![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Starosedelac
Član od: 29.10.2005.
Zahvalnice: 5.228
Zahvaljeno 642 puta na 306 poruka
|
![]()
Ja imam LOTR ROTK is L.A. brate ELita
i Larrya is SK!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Veteran
Član od: 19.11.2005.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 298 puta na 149 poruka
|
![]()
samo The Curse of monkey island
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Novi član
Član od: 14.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
NBA Live 2000
Jagged Alliance 2 Diablo 2 + LOD Warcraft 3 + FT Guild Wars |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Novi član
Član od: 5.11.2005.
|
![]()
Diablo 1, Gothic 1,gothic 2+The night of the raven
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Samo Mafiu. A kad izadje drugi deo, mozda i njega.
Fisheru, jel bi prodao Splinter 3? Nikako ne mogu da nadjem igru preko piratskih veza pa sad preostaje samo uzimanje originala. Aj molim te, tako ti nightvision-a! ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Novi član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
PC:
Neverwinter Nights Myst III: Exile Harry Potter and the Philosopher's Stone Harry Potter and the Chamber of Secrets The Lord of the Rings: The Return of the King Escape from Monkey Island Pharaoh Outpost 2: Divided Destiny (Ground Control i Larry 7, uz SK) GameCube: Mario Kart: Double Dash!! NBA Courtside 2002 Super Mario Sunshine The Legend of Zelda: The Wind Waker PlayStation 2: Jak 3 GameBoy Color: 32 in 1 14 in 1 The Legend of Zelda: Oracle of Ages Mega Drive 2: Gunstar Heroes GameBoy Advance: Mario Kart: Super Circuit |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Član
Član od: 1.12.2005.
|
![]()
World Of Warcraft
Guild Wars Neverwinter Nights Warcraft III TFT Warcraft III ROC Kult Heretic Kingdoms Lionheart Diablo I Diablo II Pirates Of Caribbean Age Of Empires III Sea Dogs Throne Of Darkness... ...ne mogu vishe smorio sam se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 864
Zahvaljeno 261 puta na 147 poruka
|
![]()
Starcraft+Brood Wars
Legacy of Kain: Soul Reaver 1 Legacy of Kain: Soul Reaver 2 Legacy of Kain: Blood Omen 2 Legacy of Kain: Defiance Motocross Madness 2 The Elder Scrolls III: Morrowind Worms 2 Requiem: Avenging Angel Commandos 2: Men of courage Act of War |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Novi član
Zahvalnice: 3
|
![]()
Pozdrav!
Gde se u Beogradu mogu kupiti originalne igre, recimo Far Cry, Splinter cell:Chaos Theory, Call of Duty 2 itd... Hvala na odgovoru unapred... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Član
Zahvaljeno 44 puta na 21 poruka
|
![]()
Imas u IPSu, u Platou, u Mamutu, te u onoj maloj radnji u Knez Mihailovoj, na samom pocetku s desne strane. Sad, SCCT sam video na par mesta, Far Cry ima ako je ostao neki komad, a Call of Duty 2 nisam siguran da je jos stigao... Mada sam jutros video Vietcong 2 u toj radnji u Knezu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Novi član
Zahvalnice: 3
|
![]()
Hvala na odgovoru...
Kada bi mogao samo da napises adrese posto sam ja iz Negotina, i ako znas koliko se krecu cene pomenutih igara. Zanima me konkretno Far Cry, F.E.A.R. i Splinter Cell: Chaos Theory... Hvala jos jednom Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Član
Zahvaljeno 44 puta na 21 poruka
|
![]()
Hm, pa i Plato i IPS i Mamut su ti u krugu od 150 metara, u neposrednoj blizini Knez Mihailove ulice. Ne znam da ti kazem napamet adrese, ali progooglaj malo, sigurno ces naci adrese na Internetu ako su ti bas nuzne.
Sto se tice cena, pa, mozes i sam da zamislis. U nivou 40-50 evra... FEAR se jos nije pojavio, Far Cry kao sto rekoh nisam siguran da je ostao jos neki komad, nisam ga vidjao odavno, a Splinter Cell Chaos Theory ima, to znam. Nazalost, uprkos svim recenzijama koje sam procitao ovo je ubedljivo najslabija Splinter Cell igra do sada (barem u single player kampanji). |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Starosedelac
|
![]()
Well kao ex pirat bas ne mogu da se pohvalim da sam sasvim legalno nabavio sve moje igre (A imam ih preko 220), jedini original koji sam dobio od jednog prijatelja za djabe je Emperor - Battle for Dune
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Novi član
Član od: 1.11.2005.
Zahvaljeno 27 puta na 6 poruka
|
![]()
Guild Wars
Morrowind |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Novi član
Član od: 3.12.2005.
|
![]()
Max Payne 2 The fall of Max Payne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Novi član
Zahvalnice: 1
|
![]()
Tomb Rider II (valjda se pokloni računaju).Dok bude pirata i dok crackovanje bude ovako jednostavno ne mislim kupovati originale.Vrlo jednostavna računica:
jedan original=deset (bar kod mene) kopija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Član
|
![]()
samo Leisure Suit Larry Love For Sail iz SK-a
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Član
|
![]()
hmm... nista...
Razmisljam o kupovini Guild Wars... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Član
|
![]() Citat:
pffff... ![]() imas ovde moj datum rodjenje, pa ako ti nije frka, ono, jednu igru, za rodj... ja nemam ni jednu original! SAZALI SE, POBOGU! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |