Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Run > Grafički softver i radovi
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Grafički softver i radovi Programi za pregled slika, programi za obradu vektorskih i rasterskih slika, programi za projektovanje, modelovanje i rendering, konvertori; takođe i primeri fotografija i radova

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 4.9.2007, 14:18   #21
GOKSIMASTER
Veteran

Član od: 5.7.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 20 puta na 18 poruka
Određen forumom Re: Sta Mislite LW 8 ili MAX 8

Ono shto sam ja gore napisao su cinjenice a to shto kvalitet ne zavisi od programa se lepo izvlaci kao zakljucak , tako da ne znam u cemu je problem
GOKSIMASTER je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.9.2007, 14:33   #22
GOKSIMASTER
Veteran

Član od: 5.7.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 20 puta na 18 poruka
Određen forumom Re: Sta Mislite LW 8 ili MAX 8

Ili sam ja mozda neshto pogreshno napisao ali sa nekim cinjenicam se moramo pomiriti. Na primer ja sam totalno cool sa tim shto max ima bolji poligon modeling od maye i shto se tice nekih drugih stvari koji su mu extra na primer modifaer. kome skidam kapu. Ne vidim zashto bi ovo morala da bude flame tema to samo seljaci mogu tako da se svadjaju ( hmmm moram da obrishem moje prejdasnje postove odavde ) , neka se skupe ljudi koji znaju pa cemo da pricamo o prednostima i manama programa. Iskreno ako meni bude trebalo ja cu sutra u maxu modelovati u mayi animirati a u LW rendowati , a mozda i u XSI ju budem modeleovao. Osnovno je da jedan program naucite dobro tacnije principe i nacin na koji oni funkcionishu. Dalje je lako prilagoditi se drugaciujem interfejsu i boljim alatkama
GOKSIMASTER je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
sta mislite o sony psp ravenbgd ŠDK - Prenosni računari 12 11.11.2006 18:42
Šta mislite o Kuzminoj kolumni JA IGRAČ, uopšte 6ojaH O SK-u uopšte 4 4.7.2006 14:57
Šta mislite o ovom računaru? (INTEL 945PL) Sekki Šta da kupim? 22 22.5.2006 12:54
pomagajte ljudi! (uzeo bih ati 1300pro/256mb) barkley ŠDK - Grafika 15 20.5.2006 11:19
Sta mislite o Motoroli a925 Peruzzi Programi za mobilne telefone 1 17.5.2006 22:55

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 5:13.