![]() |
![]() |
|
Cvet kompjutera Vicevi, slike, sajtovi i ostale „zezalice”... (POSTOVI SE NE BROJE!) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
![]()
Cek cek,ovaj mali genijalac je iz klenovnika?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.376
Zahvaljeno 3.321 puta na 2.295 poruka
|
![]()
Daj bre prvo likovi "koji su napisali jako napredan program koji blokira fejsbuk" a onda dete "genije"... Sve je stvar interesovanja i intelekta koji u dotičnog deteta lako može biti prosečne vrednosti. Bar je to moje mišljenje. U svakom slučaju svaka mu čast ako je ovo tačno.
..A da ne pričam što novinari verovatno "duvaju" celu stvar a možda i klinca neko iskorišćava. Pre će biti da su oba ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
![]()
A taj klinac je pola sata od mene
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
V.I.P. Test Drive
Član od: 18.2.2007.
Zahvalnice: 1.159
Zahvaljeno 2.446 puta na 1.922 poruka
|
![]()
A 3 puta mladji i 3 puta pametniji od Pjane
![]() Ovaj, izvalio sam malog josh ranije na forumu u nekoj temi, chudniji mi je bio njegov izbor rechi i neuravnotezhenost postova po gramatichkoj ispravnosti, nego znanje, ali me mrzelo da kopam ![]() ![]() Poslednja ispravka: Doomche (20.8.2011 u 14:35) |
![]() |
![]() |
#25 |
Starosedelac
Član od: 26.8.2009.
Zahvalnice: 132
Zahvaljeno 221 puta na 199 poruka
|
![]()
@Doomche
Steta sto nema zahvalnica... ![]() @Flamingos Uzimaj mic i kameru, i intervjuisi ga. Ali teraj ga da ti napravi nesto u PHP. ![]() Boki, cekaj! Da se razjasni situacija, pa onda uplati, a ako cela ova stvar ispadne laz, onda uplati meni. ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Veteran
|
![]()
Imamo mi jos cuda od dece. Someone, please step up and bring Geomaster from our mind lab
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
ex Laki pingvin
Član od: 28.10.2005.
Zahvalnice: 478
Zahvaljeno 879 puta na 487 poruka
|
![]()
Из интервјуа:
Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 |
V.I.P. Programiranje
Član od: 29.8.2007.
Zahvalnice: 983
Zahvaljeno 371 puta na 280 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.493
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Član
Član od: 30.5.2010.
Zahvalnice: 83
Zahvaljeno 41 puta na 39 poruka
|
![]()
Koji ste kraljevi!
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Veteran
Član od: 18.4.2007.
Zahvalnice: 222
Zahvaljeno 293 puta na 156 poruka
|
![]()
Da imam, ali nemam... Rado bih im uplatio put iz ove zemlje, obojici. Koliko god ih finansirali, uvek ce neki tatin i mamin sin sa karticom 9x5 da dodje na njihovo mesto...
|
![]() |
![]() |
#33 |
information junkie
|
![]()
Svaka čast klincu, 99% posto dece njegovog uzrasta pojma nema šta je programiranje, ali ja sam uvek skeptičan kad vidim ovakve naslove u novinama, a još više kada neki klinac sam sebe naziva genijem. Još više mi podgreva sumnju kada da mali kaže da je "naučio o programu HTML, a posle i PHP". Ipak, moguće da je novinar tupadžija, pa je ovako napisao...
U svakom slučaju, želim mu sreću i da uči i dalje. Inače, već sam viđao slučajeve dece koja misle da su genijalci, gde ih je dovelo roditeljsko ubeđivanje da to stvarno jesu, a ispostavi se da su tek malo iznad proseka za svoj uzrast. |
![]() |
![]() |
#34 |
Starosedelac
Član od: 18.12.2008.
Lokacija: Srbija/Šumadija Avatar: -~~=<¤÷×÷¤÷×÷¤÷×÷¤÷×÷> (anakonda ili piton)
Zahvalnice: 340
Zahvaljeno 241 puta na 189 poruka
|
![]()
I ja sam video da je mali genije sa nama na forumu samo nisam ukapirao gde mu je taj Klenov(n)ik...
