispravka: VojaM (20.6.2008 u 14:21) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.7.2007.
Zahvalnice: 703
Zahvaljeno 888 puta na 379 poruka
|
![]()
Kako kad, obicno je nosim, najvise zbog kazni, a i lepa mi je
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Deo inventara foruma
Član od: 2.7.2007.
Zahvalnice: 703
Zahvaljeno 888 puta na 379 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||
Veteran
|
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Starosedelac
|
![]()
Zasto ne ubijete 2 muve jednim udarcem... kupite tenk.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 3.544
Zahvaljeno 1.792 puta na 756 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
.
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 707 puta na 496 poruka
|
![]() Citat:
To je bas ono o cemu sam ja govorio - vozaci nekad u nepaznji ne vide bicikliste. Covek vozi brzo, zuri se negde, probija se kroz tesnu ulicu, jedna ruka na volanu, druga ruka drzi mobilni; dodajte tome jos sunce u ocima i biciklistu u nekoj sivoj odeci i imate recept za tragediju. Bio je jedan dokumentarac o kuririma iz New Yorka koji koriste bicikle. Gotovo svaki od njih je imao bar neki prelom, iako nose kacige. Bicikl je dosta rizicno prevozno sredstvo ako se vozi po velikim gradovima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kada sam polago za C kategoriju vozio sam dajca i zastavicu. I kaze meni instruktor ,sta si se stego, opusti se i primetices kad te vide na putu da svi beze od tebe. To je bilo sa dajcem kroz guzvu. Inace sam tek primetio koliko je biciklista ugrozen, naravno i motorista, za prvo znam, tek kada sam seo u svoja kola.
p.s. Ne javljaju se motoriste da kazu istinu na Sunce!!! Dali na tikvu nose ili ne nose kacige? |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|