Lepo je to sve, ne bi on dolazio ovde da mu nije interesantno SK je uvek bio riznica znanja... Nego nisam siguran da mu treba neki besan comp, počeće da igra igre i upropastiće se ![]() Mada ipak mu treba kupiti neku finu office confu sa lepim LED panelom da odmori oči malo. EDIT: Ovo za Pjanu x3 treba da ide u temu 'zanimljivosti sa našeg omiljenog foruma...' ali pošto su 'heroji foruma' zaključani ovaj Doomchetov biser će ostati manje zabeležen ![]() Poslednja ispravka: Levčanin (20.8.2011 u 22:38) |
![]() |
![]() |
#35 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.4.2006.
Zahvalnice: 1.301
Zahvaljeno 1.404 puta na 950 poruka
|
![]()
Poznat je taj mali na ES forumu, tamo sam ga primetio pre nekog vremena, istina je da poseduje fino znanje za svoje godine, imao je i pomoć u tome od ljudi sa tog foruma.Ali ipak mi ova vest deluje malo prenaduvana, zbog novinara, šta li je.A dečko deluje malo arogantan, imam utisak da ga ta preterana pažnja i divljenje nekako kvare.
To je neki moj subjektivni utisak, možda i grešim, ali bez zle namere, skidam kapu da zna više od mene i mnogih drugih i kamo sreće da je još takvih u ovoj državi.I da, već je neko vreme na forumu kod nas, nik je mali-genije valjda, predstavio se u odgovarajućoj temi, viđao sam i još postova. I da, složio bih se sa Belphegor, mislim da je Geo ipak veće "čudo". Doomche, ako te ikad sretnem negde, imaš par tura pića od mene ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#37 |
Starosedelac
Član od: 26.8.2009.
Zahvalnice: 132
Zahvaljeno 221 puta na 199 poruka
|
![]()
Ako su vam roditelji iz te struke, veoma su velike sanse da se rano zainteresujete za tu oblast. Nesto mi ovo sve vise postaje sumljivo. A u jednom delu je napisao da ima monitor sa 40-50Hz, takve sam vidjao samo u telekomu, i to one monohromatske.
|
![]() |
![]() |
#38 |
Nepotvrđena registracija
Član od: 10.2.2008.
Zahvalnice: 503
Zahvaljeno 346 puta na 111 poruka
|
![]()
Jako mi je žao ovog klinca, ne zbog toga što mislim da neće dobro proći u ovoj zemlji ili zbog toga što nema para da kupi sebi pristojan kompjuter za rad već zbog toga što ima kakav-takav potencijal koji će da propadne zbog činjenice da mu je lakše da "isprosi" par evra od reklama nego da pošteno uzme pare za svoj rad ("Ovaj mali programer kaže da do sada nikome nije naplaćivao svoj rad jer želi da se za njega čuje, a već je dosta toga uradio").
Dokle će više ljudi koji znaju nešto o računarima da se ponižavaju pred ljudima kojima treba njihova usluga i da rade za "čokoladu i sok"... |
![]() |
![]() |
#39 |
Novi član
Član od: 10.1.2011.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Evo me!
Da, imam monitor od 45-50hz. ne, ne treba mi besna mašina, treba mi kompjuter koji može da bez problema digne ubuntu 11.04. Što se tiče vesti, previše je naduvana, ali nisam kriv... nisam ja insistirao... Čitam laki pingvini, ali nisam baš nešto zadovoljan.. trebalo bi da ima više saveta, a manje programa... Pozdrav! ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Ima mnogo nečega čudnog u ovome svemu. Naročito ovaj deo sa donacijama.
Edit: A vidi, javio se, kao i ministarstvo za borbu protiv visokotehnoloskog kriminala onomad. -_- Edit2: A ok, seems legit: http://www.sk.rs/forum/showpost.php?...&postcount=316 Elem, povlačim ono što sam gore napisao sad kad vidim lice povezano sa imenom i to od pre pola godine. Edit3464: Ozb, gde je članak u novinama o Geomasteru? ![]() Poslednja ispravka: SirDuck (21.8.2011 u 2:15) |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Medal of Honor: Warfighter | Dusan Despotovic | Akcione igre | 1228 | 14.12.2020 21:57 |
Jeste li znali da... | Don Lazar | Cvet kompjutera | 35 | 27.12.2010 21:09 |
Best Buy grafičke karte | Renche | ŠDK - Grafika | 1 | 3.6.2010 11:01 |
skinuti film od 700mb za 2h konekc. od 256kb?! | Master Neo | Internet usluge | 13 | 19.10.2006 15:51 |